Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
Gladiator4
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
TsantiridisG
Αν δεν τρολαρεις …Gladiator4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:49Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Φίλε, με όλη την καλή διαθεση , από το ρετρό μαθαίνεις τα νέα ;
Κ άντε σε λέω, κάναμε πρόταση. Πρόταση μπορεί να κάνει ξέρωγω κ το Μαρούσι & να πει δίνω τόσα. Στον οποιονδήποτε. Τεσπα, βασικα δεν έχει νόημα. Λοιπόν εμπρός καλή μου χρονομηχανή, πάμε ξανά για Ευρωλίγκα , Χεζονια κ διαστημόπλοια !!!
Όταν γράφεις ρε άνθρωπε στο πρώτο σου ποστ ότι τεράστια απογοήτευση το ρόστερ, το πολύ μέχρι 4η θέση και δείτε τι μεταγραφάρεις κάνει το σίχαμα , ε τα θέλει ο κώλος σου. Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ μπαίνεις και γράφεις.Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38Σκουλήκι είμαι ναι το βρήκες... Το επιχείρημα ότι έχω 4 ποστ το σκέφτηκες πολύ; Προφανώς θα έχω 4 ποστ μόνο, προχθές έφτιαξα λογαριασμό. Αυτό με κάνει σκουλήκι; Τι σκεπτικό είναι αυτό;KalamarGiannis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 10:57 1.O Κόνιαρης έκλεισε στο Μαρούσι όπως αναμενόταν.
2. δε σας καταλαβαίνω που κάθεστε και απαντάτε (νομιμοποιείτε ως συνομιλητή) άτομο που με 4 ποστς έχει στραφεί κατά του σημερινού ιδιοκτήτη και λέει ξεκάθαρα ότι το ταβάνι μας είναι η 4h θέση πίσω από τα απέναντι καφενεία...
συγνώμη αλλά τα λαμπουμπου-τρολ πρέπει να απομονώνονται, το τι πιστεύουν για την ομάδα τους ουδώλως με ενδιαφέρει ας τα πουν στα δικά του site...
Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
Τουλάχιστον υποστήριξε αυτά που γράφεις με κάτι, τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο ρόστερ; Γιατί είμαστε το πολύ για 4η θέση ;
Τι ασχολείστε τώρα.
Εδώ γράφουμε για μεταγραφές.
Edited by Rexaris (όχι υβριστικές εκφράσεις παρακαλώ)
@Irishman έχεις δικαίωμα στη γνώμη σου και σε ευπρεπείς απαντήσεις αλλά αν διαπιστωθεί οτι ο μόνος λόγος που είσαι εδώ είναι για να υπερβάλεις για το "χάλι" του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έφυγες.
Εδώ γράφουμε για μεταγραφές.
Edited by Rexaris (όχι υβριστικές εκφράσεις παρακαλώ)
@Irishman έχεις δικαίωμα στη γνώμη σου και σε ευπρεπείς απαντήσεις αλλά αν διαπιστωθεί οτι ο μόνος λόγος που είσαι εδώ είναι για να υπερβάλεις για το "χάλι" του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έφυγες.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
- Kostas_FI, KalamarGiannis