Καταλάβατε τίποτα Αρμαγεδδώνα και δυο τρεις ακόμα;;;

Μήπως επιτέλους καταλάβατε τίποτα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;

Από τη στιγμή που δεν βρίσκει τη μπάλα μένει μόνον να αποδειχθεί το κατά πόσο επηρεάζει αμυνόμενους παίκτες. Εάν τους επηρεάζει είναι off-side.joshua έγραψε:Τωρα Αποστολη μου εξηγεις πως αυτο που εγραψες κρινει την φαση ως μη οφσαιντ?
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση...goran 64 έγραψε:Αυτοί όλοι, οι οποίοι είναι λαλίστατοι εδώ μέσα μετά από κάθε μεμονωμένη αποτυχία του Π.Α.Ο.Κ. κι όταν έχουμε επιτυχίες δεν έχουν τον χρόνο να ασχοληθούν πανηγυρίζοντας μαζί μας, "λόγω δουλειάς", ας το κοιτάξουν !!!
Καταλάβατε τίποτα Αρμαγεδδώνα και δυο τρεις ακόμα;;;![]()
:ugeek:
Μήπως επιτέλους καταλάβατε τίποτα και ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;
Στην οποία απάντηση όμως, ακόμα δεν έχει απαντήσει κανένας ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ "ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" τον goran, Ο.Κ. λεβεντάκο μου; ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ...giannina4 έγραψε://ο vs εχει δικιο για τον goran.αμα ποσταρεις στο φορουμ, ξερεις οτι εχεις μια (τουλαχιστον) απαντηση καβατζωμενη απο τον goran και σε επιθετικο υφος συνηθως.
Όταν έρχεται κομψευόμενος ο κάθε ανίκανος ή διεφθαρμένος παράγοντας, είτε λέγεται πλατινί είτε κοντονής, πουλάει τρέλα και μαθήματα επιχειρηματικότητας στον πρόεδρό σου και αυτός χαμογελά και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι, τότε υπάρχει πρόβλημα. Μου θυμίζει τον Τσίπρα που χαζογελούσε αμήχανα, όταν τον αποκάλεσε δημοσίως ηλίθιο ο σόιμπλε. Δεν σε ενοχλεί αυτή η εικόνα που δείχνει δημόσια ο πρόεδρός σου? Αλήθεια, πόσοι πολιτικοί ή ποδοσφαιρικοί παράγοντες τόλμησαν να «συμβουλέψουν» τον χοντρό?sic-4 έγραψε:Δεν εστειλε η ΠΑΕ κανενα Θοδωρη ευρωβουλευτη. Μπορει να τον εστειλε ο επιχειρηματιας-πολιτικος Σαββιδης για δικα του συμφεροντα, δεν μου πεφτει λογος.
Εσυ με λες να πουμε σαν ΠΑΕ "τραβα γαμησου υπουργε".
Αν ξεκινησε η επανασταση, μαζι σου και πες μου ποτε γινεται το ντου στους κωστακηδες, ανωνακηδες και λοιπα λαμογια. Αν οχι ομως, μου λες οτι θεωρεις σκοπιμο να χαντακωθει ο ΠΑΟΚ απλα για να ικανοποιηθει το επαναστατικο μας αισθημα χωρις κανενα απολυτως αντικρυσμα?
Αν δεχτουμε το σκεπτικο σου, θα επρεπε να μην συμμετεχουμε καν στο πρωταθλημα. Αυτο θα το προτιμουσα απο το να συμμετεχουμε αλλα καπου στη μεση να πουμε "τραβα γαμησου υπουργε και ολοι οι υπολοιποι".
Ναι αυτό είπε. Ότι δεν εμποδίζει κανέναν αμυνόμενο και άρα έπρεπε να μετρήσει.Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ τόσα χρόνια ξέρω ότι η ακόμα και η κίνηση να παίξεις την μπαλα, τη στιγμή που ξεκίνησες από θέση off side είναι παράβαση. Και το έχω δει και σε πάρα πολλούς ευρωπαϊκους ποδοσφαιρικούς αγώνες να σφυρίζεται. Δηλαδή, εάν κάνεις προσπάθεια να βρεις τη μπάλα, ενώ δεν εμποδίζεις αντίπαλο (είτε με το σώμα είτε περιορίζοντας το οπτικό του πεδίο), αυτό δεν είναι off side; Αυτό είπε ο Βαρούχας ; Aπό τα νεύρα μου χθες δεν είδα τίποτα!
Παίδες ρωτώ και παραπάνω, βρίσκει ή μπάλα σε παίκτη μας μετά την εκτέλεση του φάουλ;Mīngus έγραψε:Ναι αυτό είπε. Ότι δεν εμποδίζει κανέναν αμυνόμενο και άρα έπρεπε να μετρήσει.Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ τόσα χρόνια ξέρω ότι η ακόμα και η κίνηση να παίξεις την μπαλα, τη στιγμή που ξεκίνησες από θέση off side είναι παράβαση. Και το έχω δει και σε πάρα πολλούς ευρωπαϊκους ποδοσφαιρικούς αγώνες να σφυρίζεται. Δηλαδή, εάν κάνεις προσπάθεια να βρεις τη μπάλα, ενώ δεν εμποδίζεις αντίπαλο (είτε με το σώμα είτε περιορίζοντας το οπτικό του πεδίο), αυτό δεν είναι off side; Αυτό είπε ο Βαρούχας ; Aπό τα νεύρα μου χθες δεν είδα τίποτα!
Η ΑΕΚ έκανε 8 μεταγραφές το Καλοκαίρι,ο βάζελος έκανε 7 μόνο τον Γενάρη..Ποιες ελάχιστες προσθήκες;DV_L9 έγραψε:Επίσης κάτι που ξεχνάμε είναι ότι η ομάδα είναι ΝΕΑ με πολλές προσθήκες! Σχεδόν όλες οι ομάδες (αεκ, βαζελος, κλπ) έχουν ένα κορμό που έκανε ελάχιστες προσθήκες. Επίσης σκεφτείτε ότι η ομάδα δεν απολαμβάνει καμμία διαιτητική προστασία (πέραν του πεναλτυ κατά του Πλατανιά) όποτε οι μεταπτώσεις ειναι δεδομένες. Για μένα η χρονια είναι καθαρά δοκιμαστική και ακόμα και να μην περασουμε στα play ωχ δεν θα με στεναχωρήσει. Καλύτερα σωστές βάσεις παρά αρπακολατζηδικες λύσεις που βλέπουμε τα αποτελέσματα τους (ρεκόρ τραυματισμών κλπ...)
DV_L9 έγραψε:Επίσης κάτι που ξεχνάμε είναι ότι η ομάδα είναι ΝΕΑ με πολλές προσθήκες! Σχεδόν όλες οι ομάδες (αεκ, βαζελος, κλπ) έχουν ένα κορμό που έκανε ελάχιστες προσθήκες. Επίσης σκεφτείτε ότι η ομάδα δεν απολαμβάνει καμμία διαιτητική προστασία (πέραν του πεναλτυ κατά του Πλατανιά) όποτε οι μεταπτώσεις ειναι δεδομένες. Για μένα η χρονια είναι καθαρά δοκιμαστική και ακόμα και να μην περασουμε στα play ωχ δεν θα με στεναχωρήσει. Καλύτερα σωστές βάσεις παρά αρπακολατζηδικες λύσεις που βλέπουμε τα αποτελέσματα τους (ρεκόρ τραυματισμών κλπ...)