Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Βλέποντας και κινησεις άλλων ομάδων πάντως η λογική να κλείσεις τους ψηλούς πρώτα είναι απολυτως σωστή.Δεν υπάρχουν πολλοί.Ειδατε τα ζόρια το χειμώνα , ευτυχώς βρέθηκε ο Ομορουγι.Στο 2-3 έχουμε χρόνο θεωρώ.Αλλα ναι εκεί και στον ασο θα ήθελα 1-2 παικταραδες ονόματα που θα τραβάνε στη δύσκολη στιγμή και θα κάνουν και "μαγκες" τους ψηλους
- These users thanked the author Hayate for the post (total 2):
- namisenoiazei, GianD
με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
πειτε μου ποια η διαφορα με το φετινο στοχο και το μικροτερο μπατζετ
- KalamarGiannis
Η Διαφορά είναι στην διοργάνωση, πολύ πιο ισχυρή, και στο αποτέλεσμα της κούπας, που είναι είσοδος στη Euroleague. Χαοτική διαφορά...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- rockcity4
Επιαης λόγο την μεγαλύτερης δυναμικότητας θα υπάρχει και μεγαλύτερη κόπωση στο ρόστερ κατα την διάρκεια της περιόδου που ίσως επιρρεασει μια από τις 2 διοργανώσεις.
- WestBlock4
Η διαφορα ειναι οτι δε θα παίζεις ευρωπη με τα καφενεία... εδω θα εχεις σοβαρούς αντιπάλους.Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
-
Developer4
Ε ναι, εξάλλου Είναι πολύ λογικό δηλαδή μέσα μια χρονιά, να έχεις ως ρεαλιστικό στόχο να μπεις ανάμεσα στους βρυκόλακες που όπως πως να το κάνουμε είναι 2 από τις καλύτερες και πιο ακριβές ομάδες στην Ευρώπη...Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
Τι γράφετε ρε μάγκες;
Όσον αφορά τις διαφορές, ας πούμε τις προφανείς ενδεικτικές:
- άλλη διοργάνωση ---> εισιτήριο Ευρωλίγκα
- top επιπέδου coach σαν όνομα και αξία
- υψηλότερου επιπέδου ομάδα
- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για κάτι μεγάλο
-
Psagmenos4
Fiba eurocup και Γιουροκαπ της ευρωλιγκα είναι η μέρα με την νύχτα. Επίσης με ευρωπαϊκό όπως λες πας στην ευρωλιγκα.Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
Γιατί αλλιώς ποιος θα ήταν ο στόχος μας; Οι κάτω έχουν 40 και 50 εκ μπατζετ, πιστεύεις μπορείς να τους χτυπήσεις σε μια χρονιά;Athens έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:56 με το ροστερ αυτο στοχος μας ειναι η τριτη θεση στο πρωταθλημα και να παρουμε το ευρωπαικο...
Και με δακτυλίδια μάλισταPaokPatraG4 έγραψε: Τετ 03 Ιουν 2026, 20:09 Θες 3αρι;;; Τράβα δώσε 3+ μύρια τον χρόνο φέρε τον Tim Hardaway Jr κ γίνεσαι μάγκας.... Υποψήφιος για Sixth Man της φετινής χρονιάς στο ΝΒΑ κ από ότι βλέπω free agent....
Υ.γ. Είχαμε φέρει πάλι Sixth Man από NBA....![]()
Το να πετάει από την πρώτη σεζόν λεφτά σαν να μην υπάρχει αύριο σε ονόματα είναι κυριολεκτικά η συνταγή της αποτυχίας για οποιονδήποτε καινούριο ιδιοκτήτη ομάδας.