Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Μπαρκαρούτσος
Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ήττα από την αεπη, την ομάδα των Σταρόβα, Τριανταφυλλόπουλου, Αρναούτογλου.
Όσοι δεν μπορείτε να μείνετε ψύχραιμοι, σας ζητώ ευγενικά να απέχετε από το πληκτρολόγιο, θα είναι μια δύσκολη νύχτα για ΟΛΟΥΣ. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση!!
Όσοι δεν μπορείτε να μείνετε ψύχραιμοι, σας ζητώ ευγενικά να απέχετε από το πληκτρολόγιο, θα είναι μια δύσκολη νύχτα για ΟΛΟΥΣ. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση!!
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δυστυχως απο παε έως οπαδούς ειμαστε μπουρδελο και το κλίμα στα παρασκήνια βγαίνει και στην παράσταση
Θλασολογιο ημέρας
Δικαίωση τουντορ για κος παικτες σημερα
Η ομαδα καλα στήθηκε αλλα χωρις ποιοτητα δυστυχως λογω έλλειψης λύσεων
Αλλο ματς αν δεν ακύρωνε τι καθαρό γκολ αλλα ας τ αφήσουμε δε θα βολέψει και στην κριτική μας
Θλασολογιο ημέρας
Δικαίωση τουντορ για κος παικτες σημερα
Η ομαδα καλα στήθηκε αλλα χωρις ποιοτητα δυστυχως λογω έλλειψης λύσεων
Αλλο ματς αν δεν ακύρωνε τι καθαρό γκολ αλλα ας τ αφήσουμε δε θα βολέψει και στην κριτική μας
- Μπαρκαρούτσος
Το εισαγωγικό κείμενο εντελώς πρόχειρα γραμμένο στο ημίχρονο, δεν πρόλαβα να το αλλάξω...
Κακός αγωνιστικά Π.Α.Ο.Κ., οι απουσίες μας ανάγκασαν σε διαφορετικό σχήμα, στην επίθεση ήμασταν αρκετά "κουμπωμένοι", το γκολ ήρθε από ολιγωρία της άμυνας...μετά δεν παρακολούθησα.
Και ακυρωθέν γκολ δικό μας, μάλλον άδικα...
Η κόκκινη ήταν, ο Vitor έκανε όντως αγκωνιά, αλλά ο ρεφ ήταν στα 2m...
Κακός αγωνιστικά Π.Α.Ο.Κ., οι απουσίες μας ανάγκασαν σε διαφορετικό σχήμα, στην επίθεση ήμασταν αρκετά "κουμπωμένοι", το γκολ ήρθε από ολιγωρία της άμυνας...μετά δεν παρακολούθησα.
Και ακυρωθέν γκολ δικό μας, μάλλον άδικα...
Η κόκκινη ήταν, ο Vitor έκανε όντως αγκωνιά, αλλά ο ρεφ ήταν στα 2m...
Δεν ψηφίζω MVP σήμερα...και δεν ξέρω τι έκανε η διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μας χαρίστηκε καθαρό πέναλτι.
Και αγωνιστικά δεν είδα μια αξιόλογη φάση αντίθετα πάρα πολλά λάθη. Πήραμε λοιπόν ότι μας άξιζε.
Και αγωνιστικά δεν είδα μια αξιόλογη φάση αντίθετα πάρα πολλά λάθη. Πήραμε λοιπόν ότι μας άξιζε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Κυρ 14 Φεβ 2016, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι προειδοποιηση ρε ρομαν
ετσι κι αλλιως ολοι ξερουμε τι νιωθουν ολοι οι ΠΑΟΚσηδες αυτη τη στιγμη και αμα δεν το γραψουμε τι αλλαζει
ετσι κι αλλιως ολοι ξερουμε τι νιωθουν ολοι οι ΠΑΟΚσηδες αυτη τη στιγμη και αμα δεν το γραψουμε τι αλλαζει
Αναφέρθηκε πριν από συνοπαδό ότι η 4 κάνει ότι κάθε οπαδός στον κόσμο που η ομάδα του δεν πάει καλά... βρίζει....Και τον ρωτάω ΠΟΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗρΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΡΙΖουν ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙρικό χάρτη? Μπορείς να μου αναφέρεις κανένα παράδειγμα? Γιατί εγώ έχω άπειρα παραδείγματα από κόσμο που στηρίζει την ομάδα ακόμη και στα δύσκολα. Εσύ αν ήσουν 3η εθνική όπως οι γείτονες θα πήγαινες στο γήπεδο? Τα λάθη των παραγόντων είναι εγκληματικά αλλά το ίδιο είναι κ η αντιμετώπιση η δικιά μας στην ίδια μας την ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
στο ακυρωθέν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ, σταματάει η κάθε κριτική από εμένα στο ματς
ξεκούραση τώρα 1 εβδομάδα, να γυρνάν σιγά σιγά οι τραυματίες μήπως δούμε καμια βελτίωση
ξεκούραση τώρα 1 εβδομάδα, να γυρνάν σιγά σιγά οι τραυματίες μήπως δούμε καμια βελτίωση
PAOKpanta έγραψε:
ενω οσο στηριζε η κερκιδα βλεπαμε μπαλαρα ε?
Χωρις διαθεση υπεραπσισης της κερκιδας σημερα, αλλα οσο σωπασε η 4 εστω να βριζει εγω εκλεισα τα ηχεια απο τις φωνες του υπολοιπου γηπεδου για να μη ξυπνησω τους γειτονες!
ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ...!!!
ο αγωνας πηγε στη δυναμη εκει που ηθελε δηλαδη η γρια...απο εκει και περα αυτοι ειναι κλασσικα ομαδα του under οποτε οσο κρατουσαν το 0 ειχαν και πιθανοτητες να κερδισουν τον αγωνα...οταν εγινε το ματς ροντεο και πηγαινε πανω κατω η μπαλα το καταφεραν με μια επιτυχημενη επιθεση(που δεν ηταν καν αντεπιθεση για να πεις οτι η ομαδα πιαστηκε στον υπνο). Δεν ξερω τι ομαδα χτιζεται για ποσο καιρο θα χτιζεται και ποτε μπορει να αποδωσει...επισης δεν ξερω για ποιο λογο δεν ενισχυθηκε ουσιαστικα τον ιανουαριο.Το μονο που ξερω ειναι οτι σε λιγο καιρο ετσι οπως παμε θα ζησουμε εποχες .... βουλινου.Τετοιο ξενερωμα διαρκειας δε θυμαμαι πότε εχουμε ζησει απο τον ΠΑΟΚ.
- Chuck Norris
Κρίμα κρίμα κρίμα όχι απο την ΓΡΙΑ ... τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω αυτήν την στιγμή γιατί θα πάω για καλοκαιρινά μπάνια από του αγίου βαλεντίνου...