Μια απο τα ίδια. Χαμηλά ο πήχης, μην "ονειρεύεστε" κλπ...
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
πειτε μου ποια η διαφορα με το φετινο στοχο και το μικροτερο μπατζετ
Ο στόχος του να μπεις Ευρωλίγκα, έχει μια μικρή διαφορά νομίζω.Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lekyrie την Τετ 03 Ιουν 2026, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gregk19262000
Αν και όταν φέρουν και όταν σε προσπεράσουν το μιλάμε, οι προθέσεις φαίνονται αν δεν τις βλέπεις δεν μπορώ να βοηθήσωUnpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:18Ευτυχώς ρε φίλε υπάρχουν κάποιοι γνωστες του αθλήματος που μας δίνουν τα φώτα τους αλλά και μας ενημερώνουν για τις προθέσεις Μυστακιδη.Gregk19262000 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 18:36Φίλε με όλο τον σεβασμό βλέπω ότι δεν έχετε πολύ επαφή με το άθλημα αρκετοί εδώ μέσα, δηλαδή ο dpg που φέτος πήρε όλους τους αστέρες τι πήρε ακριβώς από τίτλους ; Άμα διαβάζατε λίγο τι έλεγε ο τρινκερι στις δηλώσεις για τον Μυστακίδη ,θα καταλαβαίνατε πως ο Μυστακίδης δεν θέλει να χάνει και θέλει να ανεβάσει την ομάδα και αν δει ότι δεν θα πέτυχαν οι επιλογές μέσα στην χρονιά και ρήτρες ξανά θα σπάσει και προπονητή αν χρειαστεί θα αλλάξει.Το να πέφτουμε στην παγίδα των δίπλα επειδή πήραν τον Σπανούλη δεν έχει νόημα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, άλλωστε όταν με το καλό μπούμε Ευρωλίγκα πίστεψε με δεν θα έχεις τον τρινκερι προπονητή, αυτός ήρθε να σε βάλει ξανά στο ευρωπαϊκό στερέωμα κατι στο οποίο είναι μανούλα και ειδικόςFranky έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:03 Αρκετά χαμηλά η μπάλα και σε αυτό το τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Καλός ο Alexander, οι υπόλοιποι που ακούστηκαν φαίνονται μέτριοι.
Μετά την επικονωνιακή καταιγίδα περίμενε κανείς και 1-2 παίκτες απο ΝΒΑ. Έστω και περιπτώσεις όπως του Μπεβερλι. Και αυτά για Eurocup, για Ευρωλίγκα ακόμη πιο δυνατό ρόστερ.
Πολύ μπλαμπλα ΚΑΙ εδώ. Ακόμη ο Προπονητής δεν έχει ερθει.
Με την ελπίδα για σαφέστατα καλύτερη συνέχεια στη συμπλήρωση του ρόστερ.
Έτσι όντως δεν θα πέσουμε στην παγίδα των δίπλα ακόμη κι αν φέρουν Ευρωλιγκατους παίκτες.
- KalamarGiannis
Η Διαφορά είναι στην διοργάνωση, πολύ πιο ισχυρή, και στο αποτέλεσμα της κούπας, που είναι είσοδος στη Euroleague. Χαοτική διαφορά...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- rockcity4
-
basketikos4
1oν μπερδευεσαι. φετος παιζαμε europe cup του χρονου eurocup. Καμια σχεση το ενα με το αλλο.Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
2ον για το πρωταθλημα εχεις να ανταγωνιστεις οχι κανεναν τζανετακο της ευρωπης, ή την 50η ομαδα. Αλλα τον 1ο της Ευρωπης. αρα δεν ειναι και τοσο ευκολο μεσα σε λιγους μηνες με νεα διοικηση. Βασικα δεν εχει γινει αυτο ποτε παγκοσμιως σε κανενα αθλημα.
Επιαης λόγο την μεγαλύτερης δυναμικότητας θα υπάρχει και μεγαλύτερη κόπωση στο ρόστερ κατα την διάρκεια της περιόδου που ίσως επιρρεασει μια από τις 2 διοργανώσεις.
+ότι στο EuroCup δεν θα έχεις μια-δύο ομάδες που φοβίζουν-είναι ανταγωνιστές, θα έχεις 4-5 (μην πω και παραπάνω) που θα θέλουν αν όχι το τρόπαιο, τουλάχιστον final four (δεν θα έχει f4 το EuroCup αλλά καταλαβαίνετε τι λέω)
- WestBlock4
Η διαφορα ειναι οτι δε θα παίζεις ευρωπη με τα καφενεία... εδω θα εχεις σοβαρούς αντιπάλους.Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
-
Developer4
Ε ναι, εξάλλου Είναι πολύ λογικό δηλαδή μέσα μια χρονιά, να έχεις ως ρεαλιστικό στόχο να μπεις ανάμεσα στους βρυκόλακες που όπως πως να το κάνουμε είναι 2 από τις καλύτερες και πιο ακριβές ομάδες στην Ευρώπη...Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
Τι γράφετε ρε μάγκες;
Όσον αφορά τις διαφορές, ας πούμε τις προφανείς ενδεικτικές:
- άλλη διοργάνωση ---> εισιτήριο Ευρωλίγκα
- top επιπέδου coach σαν όνομα και αξία
- υψηλότερου επιπέδου ομάδα
- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για κάτι μεγάλο
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Gregk19262000
-
Psagmenos4
Fiba eurocup και Γιουροκαπ της ευρωλιγκα είναι η μέρα με την νύχτα. Επίσης με ευρωπαϊκό όπως λες πας στην ευρωλιγκα.Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
Γιατί αλλιώς ποιος θα ήταν ο στόχος μας; Οι κάτω έχουν 40 και 50 εκ μπατζετ, πιστεύεις μπορείς να τους χτυπήσεις σε μια χρονιά;Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
Και με δακτυλίδια μάλισταPaokPatraG4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:09 Θες 3αρι;;; Τράβα δώσε 3+ μύρια τον χρόνο φέρε τον Tim Hardaway Jr κ γίνεσαι μάγκας.... Υποψήφιος για Sixth Man της φετινής χρονιάς στο ΝΒΑ κ από ότι βλέπω free agent....
Υ.γ. Είχαμε φέρει πάλι Sixth Man από NBA....![]()
Το να πετάει από την πρώτη σεζόν λεφτά σαν να μην υπάρχει αύριο σε ονόματα είναι κυριολεκτικά η συνταγή της αποτυχίας για οποιονδήποτε καινούριο ιδιοκτήτη ομάδας.