Basket League 2026-27
- Maurice_Escargot
Re: Basket League 2026-27
Τωρα σοβαρα, μετα απο τετοια ρουκι χρονια ως 1ος προπονητης, ο Ξανθοπουλος θα παει στο τιμ του Ζοτς?
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- Hayate
Ρε φίλε σορυ και σε σένα.Δεν έχετε φορουμ εσείς σαν Αρειανοί?δεν το έχω ψάξει αλήθεια.Το να μπαίνεις εδώ μέσα και να αβανταρεις την ομάδα σου πως θα βοηθήσει?Ενδιαφέροντα δεν έχεις?Δουλειά? Σπουδές? Οικογένεια? Εκτός αν το βλέπεις ως αγχολυτικο τι να πω.Μακαρι να βοηθάει.Irishman έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 00:42 Με αυτούς τους παίκτες που στοχεύει και παίρνει εννοείται ότι ο κόσμος θα είναι απαισιόδοξος. Ο Άρης είναι έχει ήδη 3 παίκτες Ευρωλίγκας και σε καλή ηλικία, όχι στα 37. Όταν εσύ στοχεύεις μόνο σε παίκτες EuroCup και ο άλλος έχει Σπανούλη και έφερε Ντιμιτριεβιτς, Μπιρτς, Μόργκαν, Ε σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ο Άρης κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει με τέτοιους στόχους, δύσκολα είμαστε.
- These users thanked the author Hayate for the post (total 4):
- BlackMagicPAOK, GianD, Polichni1926, Kabamaru11
-
DikefalosG4
Ρε φίλε γιατί δεν κάνεις μια απλή σύγκριση.Irishman έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 00:42 Με αυτούς τους παίκτες που στοχεύει και παίρνει εννοείται ότι ο κόσμος θα είναι απαισιόδοξος. Ο Άρης είναι έχει ήδη 3 παίκτες Ευρωλίγκας και σε καλή ηλικία, όχι στα 37. Όταν εσύ στοχεύεις μόνο σε παίκτες EuroCup και ο άλλος έχει Σπανούλη και έφερε Ντιμιτριεβιτς, Μπιρτς, Μόργκαν, Ε σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ο Άρης κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει με τέτοιους στόχους, δύσκολα είμαστε.
Στον άσο ποιον θα έπαιρνες Ντιμιτρίεβιτς ή Καλάθη;
Να σου πω εγώ, όλοι οι προπονητές της Ευρωλίγκα θα έπαιρναν Καλάθη με τη μία.
Στο 5 Μπιρτς ή Αλεξάντερ;
Να σε βοηθήσω, ο ένας είναι 34 ετών 2,06 και ο άλλος 30 ετών 2,08. Μάντεψε ποιος είναι ο καλύτερος.
Στο 2 μεταξύ Μόργκαν και Φόστερ να το συζητήσω, αν και εκεί πάλι πιστεύω ότι υπερέχουμε, γιατί ποντάρω ότι ο Ταιρί θα βγάλει μάτια φέτος.
Έλα τώρα με την απαισιοδοξία αν είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Θα στο αναγνώριζα μόνο, αν έγραφες ότι φοβάσαι ότι θα έχουμε τις ίδιες διαιτησίες με των 80ς λόγω του αγαπημένου παιδιού της ΕΟΚ.
- paok-porter1337
Ε μα πραγματικα κατι τετοιοι τυποι με εχουν κουρασει αφανταστα ρε. Πηραν 2-3 παιχτες και καποιοι ξεκινησατε την μουρμουρα ρε. 37 χρονων ο Νικ επαιξε 61 ματς περυσι. Αντε Ιρλανδε μου πηγαινε για κανενα μπανιο και ασε μας ησυχους.DikefalosG4 έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 09:32Ρε φίλε γιατί δεν κάνεις μια απλή σύγκριση.Irishman έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 00:42 Με αυτούς τους παίκτες που στοχεύει και παίρνει εννοείται ότι ο κόσμος θα είναι απαισιόδοξος. Ο Άρης είναι έχει ήδη 3 παίκτες Ευρωλίγκας και σε καλή ηλικία, όχι στα 37. Όταν εσύ στοχεύεις μόνο σε παίκτες EuroCup και ο άλλος έχει Σπανούλη και έφερε Ντιμιτριεβιτς, Μπιρτς, Μόργκαν, Ε σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ο Άρης κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει με τέτοιους στόχους, δύσκολα είμαστε.
Στον άσο ποιον θα έπαιρνες Ντιμιτρίεβιτς ή Καλάθη;
Να σου πω εγώ, όλοι οι προπονητές της Ευρωλίγκα θα έπαιρναν Καλάθη με τη μία.
Στο 5 Μπιρτς ή Αλεξάντερ;
Να σε βοηθήσω, ο ένας είναι 34 ετών 2,06 και ο άλλος 30 ετών 2,08. Μάντεψε ποιος είναι ο καλύτερος.
Στο 2 μεταξύ Μόργκαν και Φόστερ να το συζητήσω, αν και εκεί πάλι πιστεύω ότι υπερέχουμε, γιατί ποντάρω ότι ο Ταιρί θα βγάλει μάτια φέτος.
Έλα τώρα με την απαισιοδοξία αν είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ. Θα στο αναγνώριζα μόνο, αν έγραφες ότι φοβάσαι ότι θα έχουμε τις ίδιες διαιτησίες με των 80ς λόγω του αγαπημένου παιδιού της ΕΟΚ.
Δεν είμαστε καθόλου δύσκολα γιατί το σκουλήκι είναι ένας αθλητικός νάνος με φανέλα πούπουλο. Αυτά τα αυτοκράτορας και λοιπές μαλακίες είναι για κανέναν ακροατή του Χρύσανθου. Πάλι θα χορτάσει φάπες ο ρουλης σε όσα αθλήματα έχει στην πρώτη κατηγορία και πάλι θα κλαίνε στο τέλος της χρονιάς. Γιατί αυτός είναι ο ρουλης, ένα πολύ μικρό μέγεθος, και θα παραμείνει ένα μικρό μέγεθος. Σορρυ που σε στενάχωρα αλλά αυτή είναι η αλήθειαIrishman έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 00:42 Με αυτούς τους παίκτες που στοχεύει και παίρνει εννοείται ότι ο κόσμος θα είναι απαισιόδοξος. Ο Άρης είναι έχει ήδη 3 παίκτες Ευρωλίγκας και σε καλή ηλικία, όχι στα 37. Όταν εσύ στοχεύεις μόνο σε παίκτες EuroCup και ο άλλος έχει Σπανούλη και έφερε Ντιμιτριεβιτς, Μπιρτς, Μόργκαν, Ε σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ο Άρης κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει με τέτοιους στόχους, δύσκολα είμαστε.
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- paok-porter1337
Κάτσε γιατί μπορεί να αρχίσουν να κερνάνε τους διαιτητές όπως έκαναν και παλιά!!
Και φέτος στα χαρτιά καλύτερο ρόστερ είχανε με διαφορά θεωρητικά. Δεν είναι υπερατού οι παίκτες, σε ομάδα παίζουν με προπονητή και μία είναι η μπάλα, δεν έχει ο καθένας τη δική του.
Επίσης στη χειρότερη ας είναι καλύτεροι, οκ, μπάσκετ είναι. Αλλάζεις μια ομάδα μέσα στη χρονιά αν θέλεις. Αν είναι δυνατόν να έχουμε υστεριάσει από Ιούνιο.
Επίσης στη χειρότερη ας είναι καλύτεροι, οκ, μπάσκετ είναι. Αλλάζεις μια ομάδα μέσα στη χρονιά αν θέλεις. Αν είναι δυνατόν να έχουμε υστεριάσει από Ιούνιο.
- katafraktos
Εμείς έχουμε 4 παίκτες EuroLeague πάντως και βετεράνους αστέρες κιόλας. Ο Άρης παίρνει από τη Bayern που έχασε το πρωτάθλημα από ομάδα BCL..Irishman έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 00:42 Με αυτούς τους παίκτες που στοχεύει και παίρνει εννοείται ότι ο κόσμος θα είναι απαισιόδοξος. Ο Άρης είναι έχει ήδη 3 παίκτες Ευρωλίγκας και σε καλή ηλικία, όχι στα 37. Όταν εσύ στοχεύεις μόνο σε παίκτες EuroCup και ο άλλος έχει Σπανούλη και έφερε Ντιμιτριεβιτς, Μπιρτς, Μόργκαν, Ε σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ο Άρης κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει με τέτοιους στόχους, δύσκολα είμαστε.
-
Polichni1926
Εγω το εγραψα στην αρχη οι αντετοκουνμπο ειναι μικρα μεγεθη σαν επιχειρηματιες πολυ μικρα το ιδιο και ο σιαο δεν με νοιαζει ας βαλουν 20 φετος , αν δεν παρουν τιποτα να δω ποσα θα βαλουν του χρονου . δεν με νοιαζει να ειμαι πυροτεχνημα , ο γιαννης επενδυει παραλληλα σε αλλες δυο ποδοσφαιρικες ομαδες πιστευεται οταν βγαζει 50 τον χρονο θα καιει τα 45 στις επιχειρησεις και αν ναι ποσα χρονια σερι θα το κανει ? μη σας πιανει τρελα εδω ειμαστε 3 χρονια προπονητης ειναι ο σπανουλης να δω πως θα τους δεσει που αυτοι που πηρε θελουν ο καθενας μια μπαλα μεχρι στιγμης
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- Hayate
Το πρότζεκτ αρηθ είναι αυτό που λέμε συστημικό. Εκεί είναι το θέμα για εμάς που αν δεν είχε προκύψει ο Μυστακίδης ούτε που θα μας απασχολούσε.
Επίσης το ότι ο ρουλης πήρε 3 (πρώην) παίκτες ευρωλίγκας είναι τόσο φοβερό; αν ήταν τόσο παικταραδες θα έμεναν στην ευρωλίγκα. Εκτός και αν δεχτούμε ότι τους μάγεψε ο Σπανουλης και είπαν όχι στην κορυφαία διοργάνωση για χάρη του
"Δε λεει καλα λόγια για τον ΠΑΟΚ, άρα είναι αρης" τρομερη λογικη. Α και απο τοτε που μπηκα 3-4 μερες εχει ζητημα να εχω γραψει 15 σχόλια το πολυ. Οπότε μια χαρα ζωη εχω. Και πρόσεχε σε παρακαλώ πως μιλας, δε γνωριζόμαστε.Hayate έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 08:57Ρε φίλε σορυ και σε σένα.Δεν έχετε φορουμ εσείς σαν Αρειανοί?δεν το έχω ψάξει αλήθεια.Το να μπαίνεις εδώ μέσα και να αβανταρεις την ομάδα σου πως θα βοηθήσει?Ενδιαφέροντα δεν έχεις?Δουλειά? Σπουδές? Οικογένεια? Εκτός αν το βλέπεις ως αγχολυτικο τι να πω.Μακαρι να βοηθάει.Irishman έγραψε: Δευ 22 Ιουν 2026, 00:42 Με αυτούς τους παίκτες που στοχεύει και παίρνει εννοείται ότι ο κόσμος θα είναι απαισιόδοξος. Ο Άρης είναι έχει ήδη 3 παίκτες Ευρωλίγκας και σε καλή ηλικία, όχι στα 37. Όταν εσύ στοχεύεις μόνο σε παίκτες EuroCup και ο άλλος έχει Σπανούλη και έφερε Ντιμιτριεβιτς, Μπιρτς, Μόργκαν, Ε σόρρυ ρε παιδιά, αλλά ο Άρης κάνει πολύ καλή ομάδα και αν συνεχίσει με τέτοιους στόχους, δύσκολα είμαστε.
- Maurice_Escargot
Irishman νομιζω οτι ειναι λογικο να προξενει αντιδραση η ενα αλλοκοτο αισθημα οτι το μονο που εχεις κανει αυτες τις ημερες που εχεις ερθει στο φορουμ ειναι να μιλας για τον Αρη και το ροστερ που κανει ο ιδιος με παικτες Ευρωλιγκα κι οχι να εντρυφησεις παραδειγματος χαριν στα του οικου μας, τι μπορει να γινει καλυτερο κ.ο.κ. Περα αυτου, θελουμε νεα μελη με ιδεες και αποψεις για να εμπλουτισουν την συζητηση!
Κι εγω εχω ενα κολλημα με τον Αρη, τον θεωρω πολυ γλοιωδη συλλογο και παντα στα παιχνιδια με Ολυμπιακο (κυριως) και Αρη (δευτερευοντως) ειμαι τρελαμενος. Ολοι οι αλλοι ειναι καραμελες μπροστα τους!
Τωρα, στο κομματι του χτισιματος των ροστερ. Ο Τρινκιερι τα λογια του τα τηρει μεχρι στιγμης - μας ξενιζει το "θελω το native στοιχειο να ειναι πρωτοπορο στην ομαδα και να χτισει κουλτουρα"? Ισως, γιατι αυτο το γηγενες στοιχειο ειναι "μπασταρδο' (Καλαθης, Μητρου Λονγκ) Αλλα, οπως και να το κανουμε, ο ελληνικος κορμος του ΠΑΟΚ ειναι σε ΠΑΡΑ πολυ καλο επιπεδο, με διαφορα ο τριτος καλυτερος στην Ελλαδα. Αυτο το impact εχω μεγαλο ενδιαφερον να δω πως μπορει να δημιουργηθει.
Κι εγω εχω ενα κολλημα με τον Αρη, τον θεωρω πολυ γλοιωδη συλλογο και παντα στα παιχνιδια με Ολυμπιακο (κυριως) και Αρη (δευτερευοντως) ειμαι τρελαμενος. Ολοι οι αλλοι ειναι καραμελες μπροστα τους!
Τωρα, στο κομματι του χτισιματος των ροστερ. Ο Τρινκιερι τα λογια του τα τηρει μεχρι στιγμης - μας ξενιζει το "θελω το native στοιχειο να ειναι πρωτοπορο στην ομαδα και να χτισει κουλτουρα"? Ισως, γιατι αυτο το γηγενες στοιχειο ειναι "μπασταρδο' (Καλαθης, Μητρου Λονγκ) Αλλα, οπως και να το κανουμε, ο ελληνικος κορμος του ΠΑΟΚ ειναι σε ΠΑΡΑ πολυ καλο επιπεδο, με διαφορα ο τριτος καλυτερος στην Ελλαδα. Αυτο το impact εχω μεγαλο ενδιαφερον να δω πως μπορει να δημιουργηθει.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- leomatos88
-
gervasio artigas
Λοιπόν..
ΟΥΔΕΜΙΑ επιρροη έχουν στην αιλλαδα τα ροστερ και σχεδον ΟΥΤΕ και στην ευρωλιγδα
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ
Το να έχει παρει ο Αρης Θεσσλαονικης "καλυτερους" παικτες ...γελανε και τα τσιμεντα
Και επι ΓΚΑΛΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΗ ειχε καλυτερους παικτες από τον ΠΑΟΚ αλλα για να κυριαρχησει χρειασθηκε ο δημαρχος να ....παρακαλουθει τον ΓΚΑΛΗ να παιζει "ταβλι" στην εθνικη και να.....διαμαρτύρεται στον Ρηγα και ν' αποβαλλεται οταν το παιχνιδια ηταν στπν πόντο και ο διετητης να ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΙΑ του τον Σελλερς να παταει ενα μετρο εξω απο την γραμμη στην επαναφορα να γινεται το ...λάθος και να διαμορφώνεται "καθαρα" το 81-80 υπερ του Αρεως
Οπότε αφηστε κατα μέρος τους "καλυτερους" παικτες
Στην ρεγκιουλαρ μπορει να δουμε "δυνατα" παιχνιδια για την τηλεθεαση
Στα πλει-ωχ θα γινει του κουτρουλη ο γαμος
Σε 5 παιχνιδια φετος με συνολικη διαφορα ποντων 7!!!!!οι βολες ηταν 130-70!!!!!!!
Ο φορ των τροΠΕΟΥΧΩΝ εχει ν' αποβληθει τρια χρονια και ο ΝΑΝ περιφερειακος αποβλήθηκε με 5 φαουλ σε 2 απο τα 5 παιχνιδια
Στην αιλλαδα η απονομή τίτλων γίνεται με βαση το δημογραφικο , την Β'Αθηνων και την στελέχωση της ...πληροφορίας
Αυτά
ΟΥΔΕΜΙΑ επιρροη έχουν στην αιλλαδα τα ροστερ και σχεδον ΟΥΤΕ και στην ευρωλιγδα
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΩΛΗΤΙΚΗΣ
Το να έχει παρει ο Αρης Θεσσλαονικης "καλυτερους" παικτες ...γελανε και τα τσιμεντα
Και επι ΓΚΑΛΗ-ΓΙΑΝΝΑΚΗ ειχε καλυτερους παικτες από τον ΠΑΟΚ αλλα για να κυριαρχησει χρειασθηκε ο δημαρχος να ....παρακαλουθει τον ΓΚΑΛΗ να παιζει "ταβλι" στην εθνικη και να.....διαμαρτύρεται στον Ρηγα και ν' αποβαλλεται οταν το παιχνιδια ηταν στπν πόντο και ο διετητης να ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΑΙΑ του τον Σελλερς να παταει ενα μετρο εξω απο την γραμμη στην επαναφορα να γινεται το ...λάθος και να διαμορφώνεται "καθαρα" το 81-80 υπερ του Αρεως
Οπότε αφηστε κατα μέρος τους "καλυτερους" παικτες
Στην ρεγκιουλαρ μπορει να δουμε "δυνατα" παιχνιδια για την τηλεθεαση
Στα πλει-ωχ θα γινει του κουτρουλη ο γαμος
Σε 5 παιχνιδια φετος με συνολικη διαφορα ποντων 7!!!!!οι βολες ηταν 130-70!!!!!!!
Ο φορ των τροΠΕΟΥΧΩΝ εχει ν' αποβληθει τρια χρονια και ο ΝΑΝ περιφερειακος αποβλήθηκε με 5 φαουλ σε 2 απο τα 5 παιχνιδια
Στην αιλλαδα η απονομή τίτλων γίνεται με βαση το δημογραφικο , την Β'Αθηνων και την στελέχωση της ...πληροφορίας
Αυτά
Για να μη λέμε μόνον τα στραβά των αντιπάλων μας,
-AΡΔ: Τι έχετε να πείτε και τι θα κάνετε τώρα που ο αντίπαλός σας ζεί ημέρες δόξας.
-Μοντανα: Αν εννοείτε τη Ρεάλ, μόλις έχασε έναν τελικό. Ο Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ. Γι'αυτό είναι ο κ.Ομπράντοβιτς εδώ.
Βέβαια εμείς "δε γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους". Επίσης όπως ξαναέγραψα χωρίς στόχους δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας. Oπότε είμαστε καλά.
Οι συγκρίσεις στις παρουσιάσεις δε .... Αλλα είπαμε ας μη βλέπουμε τι γίνεται εκτός ΠΑΟΚ. Τώρα πως θα βελτιωθούμε χωρίς να βλέπουμε κατι καλύτερο δεν ξέρω. Ίσως μόνον με τις ιδέες του αξιόλογου Τρινκέρι.
-AΡΔ: Τι έχετε να πείτε και τι θα κάνετε τώρα που ο αντίπαλός σας ζεί ημέρες δόξας.
-Μοντανα: Αν εννοείτε τη Ρεάλ, μόλις έχασε έναν τελικό. Ο Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ. Γι'αυτό είναι ο κ.Ομπράντοβιτς εδώ.
Βέβαια εμείς "δε γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους". Επίσης όπως ξαναέγραψα χωρίς στόχους δεν υπάρχει περίπτωση αποτυχίας. Oπότε είμαστε καλά.
Οι συγκρίσεις στις παρουσιάσεις δε .... Αλλα είπαμε ας μη βλέπουμε τι γίνεται εκτός ΠΑΟΚ. Τώρα πως θα βελτιωθούμε χωρίς να βλέπουμε κατι καλύτερο δεν ξέρω. Ίσως μόνον με τις ιδέες του αξιόλογου Τρινκέρι.