Νέος προπονητής

marsantos

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από marsantos »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:43 ...
Δεν διαφωνώ..
Αλλά ψιλά την άμυνα με τακτική πειθαρχία...το βλέπουμε στις μεγάλες ισπανικές ομάδες...και στις ολλανδικες θα είναι κάτι που πρώτη φορά θα εμφανιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα...
...
Για να δούμε....
Αγαπημένε Καρπουζα κι εγώ περιμένω να δω τι έχει να μας παρουσιάσει.
Να σου πω την αλήθεια δε με νοιάζει τι θα εφαρμόσει αλλά το πώς θα το εφαρμόσει.
Με νοιάζει να βλέπω κάτι που σταδιακά θα εξελίσσεται και θα καταλήξει στο να μπορεί να κερδίζει παντού και τον οποιοδήποτε (στα κυβικά μας). Κάτι που θα έχει μέθοδο και στόχο.
Αν θα το κάνει με ψηλά ή χαμηλά την άμυνα, με 7 αμυντικούς, 8 επιθετικούς και 3 τερματοφύλακες δε με πολυενδιαφερει. Αυτός ξέρει 2.000.000 φορές καλύτερα από όλους μας. Εγώ θελω να τον δω να διαλέγει κάτι που θα οδηγεί στο να εμφανίζεται στο γήπεδο μια ομάδα της οποίας το σχέδιο θα επικρατεί έναντι των αντιπάλων της. Μια ομάδα με χαρακτήρα και ταυτότητα. Μια ομάδα νικήτρια.

Υγ. Και κάτι προσωπικό. Διαβάζω την εξέλιξη του ύφους των σχολίων σου τις τελευταίες μέρες. Ένα έχω να πω.
Είσαι γνήσιο Παοκτσακι και έχεις αγνή αγάπη για την ομάδα. Να 'σαι καλά Φερνάντο.
Αν κατάλαβα καλά έχεις κι εσύ κόρη που έδωσε εξετάσεις; Αν ναι, καλά αποτελέσματα..
These users thanked the author marsantos for the post:
abc_o_ karpouzas
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maxpaok έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:01 Παρόλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι ο νέος μας προπονητής είναι ο λισι, σωστά?
:lol: :lol:
Λες;

4 μέρες αναλύσαμε τον Πουσιτς.
2 μέρες τον Λισι.
Λες να φάμε πάλι κουβά;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

makispaspartou έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:41
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:26
makispaspartou έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:17
...........
...........
. Σαν στόχευση όμως η κίνηση στέλνω Λουτσεσκου γιατί απέτυχε και φέρνω Λισι φέρελπι για restart , σου μοιάζει κίνηση πρωταθλητισμού;
Μάκη....

Τι ακριβώς....μαθαμε....απο την πρώτη πρόσληψη του...λουτσου...;
Ο τότε Λουτσεσκου δεν είχε το βιογραφικό αλλά ο τώρα Λουτσεσκου είναι ένας τοπ προπονητής. Ο τότε ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει πρωτάθλημα και ο τώρα ΠΑΟΚ κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό. Τι να συγκρίνω;

Κάτι δεν...διαβάζεις σωστά...φιλε

Ο...τοτε...προπονητής έχτησε ομάδα που πήρε τίτλους....

Το μόνο που πρέπει...να ξεκαθαρίσεις...στο μυαλό σου είναι το... Πως..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:19 ..........
.........
Αν κατάλαβα καλά έχεις κι εσύ κόρη που έδωσε εξετάσεις; Αν ναι, καλά αποτελέσματα..
Ευχαριστώ...φίλε μου...

Και καλή επιτυχία και στο δικό σου το παιδί και σε όλα τα παιδιά που μπήκαν σε αυτόν τον...Γολγοθά...

Θέλει χημικό και εγώ...παίζει βόλεϋ και είναι και καλή...τεφαα.. :lol: :lol: :lol:
Το αιμα νερό δεν γίνεται...
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
marsantos
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μαρσαντε τώρα που σε βρήκα θέλω αλήθεια να μ εξηγήσετε γιατί προφανώς είμαι άσχετος ,εσύ ο ρενε κάνα 2 παιδιά που όντως το εχουν ,τώρα δεν θέλω να λέω ονόματα και να ξεχάσω -αδικήσω κανέναν πχ Μάιλς κλπ γιατί δεν μπορούμε με το ρόστερ μας να παίξουμε με τριάδα πίσω
Πχ εμένα ένα τέτοιο μ φαίνεται ψιλό τούμπανο

Παβλενκα
Αριτζ
Cb
Μιχαηλιδης
Ζιβκοβιτς
Μπαμπα ή Γιαννουλης ξέρω γω
Μειτε
Μαντυ ( επίτηδες το έβαλα για σένα)
Ζαφειρης
Ντελιας
Γιακουμάκης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

leomatos88 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:07
Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:12 Βάζω στοίχημα μισό κουλούρι, ότι πάνω από 15 άτομα δεν μπορούν να εξηγήσουν προπονητικά γιατί τους άρεσε ο Λουτσέσκου και τους "τρομάζει" ο Λίσι.

Αυτό που έχει γίνει είναι ένα ιδεολογικό δέσιμο του προπονητή με τον οπαδό. Είναι όλες αυτές οι καταστάσεις στις οποίες αντέδρασε ο Λουτσέσκου όπως ακριβώς θα αντιδρούσε και ο οπαδός.

Ούτε ένα βίντεο εκεί έξω δεν εκθειάζει προπονητικά τον Λουτσέσκου, ούτε ένα σχόλιο που να γράφει για το πως γύρισε το Χ παιχνίδι ο Λουτσέσκου και θα μας λείψει!
Τα μόνα που υπάρχουν είναι τα γλέντια που τους έκανε.

Ο Λουτσέσκου έκανε πολλές δουλειές στον ΠΑΟΚ, αυτή όμως του προπονητή την είχε αφήσει λίγο στην άκρη.

...
ΦΙΛΕ και παιχταρά!

Το ότι δεν έκανε κάποιο βίντεο για τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Λουτσέσκου ο τάδε Σαμπράκος ή ο φολς9 ή ο ξέρωμπάλα#4 σημαίνει οτιδήποτε; Για τον προπονητή Λουτσέσκου μιλάνε τα (αγωνιστικά) γεγονότα. Οι μόνοι που ξέρουν από ποδόσφαιρο, στην πραγματικότητα, είναι οι προπονητές. Άντε και έφτιαχνες εσύ (ή εγώ) έναν ύμνο στην ποδοσφαιρική ιδιοφυία Λουτσέσκου ή έναν λίβελο, ας πούμε. Και;

Μακάρι να μείνει ένα τεράστιο ανεξήγητο η προπονητική επιτυχία του! Όχι μισό κουλούρι, όλον το φούρνο (του γνωστού φούρναρη!!!) βάζω στοίχημα, ότι κανένας δε θα έπαιρνε αήττητο το πρωτάθλημα! Και ναι, εννοείται ότι το δέσιμο ήταν και είναι ιδεολογικό. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι; Για ποιον άλλο λόγο υποστηρίζει κανείς τον ΠΑΟΚ; Άμα ήταν όλα ποδοσφαιρική θεωρία και πράξη, στην πράξη θα υποτηρίζαμε όλοι την Μπαρτσελόνα.

Μακάρι να είναι άσχετος ο Λίσι προπονητικά, αλλά να φέρει πρωτάθλημα, παρά να είναι επιστήμων της μπάλας, αλλά η μπάλα να μην μπαίνει στα δίχτυα.
Αδερφέ μου Λέο !!!
Καταρχάς εσύ απαγορεύεται να χάνεσαι από το forum!!

Δεν αναφέρομαι σε κανένα ΑΡΔ, μιλάω αποκλειστικά για όλους αυτούς που τάχα μου τους έπιασε ο πόνος για τον Λουτσέσκου. Επίσης δεν διαφωνώ καθόλου με την συνέχεια σου, όμως έχω ένα "αλλά"
Και ναι, εννοείται ότι το δέσιμο ήταν και είναι ιδεολογικό. Τί άλλο θα μπορούσε να είναι; Για ποιον άλλο λόγο υποστηρίζει κανείς τον ΠΑΟΚ;
Σε αυτήν ακριβώς την φράση σου γίνεται το δικό μου conflict.
Γιατί μπερδεύουμε τον προπονητή του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ;

Η άποψη μου είναι ότι το κάνουμε γιατί χτίστηκε μια πολύ δυνατή περσόνα με επίκεντρο τον Λουτσέσκου η οποία τείνει να ξεπεράσει ακόμα και τον ΠΑΟΚ.

Δεν λέω ότι ο Λίσι είναι ανώτερος, λέω ότι ο Λίσι είναι διαφορετικός.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
leomatos88, DamoN, Unpsofable78, TasosDuss
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Ρε τώρα σοβαρά!

Είμαστε 101% σίγουροι ότι θα έρθει ο Λίσι και όχι κανένας άλλος;

Άντε, γιατί έχω να σας πω.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 3):
DamoN, aivas19, navigator11
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πες ρε να μας ψήσεις και αν είναι καλός μετά γράψε αυτός που φέρνουμε είναι δυο φορές καλύτερος από ότι σας είπα για τον λισι (όποιος και να είναι )
These users thanked the author DamoN for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

makispaspartou έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:41
abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:26
makispaspartou έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:17
...........
...........
. Σαν στόχευση όμως η κίνηση στέλνω Λουτσεσκου γιατί απέτυχε και φέρνω Λισι φέρελπι για restart , σου μοιάζει κίνηση πρωταθλητισμού;
Μάκη....

Τι ακριβώς....μαθαμε....απο την πρώτη πρόσληψη του...λουτσου...;
Ο τότε Λουτσεσκου δεν είχε το βιογραφικό αλλά ο τώρα Λουτσεσκου είναι ένας τοπ προπονητής. Ο τότε ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει πρωτάθλημα και ο τώρα ΠΑΟΚ κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό. Τι να συγκρίνω;
Μια χαρά βιογραφικό είχε ο λουτσε πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Απλά πέρασε και κάποια χρόνια στην Ξάνθη.
These users thanked the author margas for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:47 Ρε τώρα σοβαρά!

Αύριο έρχεται θεωρητικά το παλικάρι Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά και κάτι να αλλάξει και να μην έρθει, πες εσύ, γουστάρουμε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:47 Ρε τώρα σοβαρά!

Αύριο αφού έρχεται λένε, άρθρα επί άρθρων παίχτηκαν, θα σκάσει άλλος τελικά?
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

DamoN έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 16:48 Πες ρε να μας ψήσεις και αν είναι καλός μετά γράψε αυτός που φέρνουμε είναι δυο φορές καλύτερος από ότι σας είπα για τον λισι (όποιος και να είναι )
Το θέμα είναι να το έχουμε σίγουρο για τον Λίσι, γιατί με τον ΠΑΟΚ δεν ξέρεις ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Καλό ή κακό είναι αυτό που θα μας πεις; :mrgreen:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:15
Αρχικά ένας τρόπος παιχνιδιού που να μπορεί να μας πάει μακριά και στην Ευρώπη, με εντάσεις και διάρκεια, πιο άμεσο παιχνίδι, και πιο πολυδιάστατο. Φέτος πχ που πήγαμε ένα κλικ πιο κοντά σ'αυτό από κάθε άλλη χρονιά της 5ετιας, η ομάδα δεν μπόρεσε να το ενσωματώσει όταν έπρεπε και ξαναγύρισε στα ίδια. Επιπλέον, η πίστη του προπονητή σε ένα και μόνο σετ χαρακτηριστικών των παικτών δεν βοήθησε καθόλου. Περιμένω λοιπόν να ζητήσει Ζαφειρηδες κι όχι Οζντόεφ, Κένι κι όχι Όττο. Η ομάδα πρέπει να παίζει πιο γρήγορα, με περισσότερες κινήσεις χωρίς την μπάλα, και με πιο πολλούς τρόπους να βρίσκει γκολ. Αυτός για μένα θα πρέπει να είναι ο αγωνιστικός στόχος. Θεωρώ δεδομένη την 4αδα οπότε δεν συζητάμε καν για ενδεχόμενο να μην βγούμε Ευρώπη, οπότε δεν θέλω να τον κρίνω βάσει της τελικής θέσης την πρώτη του χρονιά.

Θέλω να χτίσει ομάδα με βάσεις, για να κάνουμε έναν επόμενο κύκλο αληθινού πρωταθλητισμού κι όχι ενός τριμήνου. Θέλω επίσης να δω τους νέους παίκτες μας να εξελίσσονται αληθινά. Πχ δεν θεωρώ ότι ο Ντελιας έπιασε ούτε το 50% του ταβανιού του και σχεδόν όλη του η εξέλιξη οφείλεται στις παραστάσεις του. Δεν θα είχε ποτέ το σουτ του Τζολη λόγω σωματότυπου, αλλά το γεγονός ότι 4 χρόνια δεν δουλέψαμε μαζί του σοβαρά ώστε τουλάχιστον να απειλεί από τα 25 μέτρα, όσο απλώς για τα γκολ αλλά για το πώς θα ανοίγουν οι άμυνες για να τον φρενάρουν, το θεωρώ έγκλημα. Θέλω να τον δω σχεδόν μέσα στις ακαδημίες, να ξέρει τι έρχεται, που πρέπει να δουλεύει ως τότε, και να συμμετέχει στην κατάρτιση του αναπτυξιακού πλάνου όσων φτάνουν στα όρια της πρώτης ομάδας.

Θέλω αν όλα πάνε καλά την δεύτερη σεζόν να είμαστε σε θέση να κυνηγάμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, και να δούμε μια φορά την ομάδα να κάνει σοβαρή πορεία στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να δέχομαι την κάθε ομάδα ίδιου επιπέδου πρωταθλήματος με το δικό μας να κάνει ιστορικές πορείες κι εμείς να έχουμε ως σημείο αναφοράς ένα καλό ματς την διετία.
Με αφορμή τα παραπάνω, να πω ότι με τον νέο προπονητή θα απαντηθούν πολλά ερωτήματα, που είχαν γίνει και εστίες διαμάχης, ή ακόμα και θα αμφισβητηθούν βεβαιότητες που πολλοί είχαμε. Για παράδειγμα, εγώ έχω μια περιέργεια για το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα στα καλοκαιρινά προκριματικά, σε σχέση με τη φυσική κατάσταση, αφού είχα μάθει σε ένα μοτίβο που νομίζω ότι είναι κοινό στο σημερινό ποδόσφαιρο.
These users thanked the author Miles for the post:
paok apo epilogi
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Παβλενκα
Αριτζ
Cb
Μιχαηλιδης
Ζιβκοβιτς
Μπαμπα ή Γιαννουλης ξέρω γω
Μειτε
Μαντυ ( επίτηδες το έβαλα για σένα)
Ζαφειρης
Ντελιας
Γιακουμάκης

Νταμον, τι χαρακτηριστικά θα έχει ο άγνωστος σέντερ Μπακ?
Πώς εσύ φαντάζεσαι θα κινούνται αυτά τα τρία σ.μ?
Ποια η συμμετοχή τους όταν θα είσαι αμυνόμενος σε σετ επίθεση?
Ποια η συμμετοχή τους όταν εμείς θα είμαστε σε φάση επίθεσης?
Σε φάση που θες γκολ?
Που παίζεις με αδύναμο αντίπαλο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”