Δεν απαξιωσα κανεναν. Ουτε υποτιμω τις επιτυχιες που εφερε, τα χρηματα που εριξε κλπ. Αλλα λευκη επιταγη δε γινεται να εχει κανεις. Και αν θελει στηριξη ας το επικοινωνησει. Ποτε δεν την αρνηθηκαμε. Προς το παρον βλεπω καθε καλοκαιρι μια πετυχημενη ομαδα που θελει δυο τρεις πινελιες για να εκτοξευτει και αντι γι'αυτες αρχιζουν ατερμονα σηριαλ διαπραγματευσεων που κοστιζουν στην ομαδα επιτυχιες που και μπορει να τις εχει και τις δικαιουται.και αυτο οφειλεται σε αθλια διοικητικη λειτουργια.leomatos88 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:27 Λάθη στον αγωνιστικό σχεδιασμό (ναι, ακόμη κι επαναλαμβανόμενα) συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Ακόμη και τεράστια λάθη, που μπορεί να πάνε πίσω την ομάδα. Όπως γίνονται και σωστά (επαναλαμβανόμενα επίσης), που βοηθάνε την ομάδα να κάνει άλματα.
Ο καθένας μπορεί να απογοητεύεται, να θυμώνει, να πέφτει σε κατάθλιψη ή αντιθέτως να μην τον πιάνει ο ύπνος από τον ενθουσιασμό και την όρεξη να ξαναδεί την ομάδα.
Η απαξίωση είναι άλλο πράγμα. Όπως και το να σου αρέσουν τα πάντα, βρέξει χιονίσει. Δεν πιστεύω στην ατάκα του τύπου ''ο πρόεδρος / προπονητής κτλ είναι θεσμός''. Πρώτα πρώτα και πρώτοι πρώτοι κρίνονται και οι θεσμοί, δεν έχουμε βασιλεία. Δευτερευόντως δεν κάνει η θέση τον άνθρωπο, το αντίθετο.
Σε αυτό το πλαίσιο, για μένα φυσικά και κρίνεται ο Σαββίδης, αλλά ήταν, είναι και θα είναι ακατανόητο, απαράδεκτο, άρρωστο να απαξιώνεται. Με τα χίλια στραβά του, με τα πολλά περισσότερα θετικά του.
Με αφορμή τα παραπάνω τα γράφω αυτά. Για τις μεταγραφές δεν έχω άποψη, λες και τους έχω δει ποτέ να παίζουν όσους ήρθαν ή θα έρθουν.
Η ομάδα έκανε μια επιλογή που δε μου αρέσει. Κακώς την έκανε, την έκανε όμως και δεν αλλάζει. Πλέον χρειάζεται χρόνο, ενδεχομένως και μια κάποια ανοχή. Ας μην πετύχει και μια χρονιά, τι να κάνουμε. Πολύ πιθανόν να μην αντέξω ως το τέλος και να καταλήξω να κράξω. Δε θα μου άρεσε, τέτοιος είμαι όμως.
Αλλά και ποιος γνωρίζει τόσα για να προδιαγράψει την αποτυχία; Σίγουρα όχι εγώ. Μπορεί και να πάρουμε το πρωτάθλημα...
Επισης απο θεση αρχης αδυνατω να ταυτιστω με οποιονδηποτε δισεκατομμυριουχο. Θεωρω τον τελευταιο ΠΑΟΚτση πιο σημαντικο απο τον οποιονδηποτε ζαμπλουτο ιδιοκτητη.Ως αναγκαιο κακο τους βλεπω.