Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Gladiator4

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Δημοσίευση από Gladiator4 »

dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.
TsantiridisG

Δημοσίευση από TsantiridisG »

Gladiator4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 15:49
dtown έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 23:38 Παντως απο οταν αρχισε να γραφεται για Σιλντς δεν εχει βγει ονομα αλλου τριαριου περα απο την παπατζα Χεζονια.
Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι δεν είναι παπάτζα και ακόμα περιμένουμε την απάντησή του καθώς έχει προτάσεις κι από ομάδες που δεν εχουν τελειωσει ακομα τα πρωταθληματα τους.
Αν δεν τρολαρεις …

Φίλε, με όλη την καλή διαθεση , από το ρετρό μαθαίνεις τα νέα ;
Κ άντε σε λέω, κάναμε πρόταση. Πρόταση μπορεί να κάνει ξέρωγω κ το Μαρούσι & να πει δίνω τόσα. Στον οποιονδήποτε. Τεσπα, βασικα δεν έχει νόημα. Λοιπόν εμπρός καλή μου χρονομηχανή, πάμε ξανά για Ευρωλίγκα , Χεζονια κ διαστημόπλοια !!!
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Irishman έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 11:38
KalamarGiannis έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 10:57 1.O Κόνιαρης έκλεισε στο Μαρούσι όπως αναμενόταν.

2. δε σας καταλαβαίνω που κάθεστε και απαντάτε (νομιμοποιείτε ως συνομιλητή) άτομο που με 4 ποστς έχει στραφεί κατά του σημερινού ιδιοκτήτη και λέει ξεκάθαρα ότι το ταβάνι μας είναι η 4h θέση πίσω από τα απέναντι καφενεία...
συγνώμη αλλά τα λαμπουμπου-τρολ πρέπει να απομονώνονται, το τι πιστεύουν για την ομάδα τους ουδώλως με ενδιαφέρει ας τα πουν στα δικά του site...
Σκουλήκι είμαι ναι το βρήκες... Το επιχείρημα ότι έχω 4 ποστ το σκέφτηκες πολύ; Προφανώς θα έχω 4 ποστ μόνο, προχθές έφτιαξα λογαριασμό. Αυτό με κάνει σκουλήκι; Τι σκεπτικό είναι αυτό;

Εγώ δε πιστεύω ότι αυτή η ομάδα θα κάνει κάτι. Τόσο πολύ σε ενοχλεί που το λέω; Νομίζω μπορώ να έχω αυτή την άποψη, χωρίς να απολογουμαι...
Όταν γράφεις ρε άνθρωπε στο πρώτο σου ποστ ότι τεράστια απογοήτευση το ρόστερ, το πολύ μέχρι 4η θέση και δείτε τι μεταγραφάρεις κάνει το σίχαμα , ε τα θέλει ο κώλος σου. Σε φόρουμ του ΠΑΟΚ μπαίνεις και γράφεις.
Τουλάχιστον υποστήριξε αυτά που γράφεις με κάτι, τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο ρόστερ; Γιατί είμαστε το πολύ για 4η θέση ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι ασχολείστε τώρα.
Εδώ γράφουμε για μεταγραφές.

Edited by Rexaris (όχι υβριστικές εκφράσεις παρακαλώ)

@Irishman έχεις δικαίωμα στη γνώμη σου και σε ευπρεπείς απαντήσεις αλλά αν διαπιστωθεί οτι ο μόνος λόγος που είσαι εδώ είναι για να υπερβάλεις για το "χάλι" του μπασκετικού ΠΑΟΚ, έφυγες.
These users thanked the author obanebane for the post (total 2):
Kostas_FI, KalamarGiannis
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”