Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα ότι μάλλον δεν ήταν χρησμός και απλά αναφέρεται στον ζουμπκοφ (Μπάσκιοϊ=τραπεζουντα;).
Μπορεί(ελπίζω) και να λέω βλακείες και να μην έπιασα καθόλου το νόημα, αλλά δεν μπόρεσα να συνδέσω κανένα απ τα 2 ποστ με κάποιον παίκτη.
Μπορεί(ελπίζω) και να λέω βλακείες και να μην έπιασα καθόλου το νόημα, αλλά δεν μπόρεσα να συνδέσω κανένα απ τα 2 ποστ με κάποιον παίκτη.
Εγώ είδα τη συνέντευξη του βιειρινια και ησύχασα. Όλα θα πάνε καλά.
Υγ. Γκεοργκιεφ, γκρουγιτς και πενραις. Ευτυχώς που υπάρχει πλάνο δλδ. Εντάξει πήρε πρωτάθλημα η αεκ αλλά μην τρελαθούμε κιολας με τον ριμπαλτα.
Υγ. Γκεοργκιεφ, γκρουγιτς και πενραις. Ευτυχώς που υπάρχει πλάνο δλδ. Εντάξει πήρε πρωτάθλημα η αεκ αλλά μην τρελαθούμε κιολας με τον ριμπαλτα.
Γεια σου παπά, παπά, γ@μώ τον Πειραιά...prist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 23:02κορ΄ανάμνονPanostas1995 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:58Έχουμε τον πρώτα χρησμό - γρίφο της χρονιάς....prist64 έγραψε: Δευ 01 Ιουν 2026, 22:55 έι κι τι
ερθεν σο Μπάσκιοϊ ο γιον τι ποπά και χαπέρ κι εστειλεν
εσεις πα καλατσευετε για τα μεταγραφάς
Τρέχατε να τον κάνουμε μεταγραφή...
ατό έτον μυνημα για τον Θεοδοση
μπας κι εμπέν απές κι ελεπ΄ατο
Πάτερ εγώ φυλάω Θερμοπύλες στα νότια. Θα έρθει ο καιρός για τα βόρεια.
Εσένα περιμένουμε να λαλήσεις τώρα...
Καλόν πουλίν (σκοτωτέας) καλόν χαμπέρ’ έφερεν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 01 Ιουν 2026, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
blackzone44
Καλό καλοκαίρι παπά μου

- These users thanked the author blackzone44 for the post:
- trouman
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Να φέρουμε Ριμπάλτα, πιστεύει κανείς ότι θα κάτσει πάνω από χρόνο? Με Ιβάν, Μαρία, Γιώργη, Λουτσέσκου, συν τους παρατρεχάμενους? Θέλεις άλλο μοντέλο διοίκησης, κι άλλο αγωνιστικό τιμ για τέτοια πράγματα. Και τον Κάμπος από την Παρί να φέρουμε, θα του ζητάει ο προπονητής κανέναν 34αρη να έχει εμπειρία, θα του λέει ο Ιβάν/Μαρία να περιμένει να κόψουν κανένα 200αρι, κι αν δεν βγει κανένας παίκτης θα γράφουν οι στραβοστόμηδες των ΜΜΕ ότι δεν κάνει κι είναι λαμόγιο.