Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Πάντως ο παπάς μας μίλησε την Ποντιακήν, έκανα μια προσπάθεια για μετάφραση μέσω του Gemini Pro που έχω ως φοιτητής και μου έβγαλε αυτό:
"Kαι τι; Ήρθε στο Μπάσκιοϊ ο γιος του παπά και δεν έστειλε είδηση; Εσείς ακόμα συζητάτε για τις μεταγραφές; Κορίτσι μου, περίμενε. Αυτό ήταν μήνυμα για τον Θεοδόση, μπας και μπει μέσα και το δει."
Έτσι να μας το κάνω simplified να πούμε
το Μπάσκιοι που λέει, μήπως έχει να κάνει με κάποιον Βάσκο (Μπασκ-ιοι=Basque?)
"Kαι τι; Ήρθε στο Μπάσκιοϊ ο γιος του παπά και δεν έστειλε είδηση; Εσείς ακόμα συζητάτε για τις μεταγραφές; Κορίτσι μου, περίμενε. Αυτό ήταν μήνυμα για τον Θεοδόση, μπας και μπει μέσα και το δει."
Έτσι να μας το κάνω simplified να πούμε
το Μπάσκιοι που λέει, μήπως έχει να κάνει με κάποιον Βάσκο (Μπασκ-ιοι=Basque?)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rockcity4 την Δευ 01 Ιουν 2026, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Gregk19262000
Αυτό το «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» παίζει 7 σερί καλοκαίρια να το ακούμε αλλά χαλάλι δεν πειράζει, να κάνουμε παζάρια και τον γιαννουλη ενώ οι άλλοι τα σκάνεPanostas1995 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:20Άιντε ξεκίνησαν τα όργανα....ΔΕ μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι....να θυμίσω πως πέρσι κατά τον Ιούλιο - Αύγουστο ο ΟΑΡΗΣ έκανε μεταγραφαρες και θα χτυπούσε πρωτάθλημα και σύμφωνα με κάποιους εδώ μέσα ....Demir έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:12 Για εξτρέμ πήγαινε η αεχ , 1/6/26 έκλεισε ήδη παίκτη .. με μεταγραφη ..
Εμείς ακόμα δεν ξέρουμε αν έχουμε προπονητή
Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό ηρεμιστε
- These users thanked the author Gregk19262000 for the post:
- gk.box16
Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα ότι μάλλον δεν ήταν χρησμός και απλά αναφέρεται στον ζουμπκοφ (Μπάσκιοϊ=τραπεζουντα;).
Μπορεί(ελπίζω) και να λέω βλακείες και να μην έπιασα καθόλου το νόημα, αλλά δεν μπόρεσα να συνδέσω κανένα απ τα 2 ποστ με κάποιον παίκτη.
Μπορεί(ελπίζω) και να λέω βλακείες και να μην έπιασα καθόλου το νόημα, αλλά δεν μπόρεσα να συνδέσω κανένα απ τα 2 ποστ με κάποιον παίκτη.
Εγώ είδα τη συνέντευξη του βιειρινια και ησύχασα. Όλα θα πάνε καλά.
Υγ. Γκεοργκιεφ, γκρουγιτς και πενραις. Ευτυχώς που υπάρχει πλάνο δλδ. Εντάξει πήρε πρωτάθλημα η αεκ αλλά μην τρελαθούμε κιολας με τον ριμπαλτα.
Υγ. Γκεοργκιεφ, γκρουγιτς και πενραις. Ευτυχώς που υπάρχει πλάνο δλδ. Εντάξει πήρε πρωτάθλημα η αεκ αλλά μην τρελαθούμε κιολας με τον ριμπαλτα.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
- george188, astral, paok apo epilogi
Γεια σου παπά, παπά, γ@μώ τον Πειραιά...prist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 23:02κορ΄ανάμνονPanostas1995 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:58Έχουμε τον πρώτα χρησμό - γρίφο της χρονιάς....prist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:55 έι κι τι
ερθεν σο Μπάσκιοϊ ο γιον τι ποπά και χαπέρ κι εστειλεν
εσεις πα καλατσευετε για τα μεταγραφάς
Τρέχατε να τον κάνουμε μεταγραφή...
ατό έτον μυνημα για τον Θεοδοση
μπας κι εμπέν απές κι ελεπ΄ατο
Πάτερ εγώ φυλάω Θερμοπύλες στα νότια. Θα έρθει ο καιρός για τα βόρεια.
Εσένα περιμένουμε να λαλήσεις τώρα...
Καλόν πουλίν (σκοτωτέας) καλόν χαμπέρ’ έφερεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 01 Ιουν 2026, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
blackzone44
Καλό καλοκαίρι παπά μου

- These users thanked the author blackzone44 for the post (total 2):
- trouman, Logistis
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Να φέρουμε Ριμπάλτα, πιστεύει κανείς ότι θα κάτσει πάνω από χρόνο? Με Ιβάν, Μαρία, Γιώργη, Λουτσέσκου, συν τους παρατρεχάμενους? Θέλεις άλλο μοντέλο διοίκησης, κι άλλο αγωνιστικό τιμ για τέτοια πράγματα. Και τον Κάμπος από την Παρί να φέρουμε, θα του ζητάει ο προπονητής κανέναν 34αρη να έχει εμπειρία, θα του λέει ο Ιβάν/Μαρία να περιμένει να κόψουν κανένα 200αρι, κι αν δεν βγει κανένας παίκτης θα γράφουν οι στραβοστόμηδες των ΜΜΕ ότι δεν κάνει κι είναι λαμόγιο.
-
Panostas1995
Πάτερ μου μπορεί να έχω 14 χρόνια Πόντιο πρόεδρο αλλά τα ποντιακά μου δεν είναι καλάprist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 23:02κορ΄ανάμνονPanostas1995 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:58Έχουμε τον πρώτα χρησμό - γρίφο της χρονιάς....prist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:55 έι κι τι
ερθεν σο Μπάσκιοϊ ο γιον τι ποπά και χαπέρ κι εστειλεν
εσεις πα καλατσευετε για τα μεταγραφάς
Τρέχατε να τον κάνουμε μεταγραφή...
ατό έτον μυνημα για τον Θεοδοση
μπας κι εμπέν απές κι ελεπ΄ατο
Αυτό που βγήκε στον ριμπαλτα είναι ο προπονητής κ 3 παίκτες από τους 11 που έφερε, μη τρελάθουμε τελείως δηλαδή με τη σούπερ λειτουργία του χαρτιού που τα κάνει όλα σωστάΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 02:04 Να φέρουμε Ριμπάλτα, πιστεύει κανείς ότι θα κάτσει πάνω από χρόνο? Με Ιβάν, Μαρία, Γιώργη, Λουτσέσκου, συν τους παρατρεχάμενους? Θέλεις άλλο μοντέλο διοίκησης, κι άλλο αγωνιστικό τιμ για τέτοια πράγματα. Και τον Κάμπος από την Παρί να φέρουμε, θα του ζητάει ο προπονητής κανέναν 34αρη να έχει εμπειρία, θα του λέει ο Ιβάν/Μαρία να περιμένει να κόψουν κανένα 200αρι, κι αν δεν βγει κανένας παίκτης θα γράφουν οι στραβοστόμηδες των ΜΜΕ ότι δεν κάνει κι είναι λαμόγιο.
- These users thanked the author george188 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, paok apo epilogi
-
Panostas1995
Κοίτα πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμάς δε κρίνουμε τον Ριμπαλντα ως τον μάγο αλλά κρίνουμε πως ο κλόουν Ηλιόπουλος τον έφερε και τον άφησε να δουλέψει χωρίς να του βάζουν άλλη εμπόδια....οι μεταγραφές πάντα κάποιες θα βγαίνουν και κάποιες όχι.....εκεί που ήταν τυχερή η ΑΕΚ ήταν που είχε ένα δεξί Μπακ όλη τη χρονιά και 2,5 στόπερ και δε χτύπησε κανένας....george188 έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 06:36Αυτό που βγήκε στον ριμπαλτα είναι ο προπονητής κ 3 παίκτες από τους 11 που έφερε, μη τρελάθουμε τελείως δηλαδή με τη σούπερ λειτουργία του χαρτιού που τα κάνει όλα σωστάΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 02:04 Να φέρουμε Ριμπάλτα, πιστεύει κανείς ότι θα κάτσει πάνω από χρόνο? Με Ιβάν, Μαρία, Γιώργη, Λουτσέσκου, συν τους παρατρεχάμενους? Θέλεις άλλο μοντέλο διοίκησης, κι άλλο αγωνιστικό τιμ για τέτοια πράγματα. Και τον Κάμπος από την Παρί να φέρουμε, θα του ζητάει ο προπονητής κανέναν 34αρη να έχει εμπειρία, θα του λέει ο Ιβάν/Μαρία να περιμένει να κόψουν κανένα 200αρι, κι αν δεν βγει κανένας παίκτης θα γράφουν οι στραβοστόμηδες των ΜΜΕ ότι δεν κάνει κι είναι λαμόγιο.
Εγώ θα πω πως το μοναδικό άτομο που ο Σαββίδης θα του έδινε τα κλειδιά είναι ο Βιερίνια αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως θέλει ο Βιερίνια να πάρει τέτοιο βάρος
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
μια χαρα ορθολογικο σχεδιασμο κανει η ΑΕΚ - ο Ριμπαλτα πραγματωνει αυτα που εχει κατα νου σε συμφωνια με τον ΝΙκολιτς.
Δεν εχει 3-4 ατομα απο αλλα ποστα να μπλεκονται στις αποφασεις και ουτε επηρεαζουν οπως φαινεται τον Ηλιοπουλο που τον αφηνει να κανει τη δουλεια του.
Εμεις ποτε δεν λειτουργησαμε ετσι, η τουλαχιστον αυτο βγαινει προς τα εξω ως προς τους ανρθωπους που εμπλεκονται καθε φορα και γινεται ενα μπαχαλο στο στρογγυλο τραπεζι.
Δεν εχει 3-4 ατομα απο αλλα ποστα να μπλεκονται στις αποφασεις και ουτε επηρεαζουν οπως φαινεται τον Ηλιοπουλο που τον αφηνει να κανει τη δουλεια του.
Εμεις ποτε δεν λειτουργησαμε ετσι, η τουλαχιστον αυτο βγαινει προς τα εξω ως προς τους ανρθωπους που εμπλεκονται καθε φορα και γινεται ενα μπαχαλο στο στρογγυλο τραπεζι.