Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - αεπη

Βελλίδης
17
15%
Κίτσιου
1
1%
Vitor
2
2%
Χατζηισαΐας
17
15%
Τζαβέλλας
4
4%
Leovac
1
1%
Cimirot
36
32%
Kace
6
5%
Sabo
10
9%
Πέλκας
2
2%
Berbatov
7
6%
Μυστακίδης
3
3%
Χαρίσης
2
2%
Golasa
4
4%

Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτοί όλοι, οι οποίοι είναι λαλίστατοι εδώ μέσα μετά από κάθε μεμονωμένη αποτυχία του Π.Α.Ο.Κ. κι όταν έχουμε επιτυχίες δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν πανηγυρίζοντας μαζί μας, "λόγω δουλειάς", ας το κοιτάξουν !!!

Καταλάβατε τίποτα Αρμαγεδδώνα και δυο τρεις ακόμα;;; :geek: :mrgreen: :ugeek:

Μήπως επιτέλους καταλάβατε τίποτα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;; :?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Τωρα Αποστολη μου εξηγεις πως αυτο που εγραψες κρινει την φαση ως μη οφσαιντ?
Από τη στιγμή που δεν βρίσκει τη μπάλα μένει μόνον να αποδειχθεί το κατά πόσο επηρεάζει αμυνόμενους παίκτες. Εάν τους επηρεάζει είναι off-side.
Παίκτη δίπλα του να τον μαρκάρει δεν έχει επομένως τον μόνο που μπορούμε να θεωρήσουμε ότι επηρεάζει είναι τον τερματοφύλακα. Κατά τη δική μου άποψη δεν τον επηρεάζει.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

goran 64 έγραψε:Αυτοί όλοι, οι οποίοι είναι λαλίστατοι εδώ μέσα μετά από κάθε μεμονωμένη αποτυχία του Π.Α.Ο.Κ. κι όταν έχουμε επιτυχίες δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν πανηγυρίζοντας μαζί μας, "λόγω δουλειάς", ας το κοιτάξουν !!!

Καταλάβατε τίποτα Αρμαγεδδώνα και δυο τρεις ακόμα;;; :geek: :mrgreen: :ugeek:

Μήπως επιτέλους καταλάβατε τίποτα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;; :?
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση... :|
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Το τέλος του κόσμου παραγματικά...φαντάσου πχ την 8η Εβερτον να κερδίζει στο Ανφιλντ την 4η Λιβερπουλ που έχει 6 βασικούς τραυματίες με 0-1,...ή ξέρω γω η Σάλκε να κερδίζει την Ντόρτμουντ...ή η Μπέτις την Σεβίλλη. Θα πεσουν πάνω στους παίκτες, στον προπονητή, στον προεδρο, χαμός στα ραδια, φύγετε, διώξτε τους όλους λέμε.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, ένα τεράστιο κόμπλεξ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 15 Φεβ 2016, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η μπάλα μετά την σέντρα βρίσκει σε παίκτη μας;
Για το οφσάιντ μιλάω
SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

giannina4 έγραψε://ο vs εχει δικιο για τον goran.αμα ποσταρεις στο φορουμ, ξερεις οτι εχεις μια (τουλαχιστον) απαντηση καβατζωμενη απο τον goran και σε επιθετικο υφος συνηθως.
Στην οποία απάντηση όμως, ακόμα δεν έχει απαντήσει κανένας ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ "ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" τον goran, Ο.Κ. λεβεντάκο μου; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ... :mrgreen:

Υ.Γ. Από "ειδικός" διαιτησίας και "από μηχανής Θεός" αλλοθρήσκων που ήσουν, βλέπω ότι δυστυχώς έχεις "προαχθεί" και σε "ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ" ΨΕΥΤΩΝ, διαστρεβλωτών της αλήθειας και προπαγανδιστών, τουλάχιστον ΚΑΤΑ του "κακού" Goran και ΤΩΝ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΟΥ, εεε;;; :oops:

Υ.Γ. 2...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ λεβέντη μου !!! :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 15 Φεβ 2016, 12:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

sic-4 έγραψε:Δεν εστειλε η ΠΑΕ κανενα Θοδωρη ευρωβουλευτη. Μπορει να τον εστειλε ο επιχειρηματιας-πολιτικος Σαββιδης για δικα του συμφεροντα, δεν μου πεφτει λογος.
Εσυ με λες να πουμε σαν ΠΑΕ "τραβα γαμησου υπουργε".
Αν ξεκινησε η επανασταση, μαζι σου και πες μου ποτε γινεται το ντου στους κωστακηδες, ανωνακηδες και λοιπα λαμογια. Αν οχι ομως, μου λες οτι θεωρεις σκοπιμο να χαντακωθει ο ΠΑΟΚ απλα για να ικανοποιηθει το επαναστατικο μας αισθημα χωρις κανενα απολυτως αντικρυσμα?
Αν δεχτουμε το σκεπτικο σου, θα επρεπε να μην συμμετεχουμε καν στο πρωταθλημα. Αυτο θα το προτιμουσα απο το να συμμετεχουμε αλλα καπου στη μεση να πουμε "τραβα γαμησου υπουργε και ολοι οι υπολοιποι".
Όταν έρχεται κομψευόμενος ο κάθε ανίκανος ή διεφθαρμένος παράγοντας, είτε λέγεται πλατινί είτε κοντονής, πουλάει τρέλα και μαθήματα επιχειρηματικότητας στον πρόεδρό σου και αυτός χαμογελά και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Μου θυμίζει τον Τσίπρα που χαζογελούσε αμήχανα, όταν τον αποκάλεσε δημοσίως ηλίθιο ο σόιμπλε. Δεν σε ενοχλεί αυτή η εικόνα που δείχνει δημόσια ο πρόεδρός σου? Αλήθεια, πόσοι πολιτικοί ή ποδοσφαιρικοί παράγοντες τόλμησαν να «συμβουλέψουν» τον χοντρό?

Εικάζω πως δεν ανέχεσαι την κατάσταση με τον εγκληματία χοντρό ελεύθερο, «εμπορευάμενο και πολιτευάμενο». Το τι μπορεί να κάνει ως αντίδραση ο καθένας μόνος του εξαρτάται από την οικονομική και κοινωνική του επιρροή. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει όμως κάποια δύναμη τόσο εντός, όσο και εκτός προσκηνίου. Ο ίδιος το επικαλέστηκε απειλητικά προς τους οπαδούς της ομάδας του, όταν γίνανε τα σκηνικά με την Ραπίντ. Αν λοιπόν εξαντλεί την όποια ισχύ του αποκλειστικά «εντός των τειχών», τότε πάλι υπάρχει πρόβλημα. Η χούντα του χοντρού μπορεί να ανατραπεί είτε με «επανάσταση» (=τρόπος αντίδρασης με μαζική συμμετοχή, όχι απαραίτητα νόμιμη αλλά ούτε βέβαια και απαραίτητα ένοπλη), είτε με παρασκηνιακές μεθόδους. Το να λειτουργήσει απλά η δικαιοσύνη είναι de facto out of the question. Προσωπικά θα προτιμούσα την επανάσταση, αλλά αυτό παραείναι ρομαντικό στην σημερινή Ελλάδα των μνημονίων. Η μόνη επιλογή επομένως είναι αυτή που έδειξε έμπρακτα (αν και κάπως άγαρμπα) ο Μελισσανίδης, χρησιμοποιώντας μάλιστα προς όφελός του το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα του διεφθαρμένου συστήματος, τον πουλημένο βρωμόμπατσο κ@λογερόπουλο, ο οποίος έστειλε εγγράφως (βλέπε φύλλο αγώνα) το μήνυμα στον χοντρό «αφέντη συγγνώμη, αλλά χέστηκα πάνω μου γιατί μου επιτέθηκε μια τίγρη».

ΥΓ. Φίλε Ντίνο έχω τους ίδιους ενδοιασμούς με σένα ως προς τις προθέσεις του xristossidir, αλλά φοβάμαι μήπως λέει πικρές αλήθειες. Έχω ακούσει κι εγώ από σοβαρά άτομα ανάλογα περιστατικά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν είναι τόσο εκτεταμένα. Όντως καλό θα ήτανε να δώσει κάποια στοιχεία, καθώς αν αληθεύουν αυτά που λέει δεν θα πρέπει να αποσιωπούνται. Αν πάλι αποδειχθούν απλώς φήμες, να σωπάσουν οριστικά.

Χρειαζόμαστε επειγόντως μια εμφατική νίκη μέσα στην βαζελοφωλιά, ώστε να μπερδευτούμε όλοι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Goran με αποστόμωσες με τα κεφαλαία σου. Άντε ρίξτε μου και ένα μπαν έτσι γιατί μετράτε κάποιοι εδώ μέσα. Τσσσσσ. Σε αυτή τη χώρα για αυτό δεν πήγαμε ποτέ μπροστά, γιατί δεν εκτιμούμε ποτέ όταν 1 άνθρωπος προσφέρει. Μετά ποιος να έρθει. Τον Καποδίστρια και τόσους άλλους έτσι τους φάγανε. Για αυτό μας αξίζουν οι Μητσοτάκηδες και λοιποί... Όσο για το σπάμερ σε κάθε σελίδα βλέπω ένα ποστ σου σε κάθε θέμα - το σπάμμερ το βάζω σε εισαγωγικά. Γράφει κάτι κάποιος, απαντάς συμφωνώ (αυτό ονομάζεται πατρονάρισμα αν το κάνεις συστηματικά) ή διαφωνώ λέγοντας αυτά που λες. "10,000" ποστ σε 1 χρόνο δίνω συγχαρητήρια για τον κόπο σου. Έγραψα κάτι και πιάστηκες και έγραψες κάτι. Εγώ σου έχω γράψει ποτέ κάτι σε αυτά που γράφεις? Ασχολούμαι? Ξεκινώ ένα ποστ και χώνεσαι ενώ μου υποσχέθηκες παλιότερα ότι δε θα απαντάς στα ποστ μου. Πως να το κάνουμε δε με ενδιαφέρει να είμαι δημοφιλής εδώ μέσα όπως πολλοί επιδιώκετε, και μη μου δίνεις καμία σημασία. Δεν έχω ούτε επίπεδο και είμαι ξερόλας.

Έγραψα ότι ο προπονητής πρέπει να στηρίζεται έμπρακτα και όχι στα λόγια, ανέφερα ένα παράδειγμα επιτυχημένο κατά την άποψή μου, και αρχίσανε οι διαφωνούντες. Απαντώ σε αυτούς που επέλεξαν να διαφωνήσουν μαζί μου στο ΔΙΚΟ μου ποστ, οπότε η συζήτηση φεύγει στον Σάντος και να γινόμαστε όλοι οφ-τοπικ, γιατί εσείς το προκαλέσατε. Όταν απαντούν στο ΔΙΚΟ μου ποστ ανταπαντώ. Νομίζω έχω το δικαίωμα.

Edit: Εμενα αυτό με πείραξε που είπες:
Κοντή και επιλεκτική μνήμη έχετε πολλοί εδώ μέσα !!! Για συνέλθετε επιτέλους με τον Σάντος και τον Σάντος, μας ζαλίσατε πια !!!
Για αυτό θύμωσα μαζί σου. Όπως δεν έχω γράψει εγώ παράθεση κάτω από δικό σου ποστ, έτσι θα σε παρακαλούσα αυτή τη φορά να τιμήσεις το λόγο σου και να μη με ξαναενοχλήσεις. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, αλλά δε σημαίνει ότι με όλους μπορούμε να συννενοούμαστε, πόσο μάλιστα όταν εγώ είμαι τόσο ξερόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 15 Φεβ 2016, 12:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Επίσης κάτι που ξεχνάμε είναι ότι η ομάδα είναι ΝΕΑ με πολλές προσθήκες! Σχεδόν όλες οι ομάδες (αεκ, βαζελος, κλπ) έχουν ένα κορμό που έκανε ελάχιστες προσθήκες. Επίσης σκεφτείτε ότι η ομάδα δεν απολαμβάνει καμμία διαιτητική προστασία (πέραν του πεναλτυ κατά του Πλατανιά) όποτε οι μεταπτώσεις ειναι δεδομένες. Για μένα η χρονια είναι καθαρά δοκιμαστική και ακόμα και να μην περασουμε στα play ωχ δεν θα με στεναχωρήσει. Καλύτερα σωστές βάσεις παρά αρπακολατζηδικες λύσεις που βλέπουμε τα αποτελέσματα τους (ρεκόρ τραυματισμών κλπ...)
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ τόσα χρόνια ξέρω ότι η ακόμα και η κίνηση να παίξεις την μπαλα, τη στιγμή που ξεκίνησες από θέση off side είναι παράβαση. Και το έχω δει και σε πάρα πολλούς ευρωπαϊκους ποδοσφαιρικούς αγώνες να σφυρίζεται. Δηλαδή, εάν κάνεις προσπάθεια να βρεις τη μπάλα, ενώ δεν εμποδίζεις αντίπαλο (είτε με το σώμα είτε περιορίζοντας το οπτικό του πεδίο), αυτό δεν είναι off side; Αυτό είπε ο Βαρούχας ; Aπό τα νεύρα μου χθες δεν είδα τίποτα!
Ναι αυτό είπε. Ότι δεν εμποδίζει κανέναν αμυνόμενο και άρα έπρεπε να μετρήσει.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Mīngus έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ τόσα χρόνια ξέρω ότι η ακόμα και η κίνηση να παίξεις την μπαλα, τη στιγμή που ξεκίνησες από θέση off side είναι παράβαση. Και το έχω δει και σε πάρα πολλούς ευρωπαϊκους ποδοσφαιρικούς αγώνες να σφυρίζεται. Δηλαδή, εάν κάνεις προσπάθεια να βρεις τη μπάλα, ενώ δεν εμποδίζεις αντίπαλο (είτε με το σώμα είτε περιορίζοντας το οπτικό του πεδίο), αυτό δεν είναι off side; Αυτό είπε ο Βαρούχας ; Aπό τα νεύρα μου χθες δεν είδα τίποτα!
Ναι αυτό είπε. Ότι δεν εμποδίζει κανέναν αμυνόμενο και άρα έπρεπε να μετρήσει.
Παίδες ρωτώ και παραπάνω, βρίσκει ή μπάλα σε παίκτη μας μετά την εκτέλεση του φάουλ;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

DV_L9 έγραψε:Επίσης κάτι που ξεχνάμε είναι ότι η ομάδα είναι ΝΕΑ με πολλές προσθήκες! Σχεδόν όλες οι ομάδες (αεκ, βαζελος, κλπ) έχουν ένα κορμό που έκανε ελάχιστες προσθήκες. Επίσης σκεφτείτε ότι η ομάδα δεν απολαμβάνει καμμία διαιτητική προστασία (πέραν του πεναλτυ κατά του Πλατανιά) όποτε οι μεταπτώσεις ειναι δεδομένες. Για μένα η χρονια είναι καθαρά δοκιμαστική και ακόμα και να μην περασουμε στα play ωχ δεν θα με στεναχωρήσει. Καλύτερα σωστές βάσεις παρά αρπακολατζηδικες λύσεις που βλέπουμε τα αποτελέσματα τους (ρεκόρ τραυματισμών κλπ...)
Η ΑΕΚ έκανε 8 μεταγραφές το Καλοκαίρι,ο βάζελος έκανε 7 μόνο τον Γενάρη..Ποιες ελάχιστες προσθήκες;

pilotos,όχι δεν βρίσκει...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ωραία... Άρα δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ!!! ΣΕ ΛΊΓΟ ΜΕ ΕΙΚΌΝΑ.

Γιατί τα λαμογια έβγαλαν μια γραμμή εκεί που τους συμφέρει... Σε λίγο να είμαι σε pc

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

DV_L9 έγραψε:Επίσης κάτι που ξεχνάμε είναι ότι η ομάδα είναι ΝΕΑ με πολλές προσθήκες! Σχεδόν όλες οι ομάδες (αεκ, βαζελος, κλπ) έχουν ένα κορμό που έκανε ελάχιστες προσθήκες. Επίσης σκεφτείτε ότι η ομάδα δεν απολαμβάνει καμμία διαιτητική προστασία (πέραν του πεναλτυ κατά του Πλατανιά) όποτε οι μεταπτώσεις ειναι δεδομένες. Για μένα η χρονια είναι καθαρά δοκιμαστική και ακόμα και να μην περασουμε στα play ωχ δεν θα με στεναχωρήσει. Καλύτερα σωστές βάσεις παρά αρπακολατζηδικες λύσεις που βλέπουμε τα αποτελέσματα τους (ρεκόρ τραυματισμών κλπ...)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Goran & vs40, ζήτησα να σταματήσετε.
Το επόμενο post διαγράφεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”