Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Όσο δεν βγαίνει με βεβαιότητα ότι αυτός έκλεισε θεωρώ ότι προσπαθούν για άλλο. Γιατί όλοι λένε φαβορί αλλά όχι οριστικό
Μεχρι και το ai μας δουλευει χαχαχα
Σε αναζήτηση μου έγραψε ότι δεν έχει βγει ποτέ η Σαχταρ 3η με τον Πουσιτς και μετα που απάντησες του λέω με κοροιδευεις το 24-25 δεν βγηκε 3η και μου λέει εχεις δικιο σου ζητώ συγνώμη για την λαθος απαντηση λολ
Απο την ιδια σεζον εχω δει το Σαχταρ Μπρεστ παντως και οι εντυπώσεις μου ειναι ακρως θετικες από την τακτική του και το στήσιμο της ομαδας
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Ωραίες φανέλες η ΜΠΑΜ FCMitsospaoki4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:33 Εύχομαι πραγματικά η φάση να είναι Σεντιρα.
Να τον παρουσιάζουν όλοι σαν κλεισμένο και ξαφνικά.. ΜΠΑΜ
Τι θα θεωρούσαμε μπαμ?
Σας παρακαλώ μη μου πείτε sergio
Σας παρακαλώ μη μου πείτε sergio
- These users thanked the author renegade for the post:
- navigator11
- Unpsofable78
Ο Πανακας ανέβασε φανέλα Λουτσεσκου και κάποιος στα σχόλια γράφει ότι μένει.
Έλα νινί στον τόπο σου
Έλα νινί στον τόπο σου
Με τον Ντέλια πάντως είδαμε τι έγινε. Ή μήπως περιμένεις ότι οι αντιδράσεις δεν θα είναι ανάλογες εάν διώξεις τον Λουτσέσκου και φέρεις για αντικαταστάτη έναν που έχει προπονήσει στην καριέρα του τρία χρόνια, απο τα οποία το ένα στην Αραπιά και το άλλο όταν έβγαλε 3η τη Σαχτάρ σε πρωτάθλημα των δύο...Nassos έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:24Εννοείται το σκατο στην κάλτσα. Εγω νομίζω κλαίει κιόλας. Σοβαρά τα πιστεύετε αυτά? Πραγματικά πως το φαντάζεστε δηλαδή; φέρνει τον Παράσχο ο Ιβάν, τι ακριβώς θα κάνεις που θα φοβηθεί; δε θα πας γήπεδο; θα πουλήσει τους πάντες και θα παλεύεις για την κατηγορία. θα πας ροστοφ να τον προπηλακισεις; θα πετάξεις αυγά στο Μακεδονία παλας ή στο λιμάνι;Kenny4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 18:43 Απο τις δηλώσεις του Λουτσέσκου εγώ καταλαβένω οτι κατα πάσα πιθανότητα ξανα έγινε επαφή μαζί του και τον έχουν stand by. Μάλλον πηγε το σκατό στην κάλτσα με τις αντιδράσεις για πούσιτς.
Προς θεού δε λέω οτι θα κάνει ο Ιβαν κάτι τέτοιο, απλά δεν την καταλαβαίνω αυτή την απειλή.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Valverde,Van Bommel,Van Bronckhorst,Ivic, Filipe Luis χωρίς να έχω εικόνα αν πέραν του Ivic οι άλλοι έκλεισαν σε ομάδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 17 Ιουν 2026, 19:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimitrisou
Sergio
Στα σοβαρα τωρα δεν χρειαζονται ουτε μπαμ ουτε μπουμ..
Ας φερουν καποιον που τον πιστευουν οσοι εμπλεκονται στην ομαδα και να του δωσουν αυτα τα πολλα η λιγα που χρειαζεται για να δουλεψει.
Και ας τον λενε οπως να ναι..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
- Unpsofable78, renegade, paok apo epilogi, paokspren
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δυστυχώς δεν είχα χρόνο για περισσότερο ψάξιμο. Απλά αυτό για την άμυνα που λες. Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι το τι κερδίζει, αλλά το πόσο εύκολα σε απολύουν αν κάνεις 2-3 γκέλες. Αυτό οδηγεί προπονητές στην Ελλάδα να παίζουν σφιχτά. Αν θυμάσαι τον Βαλβέρδε τον είχαν φάει στην αρχή που έπαιζε Ευρώπη χωρίς αμυντικά γαβ. Ε μετά που επέστρεψε ως σωτήρας, έπαιξε ωραία μπάλα κι επιθετικά. Ο Ζαρντίμ το έφτασε στο άλλο άκρο, κι απολύθηκε για την μπάλα που δεν έπαιζε (Δεν σχολιάζω τις παραφιλολογίες εδώ). Μετά είπε ότι πρώτα ήθελε να χτίσει την άμυνα και μετά την επίθεση - κλασσική πορτογαλική σχολή. Μετά με την Μονακό σκόρπιζε γκολ στο ΤσΛ παίζοντας αδιανόητο ποδόσφαιρο με 4-2-2-2 και μαγικούς ρόμβους τους οποίους εδώ πήγε να τους φέρει φέρελπις προπονηταράς που δεν μας έκανε γιατί είπε τους βετεράνους βετεράνους.marsantos έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:33Ναι καλέ. Δεν είπα ότι δε γίνεται.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:14
Γίνεται και με διπλό πίβοτ, αν πχ παίζει ο Τέιλορ και κόβει προς τον άξονα για να σχηματίσει ένα πεντάγωνο με τους άλλους 3 και τον Μεϊτέ.
Λέω το συνήθιζε ο Λουτσεσκου.
Σε αυτά που είπες για την άμυνα, μπορείς να βρεις και άλλα πραγματακια;
Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Είδες ότι ακόμα κι ένας μέτριος προς καλός προπονητής, όπως ο Νίκολιτς ή ένας προπονητής που μια ζωή έφτιαχνε μικτές αμυντικές ομάδες στην Ισπανία, όπως ο Μεντιλιμπαρ, στην Ελλάδα μπορούν να ευδοκιμήσουν. Το αντίθετο δεν το έχουμε δει ακόμα. Ήρθε ο Μαρτινς να κάνει μαγκιες και μόλις πήρε χαμπάρι τι γίνεται το άλλαξε το έργο.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- marsantos
ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΟΧΙ ΆΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ, ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ!!!!!
Παρακολουθώ σχεδόν αποσβολωμενος. Σήμερα έχουμε 17/6
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 6):
- Unpsofable78, george188, embuji, Kenny4, aivas19, Montrealiotis
- Kabamaru11
Αν γινει η ανατροπη στο θεμα Πουσιτς,το φαβορι ειναι ο Ρασβαν.Ανακοινωνουν απολυση Λουτσεσκου και κλεινουν Ρασβαν 3ετες.ΜΟΝΟ στον πλανητη ΠΑΟΚ αυτα.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 15):
- Unpsofable78, namisenoiazei, Taseos, Kenny4, st4this, Ally Samagoal, Dimitris_L4, aivas19, Montrealiotis, Maklaz and 5 more users
Alguacil επισης που εχει ειπωθει.boogeyman77 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:46Valverde,Van Bommel,Van Bronckhorst,Ivic, Filipe Luis χωρίς να έχω εικόνα αν πέραν του Ivic οι άλλοι έκλεισαν σε ομάδες
Ε και συ εδώ έχουμε πάει Ολλανδία με τους κώνους τι κολλάςnunies4 έγραψε: Τετ 17 Ιουν 2026, 19:46 ΤΙ ΚΆΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΟΧΙ ΆΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ, ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ!!!!!
Εδώ μιλάμε για μια στιγμή παραφροσύνης
- These users thanked the author renegade for the post (total 5):
- Unpsofable78, Taseos, aivas19, Montrealiotis, Logistis