Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Αυτό που τα πάντα γίνονται σίριαλ το παθαίνουν και οι άλλες ομάδες και απλά δε το παίρνω χαμπάρι εγώ γιατί δεν ασχολούμαι ή το έχουμε αποκλειστικά εμείς?
- Dimitris_L4
Ετσι οπως εγινε η φαση μπαμ ειναι κ ο Ραζβαν...
Ο Ιμανολ ειναι μεγαλο μπαμ..
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- Unpsofable78, embuji
- Unpsofable78
Οριακα δεν εισαι εσυ μπαμ σε σχεση με τον πουσιτσ επειδη δεν εχεις UEFA pro. Αν ειχες σε προτιμουσα γιατι εχεις κολλητους πολλους στο ποδοσφαιρο.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:51Ετσι οπως εγινε η φαση μπαμ ειναι κ ο Ραζβαν...
- These users thanked the author embuji for the post:
- Dimitris_L4
Τίποτε δεν είδαμε και με τον Ντελια. Απλά βολεύει κάποιους αυτή η μετάφραση. Βάλε εσύ τον εαυτό σου στη θέση του Ιβάν και πες μου ειλικρινά αν θα σου πήγαινε το σκατο στην κάλτσα.Kenny4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:45Με τον Ντέλια πάντως είδαμε τι έγινε. Ή μήπως περιμένεις ότι οι αντιδράσεις δεν θα είναι ανάλογες εάν διώξεις τον Λουτσέσκου και φέρεις για αντικαταστάτη έναν που έχει προπονήσει στην καριέρα του τρία χρόνια, απο τα οποία το ένα στην Αραπιά και το άλλο όταν έβγαλε 3η τη Σαχτάρ σε πρωτάθλημα των δύο...Nassos έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:24Εννοείται το σκατο στην κάλτσα. Εγω νομίζω κλαίει κιόλας. Σοβαρά τα πιστεύετε αυτά? Πραγματικά πως το φαντάζεστε δηλαδή; φέρνει τον Παράσχο ο Ιβάν, τι ακριβώς θα κάνεις που θα φοβηθεί; δε θα πας γήπεδο; θα πουλήσει τους πάντες και θα παλεύεις για την κατηγορία. θα πας ροστοφ να τον προπηλακισεις; θα πετάξεις αυγά στο Μακεδονία παλας ή στο λιμάνι;Kenny4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:43 Απο τις δηλώσεις του Λουτσέσκου εγώ καταλαβένω οτι κατα πάσα πιθανότητα ξανα έγινε επαφή μαζί του και τον έχουν stand by. Μάλλον πηγε το σκατό στην κάλτσα με τις αντιδράσεις για πούσιτς.
Προς θεού δε λέω οτι θα κάνει ο Ιβαν κάτι τέτοιο, απλά δεν την καταλαβαίνω αυτή την απειλή.
Εδώ δεν φοβούνται να σου κάνουν οτι σου κάνουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις που στην τελική εξαρτώνται από την ψήφο σου.
Υγ. Αυτό δεν αλλάζει ότι ούτε εγώ τρελαίνομαι για πουσιτς. Οχι γιατί τον ξέρω αλλά βλέπω όλους να τον κράζουν. Ε ας έρθει κανένας άλλος μπας και ηρεμήσουν τα πνεύματα μέχρι τον Ιούλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ 17 Ιουν 2026, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- Unpsofable78
- Σουριναμέζος
Πάνω που ψηθήκαμε για Πούσιτς δηλαδή?
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
- Unpsofable78, nunies4, Montrealiotis, Logistis, paok apo epilogi
- Kabamaru11
Η καθυστέρηση υποδηλώνει ότι ίσως περιμένουμε απάντηση από άλλο προπονητή.
- These users thanked the author Buba2018 for the post (total 2):
- pagotatzis, Franky
- Unpsofable78
Ευελπιστώ τα επόμενα άρθρα να έχουν τίτλο "Ανατροπή στο θέμα προπονητή"
Αν και να πω την αλήθεια, ψιλό ψήθηκα με τις αναλύσεις κάποιων παιδιών και μερικά βίντεο της Σαχταρ.
Αν και να πω την αλήθεια, ψιλό ψήθηκα με τις αναλύσεις κάποιων παιδιών και μερικά βίντεο της Σαχταρ.
- Dimitris_L4
Χαχαχχα...που ξερεις αν εχω διπλωμα??embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:54Οριακα δεν εισαι εσυ μπαμ σε σχεση με τον πουσιτσ επειδη δεν εχεις UEFA pro. Αν ειχες σε προτιμουσα γιατι εχεις κολλητους πολλους στο ποδοσφαιρο.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:51Ετσι οπως εγινε η φαση μπαμ ειναι κ ο Ραζβαν...
- PoccoPicante
ΑΑΑΑ ΟΧΙKabamaru11 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:48 Αν γινει η ανατροπη στο θεμα Πουσιτς,το φαβορι ειναι ο Ρασβαν.Ανακοινωνουν απολυση Λουτσεσκου και κλεινουν Ρασβαν 3ετες.ΜΟΝΟ στον πλανητη ΠΑΟΚ αυτα.
ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΦΩΝΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΕ FC ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- Mica, Kabamaru11, nunies4, Montrealiotis
εχεις; Αν εχεις εφυγες καρφι για τα γραφεια. Πληρωνω και λιμο να σε παει με σαμπανιες χαβιαρια και καμια μακαροναδα μεσα οτι θες.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:59Χαχαχχα...που ξερεις αν εχω διπλωμα??embuji έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:54Οριακα δεν εισαι εσυ μπαμ σε σχεση με τον πουσιτσ επειδη δεν εχεις UEFA pro. Αν ειχες σε προτιμουσα γιατι εχεις κολλητους πολλους στο ποδοσφαιρο.Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:51
Ετσι οπως εγινε η φαση μπαμ ειναι κ ο Ραζβαν...