πολυ σωστα ολα αυτα που αναφερεις φιλε,πρεπει επιτελους να μπει ενα τεραστιο τελος στους συναισθηματισμους απο ολες τις πλευρες,οσοι ειναι εκει ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ για ενα χρονο οσο ενας μεσος ανθρωπος δεν θα τα δει σε ολη του την ζωη,δεν επαιξαν τζαμπα,σκληρη κριτικη πολιτικη επαιξες-αμοιφθηκες-εφτασες ταβανι0αδειασε μας την γωνια,φυσικα πρεπει να υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα το πραγμα εχει ξεπερασει τα ορια φιλοπτωχου οργανισμου,ο μουργκ τσεπωνει ενα 500αρι το χρονο για να καθεται να παιζει παντελ και να καταβαινει χαλκιδικη για καλοπερασηniks έγραψε: Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:25 Επειδή ακούω για τα δύο πρωταθλήματα και το βήμα παραπάνω. Καλό είναι να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να έχουμε όλη την εικόνα.
Στο πρώτο ο Ρασβαν ήθελε να κρατήσει Σακχοφ, Κάνιας και Βαρελά. Αυτό αναβάθμιση δεν το λες. Τώρα για αυτό έφυγε ή για τα χρήματα η ζημιά έγινε.
Στο δεύτερο, φρόντισε και υποθήκευσε το κέντρο κυρίως υπογράφοντας από τα Χριστούγεννα Μουργκ, Σβαμπ και τον Μπράντον.
Και πες πως φέρναμε πχ αριστερό εξτρέμ θα έβγαινε ο Τάισον για να παίξει αυτός ;
Εδώ ήρθε ολοκληρος Ολιβέιρα, ποτε τον έβαλε να παίξει ;και τελικό έπαιξε ο Κάνιας.
Όποιον και να φέρει , το γκρουπ δεν χαλάει. Ε ναι πρέπει να μάθει το σύστημα ο νέος.
Εδώ οι παλιοί κάθε καλοκαίρι κάνουν reset και πρέπει να πάει Νοέμβριος για να το ξαναμαθουν.
Για μένα , για να κάνει το βήμα παραπάνω ο Ιβάν, τότε με άλλον προπονητή.
Και πρώτα από όλα αρχή με ΤΔ.
Ιβάν Σαββίδης VII
- west group 1926
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ισπανικής σχολής, φερέλπις, δεν χαϊδεύει αυτάκια και το πιο σημαντικό είναι ένας «ντρίλερ», δηλαδή χρησιμοποιεί αυστηρές και πειθαρχημένες μεθόδους εκπαίδευσης. Από τακτικής φύσεως παίζει με build up, υψηλό pressing και γρήγορες μεταβάσεις όταν κερδίζεται η μπάλα. Τα τελευταία δύο χρόνια με το τέρμα υποβαθμισμένο ρόστερ της Τσέλιε κόντραρε στα ίσα ουκ ολίγες ομάδες στην Ευρώπη. Στην Άιντραχτ, που ήδη πήγαινε κατά διαόλου πριν υπογράψει, τον έφαγαν τα κυκλώματα όταν εναντιώθηκε δημόσια κατά των ΑΡΔ που έγραφαν αναλήθειες. Μακάρι να κάνουμε κίνηση έγκαιρα και να μη μας προλάβει καμία καραφλή γλίτσα...
- paok_athens_g4
Κάποτε έλεγες οτι ήθελες να εισαι ο αρχηγός της οικογένειας του ΠΑΟΚ...ο αρχηγός της οικογένειας στα δύσκολα ειναι ΠΑΡΩΝ...στην κηδεία των παλικαριων που πέθαναν διασχίζοντας όλη την Ευρώπη για να δουν την ομαδα δεν ήσουνα, στον τελικό κύπελλο δεν ήρθες...αρχηγός οικογένειας απο το skype; καλα κρασα
George,
Η διαδοχή του Μεϊτε από τον Μπάκα ήταν η χειρότερη στα μεταγραφικά χρονικά.
Γενικά παίχτες που μας έχουν στο περίμενε να τους ξεκοβουμε γρήγορα
Το ότι όμως όλο το παιχνίδι μας εξαρτάται από τον Μεϊτε , χωρίς εναλλακτικές , είναι φάουλ του προπονητή.
Ο Κρέσπο αν είχε μείνει, θα έπαιρνε έστω και μισή συμμετοχή ο Κουλιερακης; Προσωπικά είμαι σίγουρος θα πήγαινε τον Άνχελ κόλα πιπο εμπλοκή
Αν δεχτούμε τα περι δεμένης ομάδας , τότε και φέτος τον Ιανουάριο που πραγματικά πετουσαμε , με την ίδια λογική όποιος και να ερχόταν θα αργούσε να παίξει. Άρα το κάψιμο παιχτών πάλι θα το είχαμε.
Καλή συζήτηση ο Ολιβέιρα ,άξιζε να δώσουμε τα 10-15 ; Δεν έχω άποψη. Κάνιας και Σακχοφ πάντως δεν θα κρατούσαμε. Άρα ο λόγος που έφυγε ο Ρασβαν παραμένει (εκτός αν προτίμησε τα πετροδολλαρα)
Για τους χψ που προτιμάει να δουλεύει , και αυτούς όμως η διοίκηση τους έφερε.
Υπάρχουν και καλές και κακες επιλογές , δουλειά του προπονητή είναι να παίρνει το καλύτερο από όλους
Η διαδοχή του Μεϊτε από τον Μπάκα ήταν η χειρότερη στα μεταγραφικά χρονικά.
Το ότι όμως όλο το παιχνίδι μας εξαρτάται από τον Μεϊτε , χωρίς εναλλακτικές , είναι φάουλ του προπονητή.
Ο Κρέσπο αν είχε μείνει, θα έπαιρνε έστω και μισή συμμετοχή ο Κουλιερακης; Προσωπικά είμαι σίγουρος θα πήγαινε τον Άνχελ κόλα πιπο εμπλοκή
Αν δεχτούμε τα περι δεμένης ομάδας , τότε και φέτος τον Ιανουάριο που πραγματικά πετουσαμε , με την ίδια λογική όποιος και να ερχόταν θα αργούσε να παίξει. Άρα το κάψιμο παιχτών πάλι θα το είχαμε.
Καλή συζήτηση ο Ολιβέιρα ,άξιζε να δώσουμε τα 10-15 ; Δεν έχω άποψη. Κάνιας και Σακχοφ πάντως δεν θα κρατούσαμε. Άρα ο λόγος που έφυγε ο Ρασβαν παραμένει (εκτός αν προτίμησε τα πετροδολλαρα)
Υπάρχουν και καλές και κακες επιλογές , δουλειά του προπονητή είναι να παίρνει το καλύτερο από όλους
- These users thanked the author niks for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
- O Teleutaios Savourai
Ο ρόλος του Βιεϊρίνια ποιος είναι; Ξέρουμε;
Ελπίζω του χρόνου να έχει ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ.
Ελπίζω του χρόνου να έχει ρόλο στη διαμόρφωση του ρόστερ.
-
George Best4
Ο Ολιβέιρα δεν ήταν αυτός που έγινε μετά. 8 μύρια ρήτρα νομίζω είχε. Μας έδιναν 3-4 μύρια + Ολιβέιρα για Ζαμπα έλεγαν τότε. Δεν ξέρω τι ισχύει.niks έγραψε: Δευ 18 Μάιος 2026, 00:11 George,
Η διαδοχή του Μεϊτε από τον Μπάκα ήταν η χειρότερη στα χρονικά.
Αν δεχτούμε τα περι δεμένης ομάδας , τότε και φέτος τον Ιανουάριο που πραγματικά πετουσαμε , με την ίδια λογική όποιος και να ερχόταν θα αργούσε να παίξει.
Συμφωνώ.
Και εγώ με πετροδολλαρα θα πηγαινα έχοντας πάρει πρωτάθλημα θα έφευγα.
Το τι ισχύει δε ξέρω. Δε θα το μάθουμε ποτέ με αυτή τη διοίκηση άλλωστε.
Εδώ δε ξέραμε τι τραυματισμό είχε ο κάθε παίχτης μας.
Ξεχνάς κάτι ο Μεϊτε έχει την ποιότητα να κάνει 5 πράγματα στο γήπεδο και το έχει αποδείξει. Είναι επιλογή του προπονητή.
Είμαστε σίγουροι ότι είναι ο Ρώσος Οζντοεφ, ο Ρώσος Τσαλοφ? ο Μπακαγιοκο που είπες ο Κολλει? Οι 2 Ιταλοί φέτος?
Ακόμα και ο Ζαφείρης.... Που δεν είχε καμία λογική ένα κίνηση.
Ακόμα και ο Γερεμεγιεφ. Όχι δεν ήταν. Άλλον επιθετικό δούλευαν είπαν, τραυματίστηκε και ο μόνος που θα μπορούσε να είναι από την επόμενη μέρα κιόλας Τούμπα ήταν ο Γερεμεγιεφ.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου. Δουλειά του είναι να παίρνει το 100%. Δε μπορώ να του ρίξω ευθύνη για παθογένειες της διοίκησης που επηρεάζουν το έργο του.
Και το ίδιο ξαναλέω έγινε και με Αμπελ.