Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Το αφήνω στην άκρη το θέμα με τα χρέη προς τον Ιβάν (το έχουμε αναλύσει αρκετά αυτό). Αν όμως όντως ισχύει το ότι δεν έχει δώσει 100 χιλιάρικα για τον Jendryk, μιλάμε για μεγάλη χοντράδα και γελοιότητα. Ελπίζω να είναι τυπικό το θέμα ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω ότι απλά δεν τα πληρώνει απόντα 250 εκ. που έχει στην τράπεζα
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- gervasio artigas
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
αρχισανε οι ευχες για την μανουλα
του προεδρου της μανας του συλλογου ή ακομη?
κατι "μυριστηκε" ο αλκης και ειχε καβατζα τα νερα απο την σουρωτη
ρε τον άπλα τον Θεσσαλονικεα
του προεδρου της μανας του συλλογου ή ακομη?
κατι "μυριστηκε" ο αλκης και ειχε καβατζα τα νερα απο την σουρωτη
ρε τον άπλα τον Θεσσαλονικεα
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδηςγ
Για εξήγησε μας μερικά πράγματα. Εννοείς οτι εσύ έγραψες με το άλλο account που έγινε μπαν; Και ξέρεις οτι το να γράφεις με δύο λογαριασμούς στο φόρουμ είναι λόγος μόνιμου μπαναρίσματος από μόνο του;Patron έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 09:44Καλημέρα σύντροφε, εγώ το έγραψα κ τα περί Ντον Βίτο είναι δικές σου αναγνώσεις. Ο κυρ μοντ έκρινε ότι παραποιησα την ιστορία κ τα έσβησε όλα συμπεριλαμβανομένων κ των απαντήσεων.Sera4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:15 Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε "διακανονισμούς" σαν τον Ντον Κορλεόνε (θα σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς).
Σίγουρα θα επανέλθουν, οπότε υπομονή. Άλλωστε εδώ είμαστε Σαββιδομάνια όπως λένε (τιμή μου και καμάρι μου, αν προστατεύοντας την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θεωρούμαι και Σαββιδικός).
Μπορείς να ζητήσεις μόνιμο μπαν κανένα πρόβλημα, καμικάζι βέβαια δεν είμαι. Κ εγώ μαλακίες θεωρώ αυτά που γράφεις κι άκου ένα περίεργο: Σαββιδικο με θεωρώ.
Εγώ έσβησα αυτά που έγραψες(;) και όλες τις αντιδράσεις. Καταλαβαίνεις οτι αυτά που έγραψες(;) μπορούν να επιφέρουν δικαστικές ενέργειες από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ΠΑΕ Πανσερραϊκός;
Σε παρακαλώ εξηγήσου μπας και δεν κατάλαβα κάτι καλά.