Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Λαέρτη, το πότε εμφανίζονται οι δημοσιεύσεις δεν είναι κάτι που μπορούμε να αλλάξουμε οι mods.. Και αμφιβάλλω αν μπορούν και οι admins, οφείλεται στο forum ως forum..προγραμματιστικά πχ..
Για το πότε εγκρίνονται, ζητάμε κατανόηση..ειδικά σε topic τα οποία γίνονται ουσιαστικά τσατ, όπως πχ την ώρα των αγώνων, αν δεν υπάρχει mod μέσα, δύσκολα θα εμφανιστεί γρήγορα και θα διαβαστεί το post..
Για το πότε εγκρίνονται, ζητάμε κατανόηση..ειδικά σε topic τα οποία γίνονται ουσιαστικά τσατ, όπως πχ την ώρα των αγώνων, αν δεν υπάρχει mod μέσα, δύσκολα θα εμφανιστεί γρήγορα και θα διαβαστεί το post..
Πράγματι γερό μανίκι οι 150 δημοσιεύσεις. Κάποιοι από εμάς μάλιστα έπρεπε να περάσουμε τις 250.Λαέρτης έγραψε:Η συμπεριφορά προς τα καινούρια μέλη είναι κακή.
Καταλαβαίνω ότι χρειάζονται έγκριση τα ποστ, αλλά περνάνε ώρες ώσπου να εγκριθούν και καταλήγουν να ποστάρονται πολλές σελίδες πίσω, να μη διαβάζονται από κανέναν και τελικά να μην έχει νόημα η συμμετοχή στο φόρουμ. Πρέπει να μπαίνουν στο τέλος των θεμάτων όποτε κι αν εγκρίνονται.
Πόσταρε καμμιά μουσική στο "τί ακούτε", κανα χαχα στα ανέκδοτα (όχι σε αυτά του RoMaN και παίρνει θάρρος) και θα περάσεις ταχύτερα το όριο.
Ρε παίδες, καλό το ignore αλλά δεν υπάρχει τρόπος να ΜΗΝ βλέπω τις αναρτήσεις αυτών που έχω στην λίστα, μέσα από παραθέσεις τρίτων;
Έλεος.
Έλεος.

Ρωτησαν καποια παιδια πριν για τον Stephano.
Εχει επικοινωνησει κάποιος μαζί του;
Εχει επικοινωνησει κάποιος μαζί του;
Εσυ παλι καλα,DC έγραψε:Ρε παίδες, καλό το ignore αλλά δεν υπάρχει τρόπος να ΜΗΝ βλέπω τις αναρτήσεις αυτών που έχω στην λίστα, μέσα από παραθέσεις τρίτων;
Έλεος.
εγω που δεν ξερω να βαλω αυτο το γ@μημενο το ιγκνορ
Ρωτήστε και εμάς που δεν γίνεται να κάνουμε ignore.
Ο Stephanos έχει να συνδεθεί από τις 31/03 δεν νομίζω να έχει επικοινωνήσει κανείς.
Ο Stephanos έχει να συνδεθεί από τις 31/03 δεν νομίζω να έχει επικοινωνήσει κανείς.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
Δεν γλίτωσε, του έστειλα e-mail πριν λίγο και θα περιμένω απάντηση..
- kataramenos5
Ευκολο ,σε καποιο ποστ του,αυτου που δε γουσταρεις , πατας πανω στο ονομα(nick) και μετα, στο προφιλ του που θα ανοιξει, στη 5η 6η σειρα ,κατω απο την επιλογη ομαδες λεει προσθεστε εχθρο .Πατας εκει και μετα την επιβεβαιωση.prist64 έγραψε:Εσυ παλι καλα,DC έγραψε:Ρε παίδες, καλό το ignore αλλά δεν υπάρχει τρόπος να ΜΗΝ βλέπω τις αναρτήσεις αυτών που έχω στην λίστα, μέσα από παραθέσεις τρίτων;
Έλεος.
εγω που δεν ξερω να βαλω αυτο το γ@μημενο το ιγκνορ
Γεμίσαμε οχτρούς
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Ε οχι οχτρους αλλα καποιοι δεν υποφερονται.Αυτος ο Γκοραν κι ο παπας ειδικα...Σκεφτομαι να βαλω και το Μανιακο
Αμα ξανακουσω για λινκ...
Αμα ξανακουσω για λινκ...
Εσένα δεν σε μιλάω ρε.......................αποδημητικέ αποξηραμένε.........Για να μάθεις...

Υπάρχουν και χειρότερα: εμείς οι μονόχρωμοι δεν μπορούμε να κάνουμε ignore τους έγχρωμους.Odi έγραψε:Ρωτήστε και εμάς που δεν γίνεται να κάνουμε ignore......
- teo4giannitsa
Για εμένα ένα πρόβλημα του ignore list ( μικρό γιατί το μεγαλύτερο κακό εξ αιτίας του, γίνεται τους χειμερινούς μήνες ) είναι πως δεν μπορείς να προσθέσεις σε αυτή μοδεράτορες...
Μα πως,αφου εχω κανει στον Αποστολη και δουλευει μια χαρα.DC έγραψε:Υπάρχουν και χειρότερα: εμείς οι μονόχρωμοι δεν μπορούμε να κάνουμε ignore τους έγχρωμους.Odi έγραψε:Ρωτήστε και εμάς που δεν γίνεται να κάνουμε ignore......