Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από painkiller4 »

:nairepaok: ΑΠΛΑ ΑΨΟΓΟΣ ΕΥΓΕ !!!!!!
ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τρομερός μπράβο ρε μάγκα μιλάς στην ψυχή και στην καρδιά του ΠΑΟΚτση. .....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλημέρα σε όλους...

Συγχαρητήρια στον Αρκαδοπόντιο για το άρθρο στην κεντρική και μακάρι να μείνει εκεί για πάντα για να το διαβάσουν και να ξυπνήσουν απ τον λήθαργο τους κάποιοι "ακαταλαβίστικοι" "Π.Α.Ο.Κ.τσήδες" σαν τον φίλο τον "cellophan" από εδώ μέσα, αλλά κι όχι μόνο !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ όλοι γιατί το μαχαίρι βρήκε εδώ και χρόνια κόκαλο, μας πεθαίνει στον πόνο, αλλά εμείς κάνουμε σαν υπνωτισμένοι !!!

Δυστυχώς αν συνεχίσουμε σαν ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, αυτοί θα προχωρήσουν κόβοντας μας και τα @@ και μετά δεν θα μπορούμε να κάνουμε πλέον τίποτα γιατί θα είμαστε ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Υ.Γ. Δυστυχώς δεν με λένε "Αρκαδοπόντιο" αλλά "Goran 64", Γρηγόρη "κατά κόσμον" και δυστυχώς πολλοί από εδώ μέσα (που συμφωνούν απόλυτα, γράφουν για "ομιλίες" στην καρδιά και την ψυχή του Π.Α.Ο.Κ.τσή και "υποκλείνονται" γράφοντας "RESPECT" στον Αρκαδοπόντιο) έχουν "θέμα", όχι μόνο να "βάλουν χέρι" σε "τύπους cellophan", αλλά και να συμφωνήσουν τουλάχιστον με κάποιον ανώνυμο Goran 64 που το κάνει (στο topic του αγώνα "μόνιμο παράρτημα π@ουστόγαυρου" Ξάνθης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1) !!!

Υ.Γ. 2...Μάλλον το "επώνυμο" και το "προβεβλημένο" είναι πιο "γλυκό", όπως εύκολα διαφαίνεται !!!

Υ.Γ. 3..."Αλλοτριώθηκε Goran ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή"...Α ρε Τάσο "μασκοφόρε" πόσο δίκαιο έχεις !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Ιαν 2016, 02:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εδώ αλλοτριωθηκε όλη η "χώρα" ραγιαδεψε... Και πάλι καλά, εμείς κρατάμε λίγο...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όπως πάντα, εξαιρετικά επίκαιρος ο αρκαδοπόντιος και νιώθω ευτυχής που το ΠΑΟΚμανια περιλαμβάνει στις τάξεις του έναν τέτοιο αρθογράφο.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Τα είπες όλα Αρκαδοπόντιε! Εύγε! Εκφράζεις απόλυτα την υγιή μάζα των ΠΑΟΚτσήδων.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εμενα παντως αυτη η προταση δεν με αρεσε καθολου και αναφερομαι στο κειμενο του Daimon4 στην κεντρικη!
...Μιλάμε για το παιχνίδι που το χανούμι γλίτωσε την πεντάρα επειδή κοιμήθηκε ο Θεός και ο ...Όλσεν!...
εδω ολο το κειμενο για τον κομπαρσο...
http://www.paokmania.gr/stiles/apopseis ... evousianos

Δηλαδη ελεος ο Ολσεν φταιει και που δεν βαζουμε γκολ?? :redcard:
Κραζουμε τα ΑΡΔ αλλα ειμαστε και μεις οτι να 'ναι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

συνοθύλευμα λεει στη κεντρική και ο καμόρας τρίβει τα χέρια του.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Τραγικο το κειμενο του αγωνα :redcard:
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

[quote="goran 64"]Καλημέρα σε όλους...

Συγχαρητήρια στον Αρκαδοπόντιο για το άρθρο στην κεντρική και μακάρι να μείνει εκεί για πάντα για να το διαβάσουν και να ξυπνήσουν απ τον λήθαργο τους κάποιοι "ακαταλαβίστικοι" "Π.Α.Ο.Κ.τσήδες" σαν τον φίλο τον "cellophan" από εδώ μέσα, αλλά κι όχι μόνο !!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ όλοι γιατί το μαχαίρι βρήκε εδώ και χρόνια κόκαλο, μας πεθαίνει στον πόνο, αλλά εμείς κάνουμε σαν υπνωτισμένοι !!!

Δυστυχώς αν συνεχίσουμε σαν ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΙ, αυτοί θα προχωρήσουν κόβοντας μας και τα @@ και μετά δεν θα μπορούμε να κάνουμε πλέον τίποτα γιατί θα είμαστε ΚΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ !!!

Υ.Γ. Δυστυχώς δεν με λένε "Αρκαδοπόντιο" αλλά "Goran 64", Γρηγόρη "κατά κόσμον" και δυστυχώς πολλοί από εδώ μέσα (που συμφωνούν απόλυτα, γράφουν για "ομιλίες" στην καρδιά και την ψυχή του Π.Α.Ο.Κ.τσή και "υποκλείνονται" γράφοντας "RESPECT" στον Αρκαδοπόντιο) έχουν "θέμα", όχι μόνο να "βάλουν χέρι" σε "τύπους cellophan", αλλά και να συμφωνήσουν τουλάχιστον με κάποιον ανώνυμο Goran 64 που το κάνει (στο topic του αγώνα "μόνιμο παράρτημα π@ουστόγαυρου Ξάνθης-Π.Α.Ο.Κ. 1-1) !!!

Υ.Γ. 2...Μάλλον το "επώνυμο" και το "προβεβλημένο" είναι πιο "γλυκό", όπως εύκολα διαφαίνεται !!!

Υ.Γ. 3..."Αλλοτριώθηκε Goran ο χαρακτήρας του Π.Α.Ο.Κ.τσή"...Α ρε Τάσο "μασκοφόρε" πόσο δίκαιο έχεις !!![

Κατά κόσμο Γρηγόρη, όψιμε συμφορουμίτη, από ότι φαίνεται έχεις πολύ χρόνο στα χέρια σου. Επειδή λοιπόν έχεις βγάλει το ΠΑΟΚόμετρο και για κάποιο λόγο κόλλησες με την πάρτη μου, θα σου πρότεινα να κόψεις τα καρντασάκο, τα φίλε και τα εντός εισαγωγικών γενικότερα, και να ασχοληθείς με οτιδήποτε / οποιονδήποτε άλλο μπορεί να σου γεμίσει τον ελεύθερο σου χρόνο. Είμαι σε αυτό το site σχεδόν επτά χρόνια και έχω αποφύγει τις αντιπαραθέσεις του επιπέδου σου ακόμα και με ανθρώπους που διαφωνούσα κάθετα μαζί τους. Βασικός κανόνας εμπλοκής σε μια συζήτηση είναι ο άλλος να έχει κάτι να πει πέρα από συνθήματα, emoticons και κατά το καβλούν απόψεις. Βαισκός κανόνας μη εμπλοκής σε μια συζήτηση. είναι η παραδοχή της αδυναμίας μιας μαιμούς να μάθει λατινικά. Στην περίπτωση μας έχουμε False - Positive.

Με άλλα λόγια ξεφορτώσου με σε παρακαλώ και μη με ξαναπιάσεις στο στόμα σου, ιδίως σε συζητήσεις που δεν είμαι παρών. Ιδανικά ξεκίνησε το πλέξιμο. Ήμαρτον.

Υ.Σ. Ευχαριστώ τον συμφορουμίτη που με ενημέρωσε σχετικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Μιας και το είδα τώρα, και δε ξέρω τι έχει προηγηθεί, goran θα ήθελα κάποιες "εξηγήσεις" για τα εισαγωγικά.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

pgetsos έγραψε:Μιας και το είδα τώρα, και δε ξέρω τι έχει προηγηθεί, goran θα ήθελα κάποιες "εξηγήσεις" για τα εισαγωγικά.

Ευχαριστώ.
Μπορείς να πας στο thread του αγώνα με την Ξάνθη και να ενημερωθείς πλήρως pgetsos. Δεν του άρεσε η άποψη μου πως η διαιτησία στην Ξάνθη δεν είχε καμία σχέση με το Αρης - ΠΑΟΚ του Σπάθα και έβγαλε το συμπέρασμα πως δεν είμαι Παοκτσής αλλά κάτι άλλο.

Τέλος πάντων, με έχει αηδιάσει αυτή η κατάσταση και ελπίδα για αυτή την ομάδα δεν υπάρχει. Αυτομπαναρίζομαι κανένα μήνα να ησυχάσω γιατί ήδη και με τα σημερινά (αγωνιστικά και εδώ μέσα) μου έρχεται να ξεράσω.

Θα μου κρατάν παρέα για το ποδόσφαιρο, παλιά ποστ του olivares και για το μπάσκετ η ψυχραιμία, η σοφία και η γνώση του Θωμά (palok). Να είστε καλά παιδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 25 Ιαν 2016, 00:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Λόγος: ΠΑΟΚ ή Π.Α.Ο.Κ. και ξεκόλλα. σκέψου και εμείς τι τραβάμε. :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

pgetsos έγραψε:Μιας και το είδα τώρα, και δε ξέρω τι έχει προηγηθεί, goran θα ήθελα κάποιες "εξηγήσεις" για τα εισαγωγικά.

Ευχαριστώ.
Πέτρο σου υπέδειξε ήδη την "αντιπαράθεση" μας ο "cellophan"...Αν σε ενδιαφέρει διάβασε όλα τα posts μας απ το αρχικό δικό μου όμως μέχρι εκεί που το "κλείσαμε"...

Μιας κι ο "ceiiophan" για την "ταμπακέρα" δεν έχει επιχειρήματα να απαντήσει και δεν το κάνει, δεν του απαντάω κι εγώ, αφού ούτε στο επίπεδο του βρίσκομαι, ούτε σκοπεύω να φτάσω, αλλά και για καλή μου τύχη γνωρίζω και Λατινικά, 35 χρόνια τώρα...

Scripta manent...mio fratello...

EDIT: Καλά, μου ξέφυγε κι ένα "t"...Πάντως ευχαριστώ για την διόρθωση, ήταν χρήσιμη... 8-)

EDIT 2...Τα ιταλικά είναι ο "απόγονος" (ρίζα) των Λατινικών και δεν "μπερδεύονται" όσο κι αν το "παλέψει" κάποιος... ;)

EDIT 3...Για τα νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "φροντίζω" κι εγώ παλικάρι μου με όσα γράφω...Για να μην καταντήσουν δούλοι των καθεστώτων, υποτελείς της αναξιοκρατίας, της ανισότητας, της παρανομίας, της αδικίας...Να μην γίνουν "ωχαδερφιστές", καναπεδάκηδες, υπνωτισμένοι, ευνουχισμένοι και προ πάντων ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ D.N.A. ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ "ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ", το πασίγνωστο πλέον σε όλους μας: "ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ", το οποίο (δεν καταλαβαίνω ομολογουμένως γιατί, εξ ου και το "ακαταλαβίστικος Π.Α.Ο.Κ.τσής" που σε αποκάλεσα) ομολόγησες κι εσύ με τα γραφόμενα σου στο αρχικό σου post κι όχι σ αυτό με τον Σπάθα και τα βρωμοσκούληκα...δυστυχώς... :(

EDIT 4...Τα υπόλοιπα που γράφεις για μένα δεν με "αγγίζουν", ούτε φυσικά τα απαντάω καν μιας και αφ ενός δεν με ξέρεις κι εσύ και αφ ετέρου τα θεωρώ "πράσινα άλογα"... :o

EDIT 5...Να είσαι καλά κι εσύ ρε καρντάση μου (όχι πλέον "καρντασάκο" μιας κι έτσι με "μάλωσες") και ΣΥΝΕΛΘΕ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗ ΜΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΕ και ΛΙΓΟ "ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ", το έχεις ανάγκη... :oops:

Τα λέμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Ιαν 2016, 14:14, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θα διαβάσουν μόλις βρω χρόνο, και θα επανέλθω.

Όπως προκαταβολικά λέω ότι είναι άκομψο να δηλώνεις για κάποιον ότι δεν είναι ΠΑΟΚ φίλε γκοραν. Και μάλιστα όταν αυτός ο κάποιος, όσο θυμάμαι, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ;)

Όσο για την διαιτησία, μια χαρά ήταν κατά το μεγαλύτερο μέρος. Το 2010 είχαμε σφαγή ξεκάθαρα!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φίλε Πέτρο, sorry αλλά αν η διαιτησία της Ξάνθης σου φάνηκε "μια χαρά" δεν συμφωνείς ούτε σε μία "κεραία" με το άρθρο του Αρκαδοπόντιου στην κεντρική...Σκέτη σφαγή σαν του Σπάθα ήταν κι αυτή, αλλά δεν ήταν τέτοια η κρισιμότητα του αγώνα όπως τότε και δεν το πολυδώσατε σημασία...Ξαναδές τον αγώνα (και τον παλιό) και ίσως καταλάβεις τι εννοώ...

Αν πάλι διαφωνείς κανένα πρόβλημα...Με τον cellophan δεν ήταν ακριβώς το ίδιο το πρόβλημα...

Θα τα ξαναπούμε όταν και όποτε διαβάσεις την "αντιπαράθεση" μας (και προπάντων τα επιχειρήματα και το ύφος του καθενός μας) και "επανέλθεις"...

Υ.Γ. Όπως θα διαπιστώσεις πάντως πουθενά δεν αναφέρω ότι δεν είναι Π.Α.Ο.Κ.τσής ο θιγμένος "cellophan"...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”