Razvan Lucescu VI

Απάντηση
niks

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από niks »

Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Για δεκαετίες , και με χαμηλότερα μπάτζετ
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

niks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική να κρατήσει τον επαγγελματία προπονητή Ρασβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.
Η ζυγαριά γέρνει πιο πολύ στην αποτυχία παρά στην επιτυχία αλλά αν τον συγκρίνεις με τον Κοκότοβιτς ε τότε μία λευκή επιταγή και ισόβιο συμβόλαιο το αξίζει.
niks

Δημοσίευση από niks »

Τον συγκρίνω με τον Γιακομπς, τον Χάαν, τον Άγγελο της 1ης θητείας, τον Μπάγεβιτς, τον Σάντος, τον Μπολονι, τον Στέφενς (,τουλάχιστον αυτός όταν δεν τραβούσε η ομάδα έπαιρνε ματς με τα στημένα )

Ειδικά τον Χάαν , τους έμαθε σε μια προετοιμασία να παίζουν ζώνη, κάτι που παιζόταν μόνο στις ποδοσφαιρικα προηγμένες χώρες. Τότε που εδώ πέρα από το μαν του μαν είχαν μεσάνυχτα

Κοκοτοβιτς κλπ, άστα και βραστα
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

niks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Εντάξει είπαμε ότι η πλειοψηφία είναι υπέρ της απομάκρυνσης Λουτσεσκου αλλά εσύ ρε αδερφέ το τερματισες. Το χειρότερο ποδόσφαιρο, αλήθεια?

Είναι τόσο προφανές ότι θέλεις να προκαλέσεις που δεν θα σε ρωτήσω καν πόσο χρονών είσαι ώστε το δείγμα σου να είναι τόσο μα τόσο περιορισμένο.
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 2):
icue, paokspren
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

:nairepaok:
black death

Re:

Δημοσίευση από black death »

Miles έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:24
black death έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:00 Μακαρι να ασχοληθεί ο Γιώργης αλλα να ακουει και κανεναν που ξέρει μπαλα.
Την καταλαβαίνεις την αντίφαση εεε;
Μακάρι να μην ασχοληθεί ξανά με το αγωνιστικό και μεγάλο λάθος του πατέρα του που δεν τον έβαλε δίπλα στον Γκαγκάτση, να μάθει τα του γραφείου και τα γύρω γύρω. Βέβαια, αν δεν θέλει αυτά, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται.
Αν ασχοληθεί κι έχει καποιον να τον εμπιστευεται μπορει να κανει καλο. Γιατι διοικητικα δεν υπαρχει άνθρωπος αυτη τη στιγμη να βγαζει λιγο παθος , κι αυτός μπορει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”