Νέος προπονητής

marsantos

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από marsantos »

Διαβάζω τίτλο άρθρου σχετικό με τον (πιθανότατα) καινουριο προπονητή.
Η πρώτη μεγάλη κουβέντα με κάθε παίκτη.
.
Σκεφτείτε να ανανεώσει ο Τάισον και να κάνουν την πρώτη κουβέντα..

-Εσύ που πήγαινες Λυκειο, στο 3ο;
- Όχι στο 6ο..
- Α, ήσουν μαζί με τον ...
- Ναι που τον ξέρεις;
- Τα είχα με την αδερφή του στο γυμνάσιο.
- Εσύ που πήγαινες;
- Στο 2ο..
- Πω ρε φίλε, τι μου θύμησες. Είχαμε παίξει στη Β' Λυκείου αντίπαλοι στο σχολικό και σας είχαμε πάει..
- Εγώ δεν έπαιζα, με είχε αποβάλει ο γυμναστής γιατί είχα σπάσει ένα τζάμι με τη μπάλα..

...Στο υποθετικό σενάριο που οι 2 40χρονοι ήταν από την ίδια πόλη.
These users thanked the author marsantos for the post (total 9):
navigator11, Maklaz, margas, Kabamaru11, Dimitrisou, paokkerkir, aivas19, Ally Samagoal, rade paprica
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπαν στον κύριο!
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
marsantos, aivas19, Montrealiotis
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη στοχεύεις στο πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξαν προπονητή που δεν τους εμπνέει, για να φέρει σε πέρας τη διεκδίκηση τίτλων.
Θα προσπαθήσουν να το κάνουν, ενδεχομένως, μέσω μιας άλλης οδού.
Με τόπο στα νιάτα κτλ.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει με αυτόν τον τρόπο πρωτάθλημα, ή έστω να το χτυπήσει στα ίσα και μέχρι τέλους.
Εγώ είμαι άσχετος όμως, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Δε με ψήνει ο Λίσι, όπως δε με έψηνε κι ο Πούσιτς.
Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να κάτσει κάποιος στον πάγκο του ΠΑΟΚ και να μπει στο μάτι των πόκεμον.
Να ξέρει πού βρίσκεται πχ, ποιοί είναι οι αντίπαλοι, τα γήπεδα, οι διαιτητές, τα κόζια, η αύρα, το ένα, το άλλο.
Να έχει ξανακάνει πχ πρωταθλητισμό, με συνέπεια, όχι απαραίτητα με επιτυχία, κάπου.
Ίσως, για πρώτη φορά να αλλάξει αυτό και να τους πάρει όλους αμπάριζα κάποιος που θα τα μάθει όλα εδώ, από την αρχή, με τον δύσκολο τρόπο.
Ποτέ δε με τρέλαινε η παράνοια με τους παίχτες ακαδημίας, ''τα παιδιά μας'' κτλ.
Πάντοτε προτιμούσα παιχταράδες που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο.
Εγώ όμως είμαι άσχετος, ξαναλέω.
Θα έχει ενδιαφέρον το καινούργιο εγχείρημα, σε κάθε περίπτωση.
Μακάρι ο νέος προπονητής, όπως και να τον λένε, να δικαιώσει την εμπιστοσύνη αυτών που τον έφεραν και όχι την ασήμαντη δυσπιστία μου!
Μακάρι να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, του χρόνου, του παραχρόνου, οποτεδήποτε!
Ηλεκτρική καρέκλα ο πάγκος μας και τεράστια, εκ των πραγμάτων, η πίεση.
Πεδίο δόξης λαμπρό, να πραγματοποιήσει τις προπονητικές του φιλοδοξίες.
Μακάρι να έχει τον απαιτούμενο χαρακτήρα, μακάρι να έχει και τύχη!
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 6):
Maklaz, makispaspartou, paokkerkir, xpek20, marsantos, zaffodb
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

R.A.T.M. έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 14:41
Ettien26 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 11:02 Δεν περιμένω πολλά παρά μόνο τα αυτονόητα για την πρώτη χρονιά.

Δηλαδή.
Είσοδος σε ευρωπαϊκούς ομίλους και 4αδα στο πρωτάθλημα.
Προώθηση 2-3 παικτών από την β΄ ομάδα.
Εκμετάλλευση στο 100% των παικτών που αν και εγνωσμένης ποιότητας δεν πρόσφεραν πολλά πέρυσι όπως οι Τέιλορ, Καμαρά και Ντέσπο κ.λ.π.
Νομίζω ότι το τελευταίο είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Ιταλό. Αν το πετύχει θα πάμε πολύ καλύτερα απ' ότι οι περισσότεροι πιστεύουν.
Φίλε εττιέν άντε τα πρώτα που λες να τα δεχτώ αν και η 4αδα θα ήταν ευκολος στόχος ακόμα και για προπονητή απο την κ17.
Στο τελευταίο που λες θέλω να σταθώ. Επειδή το σκεφτόμουν και εγώ.
Θα δει ο Λίσι στην προετοιμασία το κοντρόλ του καμαρά να φεύγει 3 μέτρα και τον Ντεσπότοφ (όσο και αν τον γουστάρω) να μην μπορεί να αλλάξει πάσα ούτε με το μπάκ που έχει απο πίσω. Εκέι πιστεύω θα τελειώσει η συνύπαρξη τους στην ομάδα. Και για τέιλορ το ίδιο βλέπω αλλα το δείγμα ήταν μικρό.
Πραγματικά είπες 3/3 παίκτες που πιστεύω θα ήταν οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση.
Η περσινή χρονιά δεν είναι δηλωτική της αξίας των συγκεκριμένων παικτών. Ο Καμαρά ήταν στους 2-3 καλύτερους παίκτες της ομάδας την χρονιά που ήρθε. Το ίδιο και ο Ντεσπότοφ.
Υπάρχει κανένας που δεν έχει μειονεκτήματα ? Κανείς και φυσικά ούτε κι αυτοί. Χρέος του προπονητή είναι να εκμεταλλευτεί τα δυνατά στοιχεία και τα πλεονεκτήματα του κάθε παίκτη. Και να κρύψει τα μειονεκτήματά του.
Θέλω λοιπόν να δω τον Καμαρά του 2024-25 και το ίδιο για τον Ντέσπο της χρονιάς του πρωταθλήματος. Αυτό φυσικά δεν είναι δικό μας θέμα αλλά δουλειά του προπονητή που πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι του στα χαρακτηριστικά των παικτών που διαθέτει και όχι το αντίθετο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Βάζω στοίχημα μισό κουλούρι, ότι πάνω από 15 άτομα δεν μπορούν να εξηγήσουν προπονητικά γιατί τους άρεσε ο Λουτσέσκου και τους "τρομάζει" ο Λίσι.

Αυτό που έχει γίνει είναι ένα ιδεολογικό δέσιμο του προπονητή με τον οπαδό. Είναι όλες αυτές οι καταστάσεις στις οποίες αντέδρασε ο Λουτσέσκου όπως ακριβώς θα αντιδρούσε και ο οπαδός.

Ούτε ένα βίντεο εκεί έξω δεν εκθειάζει προπονητικά τον Λουτσέσκου, ούτε ένα σχόλιο που να γράφει για το πως γύρισε το Χ παιχνίδι ο Λουτσέσκου και θα μας λείψει!
Τα μόνα που υπάρχουν είναι τα γλέντια που τους έκανε.

Ο Λουτσέσκου έκανε πολλές δουλειές στον ΠΑΟΚ, αυτή όμως του προπονητή την είχε αφήσει λίγο στην άκρη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο, να στελεχώσει και να συμπληρώσει όλα τα κενά που τόσα χρόνια υπήρχαν και φωνάζαμε για αυτά. Επιπλέον αποφάσισε, πως αυτό που χρειάζεται πλέον δεν μπορεί να το πάρει από τον Λουτσέσκου και εκεί το δίδυμο βρήκε τον Λίσι.

Εφόσον πλέον υπάρχουν άνθρωποι να τρέχουν διαδικασίες και να είναι υπεύθυνοι για αυτές, αυτό που έλειπε ήταν ένας προπονητής και μόνο αυτό.

Το χειρότερο που μπορούμε να πάθουμε, θα είναι κάτι αντίστοιχο με την χρονιά που μας πέρασε.

Accept από εμένα.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
Newgen9, navigator11, xpek20, TasosDuss
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 12:23
-keeper- έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 12:17 Ωραία… θα βασιστούμε στην τύχη
Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μπόλικη από αυτή
Εγώ φίλε θα το άλλαζα λίγο και θα έλεγα.

Θα βασιστούμε στις επιλογές Βιερίνια - Μάτος.
Κάτσε να δεις μετά από 2-3 στραβές που θα στραφούν τα βέλη και πως αποδομούνται άκομη και ποδοσφαιρανθρωποι

Με άπειρους αδ/τδ δεν βάζεις άπειρο προπονητή … είναι συνταγή αποτυχίας

Μεγάλη απορία θα μείνει γτ δεν τους άφησε να δουλέψουν κ να μάθουν στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Λουτσεσκου και να είχαν τον χρόνο να προετοιμαστούν για του χρόνου

Τώρα όλοι μαθητευόμενοι στου κασίδη το κεφάλι
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

marsantos έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 14:41
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 12:38 Πρώτα και κύρια λοιπόν η διοίκηση θα πρέπει να βάλει διαφορετικούς στόχους την πρώτη χρονιά ενός προπονητή που σπάει έναν κύκλο διάρκειας τουλάχιστον 5 ετών..
Ωραία, εδώ ξεκινάμε με πράγματα ουσιαστικά, πρακτικά και που μπορουν να συζητηθούν στο πριν.
Μπορείς να περιγράψεις λίγο πιο συγκεκριμένα τι εννοείς με το να τεθούν διαφορετικοί στοχοι;
Αρχικά ένας τρόπος παιχνιδιού που να μπορεί να μας πάει μακριά και στην Ευρώπη, με εντάσεις και διάρκεια, πιο άμεσο παιχνίδι, και πιο πολυδιάστατο. Φέτος πχ που πήγαμε ένα κλικ πιο κοντά σ'αυτό από κάθε άλλη χρονιά της 5ετιας, η ομάδα δεν μπόρεσε να το ενσωματώσει όταν έπρεπε και ξαναγύρισε στα ίδια. Επιπλέον, η πίστη του προπονητή σε ένα και μόνο σετ χαρακτηριστικών των παικτών δεν βοήθησε καθόλου. Περιμένω λοιπόν να ζητήσει Ζαφειρηδες κι όχι Οζντόεφ, Κένι κι όχι Όττο. Η ομάδα πρέπει να παίζει πιο γρήγορα, με περισσότερες κινήσεις χωρίς την μπάλα, και με πιο πολλούς τρόπους να βρίσκει γκολ. Αυτός για μένα θα πρέπει να είναι ο αγωνιστικός στόχος. Θεωρώ δεδομένη την 4αδα οπότε δεν συζητάμε καν για ενδεχόμενο να μην βγούμε Ευρώπη, οπότε δεν θέλω να τον κρίνω βάσει της τελικής θέσης την πρώτη του χρονιά.

Θέλω να χτίσει ομάδα με βάσεις, για να κάνουμε έναν επόμενο κύκλο αληθινού πρωταθλητισμού κι όχι ενός τριμήνου. Θέλω επίσης να δω τους νέους παίκτες μας να εξελίσσονται αληθινά. Πχ δεν θεωρώ ότι ο Ντελιας έπιασε ούτε το 50% του ταβανιού του και σχεδόν όλη του η εξέλιξη οφείλεται στις παραστάσεις του. Δεν θα είχε ποτέ το σουτ του Τζολη λόγω σωματότυπου, αλλά το γεγονός ότι 4 χρόνια δεν δουλέψαμε μαζί του σοβαρά ώστε τουλάχιστον να απειλεί από τα 25 μέτρα, όσο απλώς για τα γκολ αλλά για το πώς θα ανοίγουν οι άμυνες για να τον φρενάρουν, το θεωρώ έγκλημα. Θέλω να τον δω σχεδόν μέσα στις ακαδημίες, να ξέρει τι έρχεται, που πρέπει να δουλεύει ως τότε, και να συμμετέχει στην κατάρτιση του αναπτυξιακού πλάνου όσων φτάνουν στα όρια της πρώτης ομάδας.

Θέλω αν όλα πάνε καλά την δεύτερη σεζόν να είμαστε σε θέση να κυνηγάμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, και να δούμε μια φορά την ομάδα να κάνει σοβαρή πορεία στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να δέχομαι την κάθε ομάδα ίδιου επιπέδου πρωταθλήματος με το δικό μας να κάνει ιστορικές πορείες κι εμείς να έχουμε ως σημείο αναφοράς ένα καλό ματς την διετία.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 7):
Maxpaok, Unpsofable78, paokspren, panta, Gregk19262000, marsantos, rade paprica
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

leomatos88 έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:03 Δεν υπάρχει περίπτωση να μη στοχεύεις στο πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να επιλέξαν προπονητή που δεν τους εμπνέει, για να φέρει σε πέρας τη διεκδίκηση τίτλων.
Θα προσπαθήσουν να το κάνουν, ενδεχομένως, μέσω μιας άλλης οδού.
Με τόπο στα νιάτα κτλ.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει με αυτόν τον τρόπο πρωτάθλημα, ή έστω να το χτυπήσει στα ίσα και μέχρι τέλους.
Εγώ είμαι άσχετος όμως, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.
Δε με ψήνει ο Λίσι, όπως δε με έψηνε κι ο Πούσιτς.
Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να κάτσει κάποιος στον πάγκο του ΠΑΟΚ και να μπει στο μάτι των πόκεμον.
Να ξέρει πού βρίσκεται πχ, ποιοί είναι οι αντίπαλοι, τα γήπεδα, οι διαιτητές, τα κόζια, η αύρα, το ένα, το άλλο.
Να έχει ξανακάνει πχ πρωταθλητισμό, με συνέπεια, όχι απαραίτητα με επιτυχία, κάπου.
Ίσως, για πρώτη φορά να αλλάξει αυτό και να τους πάρει όλους αμπάριζα κάποιος που θα τα μάθει όλα εδώ, από την αρχή, με τον δύσκολο τρόπο.
Ποτέ δε με τρέλαινε η παράνοια με τους παίχτες ακαδημίας, ''τα παιδιά μας'' κτλ.
Πάντοτε προτιμούσα παιχταράδες που θα ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο.
Εγώ όμως είμαι άσχετος, ξαναλέω.
Θα έχει ενδιαφέρον το καινούργιο εγχείρημα, σε κάθε περίπτωση.
Μακάρι ο νέος προπονητής, όπως και να τον λένε, να δικαιώσει την εμπιστοσύνη αυτών που τον έφεραν και όχι την ασήμαντη δυσπιστία μου!
Μακάρι να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, του χρόνου, του παραχρόνου, οποτεδήποτε!
Ηλεκτρική καρέκλα ο πάγκος μας και τεράστια, εκ των πραγμάτων, η πίεση.
Πεδίο δόξης λαμπρό, να πραγματοποιήσει τις προπονητικές του φιλοδοξίες.
Μακάρι να έχει τον απαιτούμενο χαρακτήρα, μακάρι να έχει και τύχη!
Βρε μαζί σου σε όλα τα μακάρι! Άλλωστε όλα στο τέλος κρίνονται βάση του αποτελέσματος.. Σαν στόχευση όμως η κίνηση στέλνω Λουτσεσκου γιατί απέτυχε και φέρνω Λισι φέρελπι για restart , σου μοιάζει κίνηση πρωταθλητισμού;
These users thanked the author makispaspartou for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

makispaspartou έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:17
...........
...........
. Σαν στόχευση όμως η κίνηση στέλνω Λουτσεσκου γιατί απέτυχε και φέρνω Λισι φέρελπι για restart , σου μοιάζει κίνηση πρωταθλητισμού;
Μάκη....

Τι ακριβώς....μαθαμε....απο την πρώτη πρόσληψη του...λουτσου...;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maklaz έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:12 ...
Ο Λουτσέσκου έκανε πολλές δουλειές στον ΠΑΟΚ, αυτή όμως του προπονητή την είχε αφήσει λίγο στην άκρη.
...
Makαρε μήπως είσαι λίγο άδικος;
6 μήνες στην πρώτη γραμμή δε βγαίνουν με αυτόματο πιλότο.
Πχ. Δες το ματς με οσφπ στο κύπελλο καθώς και αυτό με τη Μπέτις.
Αυτά τα 2 90λεπτα δε γίνονται χωρίς σοβαρή δουλειά.

Για το παρελθόν μιλάω μόνο και όχι για την αλλαγή. Η αλλαγή έγινε και τώρα δε συζητάμε το αν έπρεπε να γίνει ή όχι. Τώρα κοιτάμε μπροστά.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
Maklaz, leomatos88, paok apo epilogi
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:26
...........
...........
. Σαν στόχευση όμως η κίνηση στέλνω Λουτσεσκου γιατί απέτυχε και φέρνω Λισι φέρελπι για restart , σου μοιάζει κίνηση πρωταθλητισμού;
Μάκη....

Οτι είμαστε ξερόλες άμπαλοι και δεν έχουμε καθόλου πίστη στην ομάδα .
Και ένα μάτσο άχρηστοι και ανοργάνωτοι έχουν την πιο οργανωμένη ομάδα στην Ελλάδα την μοναδική ίσως με ποδοσφαιρική λογική
These users thanked the author DamoN for the post (total 7):
ΚΩΣΤΑΣ2019, navigator11, Unpsofable78, Napoli4, paok apo epilogi, theo-drama, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Οσο πιο γρηγορα αντιληφθουν καποιοι την αλλαγη νοοτροπιας στο κλαμπ...τοσο πιο ευκολο θα ειναι για την ψυχικη τους υγεια!
Το ταργκετ γκρουπ που κοιτουσαμε για προπονητη δειχνει πολλα...
Η ΠΑΕ αν και δυσκοιλια στην επικοινωνια...καποια στιγμη θα το ''επικοινωνησει''...
Εκει να δουμε ποσοι θα βαλουν πλατη....γιατι ευκολα γραφεις...''ας μας το πει η ΠΑΕ και εμεις θα ακολουθησουμε''...αλλα απ την θεωρια στην πραξη δεν ειναι ενα τσιγαρο δρομος...ειναι καπνοβιομηχανια ολοκληρη...

Σαν δεξι εξτρεμ της Λουτσος FC(και καπταιν..Ζιφκοβιτς γαρ :lol: ) ενα εχω να πω:

Το νου σας ρεμαλια!!!
Εχουμε καινουργιο προπονητη και πρεπει να βαλουμε ολοι πλατη...Λουτσοσκυλα και μη!
Η χρονια θα ειναι δυσκολη...πολυ πιο δυσκολη απ οτι φανταζονται καποιοι...
Εκει να μας δω...ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ...
Στον χαβαλε ολοι καλοι ειναι!!!
Συγκρισεις προπονητων... πρωην ...νυν... υποθετικων... στρατηγων... πουλιων...κτλ δεν βγαζουν πουθενα....

υ.γ.Τα διαρκειας ποτε βγαινουν;;; Ακουσε κανεις τιποτα;
These users thanked the author psykoman for the post (total 2):
Maklaz, marsantos
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τα λουτσοσκυλα τα κανονικά μια χαρά πλάτη θα βάλουν στην ομάδα . Γιατί σέβονται αυτούς που προσπαθούν και δεν ξεχνάνε εύκολα .
Οι καινούργιοι θαυμαστές του Ρασβαν που δημιουργήθηκαν ξαφνικά για προφανής λόγους μια χαρά θα βρίζουν και τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ
These users thanked the author DamoN for the post (total 22):
nkoss, Kabamaru11, navigator11, Maklaz, Dimitrisou, paokkerkir, Anwnimos, abc_o_ karpouzas, Blackgr4, PAOKevolution and 12 more users
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το ταργκετ γκρουπ ποιο θα έπρεπε να είναι να πάει στην Μπορνμουθ όπως ο ιραολα μετά την Ισπανία και μετά να τον αρπάξεις από τα χέρια της Λίβερπουλ?

Γιατί η διαδρομή πλέον για τέτοιας ηλικίας προπονητές που ξεχωρίζουν αυτή είναι.
These users thanked the author Parolos for the post (total 12):
DamoN, Logistis, paokkerkir, Gregk19262000, xpek20, PAOKevolution, aivas19, margas, Montrealiotis, paok apo epilogi and 2 more users
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Σάβ 20 Ιουν 2026, 15:26
...........
...........
Μάκη....

Ο τότε Λουτσεσκου δεν είχε το βιογραφικό αλλά ο τώρα Λουτσεσκου είναι ένας τοπ προπονητής. Ο τότε ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει πρωτάθλημα και ο τώρα ΠΑΟΚ κάνει κάθε χρόνο πρωταθλητισμό. Τι να συγκρίνω;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”