Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από tolis14 »

Το αφήνω στην άκρη το θέμα με τα χρέη προς τον Ιβάν (το έχουμε αναλύσει αρκετά αυτό). Αν όμως όντως ισχύει το ότι δεν έχει δώσει 100 χιλιάρικα για τον Jendryk, μιλάμε για μεγάλη χοντράδα και γελοιότητα. Ελπίζω να είναι τυπικό το θέμα ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω ότι απλά δεν τα πληρώνει απόντα 250 εκ. που έχει στην τράπεζα
These users thanked the author tolis14 for the post:
gervasio artigas
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

αρχισανε οι ευχες για την μανουλα
του προεδρου της μανας του συλλογου ή ακομη?

κατι "μυριστηκε" ο αλκης και ειχε καβατζα τα νερα απο την σουρωτη

ρε τον άπλα τον Θεσσαλονικεα
These users thanked the author prist64 for the post (total 4):
Parolos, eorptol1, ΚΩΣΤΑΣ2019, sandrel
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδηςγ

Δημοσίευση από Rexaris »

Patron έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 09:44
Sera4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:15 Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε "διακανονισμούς" σαν τον Ντον Κορλεόνε (θα σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς).

Σίγουρα θα επανέλθουν, οπότε υπομονή. Άλλωστε εδώ είμαστε Σαββιδομάνια όπως λένε (τιμή μου και καμάρι μου, αν προστατεύοντας την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θεωρούμαι και Σαββιδικός).
Καλημέρα σύντροφε, εγώ το έγραψα κ τα περί Ντον Βίτο είναι δικές σου αναγνώσεις. Ο κυρ μοντ έκρινε ότι παραποιησα την ιστορία κ τα έσβησε όλα συμπεριλαμβανομένων κ των απαντήσεων.
Μπορείς να ζητήσεις μόνιμο μπαν κανένα πρόβλημα, καμικάζι βέβαια δεν είμαι. Κ εγώ μαλακίες θεωρώ αυτά που γράφεις κι άκου ένα περίεργο: Σαββιδικο με θεωρώ.
Για εξήγησε μας μερικά πράγματα. Εννοείς οτι εσύ έγραψες με το άλλο account που έγινε μπαν; Και ξέρεις οτι το να γράφεις με δύο λογαριασμούς στο φόρουμ είναι λόγος μόνιμου μπαναρίσματος από μόνο του;

Εγώ έσβησα αυτά που έγραψες(;) και όλες τις αντιδράσεις. Καταλαβαίνεις οτι αυτά που έγραψες(;) μπορούν να επιφέρουν δικαστικές ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός;

Σε παρακαλώ εξηγήσου μπας και δεν κατάλαβα κάτι καλά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Όχι για άλλο μιλάμε, ποια διπλά account;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδηςγ

Δημοσίευση από eorptol1 »

Rexaris έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 00:48
Patron έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 09:44
Sera4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:15 Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε "διακανονισμούς" σαν τον Ντον Κορλεόνε (θα σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς).

Σίγουρα θα επανέλθουν, οπότε υπομονή. Άλλωστε εδώ είμαστε Σαββιδομάνια όπως λένε (τιμή μου και καμάρι μου, αν προστατεύοντας την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θεωρούμαι και Σαββιδικός).
Καλημέρα σύντροφε, εγώ το έγραψα κ τα περί Ντον Βίτο είναι δικές σου αναγνώσεις. Ο κυρ μοντ έκρινε ότι παραποιησα την ιστορία κ τα έσβησε όλα συμπεριλαμβανομένων κ των απαντήσεων.
Μπορείς να ζητήσεις μόνιμο μπαν κανένα πρόβλημα, καμικάζι βέβαια δεν είμαι. Κ εγώ μαλακίες θεωρώ αυτά που γράφεις κι άκου ένα περίεργο: Σαββιδικο με θεωρώ.
Για εξήγησε μας μερικά πράγματα. Εννοείς οτι εσύ έγραψες με το άλλο account που έγινε μπαν; Και ξέρεις οτι το να γράφεις με δύο λογαριασμούς στο φόρουμ είναι λόγος μόνιμου μπαναρίσματος από μόνο του;

Εγώ έσβησα αυτά που έγραψες(;) και όλες τις αντιδράσεις. Καταλαβαίνεις οτι αυτά που έγραψες(;) μπορούν να επιφέρουν δικαστικές ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός;

Σε παρακαλώ εξηγήσου μπας και δεν κατάλαβα κάτι καλά.
αυτα τα λενε μονο κατι γραφικοι ρουληδες στο ιντερνετ.....καποιοι εδω δεν ξερετε μαλλον που βρισκεστε και τι λετε σεβασμος στον ΠΑΟΚ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
These users thanked the author eorptol1 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Από την μια πλευρά μαθαίνουμε μόνο ευχάριστα και ονειρευόμαστε.Απο την άλλη μαθαίνουμε μόνο πουστλουκια για να το πω ευγενικά και θα τρέχουμε στα δικαστήρια για τα συμφωνηθέντα.
These users thanked the author adam04 for the post (total 4):
ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, leomatos88, sandrel
Sal Paradise

Δημοσίευση από Sal Paradise »

Αναρωτιέμαι γιατί ο Μυστακίδης δεν απαντάει στα θέματα του εξώδικου και του Γεντρικ.
Τόσο άχρηστο staff επικοινωνίας και δημ. σχέσεων έχει;
Δεν τον νοιάζει;
Περιέργο μου φάινεται
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

prist64 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 00:21 αρχισανε οι ευχες για την μανουλα
του προεδρου της μανας του συλλογου ή ακομη?

κατι "μυριστηκε" ο αλκης και ειχε καβατζα τα νερα απο την σουρωτη

ρε τον άπλα τον Θεσσαλονικεα
Από πρώτο χέρι ήξερε, από τον εξαφανισμένο. :geek:
Ανακοίνωση Δυτικές Συνοικίες έγραψε:...σε μια επόμενη ερώτηση μας πως μπορεί να ακυρωθεί αυτό το μνημόνιο, η αυθόρμητη απάντηση του ήταν μόνο αν πάρω την υπογραφή μου πίσω, εγώ την υπογραφή μου δεν την παίρνω εκτός αν παραιτηθώ και μας συμπλήρωσε επίσης παρουσία άνω των 30 ατόμων ότι αν πάρει πίσω την υπογραφή του, του έχει πει ο κ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ότι έχει τους τρόπους να τον κάνει να το μετανιώσει, στην άμεση αντίδραση που υπήρξε λόγω της διαφαινόμενης απειλής που αφέθηκε να εννοηθεί προς το προσώπου του οποιουδήποτε προέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ από τον οποιονδήποτε ,η κυβίστηση ήταν άμεση, ότι δεν καταλάβαμε καλά και ότι εννοούσε ότι δεν αρέσει στον κ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ να άρουν τον λόγο τους, όπως δεν προβαίνει και ο ίδιος αντίστοιχα σε κάτι τέτοιο....
These users thanked the author Sera4 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sal Paradise έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:18 Αναρωτιέμαι γιατί ο Μυστακίδης δεν απαντάει στα θέματα του εξώδικου και του Γεντρικ.
Δεν τον νοιάζει;
Περιέργο μου φάινεται
Εικάζω ότι είτε δεν τον ενδιαφέρει είτε ίσως να θεωρεί ότι με αυτήν την τακτική περνάει στους υποστηρικτές του ότι δε μασάει, δεν πιέζεται και παίζει μπάλα στο δικό του τέμπο. Βέβαια, αν συνεχιστεί αυτή η φάση, αν τυχόν δε βοηθήσει λίγο και το αγωνιστικό στη συνέχεια (μακάρι να βρει σύντομα σταθερότητα η ομάδα και να πηγαίνει από νίκη σε νίκη), προβλέπω να εκπλήσσεται δυσάρεστα.
Sal Paradise

Δημοσίευση από Sal Paradise »

navigator11 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:56
Sal Paradise έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 11:18 Αναρωτιέμαι γιατί ο Μυστακίδης δεν απαντάει στα θέματα του εξώδικου και του Γεντρικ.
Δεν τον νοιάζει;
Περιέργο μου φάινεται
Εικάζω ότι είτε δεν τον ενδιαφέρει είτε ίσως να θεωρεί ότι με αυτήν την τακτική περνάει στους υποστηρικτές του ότι δε μασάει, δεν πιέζεται και παίζει μπάλα στο δικό του τέμπο. Βέβαια, αν συνεχιστεί αυτή η φάση, αν τυχόν δε βοηθήσει λίγο και το αγωνιστικό στη συνέχεια (μακάρι να βρει σύντομα σταθερότητα η ομάδα και να πηγαίνει από νίκη σε νίκη), προβλέπω να εκπλήσσεται δυσάρεστα.
Μπορεί.
Αν και νομίζω οτι έτσι χάνει σε υποστήριξη (που την χρειάζεται) καθώς νομίζω οτι οι απλοί οπαδοι δεν το ερμηνεύουν αυτό ως 'αμάσητη στάση".

Εχουμε απο τη μια τα τρολ του να λένε μπατιρη τον Σαββίδη, και απο την άλλη, ο ίδιος να μην πληρώνει ουτε τον παίκτη (Γεντρικ) που υποσχέθηκε στον ΑΣ...
Ειναι σα να τους ταπώνει, ο ίδιος, ακυρώνοντας το (ηλίθιο) επιχείρημα τους ;)
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Blackgr4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 20:51 Ψήνεστε να ρίξετε λίγο όλοι σας τους τόνους ή θα συνεχίζεται η ίδια κουβέντα με τις ίδιες εξυπνάδες κάθε μέρα;
Ειδικά ορισμένοι έχει εδώ και 6-7 μήνες που έχετε πάρει εργολαβία κάθε τσαμπουκά και ειρωνεία με άλλα μέλη.
Ελπίζω να μην πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά ναι υπάρχουν άτομα με διαφορετική άποψη. Και όχι, δεν έχει γιατί και πως. Έτσι είναι. Παντού.
H αποψη ειναι κατι που διαμορφωνεται.
Και μαλλον ξεχνας...

Ξεχνας οτι μεχρι να δουμε ολα τα επεισοδια και το παρασκηνιο, ολοι ημασταν πολυ θετικοι με την αναμιξη του Μυστακιδη,. Oταν ανακοινωθηκε η συμφωνια για το γηπεδο τι σκεφτηκε η πλειοψηφια? Χαρηκε ή προβληματιστηκε? Καθισαμε να προβληματιστουμε μηπως για οτι θα ερχοταν μετα?
Το φανταζομασταν? ΟΧΙ

Ξεχνας οτι η πλειοψηφια εκανε κριτικη στον Σαββιδη για την περσινη χρονια, για την κατασταση που δημιουργηθηκε με τον προπονητη και για 1 μηνα δεν ξεραμε αν εχουμε coach.
Ξεχνας οτι υπηρχε μια ευνοικη κατασταση και η πλειοψηφια ηταν θετικη με την εμπλοκη του.

Το οτι η πλειοψηφια πλεον εχει αρνητικη αποψη για εκεινον, οφειλεται στις δικες του τακτικες και δικα του λαθη.
(Που δεν ειναι κανα παιδακι, για αυτον δεν ειναι λαθη αφου ξερει πολυ καλα τι κανει...)

Και προσεξτε τι γραφετε...
Ο Σαββιδης πηρε εναν ΠΑΟΚ απο το ΤΙΠΟΤΑ και του εδωσε τα ΠΑΝΤΑ. Απο μιζερους μας εκανε υπερηφανους.
Δειτε λιγο την πραγματικοτητα και μη μου παρεξηγηστε.

Ο Μυστακιδης μεχρι στιγμης εχει δωσει περισσοτερα προβληματα στον οργανισμο παρα χαρες, λυσεις ή διακρισεις.

Δεν δεχομαι οποτε αποψεις που βαζουν σε ζυγαριες ανθρωπους και καταστασεις.
Δεν δεχομαι να βγαινουν εδω μεσα και να κανουν κριτικη στον Χατζοπουλο (ή σε οποιον αλλον εχει προσφερει) ή να βγαζουν ανακοινωσεις οι συνδεσμοι εναντιον του και να τον βριζουν.
Δεν με εκφραζουν και αισθανομαι μονο ντροπη και αποστροφη για αυτο. Επειδη ο ενας ειναι billionaire και ο αλλος οχι, ξεχναμε τα παντα?
Δεν χρειαζονται να γινονται αναλυσεις για το αυτονοητο.

Αν μετα απο ολα αυτα που εχουμε δει εξακολουθει να ειναι ιερη αγελαδα ο Τελης για καποιους, υπαρχει προβλημα...
Αν δεν προβληματιζεται η "αντιθετη αποψη" με ολα τα επεισοδια που εχουμε δει απο το καλοκαιρι, υπαρχει προβλημα.

Και το ξαναλεω οι αποψεις διαμορφωνονται. Δεν ημασταν ουτε προκατειλημμένοι, ουτε απογοητευμενοι οταν ανακοινωθηκε η εμπλοκη Μυστακιδη.

Ελπιζω να μην πεφτεις απο τα συννεφα με αυτα που λέω και ελπιζω να ειστε 35+, να εχετε βιωσει τι σημαινει να εχεις για καλυτερους παιχτες τον Ρουντ Κνολ και τον Σαλμον και να ελπιζεις σε κατι το οποιο δεν θα ερχοταν ποτε.

Και 20 χρονια να περασουν με τον Τελη, και ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο να ειναι και 19 Ευρωλιγκες να παρει, παλι μοιραια στη σκια του Σαββιδη θα ειναι.
Ποσο τωρα ειδικα που θα κανει και το γηπεδο.

Οσα λεφτα και να δωσει ο Τελης οτι και να κανει δε θα εχει το ιδιο αποτυπωμα στην ιστορια μας.

Γιατι ο Σαββιδης εδωσε ονειρο, υπερηφανεια, τιτλους και οραμα σε εναν απελπισμενο λαο που δεν εβλεπε διακριση η χαρα ουτε με το κυαλι σε κανενα αθλημα. (Και οχι μονο το εκανε στην ΠΑΕ, αλλα βοηθησε και το βολλευ να κατακτησει τιτλους και το μπασκετ να μην καταρρευσει)
Γιατι δημιουργησε νεους φιλαθλους. Γιατι αλλαξε το στατους και της ομαδας αλλα και το δικο μας mindset.
Δεν εφτιαξε παραγκα, γκρεμισε αυτη που υπηρχε και πηρε 1 πρωταθλημα αηττητο και ενα απο το -11.

Μην εχετε δεδομενη την επιτυχια.
Ο ΠΑΟΚ προ Σαββιδη ηταν επιπεδου Αρη.
These users thanked the author George Best4 for the post (total 6):
adam04, Maklaz, theo-drama, Apil44, sandrel, eorptol1
giannisparis4

Δημοσίευση από giannisparis4 »

George Best4 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:17 Ο ΠΑΟΚ προ Σαββιδη ηταν επιπεδου Αρη.
Σοβαρα τωρα?
Προφανως ζουμε τη χρυση εποχη του ΠΑΟΚ επι Σαββιδη, αλλα ρε φιλε συγγνωμη αλλα ντροπη να γραφεται κατι τετοιο.
These users thanked the author giannisparis4 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Γιατί ψέματα είναι;
giannisparis4

Δημοσίευση από giannisparis4 »

Φυσικα και ειναι ψεματα. Ποσο χρονων ειστε ρε παιδια που μας συγκρινεται με τον ανυπαρκτο αρουλη του 1 κυπελλου απο ιδρυσεως α εθνικης, τις μηδενικες πορειες στην ευρωπη και τις μηδαμινες διεκδικησεις πρωτων θεσεων.
These users thanked the author giannisparis4 for the post (total 3):
KalamarGiannis, Andrew R, Special 4
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

George Best4 έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 12:17
Blackgr4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 20:51 Ψήνεστε να ρίξετε λίγο όλοι σας τους τόνους ή θα συνεχίζεται η ίδια κουβέντα με τις ίδιες εξυπνάδες κάθε μέρα;
Ειδικά ορισμένοι έχει εδώ και 6-7 μήνες που έχετε πάρει εργολαβία κάθε τσαμπουκά και ειρωνεία με άλλα μέλη.
Ελπίζω να μην πέφτετε από τα σύννεφα, αλλά ναι υπάρχουν άτομα με διαφορετική άποψη. Και όχι, δεν έχει γιατί και πως. Έτσι είναι. Παντού.
H αποψη ειναι κατι που διαμορφωνεται.
Και μαλλον ξεχνας...

Ξεχνας οτι μεχρι να δουμε ολα τα επεισοδια και το παρασκηνιο, ολοι ημασταν πολυ θετικοι με την αναμιξη του Μυστακιδη,. Oταν ανακοινωθηκε η συμφωνια για το γηπεδο τι σκεφτηκε η πλειοψηφια? Χαρηκε ή προβληματιστηκε? Καθισαμε να προβληματιστουμε μηπως για οτι θα ερχοταν μετα?
Το φανταζομασταν? ΟΧΙ

Ξεχνας οτι η πλειοψηφια εκανε κριτικη στον Σαββιδη για την περσινη χρονια, για την κατασταση που δημιουργηθηκε με τον προπονητη και για 1 μηνα δεν ξεραμε αν εχουμε coach.
Ξεχνας οτι υπηρχε μια ευνοικη κατασταση και η πλειοψηφια ηταν θετικη με την εμπλοκη του.

Το οτι η πλειοψηφια πλεον εχει αρνητικη αποψη για εκεινον, οφειλεται στις δικες του τακτικες και δικα του λαθη.
(Που δεν ειναι κανα παιδακι, για αυτον δεν ειναι λαθη αφου ξερει πολυ καλα τι κανει...)

Και προσεξτε τι γραφετε...
Ο Σαββιδης πηρε εναν ΠΑΟΚ απο το ΤΙΠΟΤΑ και του εδωσε τα ΠΑΝΤΑ. Απο μιζερους μας εκανε υπερηφανους.
Δειτε λιγο την πραγματικοτητα και μη μου παρεξηγηστε.

Ο Μυστακιδης μεχρι στιγμης εχει δωσει περισσοτερα προβληματα στον οργανισμο παρα χαρες, λυσεις ή διακρισεις.

Δεν δεχομαι οποτε αποψεις που βαζουν σε ζυγαριες ανθρωπους και καταστασεις.
Δεν δεχομαι να βγαινουν εδω μεσα και να κανουν κριτικη στον Χατζοπουλο (ή σε οποιον αλλον εχει προσφερει) ή να βγαζουν ανακοινωσεις οι συνδεσμοι εναντιον του και να τον βριζουν.
Δεν με εκφραζουν και αισθανομαι μονο ντροπη και αποστροφη για αυτο. Επειδη ο ενας ειναι billionaire και ο αλλος οχι, ξεχναμε τα παντα?
Δεν χρειαζονται να γινονται αναλυσεις για το αυτονοητο.

Αν μετα απο ολα αυτα που εχουμε δει εξακολουθει να ειναι ιερη αγελαδα ο Τελης για καποιους, υπαρχει προβλημα...
Αν δεν προβληματιζεται η "αντιθετη αποψη" με ολα τα επεισοδια που εχουμε δει απο το καλοκαιρι, υπαρχει προβλημα.

Και το ξαναλεω οι αποψεις διαμορφωνονται. Δεν ημασταν ουτε προκατειλημμένοι, ουτε απογοητευμενοι οταν ανακοινωθηκε η εμπλοκη Μυστακιδη.

Ελπιζω να μην πεφτεις απο τα συννεφα με αυτα που λέω και ελπιζω να ειστε 35+, να εχετε βιωσει τι σημαινει να εχεις για καλυτερους παιχτες τον Ρουντ Κνολ και τον Σαλμον και να ελπιζεις σε κατι το οποιο δεν θα ερχοταν ποτε.

Και 20 χρονια να περασουν με τον Τελη, και ο καλυτερος ανθρωπος στον κοσμο να ειναι και 19 Ευρωλιγκες να παρει, παλι μοιραια στη σκια του Σαββιδη θα ειναι.
Ποσο τωρα ειδικα που θα κανει και το γηπεδο.

Οσα λεφτα και να δωσει ο Τελης οτι και να κανει δε θα εχει το ιδιο αποτυπωμα στην ιστορια μας.

Γιατι ο Σαββιδης εδωσε ονειρο, υπερηφανεια, τιτλους και οραμα σε εναν απελπισμενο λαο που δεν εβλεπε διακριση η χαρα ουτε με το κυαλι σε κανενα αθλημα. (Και οχι μονο το εκανε στην ΠΑΕ, αλλα βοηθησε και το βολλευ να κατακτησει τιτλους και το μπασκετ να μην καταρρευσει)
Γιατι δημιουργησε νεους φιλαθλους. Γιατι αλλαξε το στατους και της ομαδας αλλα και το δικο μας mindset.
Δεν εφτιαξε παραγκα, γκρεμισε αυτη που υπηρχε και πηρε 1 πρωταθλημα αηττητο και ενα απο το -11.

Μην εχετε δεδομενη την επιτυχια.
Ο ΠΑΟΚ προ Σαββιδη ηταν επιπεδου Αρη.
Υποθέτω πως μπερδεύτηκες και απάντησες σε εμένα ενώ ήθελες να απαντήσεις σε άλλον. Φυσικά κατανοητό το λάθος και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Μια μόνο διόρθωση σχετικά με τις τελευταίες δυο προτάσεις που έγραψες.
Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι, απλά να σε ενημερώσω πως επιπέδου Άρη ούτε ήμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα είμαστε ποτέ μας.
Αναφέρεσαι σε ομάδα που δεν έχει κερδίσει ποτέ της τίτλο από τότε που έγινε επαγγελματικό το ποδόσφαιρο στη χώρα μας. Ποτέ όμως.
Εμείς πήραμε ένα πρωτάθλημα, πήραμε και κύπελλα, κάναμε και Ευρωπαϊκές πορείες, είχαμε και διπλάσιο μ.ο. εισιτηρίων σχεδόν κάθε χρονιά, άσε που δεν πέσαμε ΠΟΤΕ κατηγορία.
Μην κάνεις λοιπόν το λάθος, θέλοντας να τονίσεις το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Ιβάν στο να γιγαντωθεί ο ΠΑΟΚ, να μας συγκρίνεις με ομάδες που ήταν ανέκαθεν δυο επίπεδα κάτω από τον ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
theo-drama, Patron, Andrew R, Special 4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”