pgetsos έγραψε:Μιας και το είδα τώρα, και δε ξέρω τι έχει προηγηθεί, goran θα ήθελα κάποιες "εξηγήσεις" για τα εισαγωγικά.
Ευχαριστώ.
Πέτρο σου υπέδειξε ήδη την "αντιπαράθεση" μας ο "cellophan"...Αν σε ενδιαφέρει διάβασε όλα τα posts μας απ το αρχικό δικό μου όμως μέχρι εκεί που το "κλείσαμε"...
Μιας κι ο "ceiiophan" για την "ταμπακέρα" δεν έχει επιχειρήματα να απαντήσει και δεν το κάνει, δεν του απαντάω κι εγώ, αφού ούτε στο επίπεδο του βρίσκομαι, ούτε σκοπεύω να φτάσω, αλλά και για καλή μου τύχη γνωρίζω και Λατινικά, 35 χρόνια τώρα...
Scripta manent...mio fratello...
EDIT: Καλά, μου ξέφυγε κι ένα "t"...Πάντως ευχαριστώ για την διόρθωση, ήταν χρήσιμη...
EDIT 2...Τα ιταλικά είναι ο "απόγονος" (ρίζα) των Λατινικών και δεν "μπερδεύονται" όσο κι αν το "παλέψει" κάποιος...
EDIT 3...Για τα νέα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "φροντίζω" κι εγώ παλικάρι μου με όσα γράφω...Για να μην καταντήσουν δούλοι των καθεστώτων, υποτελείς της αναξιοκρατίας, της ανισότητας, της παρανομίας, της αδικίας...Να μην γίνουν "ωχαδερφιστές", καναπεδάκηδες, υπνωτισμένοι, ευνουχισμένοι και προ πάντων ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ D.N.A. ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ "ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΕΣ", το πασίγνωστο πλέον σε όλους μας: "ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ", το οποίο (δεν καταλαβαίνω ομολογουμένως γιατί, εξ ου και το "ακαταλαβίστικος Π.Α.Ο.Κ.τσής" που σε αποκάλεσα) ομολόγησες κι εσύ με τα γραφόμενα σου στο αρχικό σου post κι όχι σ αυτό με τον Σπάθα και τα βρωμοσκούληκα...δυστυχώς...
EDIT 4...Τα υπόλοιπα που γράφεις για μένα δεν με "αγγίζουν", ούτε φυσικά τα απαντάω καν μιας και αφ ενός δεν με ξέρεις κι εσύ και αφ ετέρου τα θεωρώ "πράσινα άλογα"...
EDIT 5...Να είσαι καλά κι εσύ ρε καρντάση μου (όχι πλέον "καρντασάκο" μιας κι έτσι με "μάλωσες") και ΣΥΝΕΛΘΕ Π.Α.Ο.Κ.ΤΣΗ ΜΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΕ και ΛΙΓΟ "ΑΡΚΑΔΟΠΟΝΤΙΟ", το έχεις ανάγκη...
Τα λέμε...