Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Special 4 »

Rexaris έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 01:15 Ο nickmen έφυγε μόνιμα. Που θα έρθει στα μούτρα μας να υπαινιχθεί οτι ο ΠΑΟΚ, του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη σφαγές και αδικίες δωροδόκησε τον Πανσερραϊκό.

Δεν ξέρω τι ομάδα είναι ο τύπος αλλά μάλλον κρίνει εκ των ιδίων τα αλλότρια. Όταν είναι να πιάσουμε τον ΠΑΟΚ στο στόμα μας, το πλένουμε πρώτα.
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ποιός mod ενέκρινε το post και γιατί.

Διότι το πρώην μέλος βρισκόταν υπό τον περιορισμό των 100 δημοσιεύσεων υπό έγκριση. Τι νόημα έχει η έγκριση;
Το να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις.
Σωστά;

Σίγουρα κάποιος mod το διάβασε, έκρινε ότι δεν παραβιάζει κάποιο κανόνα του φόρουμ και το πέρασε.
Αφού υπήρξαν στη συνέχεια αντιδράσεις, έπεσε το πρώτο μπαν που ήταν για ένα μήνα.
Στη συνέχεια αφού πέρασε κάποια ώρα και συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις, το μπαν έγινε μόνιμο.

Εγώ κάπως έτσι το είδα.
Anwnimos

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Anwnimos »

Πιο πολύ δοκιμαστικό είναι το σχόλιο μου, αν μιλάτε γι αυτό τόση ώρα. Νομίζω ότι δεν έχω κάποια προ-έγκριση αλλά ούτε και κάποιον έλεγχο στα ποστ μου. Αν έχω και το διαβάζει τώρα κάποιος mod, για να μην γίνω ρεζίλι ας το διαγράψει. Βέβαια αν το διαβάζετε χωρίς να περάσει έγκριση, πάλι ρεζίλι γίνομαι. Θα βάλω τελεία.

Edit: Το αφήνω ως έχει. Σε μένα τουλάχιστον το σχόλιο μου φαίνεται κανονικά να έχει περάσει δίχως κάποια έγκριση. Μήπως άδικα λέτε για την έγκριση;
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδ

Δημοσίευση από Rexaris »

Σωστή η επισήμανςή σου αλλά αυτά συμβαίνουν. Ο συνάδελφος που το διάβασε μάλλον βιαστικά δεν πρόσεξε τα επίμαχα σημεία. Εδώ είμαστε μόνιμα μεταξύ του να αφήνουμε τον κόσμο να λέει τη γνώμη του και να κόβεις όσους ξεπερνούν τα όρια. Κάνεις το ένα σου την πέφτουν οι μεν, κάνεις το άλλο σου την πέφτουν οι δε.

Και ναι, μερικές φορές οι αντιδράσεις των υπόλοιπων μελών τραβάνε την προσοχή μας ωστε να εξετάσουμε ένα σχόλιο που μας ξέφυγε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Το θέμα είναι οτι ο πρώτος μοντ τον μπλόκαρε αρκετά γρήγορα και όταν το διάβασα εγώ το έκανα μόνιμο επειδή πιστεύω οτι ο (πρώην) χρήστης ήταν κακοπροαίρετος και όχι μήνας, ούτε χρόνος δεν θα τον συνέτιζε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”