Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Απ' την άλλη δεν είναι λογικό να μιλάμε για λεφτά για 2 άτομα στην ουσία όσο το διπλάσιο μπάτζετ ομάδας μπάσκετ πχ. Μπουργκ πρωταθλήτριας Γιουροκαπ.
Απ' την άλλη δεν είναι λογικό να μιλάμε για λεφτά για 2 άτομα στην ουσία όσο το διπλάσιο μπάτζετ ομάδας μπάσκετ πχ. Μπουργκ πρωταθλήτριας Γιουροκαπ.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
- anaximandros4, Ally Samagoal
Αμα θες να φερεις φθηνο πηγαινε παρε τον Νικο Παπαδοπουλο. Κουβεντα δεν θα κεει θα σε κανει και ομαδαρα
Το μπινελικι μετα αφοτου γινει η κεντα ειναι που με τρελενει, και οι σασταλεγακηδες. Το θεμα ειναι οταν βλεπουμε οτι στραβα αρμενιζουμε να μιλαμε.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Εαν θεωρειτε οτι ειμαστε μια χαρα και ολα πανε καλα τοτε πασο.
-
Dimitrisou
Άσε τα χρειαζόμαστε τα προστατευτικά στους παγκουςiasoiako έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Αμα θες να φερεις φθηνο πηγαινε παρε τον Νικο Παπαδοπουλο. Κουβεντα δεν θα κεει θα σε κανει και ομαδαρα
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- anaximandros4
- Σουριναμέζος
Να περιμένουμε, αλλά από ποια ημερομηνία και μετά θα επιτρέπονται οι τρελές και οι υστερίες?Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- st4this, Montrealiotis, gk.box16
Έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει εκνευρισμένος, ίσως και εξοργισμένος θα πω εγώ, με την απόδοση του υπαλλήλου του. Ο τρόπος όμως που επιχειρεί να τερματίσει τη συνεργασία είναι ίσως πιο τραγικός και από τη στραβοκλωτσιά του Καμαρά στο τελευταίο λεπτό με τη Μάλμε.
Προσωπικά σχολιάζω πάντα πριν και ποτέ μετά. Με ρίσκο φυσικά να εκτεθώ, αλλά στα @@ μου να σου πω την αλήθεια.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.
Πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, έγραφα πως ήταν λάθος το να χάνουν τόσο χρόνο επειδή διαφώνησαν για το περιστατικό του πούλμαν.
Θέλετε να συνεχίσετε; Συνεχίστε. Δεν θέλετε; Σπάστε τα να τελειώνουμε.
Σε 10-15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή μεταγραφή, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ούτε προφανώς ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.
Τώρα γράφω, γιατί ΤΩΡΑ είναι η ώρα για μένα να πω την άποψη μου και λέω πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Αν έρθει ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, που για εμένα αυξάνεις τις πιθανότητες αποτυχίας όσο δεν οργανώνεσαι νωρίς, δεν θα βγω να πω "εγώ τα έλεγα".
Δεν συμφωνώ με όσους κρατάνε ουδέτερη στάση και περιμένουν να μιλήσουν μετά την στραβή. Όποιος έχει άντερα, παίρνει θέση τώρα και δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι και αν μετά του κουνάνε το δάχτυλο πως είχε άδικο.
Οπότε καμία τρέλα και καμία υστερία. Απλή κατάθεση απόψεων.
Ευρωπαικός αποκλεισμός = τρύπα 12-15Μ = πώληση παίκτη που ήταν στο αγωνιστικό πλάνοBlackgr4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:07Προσωπικά σχολιάζω πάντα πριν και ποτέ μετά. Με ρίσκο φυσικά να εκτεθώ, αλλά στα @@ μου να σου πω την αλήθεια.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.
Πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, έγραφα πως ήταν λάθος το να χάνουν τόσο χρόνο επειδή διαφώνησαν για το περιστατικό του πούλμαν.
Θέλετε να συνεχίσετε; Συνεχίστε. Δεν θέλετε; Σπάστε τα να τελειώνουμε.
Σε 10-15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή μεταγραφή, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ούτε προφανώς ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.
Τώρα γράφω, γιατί ΤΩΡΑ είναι η ώρα για μένα να πω την άποψη μου και λέω πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Αν έρθει ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, που για εμένα αυξάνεις τις πιθανότητες αποτυχίας όσο δεν οργανώνεσαι νωρίς, δεν θα βγω να πω "εγώ τα έλεγα".
Δεν συμφωνώ με όσους κρατάνε ουδέτερη στάση και περιμένουν να μιλήσουν μετά την στραβή. Όποιος έχει άντερα, παίρνει θέση τώρα και δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι και αν μετά του κουνάνε το δάχτυλο πως είχε άδικο.
Φέτος έτσι κι αλλιώς δεν θα διεκδικήσουμε κάτι πέρα από είσοδο στην 4αδα οπότε δεν χρειάζονται βιασύνες...τώρα για την Ευρώπη αν κατορθώσουμε και μπούμε conference αν φτιαχτεί μια συμπαθητική ομάδα εκεί υπάρχουν ελπίδες για καλή πορεία...δύο προκρίσεις χρειάζονται και θα είμαστε στους ισχυρούς
- Panx Romana
εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι ακριβώς συμβαίνει και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο
κάποια χρόνια ήταν ο πόλεμος, πέρσι ήταν ο Μυστακιδης και πάει λέγοντας, κάποιος θα πει ότι δεν έχουν πάψει να ισχύουν οι παραπάνω λόγοι
οκ
αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την έλευση Ζαφείρη την παραμονή Ντελια Μειτέ τον δανεισμό Γιακουμάκη
Δεν λέω ή δεν ξέρω αν θα επαναληφθούν ανάλογες κινήσεις φέτος αλλά στο υποσυνείδητο του μέσου οπαδού έχει εδραιωθεί η άποψη ότι τα καλύτερα είναι πισω μας ( την συγκεκριμένη χρονική στιγμή)
μεγαλοστομίες από Παπαμιμίκο
παλινωδίες στο θέμα του προπονητή
παροιμιώδης σιγή από ΠΑΕ
πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε παοκαρχη, insider, τοξικό παραγωγό να κάνει παιχνίδι στην πλάτη του ΠΑΟΚ
το πρωί φεύγει ο Λουτσεσκου
το μεσημέρι μένει
το απόγευμα παραίτηση Βιερίνια
και το βράδυ έρχεται ο Γιαννούλης
η ΠΑΕ φυσικά απών
και το πιο περίεργο απ'όλα;
μια ομάδα με
Ντελια, Ζαφείρη, Χατσιδη, Μιχαηλίδη ,μύθου αντριγια,Κένι η οποία με μια στοιχειώδη και στοχευμένη ενίσχυση μπορεί να πρωταγωνιστήσει
εμφανίσου όχι απαραίτητα αυτοπροσώπως κάνε τις κινήσεις σου να πάρουμε μπροστά
αυτό το μαρτύριο της σταγόνας δεν παλεύεται
κάποια χρόνια ήταν ο πόλεμος, πέρσι ήταν ο Μυστακιδης και πάει λέγοντας, κάποιος θα πει ότι δεν έχουν πάψει να ισχύουν οι παραπάνω λόγοι
οκ
αυτό βέβαια δεν εμπόδισε την έλευση Ζαφείρη την παραμονή Ντελια Μειτέ τον δανεισμό Γιακουμάκη
Δεν λέω ή δεν ξέρω αν θα επαναληφθούν ανάλογες κινήσεις φέτος αλλά στο υποσυνείδητο του μέσου οπαδού έχει εδραιωθεί η άποψη ότι τα καλύτερα είναι πισω μας ( την συγκεκριμένη χρονική στιγμή)
παροιμιώδης σιγή από ΠΑΕ
πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε παοκαρχη, insider, τοξικό παραγωγό να κάνει παιχνίδι στην πλάτη του ΠΑΟΚ
το μεσημέρι μένει
η ΠΑΕ φυσικά απών
μια ομάδα με
Ντελια, Ζαφείρη, Χατσιδη, Μιχαηλίδη ,μύθου αντριγια,Κένι η οποία με μια στοιχειώδη και στοχευμένη ενίσχυση μπορεί να πρωταγωνιστήσει
- These users thanked the author Panx Romana for the post (total 2):
- st4this, aivas19
Καλά για το πρώτο τί να σχολιάσω.Blackgr4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:07 Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.
Το ποστ σου όλο είναι για εγωισμους και για σασταλεγακηδες, και για δικαιώσεις.. αναφέρθηκα εγώ σε κάτι τέτοιο?
Δε μπορώ να καταλάβω πως σχετίζεται με ότι έγραψα.
Ειλικρινά μου μοιάζει άσχετο και δεν κολλάει με ότι έγραψα, αν δικαιωθεί κάποιου η άποψη ή όχι. Την ώρα ταυτόχρονα, που ο ΠΑΟΚ είναι κάτω, όπως λες.
Το φόρουμ έχει γεμίσει ινφος και υποθέσεις, μέχρι και τον μπακασετα πήραμε μεταγραφή σήμερα.
Ο καθένας φτιάχνει ένα σενάριο και το πιστεύει και κρίνει με βάση αυτό πλέον. Εκεί κολλάει το ίσως να περιμένουμε λίγο για να δούμε τί συμβαίνει πραγματικά.
Έχω διαβάσει 150 σενάρια για 15 διαφορετικά θέματα.
Panx Romana έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:15 εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι ακριβώς συμβαίνει και έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο
οκ
παροιμιώδης σιγή από ΠΑΕ
το μεσημέρι μένει
η ΠΑΕ φυσικά απών
μια ομάδα με
Ολο τ οζουμι αυτο:
"πεδίο δόξης λαμπρό για κάθε παοκαρχη, insider, τοξικό παραγωγό να κάνει παιχνίδι στην πλάτη του ΠΑΟΚ"
Καντε λιγο εικονα να συμβαινει το ιδιο με ομαδες του ΠΟΚ, ειδικα ερυθρων αποχρωσεων. Ουτε σε παραλληλο συμπαν...
Επικοινωνιακα η ομαδα εχει μηδεν στεγανα εδω και δεκαετιες. κοινως ο καθενας ειναι ησυχος οτι λεει το μακρυ του και το κοντο του χωρις στοιχεια και ανενοχλητος. Και φυσικα ο κοσμος που δε φταιει σε τπτ, βραζει στο ζουμι του στην καλυτερη η αρχιζει αφορισμους και στραβοστομιες στη χειροτερη
- These users thanked the author billagorn for the post (total 2):
- Panx Romana, Parolos
Παρερμηνεία. Στο "Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες" πήγαινε. Εκεί πάνω λέω, πως δεν θεωρώ απόλυτα σωστό το να περιμένουμε το τι ΘΑ γίνει πριν καταθέσουμε την άποψη μας. Φυσικά χωρίς τρέλες και υστερίες.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 22:19Καλά για το πρώτο τί να σχολιάσω.Blackgr4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:07 Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.
Το ποστ σου όλο είναι για εγωισμους και για σασταλεγακηδες, και για δικαιώσεις.. αναφέρθηκα εγώ σε κάτι τέτοιο?
Δε μπορώ να καταλάβω πως σχετίζεται με ότι έγραψα.
Ειλικρινά μου μοιάζει άσχετο και δεν κολλάει με ότι έγραψα, αν δικαιωθεί κάποιου η άποψη ή όχι. Την ώρα ταυτόχρονα, που ο ΠΑΟΚ είναι κάτω, όπως λες.
Το φόρουμ έχει γεμίσει ινφος και υποθέσεις, μέχρι και τον μπακασετα πήραμε μεταγραφή σήμερα.
Ο καθένας φτιάχνει ένα σενάριο και το πιστεύει και κρίνει με βάση αυτό πλέον. Εκεί κολλάει το ίσως να περιμένουμε λίγο για να δούμε τί συμβαίνει πραγματικά.
Έχω διαβάσει 150 σενάρια για 15 διαφορετικά θέματα.
Δεν είναι κακό να πει κάποιος αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τα όσα βιώνουμε και να πάρει θέση πριν δούμε το που θα καταλήξει.