Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

tolis01 έγραψε:...Και να πω ένα παράπονο.
Έχει παραγίνει αυτό με τις υπογραφές με bold, extra large, βάζουμε κι ένα ποίημα νουθεσία, και 5-6 σειρές ¨Ωωω ΠΑΟΚάρα¨ gif για να πούμε μια χαριτωμενιά και εμπλεκόμενοι σε παντελώς άσχετους διαλόγους με το thread με χιχιχι και χοχοχο.
Κουράζει και ¨χάνονται¨ posts που είναι σχετικά με το αντιεκίμενο.
Εντάξει καλοκαιράκι είναι, βαράει η ζέστη, όλοι θέλουμε μπανάκια.

Αγνοώ αν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να μεταφερθεί το συγκεκριμένο κομμάτι σε άλλο σημείο του φόρουμ που ενδίκνυται για παπαρολογία.
"Never judge a book by its cover..." :shock: :shock:

Ελπίζω κάτι να σε θυμίζει... :oops:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

tolis01 έγραψε:Εμ δεν άντεξα Sic.. καημός κι αυτός να δημοσιεύονται όλα αμέσως..

Και να πω ένα παράπονο.
Έχει παραγίνει αυτό με τις υπογραφές με bold, extra large, βάζουμε κι ένα ποίημα νουθεσία, και 5-6 σειρές ¨Ωωω ΠΑΟΚάρα¨ gif για να πούμε μια χαριτωμενιά και εμπλεκόμενοι σε παντελώς άσχετους διαλόγους με το thread με χιχιχι και χοχοχο.
Κουράζει και ¨χάνονται¨ posts που είναι σχετικά με το αντιεκίμενο.
Εντάξει καλοκαιράκι είναι, βαράει η ζέστη, όλοι θέλουμε μπανάκια.

Αγνοώ αν υπάρχει η τεχνική δυνατότητα να μεταφερθεί το συγκεκριμένο κομμάτι σε άλλο σημείο του φόρουμ που ενδίκνυται για παπαρολογία.

Ναι ρε συ.
Το επίσης άσχημο είναι το ''προσωπική μου γνώμη πάντα ε;'' ή κάτι ανάλογο σχεδόν σε κάθε ποστ.
Το ξέρουμε ρε μαν, αφού εσύ γράφεις ποιανού γνώμη θα είναι, δικιά μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Για πολλούς που δεν καταλαβαίνουν και πολλά (ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, ακόμα χειρότερα), δεν ισχύει το "τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται", οπότε είναι απαραίτητες κάποιες, έστω και τόσο απλές, διευκρινίσεις, προς αποφυγήν κυρίως προσωπικών αντεγκλήσεων και παρεξηγήσεων... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αδερφέ Goran, τι αναψοκοκκινίζεις;
Ναι το ¨Never judge a book by the cover¨ είναι η προσωπική μου υπογραφή, στο πιο μικρό διαθέσιμο font, τι θες να πεις με αυτό; Και που το βρίσκεις λάθος;

Άντε να βάλουμε όλοι οι εκατοντάδες χρήστες εδώ στο semi-public domain μισή σελίδα υπογραφή και να απαντάμε ο ένας στον άλλον με χιχιχι και Γιο μαν, θα μείνει το cover και θα χαθεί το content στο θόρυβο.

Άντε έχουμε λαρύγγια να βγάλουεμ σήεμρα στα σπίτια μας, στις καφετέριες, στο Amsterdam Arena οι εκλεκτοί!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αδερφέ Τόλη αυτό είναι το πρόβλημα σου, σήμερα μάλιστα???

Δηλαδή αν "μέσα στον θόρυβο" μείνει σε κάποιον το signature μου και όσα γράφει???

Γιατί ρε αδερφέ μου??? Διαφωνείς μήπως σε κάτι απ όσα αναφέρω σ αυτό???

Προσωπικά εκτιμώ ότι ακόμα και με "χιχιχι" και "γιο μεν" να απαντάω (που το κάνω σπάνια σε σχέση με τις πολλές, αυθεντικές, ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες απόψεις που παραθέτω σε πολλά ζητήματα) κάτι καλό μένει σε όποιον διαβάζει το signature μου κάτω από κάθε post μου... :shock: :shock:

Γι αυτό το έβαλα άλλωστε τόσο "ευρύ", όχι όμως παραπάνω απ όσο επιτρέπεται απ τους κανονισμούς του forum... ;)

Αν τυχόν φυσικά εσύ προσωπικά δεν αρέσκεσαι ή το βρίσκεις "κάπως" και αν "μένεις" στα "χιχιχι & γιο μεν" και δεν διαβάζεις καθόλου τις σοβαρές απόψεις μου, sorry, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω γι αυτό... :(

Υ.Γ. Καλύτερα να απαντήσεις αύριο φυσικά, αφού το σκεφτείς λίγο καλύτερα, γιατί όντως σήμερα βγαίνουνε λαρύγγια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ του Π.Α.Ο.Κ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!!! :pano: :nairepaok:

Υ.Γ. 2...Το δε "αναψοκοκκίνισμα" μου πιο πάνω, έχει να κάνει με την ανακολουθία της υπογραφής σου σε σχέση με την "ευκολία" που (κατα)κρίνεις κάποια πράγματα στο συγκεκριμένο post σου που παραθέτω...Αυτό ακριβώς δεν προτρέπει η "υπογραφή" σου να μην συμβαίνει??? Να μην (κατα)κρίνουμε με ευκολία???
Εκτός κι αν νομίζεις πως δεν είναι έτσι, οπότε σε παρακαλώ πριν το αρνηθείς, ξαναδιάβασε τι ακριβώς έγραψες σ αυτό καλού κακού και απάντησε μου μετά σε αυτά που σε ρωτάω... ;)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πάντως είναι άσχημο να συζητάτε για κάποιον όταν αυτός δεν μπορεί να απαντήσει.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιατί; Ο Κλάους ήταν εδώ όταν τον έλεγες άμπαλο;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

DC έγραψε:Γιατί; Ο Κλάους ήταν εδώ όταν τον έλεγες άμπαλο;
Άμπαλο τον είπα δεν του έβρισα την μάνα,αλλα εδώ μέσα αυτο είναι ποινικό αδικημα ,dc μην σε ξαναδώ να κανεις κριτική σε παίκτη αφού δεν θα είναι εδώ μέσα για σε απαντήσει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αμπαλος οπαδός είναι κριτική η εμπάθεια?

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

ace79grpaok έγραψε:
DC έγραψε:Γιατί; Ο Κλάους ήταν εδώ όταν τον έλεγες άμπαλο;
Άμπαλο τον είπα δεν του έβρισα την μάνα,αλλα εδώ μέσα αυτο είναι ποινικό αδικημα ,dc μην σε ξαναδώ να κανεις κριτική σε παίκτη αφού δεν θα είναι εδώ μέσα για σε απαντήσει.
ΟΚ ace. Ότι πεις. Προκειμένου να με κόψεις την καλημέρα ....
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Dc και την καλησπέρα αν θες no problem ,εορπτολ λέω και εγώ δεν θα πεταχτείς να πάρεις το μέρος οποιουδήποτε εχω αντιπαράθεση?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ελα ρε συ ace τωρα, μπήκες έτσι για τη μανούρα δυο ημέρες πριν ΤΟ ματς και είπες ότι είπες. και να που στην τελική έβγαλε την ασσίστ και παραλίγο να παστέλωνε και ένα με το αριστερό. δηλαδή ρε συ... γμτ.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

K_geo έγραψε:ελα ρε συ ace τωρα, μπήκες έτσι για τη μανούρα δυο ημέρες πριν ΤΟ ματς και είπες ότι είπες. και να που στην τελική έβγαλε την ασσίστ και παραλίγο να παστέλωνε και ένα με το αριστερό. δηλαδή ρε συ... γμτ.
Άλλοι έχουν πει πολύ χειρότερα αλλα εκεί μόνο παρακλήσεις,άμπαλο τον είπα δεν τον έβρισα ότι έβγαλε την ασσιστ μπράβο του απλα κρίνω απο μια πορεία 6 ετών όχι απο ένα παιχνίδι που ήταν όντως καλος.Οταν θα είναι καλος θα παίρνει τα εύσημα όταν σέρνεται θα δέχεται την κριτική απλα και κατανοητά.Αν θυμάσαι δεν άρχισα εγώ την μανουρα απλα είπα την γνώμη μου για τον παίκτη και σούταρες εμενα και όχι τους άλλους που μάλωναν καμμιά ώρα για τον αθανασιαδη.ΑΠΛΑ ειμαι ο εύκολος στόχος εδώ μέσα αν είσαι καλο παιδί μέχρι μοντ γίνεσαι σε 2 χρονια παρουσίας στο φόρουμ.Αλλα που υπάρχει δικαιοσύνη για να υπάρξει εδώ.
Υ.Γ ξέρω φάε άλλες 15 μέρες για να στρώσεις αφού κρίνεις το τι γίνεται εδώ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αχ ρε Σαντορίνη πόσο σε αδικούν
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Αν υπονοείς ότι ειμαι γραφικός δεν σε απαντάω λόγω χρώματος και μην πεις ότι δεν το εννουσες δεν ειμαι παιδάκι καταλαβαινω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”