Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος,11/02,19:30,OteSports3
Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος,11/02,19:30,OteSports3
ισως το ποιο σημαντικο παιχνιδι της χρονιας μεχρι το επομενο, με παρα πολλες απουσιες και μετα απο ντερμπι με την βοηθεια του κοσμου και χωρις γκρινια θα περασεουμε στους 4.
επιστροφες παικτων δεν νομιζω να περιμενουμε παμε για 10 απουσιες λοιπον αφου εκτος απο τους ηδη υπαρχοντες
ζαιρο,ροντριγκεζ,μυστακιδης,γλυκος,μελισσας,χαρισης,κων/δης,κοροβεσης,λεοβατς στο ματς με τον πανιωνιο δεν θα παιξει ουτε ο τζαβελλας που εφαγε κοκκινη στο ματς με τον γαυρο
επιστροφες παικτων δεν νομιζω να περιμενουμε παμε για 10 απουσιες λοιπον αφου εκτος απο τους ηδη υπαρχοντες
ζαιρο,ροντριγκεζ,μυστακιδης,γλυκος,μελισσας,χαρισης,κων/δης,κοροβεσης,λεοβατς στο ματς με τον πανιωνιο δεν θα παιξει ουτε ο τζαβελλας που εφαγε κοκκινη στο ματς με τον γαυρο
- Παλαιολόγος
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος,11/02,19:30,OteSports3
το οποίο βέβαια είναι κακή διάταξη
όταν βάζεις κλάους και μπέρμπα μαζί γίνεσαι αργός ενώ κόβεις την τροφοδότηση ψηλά
ο μπέρμπα πρέπει να παίξει κορυφή,στην θέση του
ο πέλκας στην θέση του!
σήμερα έπαιξε άκρα και ήταν κακός,όπως και η μπέρμπα σε άλλη θέση
μπέρμπα κλάους μαζί δεν έχει νοήμα,αφού πρακτικά ακυρώνεις και κλάους, ο οποίος είναι σαν την καλαμιά
δυο θέσεις έχεις κενές λόγω τραυματισμών
δεν χρειάζεται να προσθέσει και άλλες με πειραματισμούς
αριστερό εξτρέμ ας μην βάλει καθόλου!ας διαφοροποιηθεί το σύστημα να ξεκινήσει κάτσε π.χ ή γκολάσα αν θέλει να είναι πιο επιθετικός
να γεμίσει το κέντρο του πίσω ή πιο μπροστά
ο προπονητής δεν χρειάζεται να έχει βγάλει διδακτορικό υπό τον hawkins ,απλά να είναι ορθολογικός
π.χ ούτε με ΑΕΚ στο πρώτο,ούτε με Ολυμπιακό μέχρι λίγο πριν την αποβολή είχε ορθολογική διάταξη
δεν σημαίνει αυτό πως θέλω να φύγει μην παρεξηγηθώ,αν είναι να μην έρθει κάποιος καλύτερος τι αν τον διώξουν!
όταν βάζεις κλάους και μπέρμπα μαζί γίνεσαι αργός ενώ κόβεις την τροφοδότηση ψηλά
ο μπέρμπα πρέπει να παίξει κορυφή,στην θέση του
ο πέλκας στην θέση του!
σήμερα έπαιξε άκρα και ήταν κακός,όπως και η μπέρμπα σε άλλη θέση
μπέρμπα κλάους μαζί δεν έχει νοήμα,αφού πρακτικά ακυρώνεις και κλάους, ο οποίος είναι σαν την καλαμιά
δυο θέσεις έχεις κενές λόγω τραυματισμών
δεν χρειάζεται να προσθέσει και άλλες με πειραματισμούς
αριστερό εξτρέμ ας μην βάλει καθόλου!ας διαφοροποιηθεί το σύστημα να ξεκινήσει κάτσε π.χ ή γκολάσα αν θέλει να είναι πιο επιθετικός
να γεμίσει το κέντρο του πίσω ή πιο μπροστά
ο προπονητής δεν χρειάζεται να έχει βγάλει διδακτορικό υπό τον hawkins ,απλά να είναι ορθολογικός
π.χ ούτε με ΑΕΚ στο πρώτο,ούτε με Ολυμπιακό μέχρι λίγο πριν την αποβολή είχε ορθολογική διάταξη
δεν σημαίνει αυτό πως θέλω να φύγει μην παρεξηγηθώ,αν είναι να μην έρθει κάποιος καλύτερος τι αν τον διώξουν!
ας πετάξει το μπέρμπα κορυφή, ας βάλει τον πέλκα στο 10 και ας ρίξει μέσα τον κάκο στα εξτρεμ με το μακ
- ΑποστόληςΑ
Επειδή είναι ξεροκέφαλος ο ΙΤ εύχομαι να έχει κατανοήσει ότι δεν πάνε μαζί οι Berba και Κλάους. ΕΛΕΟΣ!
Δεν ξέρω αν ο Μυστα μπορέσει να ξεπεράσει την κάκωση πέλματος μέχρι τότε. Αν ναι, προτείνω:
Βελλίδη
Κίτσιου - Χατζη - Vitor - Σκόνδρα
Kace - Cimirot
Μυστα - Golasa - Mak
Berba
Χωρίς Μυστα προτιμώ ένα ακόμη χαφ (Sabo, ο Τζιόλης ας ξεκουραστεί γιατί 3 ημέρες μετά παίζουμε με Ηρακλή) και μπροστά τους Mak, Berba
Θέλω να δω, σαν αλλαγή, τον Terry.
Δεν ξέρω αν ο Μυστα μπορέσει να ξεπεράσει την κάκωση πέλματος μέχρι τότε. Αν ναι, προτείνω:
Βελλίδη
Κίτσιου - Χατζη - Vitor - Σκόνδρα
Kace - Cimirot
Μυστα - Golasa - Mak
Berba
Χωρίς Μυστα προτιμώ ένα ακόμη χαφ (Sabo, ο Τζιόλης ας ξεκουραστεί γιατί 3 ημέρες μετά παίζουμε με Ηρακλή) και μπροστά τους Mak, Berba
Θέλω να δω, σαν αλλαγή, τον Terry.
Μακ δεξιά,Μυστακίδης αριστερά,Πέλκας δεκάρι,Μπερμπάτοφ κορυφή.
Αν δεν βάλει Μυστακίδη ,ας βάλει τον Σάμπο δεξιά και αριστερά τον Μακ.
Όχι όμως τον Πέλκα και όχι πάλι ψευτοφορ,δεκάρι,όπως θέλετε πείτε το,τον Μπερμπάτοφ.
Αν δεν βάλει Μυστακίδη ,ας βάλει τον Σάμπο δεξιά και αριστερά τον Μακ.
Όχι όμως τον Πέλκα και όχι πάλι ψευτοφορ,δεκάρι,όπως θέλετε πείτε το,τον Μπερμπάτοφ.
- Kostas_Peraia4
- GiorgosAtha
Ας βάλει και τον Βελλίδη φορ και τον Σκόνδρα τέρμα.
Δ Ε Ν Μ Ε Ν Ο Ι Α Ζ Ε Ι !!! Και δεν θα πρέπει να με νοιάζει... εγώ θέλω πρόκριση και την ομάδα έτοιμη όταν πρέπει.
Εμάς αυτή είναι η δουλεία μας και δεν την κάνουμε καλά...
Δ Ε Ν Μ Ε Ν Ο Ι Α Ζ Ε Ι !!! Και δεν θα πρέπει να με νοιάζει... εγώ θέλω πρόκριση και την ομάδα έτοιμη όταν πρέπει.

Εμάς αυτή είναι η δουλεία μας και δεν την κάνουμε καλά...
ΥΣ. Δεν λέω να μη κάνουμε αναλύσεις... αλλά ας κάνουμε πρώτα σωστά αυτό που πρέπει να κάνουμε ως οπαδοί. Και μετά ας συζητήσουμε όχι μόνο για την 11αδα αλλά ακόμα και για την μάρκα ψυκτικού που βάζει ο γιατρός.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν εχει κατω απο 15.000 θα ειμαστε απλα απαραδεκτοι

Τεράστιο κέρδος για τον ΠΑΟΚ ο Χατζηισαϊας. Δε θα έχουμε πιστεύω στο εξής τόσο πρόβλημα στις στημένες φάσεις. Τώρα για τον Πανιώνιο πάμε για τη νίκη ελπίζω σε ένα γήπεδο που θα έχει 20,000 κόσμο.
Ας αφήσουμε πίσω την κριτική και ακόμη περισσότερο τη μίρλα και να στηρίξουμε τώρα την ομάδα, γιατί τώρα αρχίζουν να κρίνονται οι στόχοι της ομάδας. Πάμε για τους 4 του κυπέλλου, και το πρωτάθλημα μπήκε στην τελευταία στροφή του. Είναι η περίοδος που η ομάδα φορμαρίζεται για τα πλέι οφ. Ίσως οι πολλοί τραυματισμοί θα είναι και η απαρχή για τη δημιουργία κορμού στον ΠΑΟΚ, γιατί πλέον δεν έχουμε επιλογές. Ότι και να λέμε εδώ μέσα για επιλογές του προπονητή, είναι λάθος, γιατί πλέον δεν υπάρχουν με τη μισή ομάδα στο γιατρό.
Ο κόσμος ανέκαθεν έκανε μεγάλη αυτή την ομάδα. Ας το κάνει ακόμη μια φορά. Δε χρειάζεται πια η λέξη υπομονή. Δεν κάνουμε υπομονή ρε. Τον ΠΑΟΚ πάμε να δούμε και να φωνάξουμε συνθήματα κατά του μπουρδελοσυστήματος που ζούμε. Ας είμαστε αυτοί που πρέπει και στο τέλος όλοι θα κριθούν.
Ας αφήσουμε πίσω την κριτική και ακόμη περισσότερο τη μίρλα και να στηρίξουμε τώρα την ομάδα, γιατί τώρα αρχίζουν να κρίνονται οι στόχοι της ομάδας. Πάμε για τους 4 του κυπέλλου, και το πρωτάθλημα μπήκε στην τελευταία στροφή του. Είναι η περίοδος που η ομάδα φορμαρίζεται για τα πλέι οφ. Ίσως οι πολλοί τραυματισμοί θα είναι και η απαρχή για τη δημιουργία κορμού στον ΠΑΟΚ, γιατί πλέον δεν έχουμε επιλογές. Ότι και να λέμε εδώ μέσα για επιλογές του προπονητή, είναι λάθος, γιατί πλέον δεν υπάρχουν με τη μισή ομάδα στο γιατρό.
Ο κόσμος ανέκαθεν έκανε μεγάλη αυτή την ομάδα. Ας το κάνει ακόμη μια φορά. Δε χρειάζεται πια η λέξη υπομονή. Δεν κάνουμε υπομονή ρε. Τον ΠΑΟΚ πάμε να δούμε και να φωνάξουμε συνθήματα κατά του μπουρδελοσυστήματος που ζούμε. Ας είμαστε αυτοί που πρέπει και στο τέλος όλοι θα κριθούν.
- thanos-xanthi
γκολ νωρις να ανοιχτουνε να εχουμε και κανα ευκολο απογευμα
προκριση οπωσδηποτε
προκριση οπωσδηποτε

- Παλαιολόγος
οχι δως τους χωρο να ανεβουν για να κατσουν στο παγωτο
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι, η πρώτη του Χατζη και μέσα στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος έδειξε ότι είναι ο παίκτης που τόσο πολύ έλλειπε από την άμυνά μας.
Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα..Πάλι οι ίδιοι θα είμαστε..12.000 max.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν εχει κατω απο 15.000 θα ειμαστε απλα απαραδεκτοι
- Ekatnetworkltd
Χιλιόμετρα θα κάνουμε πάλι από τους παράδρομους θα κινηθούμε για την πιό μεγάλη αγάπη!Εμπρός αητέ
Sent from my iPad Air using Tapatalk
Sent from my iPad Air using Tapatalk