Εσένα τώρα γιατί σε έκανα παράθεση στο ποστ μου και αυτοτρολάρομε έτσι δεν έχω καταλάβειgoran 64 έγραψε:
Το τι έχω καταλάβει εγώ λεβέντη μου και τι όχι, να μην σε απασχολεί καλύτερα καθόλου...![]()
Όπως και το τι έχεις καταλάβει εσύ και προσπαθείς να περάσεις την άποψη "λιβανίστε κι άλλο τους ΑΡΔ" εδώ μέσα, με αφήνει παγερά αδιάφορο, μιας κι αυτά που προτείνεις ότι πρέπει να γίνουν έχουν αποδειχθεί ΟΥΤΟΠΙΑ εδώ και 40 χρόνια το ελάχιστο...![]()
Εκ διαμέτρου αντίθετες όπως κατάλαβες οι απόψεις μας, δεν ασχολούμαι άλλο κι ας αποφασίσει κάθε νοήμων άνθρωπος εδώ μέσα για τον εαυτό του, ποια άποψη απ των δύο μας είναι σωστή και ποια λάθος... :ugeek:
Ας αποφασίσουν οι συνοπαδοί μας αν οφείλουν να αγαπάνε περισσότερο τον Π.Α.Ο.Κ. ή τους βρωμοάρδ...
Υ.Γ. Μάλλον θα ήταν καλό πάντως να "απομνημονεύσεις" κάνα δυο τρία (όλα θα ήταν μάλλον ακόμα καλύτερο) άρθρα του Αρκαδοπόντιου, μήπως και "νιώσεις" εντέλει......
![]()
...
είσαι...αφού ...

Τι άποψη έχεις και τι καταλαβαίνεις ή μάλλον τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις μου είναι εντελώς αδιάφορο.
Αλλά ποιός είσαι εσύ ακριβώς ρε παλίκαρε και κάνεις υποδείξεις για το ποιος 'νιώθει' ΠΑΟΚ εδώ και ποιός όχι? Με ξέρεις προσωπικά ή σε έχει χρίσει κανείς τον ΠΑΟΚαρχη του φόρουμ?