Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Mpoz έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:28 Η ανακοίνωση των παλαιμάχων μου φαίνεται ως μετρο πίεσης πάντως.
Μετρο πιεσης για ποιον???
Ειναι τεραστιο unfair αυτο που εκαναν παντως...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο συγκεκριμένος σύλλογος πάντα απαράδεκτος ήταν. Του Λούτσε του έχουν σούρει τα παντα. Συγκεκριμένα μέλη του για την ακρίβεια, δεν εννοώ τους παλαίμαχους γενικα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Unpsofable78, Dimitris_L4, st4this
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Απαράδεκτο είναι βασικά. Ανακοίνωση βετεράνων πριν της ΠΑΕ.

Έλα νινί στον τόπο σου.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Το δικό μου ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή εστιάζεται στο τι θα ειπωθεί στην παρουσίαση του επόμενου προπονητή.
Έχω προσμονή να ακούσω ή να καταλάβω ποιος είναι ο πρωταρχικός στόχος.
Κακά τα ψέματα, το κυρίαρχο ζήτημα που έθεταν το τελευταίο διάστημα οι επικριτές του Λουτσεσκου και που έκανε ακόμα και αρκετούς από τους υποστηρικτές του να στέκονται λίγο ουδέτεροι, ήταν ήταν οι απώλειες τίτλων και η αίσθηση πως με τον Ρασβαν δε θα ήταν εφικτές μελλοντικές κατακτήσεις. Η τελευταία χρονιά κρίθηκε πλήρως αποτυχημένη όχι γιατί δεν παίχθηκε ωραία μπάλα ή δεν αναδείχθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές. Το κύριο κριτήριο αποτυχίας απο την πλειοψηφία του κόσμου ήταν ότι δεν κατακτήθηκε κάποιος τίτλος και στο τέλος χάθηκε ακόμα και η δεύτερη θέση.
Η πιθανή αντικατάσταση προπονητή που κυοφορηθηκε τις τελευταίες 3 εβδομάδες, έδωσε την προσδοκία πως η αλλαγή αυτή θα συνέβαινε με τρόπο ώστε το καινούριο πρόσωπο να ξαναφέρει όραμα πως η ομάδα πέρα από απλή διεκδικητρια θα μεταμορφωνόταν σε συχνότερη κατακτήτρια.
Πλέον έχουμε άλλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
Το μούδιασμα της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου προκύπτει από το γεγονός πως ο πιθανός καινούριος δεν εμπνέει για κάτι τέτοιο.
Προσωπικά, δεν ξέρω τι μπορεί να καταφέρει ο νέος προπονητής. Με ενδιαφέρει όμως, το κλαμπ πειστικά και ξεκάθαρα να έχει ως κύριο στόχο την κατάκτηση τίτλων. Βεβαίως να υπάρχουν παράπλευροι στόχοι, όλοι όμως να εντάσσονται στην ομπρέλα ενός ΠΑΟΚ που διεκδικεί την κορυφή.
Θα πει κάποιος, ρε φίλε εσύ μας μίλαγες για 1 στα 5.
Σωστά. Αυτό έλεγα και αυτό λέω.
Είναι άλλο πράγμα το τι θα έρθει ως αποτέλεσμα στην πράξη λόγω της δεδομένης ποδοσφαιρικής γεωγραφίας και άλλο το τι στόχους θα βάζει το κλαμπ.
Νομίζω πως αυτή τη στιγμή έχει μπει σε τέτοια φάση ανάπτυξης το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν επιτρέπει πισωγυρίσματα. Δε νομίζω πως μπορείς να πεις κάνω λίγο πίσω και θα επανέλθω. Δεν ξέρω αν υπάρχει χώρος και χρόνος.
Ο Μελισσανίδης είχε την ευχέρεια να δηλώσει ξεκάθαρα πως μέχρι να γίνει το γήπεδο το αγωνιστικό μπαίνει σε δεύτερο πλάνο.
Την τωρινή στιγμή, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ έχει ισχυρό ανταγωνισμό εντός και εκτός των τειχών. Άρα δεν νομίζω πως είναι καιρός για εκπτώσεις και εύχομαι το προφίλ του νέου προπονητή να μη δηλώνει κάτι τέτοιο.
Κακιά κουβέντα για τον καινούριο προπονητή δε μπορώ να πω καθώς δεν τον ξέρω. Ούτε θα υπάρχει πρόβλημα αν αποδειχθεί ανεπαρκής στο να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε σοβαρές διεκδικήσεις. Αν αυτόν πιστεύει το κλαμπ για πορεία προς την κορυφή, εγώ ακολουθώ. Αρκεί όντως όμως να τίθενται τέτοιοι στόχοι.
Εκτιμώ πως το καλύτερο για αυτόν θα είναι να μπει από την πρώτη στιγμή με κύριους στόχους τους στόχους που είχε το κλαμπ στη φάση εξέλιξης στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.
Δε νομίζω πως μπορεί να υπάρχει αναντιστοιχία μαξιμαλιστικων στόχων από τον κόσμο μιας ομάδας με χαμηλότερου προφίλ στόχους από το κλαμπ χωρίς αυτό το μείγμα να μη καταντήσει εκρηκτικό σε αυτό το περιβάλλον.

Υγ. Προφανώς η όποια ρητορική στην παρουσίαση πρέπει να συνοδευτεί από πράξεις. Δίνω όμως σημασία στην παρουσίαση γιατί εκτιμώ πως γίνει κατανοητό μέσες άκρες το τι θα ζητηθεί από τον καινούριο προπονητή.
Προσωπικά δε θα ήθελα πολλά λόγια για ακαδημίες , νέους, πιο επιθετικό και σύγχρονο στυλ ποδοσφαίρου και κάπου προς το τέλος να κολλήσει και μια φράση "φυσικά όλα αυτά δε σημαίνουν πως δε μας ενδιαφέρει η κατάκτηση τίτλων καθώς ο ΠΑΟΚ από τη φύση του διεκδικεί και μπλα μπλα μπλα.." Ένα μαγκωμα θα το νιώσω..
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
aivas19, gk.box16, leomatos88
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

Απο τις δηλώσεις του Λουτσέσκου εγώ καταλαβένω οτι κατα πάσα πιθανότητα ξανα έγινε επαφή μαζί του και τον έχουν stand by. Μάλλον πηγε το σκατό στην κάλτσα με τις αντιδράσεις για πούσιτς.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

πως μεταφέρεται στα ποντιακά η λέξη ευθιξία? εδώ σας θέλω τους Πόντιους του φόρουμ
marsantos

renegade έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 01:13 ...
Καλά το " την επόμενη διετία ο κύριος στόχος να είναι άλλος από τους τίτλους " είναι καθ' υπερβολή.
Προφανώς και στην ΠΑΕ θέλουν τίτλους... αλλά θέλουν τίτλους σε συνδυασμό με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και με στόχευση να πουλάμε.
...
Ευχαριστώ ρενε.
Καμιά φορά πάνω στην υπερβολή λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες. :)
Φυσικά δεν έχεις κάποια ευθύνη εσύ.
Περιμένουμε το κλαμπ να δούμε σε τι δρόμο επιθυμεί να πορευτεί.
blackzone44

Δημοσίευση από blackzone44 »

Το πρωί άκουσα μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχουμε κάτι οριστικό, για να δούμε αν άλλαξε κάτι
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:33
Mpoz έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:28 Η ανακοίνωση των παλαιμάχων μου φαίνεται ως μετρο πίεσης πάντως.
Μετρο πιεσης για ποιον???
Ειναι τεραστιο unfair αυτο που εκαναν παντως...
Για τον λουτσεσκου, έχει αργήσει υπερβολικά η υποτιθέμενη λύση συνεργασίας
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πλάνο ομάδας με επένδυση σε νέους μπορεί να μην έχει άμεσο αποτέλεσμα, όμως δίνει ελπίδα για κάτι καλύτερο γιατί κάθε σεζόν θα βελτιώνονται οι περισσότεροι από αυτούς. Όταν φτάσεις να πάρεις πρωτάθλημα με σχετικά νεαρό ροστερ, το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσει μια 5ετια, ισως και παραπάνω με συνεχείς τίτλους, επιτυχίες και επιτέλους ομίλους CL. Με έμπειρους το ταβάνι είναι να εισαι μια μέτρια ομάδα του Ουεφα ή καλη για το Conference, έτσι πως έπεσε ποιοτικά τελευταία.

Από την άλλη μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να είναι απλά μια Ακαδημία που θα πουλάει μόνο, δίχως πνεύμα και στόχο το πρωτάθλημα. Όμως όταν κάνεις ομάδα με προοπτική, οφείλεις να κάνεις υπομονή τουλάχιστον 1 χρόνο.
These users thanked the author vs40 for the post:
anaximandros4
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δλδ φταιει ο Λουτσεσκου που καθυστερει το ολο θεμα??
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καράβι που αργεί σκατα φέρνει.
Το πούσι(τς) σέρνει καράβι.
Αρα το Πουσι(τς) σκατα φέρνει.
Μεταβατική ιδιότητα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

gika έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:52 Καράβι που αργεί σκατα φέρνει.
Το πούσι(τς) σέρνει καράβι.
Αρα το Πουσι(τς) σκατα φέρνει.
Μεταβατική ιδιότητα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΡΕΕΕ....
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Συγνώμη επειδη το ακουσα από πολλούς οτι βγηκε ο Πουσιτς 3ος στην Ουκρανία, ποτε εγινε αυτο;
marsantos

Γίνεται αρκετή κουβέντα για το σύστημα που παίζει ο πιθανός νέος προπονητής.

Ο Λουτσεσκου στις επιθέσεις που έχτιζε από το τέρμα, κι αυτός 4-3-3 έπαιζε. Δεν είχε ντάμπλ πίβοτ όταν μπάλα περνούσε από τα πόδια του τερματοφύλακα. Άρα σε επίπεδο χτισίματος από πίσω σε θα δούμε μεγάλες διαφορές. Το νταμπλ πίβοτ εμφανιζόταν όταν ήμασταν λίγο πιο ψηλά στο γήπεδο και η μπάλα περνούσε από τα στόπερ.
Η μεγάλη διαφορά θα υπάρχει σε φάση άμυνας καθώς ως τώρα αμυνομασταν σε 4-4-2 όταν παίζαμε μεσαίο ή χαμηλό μπλοκ και 4-1-3-2 όταν ο αντίπαλος εκτελούσε ελεύθερο από τον τερματοφύλακα και ανεβαίναμε να κόψουμε την πρώτη πάσα. Τώρα άμα είδε κάποιος την Ολλανδία προχθές, το 4-3-3 υπάρχει και σε φάση άμυνας.
Το ζήτημα όμως δεν είναι τόσο το σύστημα όσο τα χαρακτηριστικά των παικτών.
Είναι άλλο πράγμα να έχεις 2 οκταρια πίσω από την τριάδα και άλλο μέχρι τώρα που ουσιαστικά είχαμε πίσω από τον επιθετικό κάποιο "δεκαρι" και στα αριστερά του κάποιον που επίσης δεκαριζε.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε κάτι καινούργιο το οποίο θα είναι σίγουρα διαφορετικό από ότι βλέπαμε ως τώρα.
Έχω μεγάλη περιέργεια στο πως θα ανταποκριθεί ο Αντριγια σε αυτό το στυλ ειδικά αν ο καινούριος κουυτς θέλει το 4-3-3 με τα φτερά να δίνουν αρκετό πλάτος συμμετέχοντας σε πολλές καταστάσεις απομόνωσης.
Το ολλανδικό στυλ είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε και όντας μια ομάδα που τα φτερά μας συνήθως συγκλίνουν όλα αυτά τα χρόνια.
Η ανησυχία που έχω μέχρι να δω την ομάδα στο χορτάρι είναι το πόση έμφαση δίνει στο αμυντικό κομμάτι. Στην Ελλάδα δεν επιβιώνει ομάδα που δεν μπορεί να κρατά με συνέπεια το μηδέν.
Να είναι αυτός που θα αλλάξει τη ροή και τι φύση ενός πρωταθλήματος; Μακάρι. Ας τον δούμε βέβαια γιατί μπορεί ο άνθρωπος να έχει την οξυδέρκεια και να καταλάβει πως παίζεται εδώ το παιχνίδι.
Όλα αυτά φυσικά υπό το πρίσμα ενός ΠΑΟΚ που έχει πρώτο στόχο διεκδικήσεις και κατακτήσεις.
These users thanked the author marsantos for the post:
Unpsofable78
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”