Αδερφέ Τόλη αυτό είναι το πρόβλημα σου, σήμερα μάλιστα???
Δηλαδή αν "μέσα στον θόρυβο" μείνει σε κάποιον το signature μου και όσα γράφει???
Γιατί ρε αδερφέ μου??? Διαφωνείς μήπως σε κάτι απ όσα αναφέρω σ αυτό???
Προσωπικά εκτιμώ ότι ακόμα και με "χιχιχι" και "γιο μεν" να απαντάω (που το κάνω σπάνια σε σχέση με τις πολλές, αυθεντικές, ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες απόψεις που παραθέτω σε πολλά ζητήματα) κάτι καλό μένει σε όποιον διαβάζει το signature μου κάτω από κάθε post μου...
Γι αυτό το έβαλα άλλωστε τόσο "ευρύ", όχι όμως παραπάνω απ όσο επιτρέπεται απ τους κανονισμούς του forum...
Αν τυχόν φυσικά εσύ προσωπικά δεν αρέσκεσαι ή το βρίσκεις "κάπως" και αν "μένεις" στα "χιχιχι & γιο μεν" και δεν διαβάζεις καθόλου τις σοβαρές απόψεις μου, sorry, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω γι αυτό...
Υ.Γ. Καλύτερα να απαντήσεις αύριο φυσικά, αφού το σκεφτείς λίγο καλύτερα, γιατί όντως σήμερα βγαίνουνε λαρύγγια ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ του Π.Α.Ο.Κ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ!!!!
Υ.Γ. 2...Το δε "αναψοκοκκίνισμα" μου πιο πάνω, έχει να κάνει με την ανακολουθία της υπογραφής σου σε σχέση με την "ευκολία" που (κατα)κρίνεις κάποια πράγματα στο συγκεκριμένο post σου που παραθέτω...Αυτό ακριβώς δεν προτρέπει η "υπογραφή" σου να μην συμβαίνει??? Να μην (κατα)κρίνουμε με ευκολία???
Εκτός κι αν νομίζεις πως δεν είναι έτσι, οπότε σε παρακαλώ πριν το αρνηθείς, ξαναδιάβασε τι ακριβώς έγραψες σ αυτό καλού κακού και απάντησε μου μετά σε αυτά που σε ρωτάω...