Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Το καλό είναι ότι βγήκε μόνο από κουλ που του πασάρουν οι μάνατζερ ότι θέλουν και από τον λαικιτζη ραπ .. άρα περιμένουμε
- FreeWatcher
Αυτο σκεφτόμουν, αριστερό στόπερPanostas1995 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 10:21Ο Λυκογιάννης μια χαρά σέντρα έχει...τα μειονεκτήματα του είναι η ταχύτητα για Μπακ και η ντρίμπλα που δεν έχει...geobila έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:46 εκ των Μπαμπα - Γκομεζ - Ντουγκα - Τειλορ - Γιαννουλης, ο Μπαμπζ ο Λυκογιαννης ειναι ο πιο αμυντικογενης και ενιοτε δυνατος/σκληρος παιχτης.
Εγω θα τον ηθελα για τα αμυντικα του καθηκοντα, αλλα αν εκανε διδυμο με Κενι τοτε νομιζω κανεις τους δε θα εβγαζε σεντρες της προκοπης
Εγώ πάλι θα τον έκανα στόπερ...μια χαρά ηλικία, ύψος έχει, τεχνική για στόπερ έχει, έχει ξανά παίξει τη θέση....
Τωρα εγινε "δελεαστικος" ο ΠΑΟΚ για τον Σαλτα και Μαρια. Γυρισαν την μπιφτεκα οι Ισπανοι αρδ.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- paokkerkir, aivas19
- paokkerkir
Με εκαναν και εψαξα μπας και τα φαντάστηκα τα χθεσινά αρθρα οτι μας ειπε οχι.
-
black death
Οχι και μετριοτατος ο γιαννουλης ρε παιδια. Το να μη μπλεκεις σε δημοπρασία για 31χρονο το καταλαβαίνω αλλα αλλο αυτό.Hayate έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:57Όχι έτσι είναι.Μετριοτατοι ειναι και το ξέρουμε.Απλα δεν το έχουμε με σκάουτινγκ όπως επίσης έχουμε μεγάλο ποσοστό κακιστων επιλογών στις μεταγραφές οπότε πάμε στα σιγουρα.obanebane έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 09:03 Εγω που δεν θέλω ούτε Γιαννούλη ούτε διακο,έχω πρόβλημα λέτε, να το κοιτάξω;
- These users thanked the author black death for the post:
- astral
- Shivaspace
3.5 εκ μισθό έχει στην βαλένθια..δεν πρέπει να είναι αδιάφορος παίκτης, κάτι θα πρέπει να κάνει πολύ καλά στο γήπεδο, επίσης είναι γάλλος και συνήθως βγάζουν καλούς χάφ
- Dimitris_L4
Να ερθει πρωτα..
Κ δικο μου πουλεν , αφου με τ ονομα του θα μου θυμιζει το Μαρακι!!!
Κ δικο μου πουλεν , αφου με τ ονομα του θα μου θυμιζει το Μαρακι!!!
- Shivaspace
απο στιγμιότυπα, μοιάζει ο τρόπος παιχνιδιού μ αυτόν του μειτέ, σίγουρη και καλή πάσα, μακρινή πάσα ώστε να ελευθερώνει το παιχνίδι
περισσότερα τάκλιν.. όμως δεν βλέπω την ιδια τεχνική και δύναμη με τον σού, λίγο δύσκολο να παίζουν αυτοί οι δύο μαζί στο κέντρο
περισσότερα τάκλιν.. όμως δεν βλέπω την ιδια τεχνική και δύναμη με τον σού, λίγο δύσκολο να παίζουν αυτοί οι δύο μαζί στο κέντρο
Εχουμε φαει ενα κολλημα με τον Γιαννουλη λες και ειναι ο Κωνσταντελιας.
Και εμενα μου αρεσει και ειναι και γνωστης και Ελληνας.
Αλλά:
α) Θα πρεπει επιτελους να τελειωνουμε με τους συναισθηματισμους.
Δεν ειναι ο μοναδικος αριστερος μπακ του κοσμου.
β) Δεν πεθαινουμε να παρουμε παιχτη σε αυτη τη θεση. Ερχεται ο Μπαμπα με προετοιμασια
και φυσικα υπαρχει ενα αξιοπρεπες αριστερο μπακ που λεγεται Τειλορ.
γ) 4,5 εκατομυρια ειναι πολλα για ενα αριστερο μπακ για τον ΠΑΟΚ ηλικιας 31 ετών.
Σε μια θεση μαλιστα που υπαρχουν δυο ικανοι παικτες με τα προβληματα τους.
δ) Δε θα βγαλω τωρα σκαρτο τον Γιαννουλη αναιρωντας αυτο που λεω οτι ειναι πολυ καλος παικτης.
Αλλα παροτι περασε απο Αγγλια και Γερμανια και σιγουρα εχει ανεβει και ποιοτικα και
προπονητικα, ειναι 31 και ειναι ενας παικτης που βασιζεται στην ταχυτητα.
Προφανως θα του δωσουν τουλαχιστον τριετες συμβολαιο. Ολα αυτα απλα ζυγιστε τα......
Και εμενα μου αρεσει και ειναι και γνωστης και Ελληνας.
Αλλά:
α) Θα πρεπει επιτελους να τελειωνουμε με τους συναισθηματισμους.
Δεν ειναι ο μοναδικος αριστερος μπακ του κοσμου.
β) Δεν πεθαινουμε να παρουμε παιχτη σε αυτη τη θεση. Ερχεται ο Μπαμπα με προετοιμασια
και φυσικα υπαρχει ενα αξιοπρεπες αριστερο μπακ που λεγεται Τειλορ.
γ) 4,5 εκατομυρια ειναι πολλα για ενα αριστερο μπακ για τον ΠΑΟΚ ηλικιας 31 ετών.
Σε μια θεση μαλιστα που υπαρχουν δυο ικανοι παικτες με τα προβληματα τους.
δ) Δε θα βγαλω τωρα σκαρτο τον Γιαννουλη αναιρωντας αυτο που λεω οτι ειναι πολυ καλος παικτης.
Αλλα παροτι περασε απο Αγγλια και Γερμανια και σιγουρα εχει ανεβει και ποιοτικα και
προπονητικα, ειναι 31 και ειναι ενας παικτης που βασιζεται στην ταχυτητα.
Προφανως θα του δωσουν τουλαχιστον τριετες συμβολαιο. Ολα αυτα απλα ζυγιστε τα......
- WeWillRockYou
Οι Ισπανοί δεν γράφουν ότι είμαστε κοντά, αλλά ότι έχουμε κάνει επίσημη πρόταση και ο ποδοσφαιριστής συζήτησε μαζί μας.
Τα χθεσινά δημοσιεύματα ήταν από ρεπορτάζ της Radio Marca Valencia, που έλεγε ότι ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει να φύγει ακόμα από την Βαλένθια και δεν εξετάζει την επιλογή να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Το σημερινό δημοσίευμα λέει:
Τα χθεσινά δημοσιεύματα ήταν από ρεπορτάζ της Radio Marca Valencia, που έλεγε ότι ο παίκτης δεν έχει αποφασίσει να φύγει ακόμα από την Βαλένθια και δεν εξετάζει την επιλογή να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Το σημερινό δημοσίευμα λέει:
Ο ΠΑΟΚ κάνει την πρώτη του προσφορά για να προσελκύσει τον Μπατίστ Σανταμαρία
-Ο παίκτης γνωρίζει ότι δεν είναι στα σχέδια του προπονητή, αλλά δεν είναι σίγουρος για την επόμενη κίνησή του
-Η Ελλάδα παρουσιάζει την πρώτη πραγματική ευκαιρία για την επίλυση της υπόθεσης του Μπατίστ Σανταμαρία
Ο Μπατίστ Σανταμαρία γνωρίζει ότι δεν είναι στα σχέδια της Βαλένθια. Ο Κάρλος Κορμπεράν τον έχει αποκλείσει από την αγορά και, όπως συνέβη τον περασμένο χειμώνα, έχει οριστεί ως ένας από τους παίκτες που αναμένεται να φύγουν. Ο Γάλλος, ο οποίος κόστισε ελάχιστα στον σύλλογο, έχει ήδη αποσβεστεί και η Βαλένθια ΚΦ προσπαθεί να τον πουλήσει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα απελευθερώσει τον μισθό του. Και αυτό ακριβώς είναι που προσπαθεί να κάνει αυτή τη στιγμή.
Πριν από λίγες ημέρες, η ElDesmarque ανέφερε ότι ο ελληνικός σύλλογος ΠΑΟΚ ενδιαφερόταν γι' αυτόν και τώρα φαίνεται ότι οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει περαιτέρω, με τον παίκτη να λαμβάνει προσφορά.
Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να έχει επικοινωνήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη, τον θέλει δανεικό, με ελεύθερη μεταγραφή (καθώς το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο), και σε αντάλλαγμα, θα καλύψει τον μισθό του. Η Βαλένθια, από την πλευρά της, θέλει να ανακτήσει μέρος των 2 εκατομμυρίων ευρώ που επένδυσε σε μια καταστροφική μεταγραφή για τον σύλλογο. Ως εκ τούτου, αναμένει ότι 1 εκατομμύριο ευρώ θα καλύψει την εκκρεμή απόσβεση του συμβολαίου του παίκτη.
Η θέση του στη Βαλένθια: Γκουίντο, Ντιένγκ...
Δεν έχει θέση στη Βαλένθια, αλλά το ξέρει από τον Ιανουάριο και δεν φαίνεται να τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Τώρα, στα 31 του, ο παίκτης θέλει να παίξει και να αφήσει πίσω του μια καταστροφική σεζόν, αλλά η απόφασή του δεν είναι οριστική και το μέλλον του στην Ελλάδα παραμένει αβέβαιο, όπως ανέφερε το Radio Marca. Ωστόσο, η άφιξη του Αλιού Ντιένγκ και η υπογραφή του Γκουίντο Ροντρίγκεζ τον αφήνουν χωρίς θέση στην ομάδα και θα επιστρέψει στην περιθωριοποίηση που βίωσε την περασμένη σεζόν.
Από αυτή την άποψη, αξίζει να θυμηθούμε ότι η Βαλένθια υπέγραψε τον Μπατίστ Σανταμαρία το περασμένο καλοκαίρι για 2 εκατομμύρια ευρώ και, παρόλο που αγωνίστηκε στη LaLiga για τις πρώτες εβδομάδες, μια ανόητη αποβολή στο Copa del Rey, όπου είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί, κατέστρεψε τη σεζόν του. Το 2026, έχει παίξει 82 λεπτά για συνολικά 743 στη LaLiga, σκοράροντας 1 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ. Στο Κύπελλο Ισπανίας, έχει αγωνιστεί 272 λεπτά, παρέχοντας 1 ασίστ.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- Mica
Κι εμένα αρέσει ο Σάντα Μαρία.
Ήρεμη κίνηση στον χώρο, ασφαλή πάσα.
Πλεονεκτεί έναντι Σου στην μακρινή πάσα.
Μειονεκτεί στο αμυντικό κομμάτι αλλά αν κι όχι γρήγορος, σίγουρα ταχύτερος του Σου.
Με έναν πιο ήρεμο κι εγκεφαλικό Ζαφείρη, έχω την εντύπωση ότι φτιάχνουν όμορφο δίδυμο στον χώρο του κέντρου.
Ήρεμη κίνηση στον χώρο, ασφαλή πάσα.
Πλεονεκτεί έναντι Σου στην μακρινή πάσα.
Μειονεκτεί στο αμυντικό κομμάτι αλλά αν κι όχι γρήγορος, σίγουρα ταχύτερος του Σου.
Με έναν πιο ήρεμο κι εγκεφαλικό Ζαφείρη, έχω την εντύπωση ότι φτιάχνουν όμορφο δίδυμο στον χώρο του κέντρου.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Αν υποθέσουμε ότι έρθουν Γιαννούλης και Σάνταμαρία, κι αν δεν προκύψει άμεσα άλλη μεταγραφή ως το πρώτο ευρωπαϊκό ματς, η 11αδα μας θα είναι η εξής:
Πάβλενκα 34 ετών
Κένι 29 ετών
Ελουστόντο 32 ετών
Μιχαηλίδης 26 ετών
Γιαννούλης 31 ετών
Ζαφείρης 23 ετών
Σανταμαρία 31 ετών
Ζίφκοβιτς 30 ετών
Κωνσταντέλιας 23 ετών
Τάισον 38 ετών
Γερεμέγεφ 33 ετών.
Μ.ο. ηλικίας τα 30 έτη με διάμεσο τα 31 έτη. Στον τελικό του ΤσΛ η Παρί είχε μ.ο. τα 25,8 έτη και διάμεσο τα 26, ενώ η Άρσεναλ 25,6 και 26 αντίστοιχα. Πάμε γερά σε 2 χρόνια να θέλουμε 11 μεταγραφές, ακούγεται και γαμώ τα πλάνα.
Πάβλενκα 34 ετών
Κένι 29 ετών
Ελουστόντο 32 ετών
Μιχαηλίδης 26 ετών
Γιαννούλης 31 ετών
Ζαφείρης 23 ετών
Σανταμαρία 31 ετών
Ζίφκοβιτς 30 ετών
Κωνσταντέλιας 23 ετών
Τάισον 38 ετών
Γερεμέγεφ 33 ετών.
Μ.ο. ηλικίας τα 30 έτη με διάμεσο τα 31 έτη. Στον τελικό του ΤσΛ η Παρί είχε μ.ο. τα 25,8 έτη και διάμεσο τα 26, ενώ η Άρσεναλ 25,6 και 26 αντίστοιχα. Πάμε γερά σε 2 χρόνια να θέλουμε 11 μεταγραφές, ακούγεται και γαμώ τα πλάνα.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- geobila, Maedhros4, Montrealiotis
Ελπίζω να γίνονται κινήσεις που δεν έχουν βγει από τους δαιμόνιους ρεπόρτερ μας, γιατί δε φαίνεται να είμαστε κοντά σε κανένα από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει
- These users thanked the author astral for the post:
- Montrealiotis