Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα ότι μάλλον δεν ήταν χρησμός και απλά αναφέρεται στον ζουμπκοφ (Μπάσκιοϊ=τραπεζουντα;).
Μπορεί(ελπίζω) και να λέω βλακείες και να μην έπιασα καθόλου το νόημα, αλλά δεν μπόρεσα να συνδέσω κανένα απ τα 2 ποστ με κάποιον παίκτη.
Μπορεί(ελπίζω) και να λέω βλακείες και να μην έπιασα καθόλου το νόημα, αλλά δεν μπόρεσα να συνδέσω κανένα απ τα 2 ποστ με κάποιον παίκτη.
Εγώ είδα τη συνέντευξη του βιειρινια και ησύχασα. Όλα θα πάνε καλά.
Υγ. Γκεοργκιεφ, γκρουγιτς και πενραις. Ευτυχώς που υπάρχει πλάνο δλδ. Εντάξει πήρε πρωτάθλημα η αεκ αλλά μην τρελαθούμε κιολας με τον ριμπαλτα.
Υγ. Γκεοργκιεφ, γκρουγιτς και πενραις. Ευτυχώς που υπάρχει πλάνο δλδ. Εντάξει πήρε πρωτάθλημα η αεκ αλλά μην τρελαθούμε κιολας με τον ριμπαλτα.
Γεια σου παπά, παπά, γ@μώ τον Πειραιά...prist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 23:02κορ΄ανάμνονPanostas1995 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:58Έχουμε τον πρώτα χρησμό - γρίφο της χρονιάς....prist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:55 έι κι τι
ερθεν σο Μπάσκιοϊ ο γιον τι ποπά και χαπέρ κι εστειλεν
εσεις πα καλατσευετε για τα μεταγραφάς
Τρέχατε να τον κάνουμε μεταγραφή...
ατό έτον μυνημα για τον Θεοδοση
μπας κι εμπέν απές κι ελεπ΄ατο
Πάτερ εγώ φυλάω Θερμοπύλες στα νότια. Θα έρθει ο καιρός για τα βόρεια.
Εσένα περιμένουμε να λαλήσεις τώρα...
Καλόν πουλίν (σκοτωτέας) καλόν χαμπέρ’ έφερεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 01 Ιουν 2026, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
blackzone44
Καλό καλοκαίρι παπά μου

- These users thanked the author blackzone44 for the post:
- trouman