Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Απ' την άλλη δεν είναι λογικό να μιλάμε για λεφτά για 2 άτομα στην ουσία όσο το διπλάσιο μπάτζετ ομάδας μπάσκετ πχ. Μπουργκ πρωταθλήτριας Γιουροκαπ.
Απ' την άλλη δεν είναι λογικό να μιλάμε για λεφτά για 2 άτομα στην ουσία όσο το διπλάσιο μπάτζετ ομάδας μπάσκετ πχ. Μπουργκ πρωταθλήτριας Γιουροκαπ.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 2):
- anaximandros4, Ally Samagoal
Αμα θες να φερεις φθηνο πηγαινε παρε τον Νικο Παπαδοπουλο. Κουβεντα δεν θα κεει θα σε κανει και ομαδαρα
Το μπινελικι μετα αφοτου γινει η κεντα ειναι που με τρελενει, και οι σασταλεγακηδες. Το θεμα ειναι οταν βλεπουμε οτι στραβα αρμενιζουμε να μιλαμε.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Εαν θεωρειτε οτι ειμαστε μια χαρα και ολα πανε καλα τοτε πασο.
-
Dimitrisou
Άσε τα χρειαζόμαστε τα προστατευτικά στους παγκουςiasoiako έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Αμα θες να φερεις φθηνο πηγαινε παρε τον Νικο Παπαδοπουλο. Κουβεντα δεν θα κεει θα σε κανει και ομαδαρα
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- anaximandros4
- Σουριναμέζος
Να περιμένουμε, αλλά από ποια ημερομηνία και μετά θα επιτρέπονται οι τρελές και οι υστερίες?Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
- st4this, Montrealiotis, gk.box16
Έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει εκνευρισμένος, ίσως και εξοργισμένος θα πω εγώ, με την απόδοση του υπαλλήλου του. Ο τρόπος όμως που επιχειρεί να τερματίσει τη συνεργασία είναι ίσως πιο τραγικός και από τη στραβοκλωτσιά του Καμαρά στο τελευταίο λεπτό με τη Μάλμε.
Προσωπικά σχολιάζω πάντα πριν και ποτέ μετά. Με ρίσκο φυσικά να εκτεθώ, αλλά στα @@ μου να σου πω την αλήθεια.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.
Πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, έγραφα πως ήταν λάθος το να χάνουν τόσο χρόνο επειδή διαφώνησαν για το περιστατικό του πούλμαν.
Θέλετε να συνεχίσετε; Συνεχίστε. Δεν θέλετε; Σπάστε τα να τελειώνουμε.
Σε 10-15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή μεταγραφή, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ούτε προφανώς ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.
Τώρα γράφω, γιατί ΤΩΡΑ είναι η ώρα για μένα να πω την άποψη μου και λέω πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Αν έρθει ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, που για εμένα αυξάνεις τις πιθανότητες αποτυχίας όσο δεν οργανώνεσαι νωρίς, δεν θα βγω να πω "εγώ τα έλεγα".
Δεν συμφωνώ με όσους κρατάνε ουδέτερη στάση και περιμένουν να μιλήσουν μετά την στραβή. Όποιος έχει άντερα, παίρνει θέση τώρα και δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι και αν μετά του κουνάνε το δάχτυλο πως είχε άδικο.
Οπότε καμία τρέλα και καμία υστερία. Απλή κατάθεση απόψεων.
Ευρωπαικός αποκλεισμός = τρύπα 12-15Μ = πώληση παίκτη που ήταν στο αγωνιστικό πλάνοBlackgr4 έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 20:07Προσωπικά σχολιάζω πάντα πριν και ποτέ μετά. Με ρίσκο φυσικά να εκτεθώ, αλλά στα @@ μου να σου πω την αλήθεια.Parolos έγραψε: Παρ 12 Ιουν 2026, 13:39 Να περιμένουμε τί θα γίνει ίσως χωρίς τρελές υστερίες?? Λέω μήπως.
Το να το παίζουμε σασταλεγάκηδες και να χτυπάμε τον ΠΑΟΚ (γενικά) όταν είναι πεσμένος, δεν με ψήνει. Ποτέ δεν με έψηνε.
Πέρσι περίπου τέτοιο καιρό, έγραφα πως ήταν λάθος το να χάνουν τόσο χρόνο επειδή διαφώνησαν για το περιστατικό του πούλμαν.
Θέλετε να συνεχίσετε; Συνεχίστε. Δεν θέλετε; Σπάστε τα να τελειώνουμε.
Σε 10-15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία και δεν έχουμε κάνει ούτε μισή μεταγραφή, δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο προπονητής, ούτε προφανώς ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του.
Τώρα γράφω, γιατί ΤΩΡΑ είναι η ώρα για μένα να πω την άποψη μου και λέω πως όλο αυτό που συμβαίνει είναι λάθος. Από την αρχή ως το τέλος.
Αν έρθει ο Ευρωπαϊκός αποκλεισμός, που για εμένα αυξάνεις τις πιθανότητες αποτυχίας όσο δεν οργανώνεσαι νωρίς, δεν θα βγω να πω "εγώ τα έλεγα".
Δεν συμφωνώ με όσους κρατάνε ουδέτερη στάση και περιμένουν να μιλήσουν μετά την στραβή. Όποιος έχει άντερα, παίρνει θέση τώρα και δεν τον νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι και αν μετά του κουνάνε το δάχτυλο πως είχε άδικο.
Οπότε καμία τρέλα και καμία υστερία. Απλή κατάθεση απόψεων.
Φέτος έτσι κι αλλιώς δεν θα διεκδικήσουμε κάτι πέρα από είσοδο στην 4αδα οπότε δεν χρειάζονται βιασύνες...τώρα για την Ευρώπη αν κατορθώσουμε και μπούμε conference αν φτιαχτεί μια συμπαθητική ομάδα εκεί υπάρχουν ελπίδες για καλή πορεία...δύο προκρίσεις χρειάζονται και θα είμαστε στους ισχυρούς