Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Για δεκαετίες , και με χαμηλότερα μπάτζετ
- These users thanked the author niks for the post (total 2):
- yakel, anaximandros4
Δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική να κρατήσει τον επαγγελματία προπονητή Ρασβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.niks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Η ζυγαριά γέρνει πιο πολύ στην αποτυχία παρά στην επιτυχία αλλά αν τον συγκρίνεις με τον Κοκότοβιτς ε τότε μία λευκή επιταγή και ισόβιο συμβόλαιο το αξίζει.
- These users thanked the author mi8rio for the post:
- anaximandros4
Τον συγκρίνω με τον Γιακομπς, τον Χάαν, τον Άγγελο της 1ης θητείας, τον Μπάγεβιτς, τον Σάντος, τον Μπολονι, τον Στέφενς (,τουλάχιστον αυτός όταν δεν τραβούσε η ομάδα έπαιρνε ματς με τα στημένα )
Ειδικά τον Χάαν , τους έμαθε σε μια προετοιμασία να παίζουν ζώνη, κάτι που παιζόταν μόνο στις ποδοσφαιρικα προηγμένες χώρες. Τότε που εδώ πέρα από το μαν του μαν είχαν μεσάνυχτα
Κοκοτοβιτς κλπ, άστα και βραστα
Ειδικά τον Χάαν , τους έμαθε σε μια προετοιμασία να παίζουν ζώνη, κάτι που παιζόταν μόνο στις ποδοσφαιρικα προηγμένες χώρες. Τότε που εδώ πέρα από το μαν του μαν είχαν μεσάνυχτα
Κοκοτοβιτς κλπ, άστα και βραστα
-
DonnieMcGrath
Εντάξει είπαμε ότι η πλειοψηφία είναι υπέρ της απομάκρυνσης Λουτσεσκου αλλά εσύ ρε αδερφέ το τερματισες. Το χειρότερο ποδόσφαιρο, αλήθεια?niks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Είναι τόσο προφανές ότι θέλεις να προκαλέσεις που δεν θα σε ρωτήσω καν πόσο χρονών είσαι ώστε το δείγμα σου να είναι τόσο μα τόσο περιορισμένο.
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 6):
- icue, paokspren, jibbie, Shadow, paok apo epilogi, Apil44
-
black death
Re:
Αν ασχοληθεί κι έχει καποιον να τον εμπιστευεται μπορει να κανει καλο. Γιατι διοικητικα δεν υπαρχει άνθρωπος αυτη τη στιγμη να βγαζει λιγο παθος , κι αυτός μπορει.Miles έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:24Την καταλαβαίνεις την αντίφαση εεε;black death έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:00 Μακαρι να ασχοληθεί ο Γιώργης αλλα να ακουει και κανεναν που ξέρει μπαλα.
Μακάρι να μην ασχοληθεί ξανά με το αγωνιστικό και μεγάλο λάθος του πατέρα του που δεν τον έβαλε δίπλα στον Γκαγκάτση, να μάθει τα του γραφείου και τα γύρω γύρω. Βέβαια, αν δεν θέλει αυτά, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται.
χαλι μαυρο ασε, ειδικα εκεινο το αηττητο, σιχαθηκα να την βλεπω την ομαδαniks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Σε ένα φόρουμ. είναι δικαίωμα του κάθενός να μην συμφωνεί με τη γνώμη σας. Δεν σημαίνει οτι είναι αυτόματα εχθρός τού ΠΑΟΚ, ούτε και είναι επιχείρημα αυτό. Πολιτισμένη συζήτηση σας παρακαλώ.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 4):
- hasio_john, Amsterdamer_87, Ettien26, Logistis
Ρε συ αδερφέ και εμένα δικαίωμα μου είναι να πω ότι αύριο είναι Κυριακή .
Λέω να μην πάω δουλειά .
Δεν πάει έτσι ….
Λέω να μην πάω δουλειά .
Δεν πάει έτσι ….
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- George Best4, Nassos
3-5-2 με Ζωγράφο , μαγείαniks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
-
PAOKAPOMONOSMOY
Προς τους διαχειριστές. Όταν τελειώνει ένα ματς βάζετε να ψηφίσουμε τον καλύτερο. Μιας και η πλειοψηφία; θέλει να φύγει ο Λουτσεσκου, μπορείτε σας παρακαλώ να να ανοίξετε ένα νήμα που να ζητάει με δύο κουκίδες,να μείνει ή να φύγει; Να μπορούν να μπουν μόνο όσα μέλη είναι εγγεγραμμένα μέχρι αυτή τη στιγμή.ΥΣ Ειδικά για φέτος προσωπικά δεν μπορώ, είναι άδικο να τον κρίνω στα 100%.Αν δεν είχαμε τα γεγονότα από τον Φεβρουάριο θα μπορούσα να έχω μια καλή εικόνα. Τώρα τι; Αυτά που συνέβησαν δεν τα έχει περάσει άλλη ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν. Η γνώμη μου; Να μείνει. Έχει ένα ολόκληρο χρόνο μπροστά του να αποφασίσει πολύ πριν τελειώσει το συμβόλαιο του να ενημερώσει τους αρμόδιους,για να κάνουν τα κουμάντα τους. Όχι μετά από τέτοια χρονιά. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
- Σουριναμέζος
Μαζί πανηγύριζαν στα αποδύτηρια του Βικελίδης πρόπερσιmi8rio έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:33 Πλάκα πλάκα έχουν εμφανιστεί ποτέ στον ίδιο χώρο Αναστασιάδης και Λουτσέσκου???
- smoothcriminal1926
Άσε το μόνο φέτος αν νιώθεις άδικο να τον κρίνεις απο αυτό και καλά κάνεις. Δες τον σε βάθος 5ετίας τι έχει κάνει απο αποτελέσματα και εικόνα της ομάδαςPAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 22:03 Προς τους διαχειριστές. Όταν τελειώνει ένα ματς βάζετε να ψηφίσουμε τον καλύτερο. Μιας και η πλειοψηφία; θέλει να φύγει ο Λουτσεσκου, μπορείτε σας παρακαλώ να να ανοίξετε ένα νήμα που να ζητάει με δύο κουκίδες,να μείνει ή να φύγει; Να μπορούν να μπουν μόνο όσα μέλη είναι εγγεγραμμένα μέχρι αυτή τη στιγμή.ΥΣ Ειδικά για φέτος προσωπικά δεν μπορώ, είναι άδικο να τον κρίνω στα 100%.Αν δεν είχαμε τα γεγονότα από τον Φεβρουάριο θα μπορούσα να έχω μια καλή εικόνα. Τώρα τι; Αυτά που συνέβησαν δεν τα έχει περάσει άλλη ομάδα στο πρόσφατο παρελθόν. Η γνώμη μου; Να μείνει. Έχει ένα ολόκληρο χρόνο μπροστά του να αποφασίσει πολύ πριν τελειώσει το συμβόλαιο του να ενημερώσει τους αρμόδιους,για να κάνουν τα κουμάντα τους. Όχι μετά από τέτοια χρονιά. Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Για μένα η απάντηση είναι πανεύκολη...