Όχι δεν εννοώ μόνο τον Λουτσέσκου γι' αυτό και βάζω πληθυντικό. Συμπεριλαμβάνω και παίκτες αλλά και κάποιους άλλους.renegade έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 07:11 ..
Να φανταστώ όταν λες " να σκαλώνεις με κάποια πρόσωπα αρνητικα " εννοείς τον λουτσέσκου. Άρα κακώς χρησιμοποιείς πληθυντικό.
...
Δεν γινότανε να μην επέλθει διαζύγιο με τον λουτσέσκου και να διαιωνιστεί αυτή η κατάσταση όπου ποδοσφαιριστές και προπονητής ένιωθαν ότι είναι στο απυρόβλητο από την διοίκηση ο ένας και από τον προπονητή τους οι άλλοι ό,τι και να γίνει.
...
...
Υγ3 ένας ένας τα μυνήματα αγάπης για να μπορέσω να τα δω όλα
Προφανώς ο προπονητής καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος.
Διαβάζω με προσοχή τα όσα γράφεις. Οταν αναφερομαι στον Λουτσέσκου ή όταν μπαίνω σε διαφωνία μαζί σου, λέω συγκεκριμένα πράγματα από τα οποία το συναίσθημα λείπει. Ολα αυτά τα χρόνια σπανίως επικαλούμαι πράγματα που στηρίζονται ή προκαλούν το συναίσθημα. Δε γράφω αόριστα , ναι αλλά μας πήρε πρωτάθλημα, ναι αλλά πήρε αήττητο και άλλα παρόμοια που μπορεί να κολλανε στη σκεψη μου λογω συναισθηματος οπότε ότι κι αν ακούω το απορρίπτω άκριτα. Μιας και έκανες τη δική σου αξιολόγηση για τον προπονητή θέλω να σου θυμίσω πως από την αρχή της δεύτερης θητείας έχω γράψει πως τον θεωρώ χειρότερο προπονητή και από τον Τούντορ και από τον Αμπέλ ομως τονιζα πάντα το κριτηριο της καταλληλοτητας. Αν μίλαγα συναισθηματικά δύσκολο να έκανα τέτοια σύγκριση με τους άλλους 2.
Στα όσα πολύ ωραία και σοβαρά γράφεις, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ, δεν υπάρχει λόγος να αναλωνομαστε περισσότερο καθώς πλέον έχει γυρίσει η σελίδα. Θέλω να σχολιάσω όμως το κομμάτι με το απυρόβλητο καθώς το αναφέρεις ως επιχείρημα για να γυρίσει η σελίδα αρα κολλάει στο απο δω και πέρα. Από τα (λίγα κατα τη γνωμη μου) στραβά του Ρασβαν, αυτό που γράφεις είναι το σημαντικότερο. Δε θα ασχοληθώ με το δίπολο διοίκηση προπονητής καθώς ξέρεις πως σπανίως μιλάω για τη διοίκηση. Θα μιλήσω για τη σχέση προπονητή - παικτών. Στο παιχνίδι με το Βόλο είδαμε την κορύφωση τού πως μια τετοια σχέση μπορεί να πάρει λάθος δρόμο. Το να υπαρχουν παικτες που φέρονται εν ώρα αγώνα με τόσο άσχημο και απαξιωτικο τρόπο σε συμπαίκτη τους χωρίς καμία αντίδραση από τον πάγκο, δε μιλάμε μόνο για απυρόβλητο αλλά για χειρότερη κατάσταση. Αυτοί που ηγούνται της ομαδας και τη ζουν καθημερινά, αν διεκριναν πως υπάρχει μια παγιωμένη μη αναστρέψιμη κατάσταση και δεν ήταν κάτι τυχαίο στην ένταση του αγώνα, τότε δε θεωρώ παράλογο να έκαναν δεύτερες σκέψεις.
Δεν ξέρω από ποιους άλλους δέχτηκες μηνύματα αγάπης, πάντως στο δικό μου η προτελευταία παράγραφος είναι μεγαλύτερη σε έκταση και πλουσιότερη σε περιεχόμενο από την τελευταία, άρα είναι κυριολεκτικά μήνυμα αγάπης παρά κάτι άλλο..