Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Gladiator4

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Gladiator4 »

dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Gladiator4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:49
dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.
Αν δεν τρολαρεις …

Φίλε, με όλη την καλή διαθεση , από το ρετρό μαθαίνεις τα νέα ;
Κ άντε σε λέω, κάναμε πρόταση. Πρόταση μπορεί να κάνει ξέρωγω κ το Μαρούσι & να πει δίνω τόσα. Στον οποιονδήποτε. Τεσπα, βασικα δεν έχει νόημα. Λοιπόν εμπρός καλή μου χρονομηχανή, πάμε ξανά για Ευρωλίγκα , Χεζονια κ διαστημόπλοια !!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38
KalamarGiannis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 10:57 1.O Κόνιαρης έκλεισε στο Μαρούσι όπως αναμενόταν.

2. δε σας καταλαβαίνω που κάθεστε και απαντάτε (νομιμοποιείτε ως συνομιλητή) άτομο που με 4 ποστς έχει στραφεί κατά του σημερινού ιδιοκτήτη και λέει ξεκάθαρα ότι το ταβάνι μας είναι η 4h θέση πίσω από τα απέναντι καφενεία...
συγνώμη αλλά τα λαμπουμπου-τρολ πρέπει να απομονώνονται, το τι πιστεύουν για την ομάδα τους ουδώλως με ενδιαφέρει ας τα πουν στα δικά του site...
Σκουλήκι είμαι ναι το βρήκες... Το επιχείρημα ότι έχω 4 ποστ το σκέφτηκες πολύ; Προφανώς θα έχω 4 ποστ μόνο, προχθές έφτιαξα λογαριασμό. Αυτό με κάνει σκουλήκι; Τι σκεπτικό είναι αυτό;

Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
Όταν γράφεις ρε άνθρωπε στο πρώτο σου ποστ ότι τεράστια απογοήτευση το ρόστερ, το πολύ μέχρι 4η θέση και δείτε τι μεταγραφάρεις κάνει το σίχαμα , ε τα θέλει ο κώλος σου. Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ μπαίνεις και γράφεις.
Τουλάχιστον υποστήριξε αυτά που γράφεις με κάτι, τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο ρόστερ; Γιατί είμαστε το πολύ για 4η θέση ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι ασχολείστε τώρα.
Εδώ γράφουμε για μεταγραφές.

Edited by Rexaris (όχι υβριστικές εκφράσεις παρακαλώ)

@Irishman έχεις δικαίωμα στη γνώμη σου και σε ευπρεπείς απαντήσεις αλλά αν διαπιστωθεί οτι ο μόνος λόγος που είσαι εδώ είναι για να υπερβάλεις για το "χάλι" του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έφυγες.
These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
Kostas_FI, KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38 Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
εγώ είμαι μαζί σου μέχρι τελευταία ρανίδα του αίματός μου. Πες μας για Χατζινς (από αυτά που έχεις δει σε Λεμαν) και ανάλυσε μας τα εισαγωγικά Plays έχει ο Τρινκιέρι στην 1-2-2 και 1-3-1 και γιατί το εν λόγω ρόστερ δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τα σχέδια του προπονητή μας.
These users thanked the author palok for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:21
Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38 Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
εγώ είμαι μαζί σου μέχρι τελευταία ρανίδα του αίματός μου. Πες μας για Χατζινς (από αυτά που έχεις δει σε Λεμαν) και ανάλυσε μας τα εισαγωγικά Plays έχει ο Τρινκιέρι στην 1-2-2 και 1-3-1 και γιατί το εν λόγω ρόστερ δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τα σχέδια του προπονητή μας.
PS: Οντοπικ, βλάχο ξύπνα θέλω Σιλντς, Δεινόσαυρο για 3ο σέντερ, έξτρα δολοφόνο τύπου Κάρολ στην περιφέρεια και ένα τεσσαράκι τύπου Πίτερς (ή τύπου Ντιλιο, Γουιλτζερ).
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στην Ευρώπη, τουλάχιστον 3 αντίπαλες ομάδες με μεγάλο μπάτζετ, θα θελα 9 ξένους από την αρχή. Και οι 6 (ή 7 αν γίνει αλλαγή) θα παίζουν στην Ελλάδα με rotation...
Έχουμε τους παρακάτω '' [8] '' ξένους... Σε τι θέση θα βάζατε τον 9ο;

Πλέον με bold οι δεδομένοι,με μπλε οι πολύ πιθανοί, και με κόκκινο οι λίγο πιθανοί:
1 - [1].Hudgins, Καλάθης, Μπαζινας,
2 - [2].Foster ,[3].Tyree, ΝΜΛ,
3 - ΞΕΝΟΣ 4 (Shields , Κλαϊμπερν; ), Περσιδης, (ΜακΚίσικ;)
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 6(Alexander; )[7]. Μουρ,,ΞΕΝΟΣ 8 (Omorugi ) Νκαμουα;Φαλ; (Παπαγιάννης; ) , Κακλαμανάκης

-Ιατρίδης; έχει συμβόλαιο!

...θα γίνει συζήτηση για Ομορούγι. Με διάθεση ανανέωσης ...
Ο Μπούτσκος είναι παρελθόν όπως k' Πατ-Μπεβ..

...Ρε για πόσους περιμένουμε ανακοινωση;
1.ξένο 3αρι παίκτη Star : Shields ή άλλον
2.Ομορούγι ή άλλον Ξένο 4-5αρι
3.Περσίδη
4.Alexander
5.Κακλαμανάκη
6.Ιατρίδη που χει συμβόλαιο; ή αντικατάσταση με κάναν άλλο Έλληνα (Καλαιτζάκης από Μαρούσι;)
7. Πιθανά (ίσως αργότερα μέσα στη χρονιά) 9ο ξένο του ρόστερ.

EDIT
#Ανακοινώθηκε ο Kalathes
# αυτοανακοινώθηκε ο Tyree...
#Ο Φίλλιος σύμφωνα με Κλείτο φεύγει Καρδίτσα (πιθανά δανεικός)
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

KalamarGiannis έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:43 από τη στιγμή που υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός στην Ευρώπη, τουλάχιστον 3 αντίπαλες ομάδες με μεγάλο μπάτζετ, θα θελα 9 ξένους από την αρχή. Και οι 6 (ή 7 αν γίνει αλλαγή) θα παίζουν στην Ελλάδα με rotation...
Έχουμε τους παρακάτω '' [8] '' ξένους... Σε τι θέση θα βάζατε τον 9ο;

Πλέον με bold οι δεδομένοι,με μπλε οι πολύ πιθανοί, και με κόκκινο οι λίγο πιθανοί:
1 - [1].Hudgins, Καλάθης, Μπαζινας,
2 - [2].Foster ,[3].Tyree, ΝΜΛ,
3 - ΞΕΝΟΣ 4 (Shields , Κλαϊμπερν; ), Περσιδης, (ΜακΚίσικ;)
4 - [5]. Gray, Χουγκαζ
5 - ΞΕΝΟΣ 6(Alexander; )[7]. Μουρ,,ΞΕΝΟΣ 8 (Omorugi ) Νκαμουα;Φαλ; (Παπαγιάννης; ) , Κακλαμανάκης

-Ιατρίδης; έχει συμβόλαιο!

...θα γίνει συζήτηση για Ομορούγι. Με διάθεση ανανέωσης ...
Ο Μπούτσκος είναι παρελθόν όπως k' Πατ-Μπεβ..

...Ρε για πόσους περιμένουμε ανακοινωση;
1.ξένο 3αρι παίκτη Star : Shields ή άλλον
2.Ομορούγι ή άλλον Ξένο 4-5αρι
3.Περσίδη
4.Alexander
5.Κακλαμανάκη
6.Ιατρίδη που χει συμβόλαιο; ή αντικατάσταση με κάναν άλλο Έλληνα (Καλαιτζάκης από Μαρούσι;)
7. Πιθανά (ίσως αργότερα μέσα στη χρονιά) 9ο ξένο του ρόστερ.

EDIT
#Ανακοινώθηκε ο Kalathes
# αυτοανακοινώθηκε ο Tyree...
#Ο Φίλλιος σύμφωνα με Κλείτο φεύγει Καρδίτσα (πιθανά δανεικός)
εγω να πω την αληθεια αμφιβαλλω αν οντως θα παρουμε κακλαμανακη , αν μεινει ομορουγι , μουρ , ερθει αλεξαντερ νομιζω εισαι κομπλε και μπορει να παρει αλλον ελληνα στο 2-3 αας πουμε για βαθος . επισης θεωρω αλεξαντερ , μουρ , ομορουγι ειναι απο τις τοπ 3αδες στην gbl
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ένα 3αρι που να πατάει και στο 4 θέλω με μόνο προσόν το σουτ απ την περιφέρεια
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
Dimitrisou
dtown

Δημοσίευση από dtown »

Κοιτουσα το twitter του Καρκανια και πριν δυο μερες σε διαλογο υπονοησε με τους γνωστους του γριφους, οτι ισως ασχολουμαστε με αυτον
https://en.wikipedia.org/wiki/Dyshawn_Pierre αν και απο τα συμφραζομενα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν δικη του επιθυμια η οντως ενδιαφερομαστε
Franky

Δημοσίευση από Franky »

TsantiridisG έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 16:23
Gladiator4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:49
Αν δεν τρολαρεις …

Φίλε, με όλη την καλή διαθεση , από το ρετρό μαθαίνεις τα νέα ;
Κ άντε σε λέω, κάναμε πρόταση. Πρόταση μπορεί να κάνει ξέρωγω κ το Μαρούσι & να πει δίνω τόσα. Στον οποιονδήποτε. Τεσπα, βασικα δεν έχει νόημα. Λοιπόν εμπρός καλή μου χρονομηχανή, πάμε ξανά για Ευρωλίγκα , Χεζονια κ διαστημόπλοια !!!
Το Μαρούσι και ο ΠΑΟΚ του Μυστακίδη με το Παλατάκι και το νέο Προοπονητικό είναι το ίδιο. Έτσι σου λένε εσένα οι YouTuber απο το ΠΟΚ [που παρακολουθείς και διαμορφώνεις άποψη.

Δικαίωμά σου. Άσε τους υπόλοιπους που ίσως έχουν πληροφορίες, και σε κάθε περίπτωση έχουν διαφορετική οπτική απο εσένα να υποστηρίζουν δημόσια αυτό που λένε χωρίς ειρωνιες.
Rkeyfit

Δημοσίευση από Rkeyfit »

Με αλεξαντερ τι έχει γίνει γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ; Επίσης με σιλντς οι ποιο πολύ λένε δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά θα φανεί μετά τους τελικούς
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Rkeyfit έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:52 Με αλεξαντερ τι έχει γίνει γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ; Επίσης με σιλντς οι ποιο πολύ λένε δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά θα φανεί μετά τους τελικούς
Υπομονη γυριζουν βιντεο πανω στον βουκεφαλα για τον Μεγα Αλεξαντερ :D
These users thanked the author paok-porter1337 for the post:
Rkeyfit
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

palok έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:22
palok έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 09:21
PS: Οντοπικ, βλάχο ξύπνα θέλω Σιλντς, Δεινόσαυρο για 3ο σέντερ, έξτρα δολοφόνο τύπου Κάρολ στην περιφέρεια και ένα τεσσαράκι τύπου Πίτερς (ή τύπου Ντιλιο, Γουιλτζερ).
Φαριντ θα ηθελες;
icue

Δημοσίευση από icue »

Rkeyfit έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 12:52 Με αλεξαντερ τι έχει γίνει γιατί δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ; Επίσης με σιλντς οι ποιο πολύ λένε δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά θα φανεί μετά τους τελικούς
Εχουν βαλει κοφτη στις ανακοινωσεις. Πρεπει να εχουν αποσταση μινιμουμ τρεις μερες μεταξυ τους. :mrgreen:
These users thanked the author icue for the post:
katafraktos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”