ουστ ρε στημενε χαρτινε .....σας εχει ξεφτιλισει ο ΠΑΟΚ με καθε τροπο αγωνιστικα να χαιρεσε τον γαβρο προεδρο σου ΚΑΙ ΞΥΔΙΙΙΙΙΙ ΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ,εκανες τον κοπο να μπεις να το παιξεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ και να πει ενα σωρο αθλιοτητες .....ερχονται τα καλλιτερα να το περιμενεις σε περιμενουμε και με αλλο nikname....Ο ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΧΑΡΤΙΝΕnikmen έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:41 Διαπιστώνω ότι η κουβέντα περι ηθικης επιβάλλεται να έχει μόνο μια κατεύθυνση αλλιώς δεν βολεύει.
Καμία απάντηση στα παραδείγματα που έγραψα πάρα μόνο γέλια Πρεσπες Χρυσανθους.
Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
- These users thanked the author eorptol1 for the post:
- ALexkarag4
Αλλοθρησκος ειναι ποιες αιρετικες φωνες .....
Εραιτοικαίς φοναίς;
Τέτοια ανορθογραφία της αλήθειας, δε συνιστά αιρετική φωνή , δεν πάει απλά κόντρα σε κάτι κατεστημένο, αλλά αναπαράγει τη χειρότερη προπαγάνδα που ξέρουμε από πού ξεκινάει.. και το κάνει προκλητικά, χωρίς ίχνος ή υποψία τεκμηρίωσης..
Αν τρολάρεις, τότε πάσο..
Τέτοια ανορθογραφία της αλήθειας, δε συνιστά αιρετική φωνή , δεν πάει απλά κόντρα σε κάτι κατεστημένο, αλλά αναπαράγει τη χειρότερη προπαγάνδα που ξέρουμε από πού ξεκινάει.. και το κάνει προκλητικά, χωρίς ίχνος ή υποψία τεκμηρίωσης..
Αν τρολάρεις, τότε πάσο..
- These users thanked the author trouman for the post:
- ALexkarag4
Ο nickmen έφυγε μόνιμα. Που θα έρθει στα μούτρα μας να υπαινιχθεί οτι ο ΠΑΟΚ, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη σφαγές και αδικίες δωροδόκησε τον Πανσερραϊκό.
Δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο τύπος αλλά μάλλον κρίνει εκ των ιδίων τα αλλότρια. Όταν είναι να πιάσουμε τον ΠΑΟΚ στο στόμα μας, το πλένουμε πρώτα.
Δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο τύπος αλλά μάλλον κρίνει εκ των ιδίων τα αλλότρια. Όταν είναι να πιάσουμε τον ΠΑΟΚ στο στόμα μας, το πλένουμε πρώτα.
Αρχισα να διαβαζω τα περι χεσμεντε ηθικης και να χαμε να λεγαμε και αρχιζω να πιστευω οτι οπαδοι ομαδων εο χαλαστηκαν που τους κοψαμε τις κυριακες που αγαπησαν με την κανονικότητα του κορακιου και αποφασισαν να γινουν ΠΑΟΚ για να μας διαβρωσουν το DNA.
Τετοιο κομπλεξ με τον ΠΑΟΚ ουτε ο παπαναστασιακος.
Τετοιο κομπλεξ με τον ΠΑΟΚ ουτε ο παπαναστασιακος.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ποιός mod ενέκρινε το post και γιατί.Rexaris έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 01:15 Ο nickmen έφυγε μόνιμα. Που θα έρθει στα μούτρα μας να υπαινιχθεί οτι ο ΠΑΟΚ, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη σφαγές και αδικίες δωροδόκησε τον Πανσερραϊκό.
Διότι το πρώην μέλος βρισκόταν υπό τον περιορισμό των 100 δημοσιεύσεων υπό έγκριση. Τι νόημα έχει η έγκριση;
Το να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
Σωστά;
Σίγουρα κάποιος mod το διάβασε, έκρινε ότι δεν παραβιάζει κάποιο κανόνα του φόρουμ και το πέρασε.
Αφού υπήρξαν στη συνέχεια αντιδράσεις, έπεσε το πρώτο μπαν που ήταν για ένα μήνα.
Στη συνέχεια αφού πέρασε κάποια ώρα και συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις, το μπαν έγινε μόνιμο.
Εγώ κάπως έτσι το είδα.
Πιο πολύ δοκιμαστικό είναι το σχόλιο μου, αν μιλάτε γι αυτό τόση ώρα. Νομίζω ότι δεν έχω κάποια προ-έγκριση αλλά ούτε και κάποιον έλεγχο στα ποστ μου. Αν έχω και το διαβάζει τώρα κάποιος mod, για να μην γίνω ρεζίλι ας το διαγράψει. Βέβαια αν το διαβάζετε χωρίς να περάσει έγκριση, πάλι ρεζίλι γίνομαι. Θα βάλω τελεία.
Edit: Το αφήνω ως έχει. Σε μένα τουλάχιστον το σχόλιο μου φαίνεται κανονικά να έχει περάσει δίχως κάποια έγκριση. Μήπως άδικα λέτε για την έγκριση;
Edit: Το αφήνω ως έχει. Σε μένα τουλάχιστον το σχόλιο μου φαίνεται κανονικά να έχει περάσει δίχως κάποια έγκριση. Μήπως άδικα λέτε για την έγκριση;
Σωστή η επισήμανσή σου @Special 4 αλλά αυτά συμβαίνουν. Ο συνάδελφος που το διάβασε μάλλον βιαστικά δεν πρόσεξε τα επίμαχα σημεία. Εδώ είμαστε μόνιμα μεταξύ του να αφήνουμε τον κόσμο να λέει τη γνώμη του και του να κόβουμε όσους ξεπερνούν τα όρια. Κάνεις το ένα σου την πέφτουν οι μεν, κάνεις το άλλο σου την πέφτουν οι δε.
Και ναι, μερικές φορές οι αντιδράσεις των υπόλοιπων μελών τραβάνε την προσοχή μας ωστε να εξετάσουμε ένα σχόλιο που μας ξέφυγε. Δεν είναι κακό αυτό.
Το θέμα είναι οτι ο πρώτος μοντ τον μπλόκαρε αρκετά γρήγορα και όταν το διάβασα εγώ το έκανα μόνιμο επειδή πιστεύω οτι ο (πρώην) χρήστης ήταν κακοπροαίρετος και κανένα προσωρινό μπαν δεν θα τον συνέτιζε.
Και ναι, μερικές φορές οι αντιδράσεις των υπόλοιπων μελών τραβάνε την προσοχή μας ωστε να εξετάσουμε ένα σχόλιο που μας ξέφυγε. Δεν είναι κακό αυτό.
Το θέμα είναι οτι ο πρώτος μοντ τον μπλόκαρε αρκετά γρήγορα και όταν το διάβασα εγώ το έκανα μόνιμο επειδή πιστεύω οτι ο (πρώην) χρήστης ήταν κακοπροαίρετος και κανένα προσωρινό μπαν δεν θα τον συνέτιζε.
Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε "διακανονισμούς" σαν τον Ντον Κορλεόνε (θα σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς).
Σίγουρα θα επανέλθουν, οπότε υπομονή. Άλλωστε εδώ είμαστε Σαββιδομάνια όπως λένε (τιμή μου και καμάρι μου, αν προστατεύοντας την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θεωρούμαι και Σαββιδικός).
Σίγουρα θα επανέλθουν, οπότε υπομονή. Άλλωστε εδώ είμαστε Σαββιδομάνια όπως λένε (τιμή μου και καμάρι μου, αν προστατεύοντας την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θεωρούμαι και Σαββιδικός).
Δεν αφορούσε εσένα η συζήτηση φίλε, αλλά κάποιον άλλο ο οποίος ήδη μας αποχαιρέτησε. Συνέχισε τις συζητήσεις σου άφοβα.Anwnimos έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 02:52 Πιο πολύ δοκιμαστικό είναι το σχόλιο μου, αν μιλάτε γι αυτό τόση ώρα. Νομίζω ότι δεν έχω κάποια προ-έγκριση αλλά ούτε και κάποιον έλεγχο στα ποστ μου. Αν έχω και το διαβάζει τώρα κάποιος mod, για να μην γίνω ρεζίλι ας το διαγράψει. Βέβαια αν το διαβάζετε χωρίς να περάσει έγκριση, πάλι ρεζίλι γίνομαι. Θα βάλω τελεία.
Τους πονάει πολύ ο ΠΑΟΚ φίλε.Sera4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:15 Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε "διακανονισμούς" σαν τον Ντον Κορλεόνε (θα σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς).
σε ένα τόπικ του μπάσκετ, επίσημα ΕΜΦΥΛΙΟΣ.
PS: Είναι πλεονεξία το να λες τα πάντα, αλλά να μη θέλεις να ακούς τίποτε (Δημόκριτος).
PS: Είναι πλεονεξία το να λες τα πάντα, αλλά να μη θέλεις να ακούς τίποτε (Δημόκριτος).
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
"Είναι πρόβλημα ν ακούς και να διαβάζεις τόσα, αλλά να μην θέλεις να καταλάβεις τίποτα""
Κώστας
Κώστας
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- Kabamaru11, Χωρικός
- zarathustra79
Ας πω και γω τη γνώμη μου.
Εξαρχής μύριζε μπαρούτι η κατάσταση. Δε θα κρίνω τον μυστακίδη για το οτι θέλει να εξαγοράσει την ΠΑΕ. Δικαίωμα του είναι. Ούτε θα μπω στη διαδικασία για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν από πίσω. Όμως ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι ένας, από την μπροστινή πόρτα. Οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, όπως αυτή να μην εξοφλήσει το αναγνωρισμένο χρέος προς τον Σαββίδη είναι κατακριτέα.
Το να ζητά κανείς να φύγει επειδή δεν εξοφλει τον Σαββίδη βέβαια ειναι ακραίο. Ούτε παρομοιώσεις με τον Μπατατούδη και λοιπούς πρώην μεγαλομετόχους που άφηναν απλήρωτα χρέη επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να τα αποπληρώσουν. Ο Μυστακίδης εδώ κάνει κίνηση σε σκακιέρα. Αυτό είναι το λάθος που πρέπει όλοι να του φορτώσουμε. Οτι πάει να κάνει τον ΠΑΟΚ σκακιέρα. Και οτι χρησιμοποιεί ως πιόνι μια οικονομική διαφορά της ΚΑΕ με την πλευρά Σαββίδη.
Αν θέλει η πλευρά Μυστακίδη να έχει ομόφωνα τη στήριξη του κόσμου (ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ), ας παίξει την παρτίδα χωρίς να μπαίνει ανάμεσα ο ΠΑΟΚ.
Εξαρχής μύριζε μπαρούτι η κατάσταση. Δε θα κρίνω τον μυστακίδη για το οτι θέλει να εξαγοράσει την ΠΑΕ. Δικαίωμα του είναι. Ούτε θα μπω στη διαδικασία για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν από πίσω. Όμως ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι ένας, από την μπροστινή πόρτα. Οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, όπως αυτή να μην εξοφλήσει το αναγνωρισμένο χρέος προς τον Σαββίδη είναι κατακριτέα.
Το να ζητά κανείς να φύγει επειδή δεν εξοφλει τον Σαββίδη βέβαια ειναι ακραίο. Ούτε παρομοιώσεις με τον Μπατατούδη και λοιπούς πρώην μεγαλομετόχους που άφηναν απλήρωτα χρέη επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να τα αποπληρώσουν. Ο Μυστακίδης εδώ κάνει κίνηση σε σκακιέρα. Αυτό είναι το λάθος που πρέπει όλοι να του φορτώσουμε. Οτι πάει να κάνει τον ΠΑΟΚ σκακιέρα. Και οτι χρησιμοποιεί ως πιόνι μια οικονομική διαφορά της ΚΑΕ με την πλευρά Σαββίδη.
Αν θέλει η πλευρά Μυστακίδη να έχει ομόφωνα τη στήριξη του κόσμου (ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ), ας παίξει την παρτίδα χωρίς να μπαίνει ανάμεσα ο ΠΑΟΚ.
-
gervasio artigas
"σ' ενα τοπικ του μπασκετ του ΠΑΟΚ , το κυριαρχο ειναι ο ΠΑΟΚ οχι το μπασκετ"palok έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:47 σε ένα τόπικ του μπάσκετ, επίσημα ΕΜΦΥΛΙΟΣ.
ασπρόμαυρη λαικη παροιμια
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Χωρικός