Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Για δεκαετίες , και με χαμηλότερα μπάτζετ
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική να κρατήσει τον επαγγελματία προπονητή Ρασβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.niks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Η ζυγαριά γέρνει πιο πολύ στην αποτυχία παρά στην επιτυχία αλλά αν τον συγκρίνεις με τον Κοκότοβιτς ε τότε μία λευκή επιταγή και ισόβιο συμβόλαιο το αξίζει.
Τον συγκρίνω με τον Γιακομπς, τον Χάαν, τον Άγγελο της 1ης θητείας, τον Μπάγεβιτς, τον Σάντος, τον Μπολονι, τον Στέφενς (,τουλάχιστον αυτός όταν δεν τραβούσε η ομάδα έπαιρνε ματς με τα στημένα )
Ειδικά τον Χάαν , τους έμαθε σε μια προετοιμασία να παίζουν ζώνη, κάτι που παιζόταν μόνο στις ποδοσφαιρικα προηγμένες χώρες. Τότε που εδώ πέρα από το μαν του μαν είχαν μεσάνυχτα
Κοκοτοβιτς κλπ, άστα και βραστα
Ειδικά τον Χάαν , τους έμαθε σε μια προετοιμασία να παίζουν ζώνη, κάτι που παιζόταν μόνο στις ποδοσφαιρικα προηγμένες χώρες. Τότε που εδώ πέρα από το μαν του μαν είχαν μεσάνυχτα
Κοκοτοβιτς κλπ, άστα και βραστα
-
DonnieMcGrath
Εντάξει είπαμε ότι η πλειοψηφία είναι υπέρ της απομάκρυνσης Λουτσεσκου αλλά εσύ ρε αδερφέ το τερματισες. Το χειρότερο ποδόσφαιρο, αλήθεια?niks έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:47 Πέραν του διαστήματος Νοέμβριου Δεκεμβρίου, και κάποιων εκλαμψεων , το υπόλοιπο διαστημάτων 8 μηνών (βγάζοντας απ' έξω την προετοιμασία και τις διακοπές), αυτά τα πέντε χρόνια έχω δει το χειρότερο ποδόσφαιρο που έχω δει ποτέ από τον ΠΑΟΚ.
Είναι τόσο προφανές ότι θέλεις να προκαλέσεις που δεν θα σε ρωτήσω καν πόσο χρονών είσαι ώστε το δείγμα σου να είναι τόσο μα τόσο περιορισμένο.
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post (total 2):
- icue, paokspren
-
black death
Re:
Αν ασχοληθεί κι έχει καποιον να τον εμπιστευεται μπορει να κανει καλο. Γιατι διοικητικα δεν υπαρχει άνθρωπος αυτη τη στιγμη να βγαζει λιγο παθος , κι αυτός μπορει.Miles έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:24Την καταλαβαίνεις την αντίφαση εεε;black death έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:00 Μακαρι να ασχοληθεί ο Γιώργης αλλα να ακουει και κανεναν που ξέρει μπαλα.
Μακάρι να μην ασχοληθεί ξανά με το αγωνιστικό και μεγάλο λάθος του πατέρα του που δεν τον έβαλε δίπλα στον Γκαγκάτση, να μάθει τα του γραφείου και τα γύρω γύρω. Βέβαια, αν δεν θέλει αυτά, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται.