Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Parolos »

Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.

Απ' την άλλη δεν είναι λογικό να μιλάμε για λεφτά για 2 άτομα στην ουσία όσο το διπλάσιο μπάτζετ ομάδας μπάσκετ πχ. Μπουργκ πρωταθλήτριας Γιουροκαπ.
These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
anaximandros4, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Αμα θες να φερεις φθηνο πηγαινε παρε τον Νικο Παπαδοπουλο. Κουβεντα δεν θα κεει θα σε κανει και ομαδαρα
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.

Απ' την άλλη δεν είναι λογικό να μιλάμε για λεφτά για 2 άτομα στην ουσία όσο το διπλάσιο μπάτζετ ομάδας μπάσκετ πχ. Μπουργκ πρωταθλήτριας Γιουροκαπ.
Το μπινελικι μετα αφοτου γινει η κεντα ειναι που με τρελενει, και οι σασταλεγακηδες. Το θεμα ειναι οταν βλεπουμε οτι στραβα αρμενιζουμε να μιλαμε.
Εαν θεωρειτε οτι ειμαστε μια χαρα και ολα πανε καλα τοτε πασο.
These users thanked the author delos15 for the post (total 2):
paokspren, gk.box16
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

iasoiako έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Αμα θες να φερεις φθηνο πηγαινε παρε τον Νικο Παπαδοπουλο. Κουβεντα δεν θα κεει θα σε κανει και ομαδαρα
Άσε τα χρειαζόμαστε τα προστατευτικά στους παγκους :lol:
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
anaximandros4
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Να περιμένουμε, αλλά από ποια ημερομηνία και μετά θα επιτρέπονται οι τρελές και οι υστερίες?
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
st4this, Montrealiotis, gk.box16
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Στην επιβιβαση για Ολλανδια
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ότι δηλαδή θα τραβήξει 20 μέρες λέτε? Έλα υπερβολές.
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

Έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει εκνευρισμένος, ίσως και εξοργισμένος θα πω εγώ, με την απόδοση του υπαλλήλου του. Ο τρόπος όμως που επιχειρεί να τερματίσει τη συνεργασία είναι ίσως πιο τραγικός και από τη στραβοκλωτσιά του Καμαρά στο τελευταίο λεπτό με τη Μάλμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Προσωπικά σχολιάζω πάντα πριν και ποτέ μετά. Με ρίσκο φυσικά να εκτεθώ, αλλά στα @@ μου να σου πω την αλήθεια.
Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.

Πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, έγραφα πως ήταν λάθος το να χάνουν τόσο χρόνο επειδή διαφώνησαν για το περιστατικό του πούλμαν.
Θέλετε να συνεχίσετε; Συνεχίστε. Δεν θέλετε; Σπάστε τα να τελειώνουμε.
Σε 10-15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή μεταγραφή, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ούτε προφανώς ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.

Τώρα γράφω, γιατί ΤΩΡΑ είναι η ώρα για μένα να πω την άποψη μου και λέω πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Αν έρθει ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, που για εμένα αυξάνεις τις πιθανότητες αποτυχίας όσο δεν οργανώνεσαι νωρίς, δεν θα βγω να πω "εγώ τα έλεγα".
Δεν συμφωνώ με όσους κρατάνε ουδέτερη στάση και περιμένουν να μιλήσουν μετά την στραβή. Όποιος έχει άντερα, παίρνει θέση τώρα και δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι και αν μετά του κουνάνε το δάχτυλο πως είχε άδικο.

Οπότε καμία τρέλα και καμία υστερία. Απλή κατάθεση απόψεων.
These users thanked the author Blackgr4 for the post:
aivas19
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Blackgr4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:07

Προσωπικά σχολιάζω πάντα πριν και ποτέ μετά. Με ρίσκο φυσικά να εκτεθώ, αλλά στα @@ μου να σου πω την αλήθεια.
Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.

Πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, έγραφα πως ήταν λάθος το να χάνουν τόσο χρόνο επειδή διαφώνησαν για το περιστατικό του πούλμαν.
Θέλετε να συνεχίσετε; Συνεχίστε. Δεν θέλετε; Σπάστε τα να τελειώνουμε.
Σε 10-15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή μεταγραφή, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ούτε προφανώς ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.

Τώρα γράφω, γιατί ΤΩΡΑ είναι η ώρα για μένα να πω την άποψη μου και λέω πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Αν έρθει ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, που για εμένα αυξάνεις τις πιθανότητες αποτυχίας όσο δεν οργανώνεσαι νωρίς, δεν θα βγω να πω "εγώ τα έλεγα".
Δεν συμφωνώ με όσους κρατάνε ουδέτερη στάση και περιμένουν να μιλήσουν μετά την στραβή. Όποιος έχει άντερα, παίρνει θέση τώρα και δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι και αν μετά του κουνάνε το δάχτυλο πως είχε άδικο.

Ευρωπαικός αποκλεισμός = τρύπα 12-15Μ = πώληση παίκτη που ήταν στο αγωνιστικό πλάνο
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Φέτος έτσι κι αλλιώς δεν θα διεκδικήσουμε κάτι πέρα από είσοδο στην 4αδα οπότε δεν χρειάζονται βιασύνες...τώρα για την Ευρώπη αν κατορθώσουμε και μπούμε conference αν φτιαχτεί μια συμπαθητική ομάδα εκεί υπάρχουν ελπίδες για καλή πορεία...δύο προκρίσεις χρειάζονται και θα είμαστε στους ισχυρούς
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι ακριβώς συμβαίνει και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο
κάποια χρόνια ήταν ο πόλεμος, πέρσι ήταν ο Μυστακιδης και πάει λέγοντας, κάποιος θα πει ότι δεν έχουν πάψει να ισχύουν οι παραπάνω λόγοι
οκ
αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την έλευση Ζαφείρη την παραμονή Ντελια Μειτέ τον δανεισμό Γιακουμάκη
Δεν λέω ή δεν ξέρω αν θα επαναληφθούν ανάλογες κινήσεις φέτος αλλά στο υποσυνείδητο του μέσου οπαδού έχει εδραιωθεί η άποψη ότι τα καλύτερα είναι πισω μας ( την συγκεκριμένη χρονική στιγμή)
μεγαλοστομίες από Παπαμιμίκο
παλινωδίες στο θέμα του προπονητή
παροιμιώδης σιγή από ΠΑΕ
πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε παοκαρχη, insider, τοξικό παραγωγό να κάνει παιχνίδι στην πλάτη του ΠΑΟΚ
το πρωί φεύγει ο Λουτσεσκου
το μεσημέρι μένει
το απόγευμα παραίτηση Βιερίνια
και το βράδυ έρχεται ο Γιαννούλης
η ΠΑΕ φυσικά απών
και το πιο περίεργο απ'όλα;
μια ομάδα με
Ντελια, Ζαφείρη, Χατσιδη, Μιχαηλίδη ,μύθου αντριγια,Κένι η οποία με μια στοιχειώδη και στοχευμένη ενίσχυση μπορεί να πρωταγωνιστήσει
εμφανίσου όχι απαραίτητα αυτοπροσώπως κάνε τις κινήσεις σου να πάρουμε μπροστά
αυτό το μαρτύριο της σταγόνας δεν παλεύεται
These users thanked the author Panx Romana for the post (total 2):
st4this, aivas19
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Blackgr4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:07 Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.

Καλά για το πρώτο τί να σχολιάσω.

Το ποστ σου όλο είναι για εγωισμους και για σασταλεγακηδες, και για δικαιώσεις.. αναφέρθηκα εγώ σε κάτι τέτοιο?

Δε μπορώ να καταλάβω πως σχετίζεται με ότι έγραψα.

Ειλικρινά μου μοιάζει άσχετο και δεν κολλάει με ότι έγραψα, αν δικαιωθεί κάποιου η άποψη ή όχι. Την ώρα ταυτόχρονα, που ο ΠΑΟΚ είναι κάτω, όπως λες.

Το φόρουμ έχει γεμίσει ινφος και υποθέσεις, μέχρι και τον μπακασετα πήραμε μεταγραφή σήμερα.

Ο καθένας φτιάχνει ένα σενάριο και το πιστεύει και κρίνει με βάση αυτό πλέον. Εκεί κολλάει το ίσως να περιμένουμε λίγο για να δούμε τί συμβαίνει πραγματικά.
Έχω διαβάσει 150 σενάρια για 15 διαφορετικά θέματα.
These users thanked the author Parolos for the post:
Nassos
billagorn

Δημοσίευση από billagorn »

Panx Romana έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:15 εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι ακριβώς συμβαίνει και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο
κάποια χρόνια ήταν ο πόλεμος, πέρσι ήταν ο Μυστακιδης και πάει λέγοντας, κάποιος θα πει ότι δεν έχουν πάψει να ισχύουν οι παραπάνω λόγοι
οκ
αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την έλευση Ζαφείρη την παραμονή Ντελια Μειτέ τον δανεισμό Γιακουμάκη
Δεν λέω ή δεν ξέρω αν θα επαναληφθούν ανάλογες κινήσεις φέτος αλλά στο υποσυνείδητο του μέσου οπαδού έχει εδραιωθεί η άποψη ότι τα καλύτερα είναι πισω μας ( την συγκεκριμένη χρονική στιγμή)
μεγαλοστομίες από Παπαμιμίκο
παλινωδίες στο θέμα του προπονητή
παροιμιώδης σιγή από ΠΑΕ
πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε παοκαρχη, insider, τοξικό παραγωγό να κάνει παιχνίδι στην πλάτη του ΠΑΟΚ
το πρωί φεύγει ο Λουτσεσκου
το μεσημέρι μένει
το απόγευμα παραίτηση Βιερίνια
και το βράδυ έρχεται ο Γιαννούλης
η ΠΑΕ φυσικά απών
και το πιο περίεργο απ'όλα;
μια ομάδα με
Ντελια, Ζαφείρη, Χατσιδη, Μιχαηλίδη ,μύθου αντριγια,Κένι η οποία με μια στοιχειώδη και στοχευμένη ενίσχυση μπορεί να πρωταγωνιστήσει
εμφανίσου όχι απαραίτητα αυτοπροσώπως κάνε τις κινήσεις σου να πάρουμε μπροστά
αυτό το μαρτύριο της σταγόνας δεν παλεύεται

Ολο τ οζουμι αυτο:
"πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε παοκαρχη, insider, τοξικό παραγωγό να κάνει παιχνίδι στην πλάτη του ΠΑΟΚ"

Καντε λιγο εικονα να συμβαινει το ιδιο με ομαδες του ΠΟΚ, ειδικα ερυθρων αποχρωσεων. Ουτε σε παραλληλο συμπαν...
Επικοινωνιακα η ομαδα εχει μηδεν στεγανα εδω και δεκαετιες. κοινως ο καθενας ειναι ησυχος οτι λεει το μακρυ του και το κοντο του χωρις στοιχεια και ανενοχλητος. Και φυσικα ο κοσμος που δε φταιει σε τπτ, βραζει στο ζουμι του στην καλυτερη η αρχιζει αφορισμους και στραβοστομιες στη χειροτερη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”