Vanja Marinković
Dwayne Bacon
McKissic
Bonzie Colson
Shavon Shields
Clyburn
Justin Anderson
Sterling Brown
Στα μάτια μου είναι... ΒΟΜΒΕΣ, ΟΙ
Αν ο Γκρέυ πάρει 1,2 που ακούγεται λογικό το 10εκ μπάτζετ που έλεγαν. Αλλά δεν θα είναι σίγουρο ότι θα αξίζει πραγματικά για 10εκMitsospaoki4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:06 Σύμφωνα με το paok24 δίνουμε στον Γκρει τα τριπλάσια από αυτά που έπαιρνε στην Κούλα!!
Είδωμενnunies4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 17:33Αν ο Γκρέυ πάρει 1,2 που ακούγεται λογικό το 10εκ μπάτζετ που έλεγαν. Αλλά δεν θα είναι σίγουρο ότι θα αξίζει πραγματικά για 10εκMitsospaoki4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:06 Σύμφωνα με το paok24 δίνουμε στον Γκρει τα τριπλάσια από αυτά που έπαιρνε στην Κούλα!!
Γιατί βλέπω κακά νούμερα στη Ντουμπάι;Hayate έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 17:21 Ωχ Justin Anderson θα είναι σίγουρα . Νομίζω θα είναι ονείρωξη για Τρινκιερι
Έχει τρομερό σουτ και επιθετικές αρετές αλλά είναι κυρίως ο παίκτης εργαλείο που μπαίνει και ρίχνει λιγο έως πολύ ξύλο.Δεν κάνει βλακείες ,δεν πουλάει μπάλες.Νομιζω όλοι οι top coaches θα τον θέλανε να υπάρχει στο rosterjohn4serres έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 17:40Γιατί βλέπω κακά νούμερα στη Ντουμπάι;Hayate έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 17:21 Ωχ Justin Anderson θα είναι σίγουρα . Νομίζω θα είναι ονείρωξη για Τρινκιερι
Η ομάδα θα φτιάξει ρόστερ στα θέλω του προπονητή. Το ότι χρησιμοποιούν συνδεσμιτες και σελίδες στο φουμπου για να κάνουν τον κόσμο να περιμένει αστέρες του nba είναι λάθος επικοινωνιακό. Οχι το πρώτο. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι ενθουσιασμένος που θα δω παίκτες που ξέρουν τα βασικά. Ξέρουν πχ να βάζουν και βολές!!TsantiridisG έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:15Για την επικοινωνιακή καταιγίδα κτλ συμφωνώ κ τα γράφω καιρό . Αλλά όχι κ μέτριοι!!!Franky έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:03 Αρκετά χαμηλά η μπάλα και σε αυτό το τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Καλός ο Alexander, οι υπόλοιποι που ακούστηκαν φαίνονται μέτριοι.
Μετά την επικονωνιακή καταιγίδα περίμενε κανείς και 1-2 παίκτες απο ΝΒΑ. Έστω και περιπτώσεις όπως του Μπεβερλι. Και αυτά για Eurocup, για Ευρωλίγκα ακόμη πιο δυνατό ρόστερ.
Πολύ μπλαμπλα ΚΑΙ εδώ. Ακόμη ο Προπονητής δεν έχει ερθει.
Με την ελπίδα για σαφέστατα καλύτερη συνέχεια στη συμπλήρωση του ρόστερ.
Κατ εμε , πρέπει ο Τρινκιερι να αφεθεί να δουλέψει. Ιδίως τώρα που από διπλα αυξάνεται πολύ η πίεση . Κ να γυρίσει ο Μπουντούρης !
Φίλε με όλο τον σεβασμό βλέπω ότι δεν έχετε πολύ επαφή με το άθλημα αρκετοί εδώ μέσα, δηλαδή ο dpg που φέτος πήρε όλους τους αστέρες τι πήρε ακριβώς από τίτλους ; Άμα διαβάζατε λίγο τι έλεγε ο τρινκερι στις δηλώσεις για τον Μυστακίδη ,θα καταλαβαίνατε πως ο Μυστακίδης δεν θέλει να χάνει και θέλει να ανεβάσει την ομάδα και αν δει ότι δεν θα πέτυχαν οι επιλογές μέσα στην χρονιά και ρήτρες ξανά θα σπάσει και προπονητή αν χρειαστεί θα αλλάξει.Το να πέφτουμε στην παγίδα των δίπλα επειδή πήραν τον Σπανούλη δεν έχει νόημα στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό, άλλωστε όταν με το καλό μπούμε Ευρωλίγκα πίστεψε με δεν θα έχεις τον τρινκερι προπονητή, αυτός ήρθε να σε βάλει ξανά στο ευρωπαϊκό στερέωμα κατι στο οποίο είναι μανούλα και ειδικόςFranky έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:03 Αρκετά χαμηλά η μπάλα και σε αυτό το τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Μετά την επικονωνιακή καταιγίδα περίμενε κανείς και 1-2 παίκτες απο ΝΒΑ. Έστω και περιπτώσεις όπως του Μπεβερλι. Και αυτά για Eurocup, για Ευρωλίγκα ακόμη πιο δυνατό ρόστερ.
Πώς θα πάρεις παίκτη από NBA Ιούνιο μήνα; Ούτε ο βαζελος με 40 μυρια μπατζετ και η Ρεάλ δεν μπορεί. Και δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη που βασίζει τον σχεδιασμό της από τα κοψίματα του NBA που θέλουμε ακόμα πόσους μήνες για να γίνουν. Φτιάχνουν τα ρόστερ τους και διορθώνουν ανορθογραφίες ή κενά από τραυματισμούς με τα κοψίματα του NBA. Οι άλλες περιπτώσεις τύπου μπεβερλι πλην 2-3 περιπτώσεων είναι όλοι μέτριοι, δηλαδή αν σου πουν αύριο παίρνει ο ΠΑΟΚ τον Μοντε μορις που έχει καμία 500 παιχνίδια στο NBA θα ήσουν χαρούμενος; Ενώ δεν βλέπετε.Franky έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:03 Αρκετά χαμηλά η μπάλα και σε αυτό το τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Δεν εννοούσα κανένα συνδεσμίτη, εννοούσα τους ανθρώπους της ΚΑΕ. Υποσχέθηκαν πολλά, μέχρι γήπεδο ποδοσφαίρου 250.000.000Taseos έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 18:20Η ομάδα θα φτιάξει ρόστερ στα θέλω του προπονητή. Το ότι χρησιμοποιούν συνδεσμιτες και σελίδες στο φουμπου για να κάνουν τον κόσμο να περιμένει αστέρες του nba είναι λάθος επικοινωνιακό. Οχι το πρώτο. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι ενθουσιασμένος που θα δω παίκτες που ξέρουν τα βασικά. Ξέρουν πχ να βάζουν και βολές!!TsantiridisG έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:15Για την επικοινωνιακή καταιγίδα κτλ συμφωνώ κ τα γράφω καιρό . Αλλά όχι κ μέτριοι!!!Franky έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 16:03 Αρκετά χαμηλά η μπάλα και σε αυτό το τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Κατ εμε , πρέπει ο Τρινκιερι να αφεθεί να δουλέψει. Ιδίως τώρα που από διπλα αυξάνεται πολύ η πίεση . Κ να γυρίσει ο Μπουντούρης !