Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από JohnDag »

Εμπεριστατωμένο και λογικό το επιχείρημα σου Miles.

Απλά μια διόρθωση όσον αφορά το τι πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

Το πρόβλημα μου δεν είναι ότι πήρε 1 τίτλο από τους 10 προσωπικά. Το πρόβλημα μου είναι ο τρόπος με τον οποίο έχασε τους τίτλους που έχασε.

Εγώ βλέπω ένα συγκεκριμένο pattern με μία φωτεινή εξαίρεση. Προφανώς, αρκετοί δεν το βλέπουν έτσι και θεωρούν ότι φταίει το ρόστερ, ο Ιβάν, το Μαράκι, η ΚΕΔ, η ΕΠΟ, το ΠΟΚ. Όλοι εκτός από τον προπονητή.

Αυτό εγώ το θεωρώ ως χαρακτηριστικό παράδειγμα double standard, δηλαδή στην επιτυχία τα credit στον Ραζβάν (δικαιότατα εδώ, το λέω από την στιγμή που το πήρε) στην αποτυχία όμως το βάρος πάει σε όλους τους άλλους.

Εν πάση περιπτώσει, σε κάτι που πιστεύω ότι ΟΛΟΙ συμφωνούμε είναι ότι το θέμα πρέπει να τελειώνει σύντομα. Είτε μείνει είτε φύγει, όποια και να είναι η απόφαση πρέπει άμεσα να παρθεί και να γνωστοποιηθεί ώστε να πάμε παρακάτω.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 4):
renegade, GEOL, Kenny4, smoothcriminal1926
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 18:21
paokspren έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:54
JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 10:28 @Ριαν_Καπαγιαννιδης Από την στιγμή που ο μέσος ΠΑΟΚτσής είναι ΟΚ με τις 3-4ες θέσεις, αρκεί να είναι προπονητής της ομάδας ο Ραζβάν, δε νομίζω ότι έχουμε κάποιο λόγο να χαλιόμαστε εμείς οι 2-3 που θέλουμε κάτι άλλο. Πάμε να ξαναζήσουμε την μέρα της μαρμότας για ακόμα μία χρονιά αλλά συνειδητοποιημένοι και ήρεμοι.
Μ' αρέσει που λες σαν αυτονόητο ότι με εξαίρεση "εσάς τους 2-3" όλοι οι άλλοι δεν ενδιαφερόμαστε για τις επιτυχίες της ομάδας αλλά για την επαγγελματική εξασφάλιση του Λουτσέσκου.

Το έγραψες και δεν σου φάνηκε περίεργο? Ή μια τεράστια σαχλαμάρα?
Σαχλαμάρα γιατί;

Όταν θεωρείς ότι η μόνη λύση είναι η παραμονή ενός προπονητή που στις 4 από τις 5 χρονιές σε είχε τριτοτέταρτο και έχασε 3 σερί τελικούς με κάθε τρόπο γιατί σου φαίνεται παράξενο να εξάγει κάποιος αυτό το συμπέρασμα;

Εδώ θεωρείτε ότι θα φύγει ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί, τόσο εμπιστοσύνη έχετε στον άνθρωπο που μας γιγάντωσε (Ιβάν) αλλά και στο DNA του συλλόγου γενικά.

Τελικά, ποιος ακριβώς λέει σαχλαμάρες;
Σαχλαμάρα είναι να ακυρώνεις ένα σωρό κόσμο που απλά διαφωνεί μαζί σου λέγοντας ότι προτιμάνε το καλο του Λουτσεσκου από το καλό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να στο ζωγραφίσω δηλαδή?
These users thanked the author paokspren for the post:
George Best4
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ωραία κόσμια απάντηση
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Μπορεί καποιος πάντως να θεωρεί οτι φταίνε όλοι και να πιστεύει ομως οτι μπορούν να το γυρίσουν. Σε κάποιους βγάζει εμπιστοσύνη ο Λουτσε, σε κάποιους όχι πλέον.

Όμως άσχετα με τον Λουτσέσκου, να μαζευτούν όλοι μαζί, να δουν τι φταίει και πως θα αλλάξει. Είναι η δομή, είναι οι μεταγραφές, ο προπονητής, το υπόλοιπο τιμ, συνδυασμός;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

paokspren έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:22
paokspren έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:54

Μ' αρέσει που λες σαν αυτονόητο ότι με εξαίρεση "εσάς τους 2-3" όλοι οι άλλοι δεν ενδιαφερόμαστε για τις επιτυχίες της ομάδας αλλά για την επαγγελματική εξασφάλιση του Λουτσέσκου.

Το έγραψες και δεν σου φάνηκε περίεργο? Ή μια τεράστια σαχλαμάρα?
Σαχλαμάρα γιατί;

Όταν θεωρείς ότι η μόνη λύση είναι η παραμονή ενός προπονητή που στις 4 από τις 5 χρονιές σε είχε τριτοτέταρτο και έχασε 3 σερί τελικούς με κάθε τρόπο γιατί σου φαίνεται παράξενο να εξάγει κάποιος αυτό το συμπέρασμα;

Εδώ θεωρείτε ότι θα φύγει ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ θα καταστραφεί, τόσο εμπιστοσύνη έχετε στον άνθρωπο που μας γιγάντωσε (Ιβάν) αλλά και στο DNA του συλλόγου γενικά.

Σαχλαμάρα είναι να ακυρώνεις ένα σωρό κόσμο που απλά διαφωνεί μαζί σου λέγοντας ότι προτιμάνε το καλο του Λουτσεσκου από το καλό του ΠΑΟΚ. Πρέπει να στο ζωγραφίσω δηλαδή?
Όλα κι όλα, πες ότι θες αλλά μην χρησιμοποιείς το ρήμα από το οποίο βγαίνει το παράγωγο "ζωγράφος". Στην παρούσα ψυχολογική κατάσταση που είμαι δεν το αντέχω :D

Δεν είμαι σε φάση ατέρμονων αντιπαραθέσεων @paokspren, με καίει περισσότερο το τι θα γίνει και πως θα πάει η ομάδα μπροστά. Σόρρυ, ίσως κάποιος άλλος είναι πιο fit for this job.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αν πάντως είμαστε για 1/5 όπως έχει συζητηθεί, δεν βλέπω τον λόγο ιδιαίτερης ανησυχίας αν φύγει ο Λου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Nassos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:35 Μπορεί καποιος πάντως να θεωρεί οτι φταίνε όλοι και να πιστεύει ομως οτι μπορούν να το γυρίσουν. Σε κάποιους βγάζει εμπιστοσύνη ο Λουτσε, σε κάποιους όχι πλέον.

Όμως άσχετα με τον Λουτσέσκου, να μαζευτούν όλοι μαζί, να δουν τι φταίει και πως θα αλλάξει. Είναι η δομή, είναι οι μεταγραφές, ο προπονητής, το υπόλοιπο τιμ, συνδυασμός;
Όλοι μαζί αποτυγχάνουν όλοι μαζί πετυχαίνουν

Το θέμα είναι με τι αποφάσεις προχωράει η ομάδα τώρα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Patron έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:49 Αν πάντως είμαστε για 1/5 όπως έχει συζητηθεί, δεν βλέπω τον λόγο ιδιαίτερης ανησυχίας αν φύγει ο Λου
Ε ρε και να έρθει κάνενας άλλος και να κάνει 3-peat :mrgreen: :mrgreen:
Στα μανταλακια θα είμαι κρεμασμένος..
Μακάρι φυσικά..
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δεν σε στοχοποιησα πάντως, μια γενική παρατήρηση γιατί αυτή η άποψη μια βάση την έχει.
These users thanked the author Patron for the post:
marsantos
anaximandros4

Δημοσίευση από anaximandros4 »

icue έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 17:34
anaximandros4 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 16:36 TΔ έχουμε τον Χρηστάρα, ξεχασιαρηδες
Εμείς δεν το ξεχάσαμε, αυτός δεν ξέρω αν το θυμάται.
Ε τι να ξεχάσει, τόσο αφοσιωμένο τδ που είναι κάθε φορά στον πάγκο δίπλα στον προπονητή έχει ξαναδεί κανείς ποτέ?
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

JohnDag έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:39
paokspren έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:22

Σαχλαμάρα γιατί;

Όλα κι όλα, πες ότι θες αλλά μην χρησιμοποιείς το ρήμα από το οποίο βγαίνει το παράγωγο "ζωγράφος". Στην παρούσα ψυχολογική κατάσταση που είμαι δεν το αντέχω :D

Δεν είμαι σε φάση ατέρμονων αντιπαραθέσεων @paokspren, με καίει περισσότερο το τι θα γίνει και πως θα πάει η ομάδα μπροστά. Σόρρυ, ίσως κάποιος άλλος είναι πιο fit for this job.
Αν θεωρείς το να μην είσαι casually προσβλητικός "ατέρμονη αντιπαράθεση" όντως δεν είσαι fit for the job.
These users thanked the author paokspren for the post:
George Best4
marsantos

Patron έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:04 Δεν σε στοχοποιησα πάντως, μια γενική παρατήρηση γιατί αυτή η άποψη μια βάση την έχει.
Ναι καλέ Patron. Κανένα πρόβλημα. Κατάλαβα πως το είπες.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:01
Patron έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 19:49 Αν πάντως είμαστε για 1/5 όπως έχει συζητηθεί, δεν βλέπω τον λόγο ιδιαίτερης ανησυχίας αν φύγει ο Λου
Ε ρε και να έρθει κάνενας άλλος και να κάνει 3-peat :mrgreen: :mrgreen:
Στα μανταλακια θα είμαι κρεμασμένος..
Μακάρι φυσικά..
Στο three peat με Ραζβαν του χρονου τι θα γινει;
marsantos

aivas19 έγραψε: Τετ 20 Μάιος 2026, 20:26 ...
Στο three peat με Ραζβαν του χρονου τι θα γινει;
Γειά σου φιλαράκι.
Τι εννοείς; three peat χωρίς κατάκτηση ή να μείνει και να κατακτήσει αυτός τρία συνεχόμενα;
Πρόσεχε τι θα πεις. :mrgreen:
Είναι σοβαρό το ερώτημα.. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 20 Μάιος 2026, 20:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Πλέον η αγιοποίηση του Ρασβάν έχει ξεπεράσει αυτή του Άγγελου.
Οπότε για τον μέσο ΠΑΟΚτσή που δεν άντεχε τον Άγγελο και τα Αγγελόσκυλα , προκύπτει μία σπάνια ψυχιατρική νόσος όπου ξεπερνάει το σύνδρομο της Στοκχόλμης.
Υποστηρίζει σθεναρά το πρόσωπο ξεχνώντας την ομάδα, ταυτίζει την ύπαρξη του ανθρώπου με την ομάδα , και βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες.
Πλάκα πλάκα έχουν εμφανιστεί ποτέ στον ίδιο χώρο Αναστασιάδης και Λουτσέσκου???
Πίστευε και μη ερεύνα.
ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά για τους προπονητές.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”