Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Gladiator4
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
TsantiridisG
Αν δεν τρολαρεις …Gladiator4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:49Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Φίλε, με όλη την καλή διαθεση , από το ρετρό μαθαίνεις τα νέα ;
Κ άντε σε λέω, κάναμε πρόταση. Πρόταση μπορεί να κάνει ξέρωγω κ το Μαρούσι & να πει δίνω τόσα. Στον οποιονδήποτε. Τεσπα, βασικα δεν έχει νόημα. Λοιπόν εμπρός καλή μου χρονομηχανή, πάμε ξανά για Ευρωλίγκα , Χεζονια κ διαστημόπλοια !!!
Όταν γράφεις ρε άνθρωπε στο πρώτο σου ποστ ότι τεράστια απογοήτευση το ρόστερ, το πολύ μέχρι 4η θέση και δείτε τι μεταγραφάρεις κάνει το σίχαμα , ε τα θέλει ο κώλος σου. Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ μπαίνεις και γράφεις.Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38Σκουλήκι είμαι ναι το βρήκες... Το επιχείρημα ότι έχω 4 ποστ το σκέφτηκες πολύ; Προφανώς θα έχω 4 ποστ μόνο, προχθές έφτιαξα λογαριασμό. Αυτό με κάνει σκουλήκι; Τι σκεπτικό είναι αυτό;KalamarGiannis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 10:57 1.O Κόνιαρης έκλεισε στο Μαρούσι όπως αναμενόταν.
2. δε σας καταλαβαίνω που κάθεστε και απαντάτε (νομιμοποιείτε ως συνομιλητή) άτομο που με 4 ποστς έχει στραφεί κατά του σημερινού ιδιοκτήτη και λέει ξεκάθαρα ότι το ταβάνι μας είναι η 4h θέση πίσω από τα απέναντι καφενεία...
συγνώμη αλλά τα λαμπουμπου-τρολ πρέπει να απομονώνονται, το τι πιστεύουν για την ομάδα τους ουδώλως με ενδιαφέρει ας τα πουν στα δικά του site...
Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
Τουλάχιστον υποστήριξε αυτά που γράφεις με κάτι, τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο ρόστερ; Γιατί είμαστε το πολύ για 4η θέση ;
Τι ασχολείστε τώρα.
Εδώ γράφουμε για μεταγραφές.
Edited by Rexaris (όχι υβριστικές εκφράσεις παρακαλώ)
@Irishman έχεις δικαίωμα στη γνώμη σου και σε ευπρεπείς απαντήσεις αλλά αν διαπιστωθεί οτι ο μόνος λόγος που είσαι εδώ είναι για να υπερβάλεις για το "χάλι" του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έφυγες.
Εδώ γράφουμε για μεταγραφές.
Edited by Rexaris (όχι υβριστικές εκφράσεις παρακαλώ)
@Irishman έχεις δικαίωμα στη γνώμη σου και σε ευπρεπείς απαντήσεις αλλά αν διαπιστωθεί οτι ο μόνος λόγος που είσαι εδώ είναι για να υπερβάλεις για το "χάλι" του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έφυγες.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
- Kostas_FI, KalamarGiannis
εγώ είμαι μαζί σου μέχρι τελευταία ρανίδα του αίματός μου. Πες μας για Χατζινς (από αυτά που έχεις δει σε Λεμαν) και ανάλυσε μας τα εισαγωγικά Plays έχει ο Τρινκιέρι στην 1-2-2 και 1-3-1 και γιατί το εν λόγω ρόστερ δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τα σχέδια του προπονητή μας.Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38 Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
- These users thanked the author palok for the post:
- Polichni1926
PS: Οντοπικ, βλάχο ξύπνα θέλω Σιλντς, Δεινόσαυρο για 3ο σέντερ, έξτρα δολοφόνο τύπου Κάρολ στην περιφέρεια και ένα τεσσαράκι τύπου Πίτερς (ή τύπου Ντιλιο, Γουιλτζερ).palok έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:21εγώ είμαι μαζί σου μέχρι τελευταία ρανίδα του αίματός μου. Πες μας για Χατζινς (από αυτά που έχεις δει σε Λεμαν) και ανάλυσε μας τα εισαγωγικά Plays έχει ο Τρινκιέρι στην 1-2-2 και 1-3-1 και γιατί το εν λόγω ρόστερ δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τα σχέδια του προπονητή μας.Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38 Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
- KalamarGiannis
από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στην Ευρώπη, τουλάχιστον 3 αντίπαλες ομάδες με μεγάλο μπάτζετ, θα θελα 9 ξένους από την αρχή. Και οι 6 (ή 7 αν γίνει αλλαγή) θα παίζουν στην Ελλάδα με rotation...
Έχουμε τους παρακάτω '' [8] '' ξένους... Σε τι θέση θα βάζατε τον 9ο;
Πλέον με bold οι δεδομένοι,με μπλε οι πολύ πιθανοί, και με κόκκινο οι λίγο πιθανοί:
1 - [1].Hudgins, Καλάθης, Μπαζινας,
2 - [2].Foster ,[3].Tyree, ΝΜΛ,
3 - ΞΕΝΟΣ 4 (Shields , Κλαϊμπερν; ), Περσιδης, (ΜακΚίσικ;)
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 6(Alexander; )[7]. Μουρ,,ΞΕΝΟΣ 8 (Omorugi ) Νκαμουα;Φαλ; (Παπαγιάννης; ) , Κακλαμανάκης
-Ιατρίδης; έχει συμβόλαιο!
...θα γίνει συζήτηση για Ομορούγι. Με διάθεση ανανέωσης ...
Ο Μπούτσκος είναι παρελθόν όπως k' Πατ-Μπεβ..
...Ρε για πόσους περιμένουμε ανακοινωση;
1.ξένο 3αρι παίκτη Star : Shields ή άλλον
2.Ομορούγι ή άλλον Ξένο 4-5αρι
3.Περσίδη
4.Alexander
5.Κακλαμανάκη
6.Ιατρίδη που χει συμβόλαιο; ή αντικατάσταση με κάναν άλλο Έλληνα (Καλαιτζάκης από Μαρούσι;)
7. Πιθανά (ίσως αργότερα μέσα στη χρονιά) 9ο ξένο του ρόστερ.
EDIT
#Ανακοινώθηκε ο Kalathes
# αυτοανακοινώθηκε ο Tyree...
#Ο Φίλλιος σύμφωνα με Κλείτο φεύγει Καρδίτσα (πιθανά δανεικός)
Πλέον με bold οι δεδομένοι,με μπλε οι πολύ πιθανοί, και με κόκκινο οι λίγο πιθανοί:
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 6(Alexander; )[7]. Μουρ,,ΞΕΝΟΣ 8 (Omorugi ) Νκαμουα;Φαλ; (Παπαγιάννης; ) , Κακλαμανάκης
3.Περσίδη
4.Alexander
5.Κακλαμανάκη
6.Ιατρίδη που χει συμβόλαιο; ή αντικατάσταση με κάναν άλλο Έλληνα (Καλαιτζάκης από Μαρούσι;)
EDIT
#Ανακοινώθηκε ο Kalathes
-
Polichni1926
εγω να πω την αληθεια αμφιβαλλω αν οντως θα παρουμε κακλαμανακη , αν μεινει ομορουγι , μουρ , ερθει αλεξαντερ νομιζω εισαι κομπλε και μπορει να παρει αλλον ελληνα στο 2-3 αας πουμε για βαθος . επισης θεωρω αλεξαντερ , μουρ , ομορουγι ειναι απο τις τοπ 3αδες στην gblKalamarGiannis έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:43 από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στην Ευρώπη, τουλάχιστον 3 αντίπαλες ομάδες με μεγάλο μπάτζετ, θα θελα 9 ξένους από την αρχή. Και οι 6 (ή 7 αν γίνει αλλαγή) θα παίζουν στην Ελλάδα με rotation...
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
3.Περσίδη
4.Alexander
5.Κακλαμανάκη
EDIT
#Ανακοινώθηκε ο Kalathes
Ένα 3αρι που να πατάει και στο 4 θέλω με μόνο προσόν το σουτ απ την περιφέρεια
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
- Dimitrisou
Κοιτουσα το twitter του Καρκανια και πριν δυο μερες σε διαλογο υπονοησε με τους γνωστους του γριφους, οτι ισως ασχολουμαστε με αυτον
https://en.wikipedia.org/wiki/Dyshawn_Pierre αν και απο τα συμφραζομενα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν δικη του επιθυμια η οντως ενδιαφερομαστε
https://en.wikipedia.org/wiki/Dyshawn_Pierre αν και απο τα συμφραζομενα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν δικη του επιθυμια η οντως ενδιαφερομαστε
Το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ του Μυστακίδη με το Παλατάκι και το νέο Προοπονητικό είναι το ίδιο. Έτσι σου λένε εσένα οι YouTuber απο το ΠΟΚ [που παρακολουθείς και διαμορφώνεις άποψη.TsantiridisG έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:23Αν δεν τρολαρεις …Gladiator4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:49Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Φίλε, με όλη την καλή διαθεση , από το ρετρό μαθαίνεις τα νέα ;
Κ άντε σε λέω, κάναμε πρόταση. Πρόταση μπορεί να κάνει ξέρωγω κ το Μαρούσι & να πει δίνω τόσα. Στον οποιονδήποτε. Τεσπα, βασικα δεν έχει νόημα. Λοιπόν εμπρός καλή μου χρονομηχανή, πάμε ξανά για Ευρωλίγκα , Χεζονια κ διαστημόπλοια !!!
Δικαίωμά σου. Άσε τους υπόλοιπους που ίσως έχουν πληροφορίες, και σε κάθε περίπτωση έχουν διαφορετική οπτική απο εσένα να υποστηρίζουν δημόσια αυτό που λένε χωρίς ειρωνιες.