Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος,11/02,19:30,OteSports3

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Πανιώνιος,11/02,19:30,OteSports3

Δημοσίευση από aoratos »

goran 64 έγραψε:
Το τι έχω καταλάβει εγώ λεβέντη μου και τι όχι, να μην σε απασχολεί καλύτερα καθόλου... :oops:

Όπως και το τι έχεις καταλάβει εσύ και προσπαθείς να περάσεις την άποψη "λιβανίστε κι άλλο τους ΑΡΔ" εδώ μέσα, με αφήνει παγερά αδιάφορο, μιας κι αυτά που προτείνεις ότι πρέπει να γίνουν έχουν αποδειχθεί ΟΥΤΟΠΙΑ εδώ και 40 χρόνια το ελάχιστο... :cry:

Εκ διαμέτρου αντίθετες όπως κατάλαβες οι απόψεις μας, δεν ασχολούμαι άλλο κι ας αποφασίσει κάθε νοήμων άνθρωπος εδώ μέσα για τον εαυτό του, ποια άποψη απ των δύο μας είναι σωστή και ποια λάθος... :ugeek:

Ας αποφασίσουν οι συνοπαδοί μας αν οφείλουν να αγαπάνε περισσότερο τον Π.Α.Ο.Κ. ή τους βρωμοάρδ... :x

Υ.Γ. Μάλλον θα ήταν καλό πάντως να "απομνημονεύσεις" κάνα δυο τρία (όλα θα ήταν μάλλον ακόμα καλύτερο) άρθρα του Αρκαδοπόντιου, μήπως και "νιώσεις" εντέλει... :pano: ... :shock: :o ...:nairepaok: είσαι...αφού ... :opaokara:
Εσένα τώρα γιατί σε έκανα παράθεση στο ποστ μου και αυτοτρολάρομε έτσι δεν έχω καταλάβει :?
Τι άποψη έχεις και τι καταλαβαίνεις ή μάλλον τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις μου είναι εντελώς αδιάφορο.
Αλλά ποιός είσαι εσύ ακριβώς ρε παλίκαρε και κάνεις υποδείξεις για το ποιος 'νιώθει' ΠΑΟΚ εδώ και ποιός όχι? Με ξέρεις προσωπικά ή σε έχει χρίσει κανείς τον ΠΑΟΚαρχη του φόρουμ?
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

και φυσικά σήμερα βγαίνει όνομα προπονητή...
Βρε μας πηδ@νε κανονικά...
Καλά άμα ήμουν ΙΒΑΝ, θα τους αγόραζα και θα τους έστελνα στο δρόμο όλους...εκτός των ηχοληπτών και τα παλικαράκια που δουλεύουν κανονικά και όχι κόσμο!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Η αποστολή για την πρόκριση

Ο Πανιώνιος είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ωστόσο, ο αγώνας της Πέμπτης (11.02) είναι για το Κύπελλο. Ο Δικέφαλος καλείται να υπερασπιστεί το 1-1 της Νέας Σμύρνης και να πάρει την πρόκριση.

Μια αποστολή, η οποία δε θα είναι εύκολη, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος έχει αποδείξει πως διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ, ωστόσο, κρατά την τύχη στα χέρια του και θα έχει δίπλα του και τον κόσμο του που πάντα αποτελεί ένα έξτρα όπλο. Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τη ρεβάνς του Κυπέλλου ολοκληρώθηκε στην Τούμπα με τον Ίγκορ Τούντορ να επικεντρώνεται στην τακτική αντιμετώπιση του αγώνα και να προβάρει τα πλάνα του για την αντιμετώπιση του Πανιωνίου.

Στα ευχάριστα, η συμμετοχή στην προπόνηση του Μάριν Λέοβατς που σαφώς και δεν είναι έτοιμος για 90′, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντιθέτως, ο Γιάννης Μυστακίδης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα κι έμεινε εκτός μαζί με τους τραυματίες Κωνσταντινίδη , Χαρίση , Γλύκο , Ζάιρο , Ροντρίγκες , Κοροβέση και τον τιμωρημένο Τζαβέλλα . Οι 18 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είναι οι: Βελλίδης , Σιαμπάνης , Χατζηισαΐας , Μαλεζάς , Βίτορ , Σκόνδρας , Κίτσιου , Λέοβατς , Κάτσε , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Γκολάσα , Σάμπο , Πέλκας , Μακ , Κάκκο, Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πλήγμα το ότι τελικά θα απουσιάσει ο Μυστα. Εύχομαι να παίξει με Ηρακλή, που θα τον χρειαστούμε κι εκεί και μάλιστα ακόμη περισσότερο, λόγω απουσίας Μακ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Προτείνω για σύνθεση:

Βελλίδη
Κίτσιου - Χατζη - Βιτορ - Σκόνδρα
Cimirot - Kace - Golasa - Πέλκα (Sabo)
Αθανασιάδη - Mak

Αλλαγές: Τζιόλης αντί Cimirot, Sabo αντί Πέλκα και Berba αντί Κλάους.

Θεωρώ ότι ο Leovac πρέπει να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί και οι Τζιόλης και Cimirot να ξεκουραστούν, γι' αυτό να παίξουν από ένα ημίχρονο. Ομοίως να ξεκουραστεί και ο Berba που θα τον χρειαστούμε πάρα πολύ την Κυριακή.
Θλίβομαι πάντως γιατί ούτε και τώρα δεν θα δούμε, έστω και για 20 λεπτά, τον Antonis.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Και να προσευχόμαστε να μην τραυματιστεί ο Βελλίδης!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

aoratos έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Το τι έχω καταλάβει εγώ λεβέντη μου και τι όχι, να μην σε απασχολεί καλύτερα καθόλου... :oops:

Όπως και το τι έχεις καταλάβει εσύ και προσπαθείς να περάσεις την άποψη "λιβανίστε κι άλλο τους ΑΡΔ" εδώ μέσα, με αφήνει παγερά αδιάφορο, μιας κι αυτά που προτείνεις ότι πρέπει να γίνουν έχουν αποδειχθεί ΟΥΤΟΠΙΑ εδώ και 40 χρόνια το ελάχιστο... :cry:

Εκ διαμέτρου αντίθετες όπως κατάλαβες οι απόψεις μας, δεν ασχολούμαι άλλο κι ας αποφασίσει κάθε νοήμων άνθρωπος εδώ μέσα για τον εαυτό του, ποια άποψη απ των δύο μας είναι σωστή και ποια λάθος... :ugeek:

Ας αποφασίσουν οι συνοπαδοί μας αν οφείλουν να αγαπάνε περισσότερο τον Π.Α.Ο.Κ. ή τους βρωμοάρδ... :x

Υ.Γ. Μάλλον θα ήταν καλό πάντως να "απομνημονεύσεις" κάνα δυο τρία (όλα θα ήταν μάλλον ακόμα καλύτερο) άρθρα του Αρκαδοπόντιου, μήπως και "νιώσεις" εντέλει... :pano: ... :shock: :o ...:nairepaok: είσαι...αφού ... :opaokara:
Εσένα τώρα γιατί σε έκανα παράθεση στο ποστ μου και αυτοτρολάρομε έτσι δεν έχω καταλάβει :?
Τι άποψη έχεις και τι καταλαβαίνεις ή μάλλον τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις μου είναι εντελώς αδιάφορο.
Αλλά ποιός είσαι εσύ ακριβώς ρε παλίκαρε και κάνεις υποδείξεις για το ποιος 'νιώθει' ΠΑΟΚ εδώ και ποιός όχι? Με ξέρεις προσωπικά ή σε έχει χρίσει κανείς τον ΠΑΟΚαρχη του φόρουμ?
Σου είπα ότι "δεν ασχολούμαι άλλο" και το εννοώ αλλά μην "παίζεις βρώμικα" μιας και τα γραπτά μένουν... :oops:

Κοίτα λοιπόν να παραθέσεις και το δικό σου post μαζί με την απάντηση μου, αν θέλεις φυσικά να είσαι "fair" και παντελονάτος και τότε θα καταλάβουν κι οι υπόλοιποι ποιος είναι ο "Π.Α.Ο.Κ.άρχης", ποιος "νιώθει", ποιος δεν "νιώθει" και ποιος χρειάζεται επειγόντως "Φροντιστήριο Π.Α.Ο.Κ.τσή" από τα κείμενα του Αρκαδοπόντιου, Ο.Κ. λεβεντάκο μου; :(

Άντε μπράβο με όλους τους :shock: :shock: διαστρεβλωτές :ugeek: :ugeek: γραπτών και ιδεών εδώ μέσα... :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ότι να ναι λεβεντάκο μου.

Δεν έκανα διπλή παράθεση για να μην βγει σεντόνι το ποστ και καταντήσει κουραστικό και δυσανάγνωστο. Τρία σχόλια πίσω είναι το υπόλοιπο του διαλόγου μας. Κόψτω όμως κάπου εδώ όπως υποσχέθηκες διότι κουράσες και εσύ και ο κατα φαντασίαν πόλεμος εντυπώσεων!

Δικό μου το λάθος εξ αρχής που έκανα παράθεση το σχόλιο σου ως αφορμή για να γράψω την άποψη μου στο πρόβλημα με τα ΜΜΕ. Μπορώ και αυτοτρολάρομαι μια χαρά απ' ότι φαίνεται!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Goran και aoratos παρακαλώ λήξτε το..Έχουμε σημαντικό ματς αύριο.

Goran σταμάτα λίγο με τις συνεχείς αντιπαραθέσεις..
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Pr.Jon έγραψε:και φυσικά σήμερα βγαίνει όνομα προπονητή...
Βρε μας πηδ@νε κανονικά...
Καλά άμα ήμουν ΙΒΑΝ, θα τους αγόραζα και θα τους έστελνα στο δρόμο όλους...εκτός των ηχοληπτών και τα παλικαράκια που δουλεύουν κανονικά και όχι κόσμο!

Δυστυχως ,νομιζω αυτη ειναι η μονη λυση.. :?
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Παιδιά δεν νομίζετε οτι έχει γίνει γραφικό το να κατηγορούμε τους "αρδ" ενώ εμείς οι ίδιοι αναδημοσίευουμε την "φωνή" τους και μεγαλώνουμε την "εμβέλεια" τους ; Ζούμε σε δημοκρατική χώρα και οτίδηποτε άλλο εκτός κάποιας συκοφάντησης μπορεί ο καθένας να εκφράσει την γνώμη του δημόσια.Το αν θα τον ακούσουμε και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια είναι δικό μας θέμα.Αν θεωρείται οτί εσείς οι ίδιοι και η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν είναι ικανή να σκεφτεί ορθολογικά και να κρίνει τι είναι αλήθεια και τι όχι τότε το ζήτημα είναι άλλο.

Σίγουρα ένα μέρος των οπαδών κάθε ομάδας ( μικρό η μεγάλο ποσοστό ) επηρεάζεται και θα επηρεάζεται γιατί πως να το κάνουμε δηλαδή δεν είναι όλη της ίδιας εγκεφαλικής εμβέλειας.Επίσης εντοπίζω ενα παράδοξο στο φορούμ που είναι το εξής : Οι μοντς και οι διαχειριστές της σελιδάς εδώ και πολλά χρόνια κατηγορούν με ποικίλους τρόπους τους ΑΡΔ αν και συνεχίζουν να αναδημοσιεύουν-φιλοξενούν άρθρα απ'ολες τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τα σαιτς με προφανή σκοπό την αλίευση περισσότερων κλικς του Paokmania.gr φυσικά για μεγαλύτερο κέρδος μέσω των διαφημίσεων.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Που να ξερες πόσα λεφτά βγάζουν αυτοί εδώ..
Άσε φίλε, μπορεί να είναι και στη λίστα λαγκαρντ

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Notorious4 έγραψε:Επίσης εντοπίζω ενα παράδοξο στο φορούμ που είναι το εξής : Οι μοντς και οι διαχειριστές της σελιδάς εδώ και πολλά χρόνια κατηγορούν με ποικίλους τρόπους τους ΑΡΔ αν και συνεχίζουν να αναδημοσιεύουν-φιλοξενούν άρθρα απ'ολες τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τα σαιτς με προφανή σκοπό την αλίευση περισσότερων κλικς του Paokmania.gr φυσικά για μεγαλύτερο κέρδος μέσω των διαφημίσεων.

Δεν ξέρω πόσο καιρό διαβάζεις το site/forum, αλλά κατά καιρούς έχει αγνοήσει η ομάδα της κεντρικής κάποια sites εσκεμμένα, λόγω λάσπης που πετούν συνεχώς κατά του Π.Α.Ο.Κ. (αν δεν κάνω λάθος, πρόσφατα απέκλεισαν το contra και έπονται κι άλλα).

Όσα άρθρα δημοσιεύουμε εδώ μέσα ως mod team, τα περισσότερα είναι από το PAOKmania.
Εγώ προσωπικά, το 95% τα αντλώ από το PAOKmania... Άλλα links θα είναι basketplus & sport24 (για basket Π.Α.Ο.Κ. και αντιάλων) ή paokplanet, επειδή λέει για το volley (συγκεκριμένα η σελίδα του volley στο FB τα ανεβάζει όλα από εκεί..)

Κέρδος μέσα από τις διαφημίσεις δεν βγαίνει... Για να βγει ποτέ, πρέπει να αρχίσετε να ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ (όχι απλά να βλέπετε) όλοι όσοι μπαίνετε εδώ μέσα κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Notorious4 έγραψε:Παιδιά δεν νομίζετε οτι έχει γίνει γραφικό το να κατηγορούμε τους "αρδ" ενώ εμείς οι ίδιοι αναδημοσίευουμε την "φωνή" τους και μεγαλώνουμε την "εμβέλεια" τους ; Ζούμε σε δημοκρατική χώρα και οτίδηποτε άλλο εκτός κάποιας συκοφάντησης μπορεί ο καθένας να εκφράσει την γνώμη του δημόσια.Το αν θα τον ακούσουμε και αν αυτά που λέει είναι αλήθεια είναι δικό μας θέμα.Αν θεωρείται οτί εσείς οι ίδιοι και η πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν είναι ικανή να σκεφτεί ορθολογικά και να κρίνει τι είναι αλήθεια και τι όχι τότε το ζήτημα είναι άλλο.

Σίγουρα ένα μέρος των οπαδών κάθε ομάδας ( μικρό η μεγάλο ποσοστό ) επηρεάζεται και θα επηρεάζεται γιατί πως να το κάνουμε δηλαδή δεν είναι όλη της ίδιας εγκεφαλικής εμβέλειας.Επίσης εντοπίζω ενα παράδοξο στο φορούμ που είναι το εξής : Οι μοντς και οι διαχειριστές της σελιδάς εδώ και πολλά χρόνια κατηγορούν με ποικίλους τρόπους τους ΑΡΔ αν και συνεχίζουν να αναδημοσιεύουν-φιλοξενούν άρθρα απ'ολες τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τα σαιτς με προφανή σκοπό την αλίευση περισσότερων κλικς του Paokmania.gr φυσικά για μεγαλύτερο κέρδος μέσω των διαφημίσεων.
1)Το paokmania δεν αναδημοσιευει ολα τα σαιτ.οσο παει ολο και λιγοτερα.
2)δεν καταλαβαινω τη συνεχεια και ποιος κερδιζει τι.το paokmania δεν κερδιζει παντως απο τα μμε...
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Δεν με απασχολεί το αν βγάζουν 1 , 2 ή 1000 ευρώ.Για μένα είναι προφανές πως η αναδιμοσίευση άρθρων γραμμένα απο αρδοσάιτ αποσκοπεί στο κερδός.Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να αναπαράγεις κείμενα από σάιτ που εσύ ο ίδιος(όχι εσυ προσωπικά) θεωρείς διαφθαρμένα.Απο την άλλη αν το κάνεις για να ενημερώσεις τον επισκέπτη σου χωρίς ο ίδιος μέσω τον κλικς να τροφοδοτήσει τους "πολέμιους" σου είσαι πάλι λάθος γιατί στην ουσία εσύ ο ίδιος μεγάλωνεις την εμβέλεια του ίδιου και εν μέρη των θεωρείς έμπιστο.Και αυτό αποδεικνύεται απο τα τελευταία άρθρα που έγραψε η "admin team" του paokmania περι σίγουρης αποχώρησης του ΙΤ βασιζόμενη σε φήμες των ΑΡΔ όπως και στην παραίτηση Βεζυρτζή που δεν επαληθεύοταν από καμία έγκυρη πηγή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”