barlow4 έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 23:42
Δεν απαξιωσα κανεναν. Ουτε υποτιμω τις επιτυχιες που εφερε, τα χρηματα που εριξε κλπ. Αλλα λευκη επιταγη δε γινεται να εχει κανεις. Και αν θελει στηριξη ας το επικοινωνησει. Ποτε δεν την αρνηθηκαμε. Προς το παρον βλεπω καθε καλοκαιρι μια πετυχημενη ομαδα που θελει δυο τρεις πινελιες για να εκτοξευτει και αντι γι'αυτες αρχιζουν ατερμονα σηριαλ διαπραγματευσεων που κοστιζουν στην ομαδα επιτυχιες που και μπορει να τις εχει και τις δικαιουται.και αυτο οφειλεται σε αθλια διοικητικη λειτουργια.
Επισης απο θεση αρχης αδυνατω να ταυτιστω με οποιονδηποτε δισεκατομμυριουχο. Θεωρω τον τελευταιο ΠΑΟΚτση πιο σημαντικο απο τον οποιονδηποτε ζαμπλουτο ιδιοκτητη.Ως αναγκαιο κακο τους βλεπω.
Γεια σου φίλε.
Να σου πω καταρχάς ότι θα προτιμούσα να ήταν ο ΠΑΟΚ μια λαϊκή δημοκρατία χωρίς καθόλου λεφτάδες, μεγαλομέτοχους, γόνους, αυτοδημιούργητους, επενδυτές, επιχειρηματίες, μεγαλοκαρχαρίες, μεγαλοαστούς και δε συμμαζεύεται. Δεν είναι όμως.
Παράλληλα, γνωρίζω μόνο έναν σαν αυτούς, ο οποίος (πέραν των τίτλων και των χρημάτων, που ορθά αναφέρεις) έκανε τον ΠΑΟΚτσή περήφανο με τη στάση σου. Ως τρία πιο σημαντικά, που μου έρχονται τώρα στο νου, είναι ότι την αποφράδα νύχτα του Κομίνη και του Ποντίκη μπήκε στο γήπεδο, διασύροντας παγκοσμίως το όνομα και την εικόνα του, για να μην μπούμε εμείς (με όλες τις συνέπειες που προβλέπονται). Επίσης, πλήρωσε τα χρέη (αντί να μας ρίξει κατηγορίες), για τα οποία η φήμη, αλλά και η ύπαρξη της ομάδας σερνόταν για χρόνια στη λάσπη. Τέλος, πήρε το παρασκήνιο (ό,τι και να σημαίνει αυτό), που ήτανε παλλαϊκό παράπονο και άλλοθι για δεκαετίες (ότι δεν έχει λόγο στα κέντρα αποφάσεων ο ΠΑΟΚ κτλ) ΧΩΡΙΣ να ευνοείται ο ΠΑΟΚ, κάτι που το θεωρώ παράσημο τεράστιο του Σαββίδη. Και άλλα πολλά, μικρά και μεγάλα. Συνεπώς, αν θέλεις, δε θα ταυτιστώ, αλλά ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ μου στον Ιβάν θα είναι πάντοτε εκεί κι ας μην ξαναβάλει και φράγκο, που λέει ο λόγος.
Για τη διοικητική λειτουργία, εσύ την ονομάζεις άθλια, εγώ θα πω δυσλειτουργία. Για την απομόνωσή του από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, θα συμφωνήσω. Δεν εννοώ τη φυσική παρουσία, φαντάζομαι ούτε κι εσύ.