Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
west group 1926

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από west group 1926 »

niks έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:25 Επειδή ακούω για τα δύο πρωταθλήματα και το βήμα παραπάνω. Καλό είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να έχουμε όλη την εικόνα.
Στο πρώτο ο Ρασβαν ήθελε να κρατήσει Σακχοφ, Κάνιας και Βαρελά. Αυτό αναβάθμιση δεν το λες. Τώρα για αυτό έφυγε ή για τα χρήματα η ζημιά έγινε.
Στο δεύτερο, φρόντισε και υποθήκευσε το κέντρο κυρίως υπογράφοντας από τα Χριστούγεννα Μουργκ, Σβαμπ και τον Μπράντον.
Και πες πως φέρναμε πχ αριστερό εξτρέμ θα έβγαινε ο Τάισον για να παίξει αυτός ;
Εδώ ήρθε ολοκληρος Ολιβέιρα, ποτε τον έβαλε να παίξει ;και τελικό έπαιξε ο Κάνιας.
Όποιον και να φέρει , το γκρουπ δεν χαλάει. Ε ναι πρέπει να μάθει το σύστημα ο νέος.
Εδώ οι παλιοί κάθε καλοκαίρι κάνουν reset και πρέπει να πάει Νοέμβριος για να το ξαναμαθουν.
Για μένα , για να κάνει το βήμα παραπάνω ο Ιβάν, τότε με άλλον προπονητή.
Και πρώτα από όλα αρχή με ΤΔ.
πολυ σωστα ολα αυτα που αναφερεις φιλε,πρεπει επιτελους να μπει ενα τεραστιο τελος στους συναισθηματισμους απο ολες τις πλευρες,οσοι ειναι εκει ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ για ενα χρονο οσο ενας μεσος ανθρωπος δεν θα τα δει σε ολη του την ζωη,δεν επαιξαν τζαμπα,σκληρη κριτικη πολιτικη επαιξες-αμοιφθηκες-εφτασες ταβανι0αδειασε μας την γωνια,φυσικα πρεπει να υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα το πραγμα εχει ξεπερασει τα ορια φιλοπτωχου οργανισμου,ο μουργκ τσεπωνει ενα 500αρι το χρονο για να καθεται να παιζει παντελ και να καταβαινει χαλκιδικη για καλοπεραση
Kenny4

Δημοσίευση από Kenny4 »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:06 Ελεύθερος ο Ριέρα... Απλά το αναφέρω...
Ισπανικής σχολής, φερέλπις, δεν χαϊδεύει αυτάκια και το πιο σημαντικό είναι ένας «ντρίλερ», δηλαδή χρησιμοποιεί αυστηρές και πειθαρχημένες μεθόδους εκπαίδευσης. Από τακτικής φύσεως παίζει με build up, υψηλό pressing και γρήγορες μεταβάσεις όταν κερδίζεται η μπάλα. Τα τελευταία δύο χρόνια με το τέρμα υποβαθμισμένο ρόστερ της Τσέλιε κόντραρε στα ίσα ουκ ολίγες ομάδες στην Ευρώπη. Στην Άιντραχτ, που ήδη πήγαινε κατά διαόλου πριν υπογράψει, τον έφαγαν τα κυκλώματα όταν εναντιώθηκε δημόσια κατά των ΑΡΔ που έγραφαν αναλήθειες. Μακάρι να κάνουμε κίνηση έγκαιρα και να μη μας προλάβει καμία καραφλή γλίτσα...
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Κάποτε έλεγες οτι ήθελες να εισαι ο αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ...ο αρχηγός της οικογένειας στα δύσκολα ειναι ΠΑΡΩΝ...στην κηδεία των παλικαριων που πέθαναν διασχίζοντας όλη την Ευρώπη για να δουν την ομαδα δεν ήσουνα, στον τελικό κύπελλο δεν ήρθες...αρχηγός οικογένειας απο το skype; καλα κρασα
These users thanked the author paok_athens_g4 for the post (total 3):
tutuyo, st4this, vasgias
niks

Δημοσίευση από niks »

George,
Η διαδοχή του Μεϊτε από τον Μπάκα ήταν η χειρότερη στα μεταγραφικά χρονικά.
Γενικά παίχτες που μας έχουν στο περίμενε να τους ξεκοβουμε γρήγορα
Το ότι όμως όλο το παιχνίδι μας εξαρτάται από τον Μεϊτε , χωρίς εναλλακτικές , είναι φάουλ του προπονητή.

Ο Κρέσπο αν είχε μείνει, θα έπαιρνε έστω και μισή συμμετοχή ο Κουλιερακης; Προσωπικά είμαι σίγουρος θα πήγαινε τον Άνχελ κόλα πιπο εμπλοκή

Αν δεχτούμε τα περι δεμένης ομάδας , τότε και φέτος τον Ιανουάριο που πραγματικά πετουσαμε , με την ίδια λογική όποιος και να ερχόταν θα αργούσε να παίξει. Άρα το κάψιμο παιχτών πάλι θα το είχαμε.

Καλή συζήτηση ο Ολιβέιρα ,άξιζε να δώσουμε τα 10-15 ; Δεν έχω άποψη. Κάνιας και Σακχοφ πάντως δεν θα κρατούσαμε. Άρα ο λόγος που έφυγε ο Ρασβαν παραμένει (εκτός αν προτίμησε τα πετροδολλαρα)

Για τους χψ που προτιμάει να δουλεύει , και αυτούς όμως η διοίκηση τους έφερε.
Υπάρχουν και καλές και κακες επιλογές , δουλειά του προπονητή είναι να παίρνει το καλύτερο από όλους
These users thanked the author niks for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
O Teleutaios Savourai

Δημοσίευση από O Teleutaios Savourai »

Ο ρόλος του Βιεϊρίνια ποιος είναι; Ξέρουμε;

Ελπίζω του χρόνου να έχει ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ.
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

niks έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 00:11 George,
Η διαδοχή του Μεϊτε από τον Μπάκα ήταν η χειρότερη στα χρονικά.
Γενικά παίχτες που μας έχουν στο περίμενε να τους ξεκοβουμε γρήγορα
Το ότι όμως όλο το παιχνίδι μας εξαρτάται από τον Μεϊτε , χωρίς εναλλακτικές , είναι φάουλ του προπονητή.

Ο Κρέσπο αν είχε μείνει, θα έπαιρνε έστω και μισή συμμετοχή ο Κουλιερακης; Προσωπικά είμαι σίγουρος θα πήγαινε τον Άνχελ κόλα πιπο εμπλοκή

Αν δεχτούμε τα περι δεμένης ομάδας , τότε και φέτος τον Ιανουάριο που πραγματικά πετουσαμε , με την ίδια λογική όποιος και να ερχόταν θα αργούσε να παίξει.

Καλή συζήτηση ο Ολιβέιρα ,άξιζε να δώσουμε τα 10-15 ; Δεν έχω άποψη. Κάνιας και Σακχοφ πάντως δεν θα κρατούσαμε. Άρα ο λόγος που έφυγε ο Ρασβαν παραμένει (εκτός αν προτίμησε τα πετροδολλαρα)

Για τους χψ που προτιμάει να δουλεύει , και αυτούς όμως η διοίκηση τους έφερε.
Υπάρχουν και καλές και κακες επιλογές , δουλειά του προπονητή είναι να παίρνει το καλύτερο από όλους
Ο Ολιβέιρα δεν ήταν αυτός που έγινε μετά. 8 μύρια ρήτρα νομίζω είχε. Μας έδιναν 3-4 μύρια + Ολιβέιρα για Ζαμπα έλεγαν τότε. Δεν ξέρω τι ισχύει.
Συμφωνώ.
Και εγώ με πετροδολλαρα θα πηγαινα έχοντας πάρει πρωτάθλημα θα έφευγα.
Το τι ισχύει δε ξέρω. Δε θα το μάθουμε ποτέ με αυτή τη διοίκηση άλλωστε.
Εδώ δε ξέραμε τι τραυματισμό είχε ο κάθε παίχτης μας.

Ξεχνάς κάτι ο Μεϊτε έχει την ποιότητα να κάνει 5 πράγματα στο γήπεδο και το έχει αποδείξει. Είναι επιλογή του προπονητή.

Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο Ρώσος Οζντοεφ, ο Ρώσος Τσαλοφ? ο Μπακαγιοκο που είπες ο Κολλει? Οι 2 Ιταλοί φέτος?
Ακόμα και ο Ζαφείρης.... Που δεν είχε καμία λογική ένα κίνηση.
Ακόμα και ο Γερεμεγιεφ. Όχι δεν ήταν. Άλλον επιθετικό δούλευαν είπαν, τραυματίστηκε και ο μόνος που θα μπορούσε να είναι από την επόμενη μέρα κιόλας Τούμπα ήταν ο Γερεμεγιεφ.

Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Δουλειά του είναι να παίρνει το 100%. Δε μπορώ να του ρίξω ευθύνη για παθογένειες της διοίκησης που επηρεάζουν το έργο του.

Και το ίδιο ξαναλέω έγινε και με Αμπελ.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Αν δεν ανακοινώσεις σήμερα, λήξη συνεργασίας με τον Λουστέσκου,
θα πιστέψω όντως πως επιθυμούσες να μην βγούμε ούτε Europa, για να μην χρειαστεί να κάνεις μεταγραφές.
Θα πιστέψω όντως, πως είσαι ικανοποιημένος με την μετριότητα και πως το ταβάνι σου είναι ο 3-4ος ΠΑΟΚ.

Αν δεν ανακοινώσεις σήμερα, λήξη συνεργασίας, αντιλαμβάνομαι πως δεν έχεις πλέον κανένα όραμα.
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Kenny4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:59
smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:06 Ελεύθερος ο Ριέρα... Απλά το αναφέρω...
Ισπανικής σχολής, φερέλπις, δεν χαϊδεύει αυτάκια και το πιο σημαντικό είναι ένας «ντρίλερ», δηλαδή χρησιμοποιεί αυστηρές και πειθαρχημένες μεθόδους εκπαίδευσης. Από τακτικής φύσεως παίζει με build up, υψηλό pressing και γρήγορες μεταβάσεις όταν κερδίζεται η μπάλα. Τα τελευταία δύο χρόνια με το τέρμα υποβαθμισμένο ρόστερ της Τσέλιε κόντραρε στα ίσα ουκ ολίγες ομάδες στην Ευρώπη. Στην Άιντραχτ, που ήδη πήγαινε κατά διαόλου πριν υπογράψει, τον έφαγαν τα κυκλώματα όταν εναντιώθηκε δημόσια κατά των ΑΡΔ που έγραφαν αναλήθειες. Μακάρι να κάνουμε κίνηση έγκαιρα και να μη μας προλάβει καμία καραφλή γλίτσα...
Ρε φίλε, αυτός θα λοιδορηθεί από το αερόδρομιο κι όλας από τα αρδ παπαγαλάκια του viber, πλάκα μας κάνεις?
Αυτός είναι προπονητής για ευρωπαικό μοντέλο ομάδας, όχι για βαλκανοσοβιετικό.
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

marsantos έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 10:17
mi8rio έγραψε: Παρ 15 Μάιος 2026, 06:20
marsantos έγραψε: Πέμ 14 Μάιος 2026, 22:59 ...
Και τα αθλητικά στο ΟΠΕΝ όταν τα ακούς και τα βλέπεις δεν καταλαβαίνεις ότι ακούγονται σε κανάλι συμφερόντων προέδρου του ΠΑΟΚ και όμως έχεις συντονιστεί στο κανάλι του προέδρου σου...
Καλημέρα φίλε mi8rio.
Κατ' αρχήν επειδή έβαλες κτητική αντωνυμία στη λέξη πρόεδρος θέλω να σου πω πως προσωπικά δεν έχω κανένα πρόεδρο. Για γραμματέα, κατά μία έννοια, μπορούμε να το συζητήσουμε.
Επειδή βλέπω πως είσαι παλιό μέλος νομίζω θα έχεις δει πως σπανίως γράφω σε τόπικ ανθρώπων της διοίκησης οποιουδήποτε αθλήματος προκειμένου να σχολιάσω κάτι και αν ποτέ το κάνω πιθανότατα δε θα έχει σχέση με τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Καλή ώρα όπως το τελευταίο μου σχόλιο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ.
Άρα δεν αντιλαμβάνομαι το '...προέδρου σου' από όποια πλευρά κι αν προσπαθήσω να το προσεγγίσω.

Πάμε στο κανάλι. Δυστυχώς δεν έχω δει ποτέ αθλητικά στο δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι. Να φανταστείς δεν ξέρω ούτε φατσικά, ούτε αν είναι άνδρας ή γυναίκα αυτός ή αυτή που λέει τα αθλητικά. Γενικότερα δεν έχω καλή εικόνα από τηλεόραση καθώς δεν επαρκεί ο χρόνος της καθημερινότητας μου. Μετά βίας και αν, προλαβαίνω το δελτίο ειδήσεων της ερτ που είναι λίγο πιο αργά. Στο συγκεκριμένο κανάλι που ανέφερες βλέπω όποτε είναι εφικτό μια εκπομπή πολιτικού περιεχομένου κάθε Τρίτη βράδυ που είναι αρκετά αργά και την προλαβαίνω, κυρίως γιατί έχει ξένους ανταποκριτές μαζεμένους και είναι ευκαιρία να πάρω συλλογικό κλίμα. Από αθλητικά, στο συγκεκριμένο κανάλι, όταν έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ και έχουν χάσει οι άλλοι βάζω σε επανάληψη και βλέπω αποσπάσματα της Κυριακάτικης αθλητικής εκπομπής κυρίως για να δω τις φάτσες των ρεπόρτερ των άλλων ομάδων. Τώρα που έχουμε κανένα δίμηνο να κερδίσουμε αγώνα δεν έχω δει καθόλου οπότε δεν ξέρω τι ακούγεται τον τελευταίο καιρό. Η αθλητική ενημέρωσή μου προέρχεται κυρίως από ραδιόφωνο, sites, διαδικτυακές εκπομπές και φυσικά paokmania.
Οπότε δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω για το τι συμβαίνει στο αθλητικό δελτίο ειδήσεων του εν λόγω καναλιού.
Kαλημέρα φίλε, το "προέδρου σου" δεν ήταν να προσωποποιήσω τον όρο "πρόεδρος" . το πήρες λάθος, αν και από ότι κατάλαβα ήταν μία αφορμή ώστε να πεις αυτό που πιστεύεις και καλά έκανες.
Σε όλα τα άλλα είμαστε σύμφωνοι.

Να είσαι καλά
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΦΕΡΤΟΟΟΟ
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

George Best4 έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:32 Το σενάριο πάντως να τον διώξεις, να πάει στον Παναθηναϊκό και του χρόνου να τερματίσουμε 4οι μπορούμε να το παίξουμε κάπου στοιχηματικα?
Τότε να μεινει για πάντα στην ομάδα άμα φοβόμαστε μην πάει στην βαζελα.
Εμας δεν μας πειράζει αν χάνουμε τίτλους απο τον οφη,αλλά μην φύγει ο στρατηγός και τερματίσουμε 4οι. Πέρσι στο μείον 17 κ φέτος στο μείον 7..
Το λες κ πρόοδο.
Ναι, πήρε κ τίτλους αλλά με διοίκηση που δεν χρωστάει. Ο άγγελος πήρε με ομάδα απλήρωτη, παρομοίως κ ο ντουσκο
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Πριν αρχίσουμε να λέμε για Ριέρα, να καταλάβουμε ότι το υπάρχον ρόστερ είναι δομημένο για προπονητές με φιλοσοφίες όπως του Ραζβαν.

Αν παραμείνουν ως βασικοί κάποιοι ηλικιακά μεγάλοι και αργοί παίχτες τότε είναι σίγουρο πως ο Ριέρα θα αποτύχει.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι το μοντέλο Ριέρα συνοψίζεται ως: Δομημένο παιχνίδι θέσεων με έντονες κινήσεις, γρήγορη ανάκτηση μπάλας και στόχο τη δημιουργία ανισορροπίας στον αντίπαλο. Κάθετες κινήσεις 3ου παίκτη με προώθηση μπάλας κάθετα ύστερα από 2-3 mid tempo πάσες κυκλοφορίας από άμυνα μπροστά.

Έχει high risk high reward και δεν στοχεύει στην αποφυγή risk control που κάνει ο Ραζβαν και για αυτό γυρίζει η μπάλα πολλές φορές πίσω. Τεράστια διαφορά προσέγγισης από Ραζβαν, μια ξεκάθαρα άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού.

Ιβάν/Γιώργη/Νικο φέρτον και στήριξε τον με ταχυδυναμικους παίχτες και κρατά τους άλλους για χρυσές ρεζέρβες.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Αμα συνεχίσουμε αυτη τη πολιτική στις μετσγραφες και τον κλοπ να φέρουμε παρόμοια αποτελεσματα θα εχουμε
. Μακάρι να αλλαξει κατι φετος κ ας αλλαξει κ τα πλακάκια, εγω παντως βλεπω ενα ιδιο καλοκαίρι με τα αλλα
Elkjaer

Δημοσίευση από Elkjaer »

Αν είναι να αποχωρήσει ο Λουτσέσκου, ας έρθει ο Λέτο.
These users thanked the author Elkjaer for the post:
mi8rio
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο Λέτο έχει μηδενικό βιογραφικό αλλά τρελό χαιπ από βαζελοδημοσιογραφους. Μπορεί να ναι καλός μελλοντικά αλλά αν είναι να πας σε τελείως άπειρο έχει κ άλλους
These users thanked the author george188 for the post:
embuji
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”