Αγαπημένε Καρπουζα κι εγώ περιμένω να δω τι έχει να μας παρουσιάσει.abc_o_ karpouzas έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 21:43 ...
Δεν διαφωνώ..
Αλλά ψιλά την άμυνα με τακτική πειθαρχία...το βλέπουμε στις μεγάλες ισπανικές ομάδες...και στις ολλανδικες θα είναι κάτι που πρώτη φορά θα εμφανιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα...
...
Για να δούμε....
Να σου πω την αλήθεια δε με νοιάζει τι θα εφαρμόσει αλλά το πώς θα το εφαρμόσει.
Με νοιάζει να βλέπω κάτι που σταδιακά θα εξελίσσεται και θα καταλήξει στο να μπορεί να κερδίζει παντού και τον οποιοδήποτε (στα κυβικά μας). Κάτι που θα έχει μέθοδο και στόχο.
Αν θα το κάνει με ψηλά ή χαμηλά την άμυνα, με 7 αμυντικούς, 8 επιθετικούς και 3 τερματοφύλακες δε με πολυενδιαφερει. Αυτός ξέρει 2.000.000 φορές καλύτερα από όλους μας. Εγώ θελω να τον δω να διαλέγει κάτι που θα οδηγεί στο να εμφανίζεται στο γήπεδο μια ομάδα της οποίας το σχέδιο θα επικρατεί έναντι των αντιπάλων της. Μια ομάδα με χαρακτήρα και ταυτότητα. Μια ομάδα νικήτρια.
Υγ. Και κάτι προσωπικό. Διαβάζω την εξέλιξη του ύφους των σχολίων σου τις τελευταίες μέρες. Ένα έχω να πω.
Είσαι γνήσιο Παοκτσακι και έχεις αγνή αγάπη για την ομάδα. Να 'σαι καλά Φερνάντο.
Αν κατάλαβα καλά έχεις κι εσύ κόρη που έδωσε εξετάσεις; Αν ναι, καλά αποτελέσματα..