Όλα στον αυτόματο πιλότο απορώ πώς περνούμε τίτλους και έχουμε ευρωπαϊκές διακρίσεις:):) για λίγο αφήσαμε τον ραζβαν στην ησυχία τού και πιάσαμε ΠΑΕ.... ΜΕΤΆ ΠΆΛΙ ραζβαν Μετα πάλι ραζβαν και ΠΑΕ.....WestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:48margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27 Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ κρατάει ετσι το σύνολο γιατι απο μεταγραφικό πλανο ειμαστε αστα να πανε.
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
- leomatos88, giaxxo
- Dimitris_L4
Μας φυλαξε ο Θεος που τον Ραζβαν τν εφερε κ τον κρατησε η παε..ουπς λαθος...eorptol1 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:25Όλα στον αυτόματο πιλότο απορώ πώς περνούμε τίτλους και έχουμε ευρωπαϊκές διακρίσεις:):) για λίγο αφήσαμε τον ραζβαν στην ησυχία τού και πιάσαμε ΠΑΕ.... ΜΕΤΆ ΠΆΛΙ ραζβαν Μετα πάλι ραζβαν και ΠΑΕ.....WestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:48margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27 Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ κρατάει ετσι το σύνολο γιατι απο μεταγραφικό πλανο ειμαστε αστα να πανε.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- giaxxo
Όταν τον πρώτο έφερε ο Ιβάν τον ραζβαν,όλοι και εγώ το θεωρήσαμε λάθος επιλογή,ο αμπαλος Ιβάν μας έβαλε τά γυαλιά εμάς τους πολυξερους.....
Ναι φιλε δίκιο έχεις, ευτυχώς ήρθε και ο τελης να κάνουμε καμιά μεταγραφή να κρατήσουμε και τον ΝτελιαWestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:48margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27 Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
Τι ακούμε ρε πστη μου
Δεν πειράζει, έχουν οι άλλοι πλάνα. Εμείς είμαστε "πάμε και όπου βγει", ένα απέραντο κωλοχανείο και τα σχετικά. Α ναι σωστά, είναι και ένας Λουτσέσκου γαντζωμένος, που τον πολεμάνε όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για να φύγει και κάνει και το ψάρι κρέας. Βάμος, βάμος 
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
- margas, astral, navigator11, giaxxo
- navigator11
Έχει μουλαρώσει κι αυτός ο Λουτσέσκου και σου λέει "Μου ξαναβάζετε για πολλοστή φορά εμπόδια και προσπαθείτε με λύσσα να με υπονομεύσετε ως επαγγελματία, μουνιά της ΠΑΕ; Εδώ θα μείνω, θα κυνηγήσω το νταμπλ μέχρι τέλους και, όταν τα καταφέρω, θα ευχαριστήσω και πάλι δημόσια τον πατερούλη για ό,τι πετύχουμε"
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Nassos, giaxxo
- WestBlock4
Αυτο που κολλαει τωρα? Μαλλον,δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τι γράφω ετσι?margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:55Ναι φιλε δίκιο έχεις, ευτυχώς ήρθε και ο τελης να κάνουμε καμιά μεταγραφή να κρατήσουμε και τον ΝτελιαWestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:48margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27 Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
Τι ακούμε ρε πστη μου
Μίλησα εγω για τέλη κ μπασκετ?
Αφου για σενα ο μεταγραφικος σχεδιασμός καθε φορα απο τα στελεχη που κανουν άριστα τη δουλεια τους οπως λες σε ικανοποιεί , οκ απο μενα ακουστηκες
- WestBlock4
Οχι ολα δουλεύουν άψογα, κινήσεις μελετημενες κ στην ώρα τους για να εισαι έτοιμος στα προκριματικά κλπ.Sera4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:09 Δεν πειράζει, έχουν οι άλλοι πλάνα. Εμείς είμαστε "πάμε και όπου βγει", ένα απέραντο κωλοχανείο και τα σχετικά. Α ναι σωστά, είναι και ένας Λουτσέσκου γαντζωμένος, που τον πολεμάνε όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για να φύγει και κάνει και το ψάρι κρέας. Βάμος, βάμος![]()
Μαλλον πρεπει να γυρισω πισω να διαβάσω τι έγραφαν ολοι εφω μεσα τέλη Αυγούστου. Κ καθε χρονο στο υελος των μεταγραφων
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- psychologos
Ανύπαρκτη διοίκηση και scouting team.
Βγήκαν οι παικτες από μόνοι τους και κόβουν βόλτες σε όλη την Ευρώπη με προσωπικά τους έξοδα μπας και πείσουν κανέναν γνωστό τους να υπογράψει στην ομάδα.
Κι ο Θυμιανης έβαλε μπαλωμενο παντελόνι να αναδείξει την οικονομική κατάσταση τη ομάδας μπας και έρθει κανένας στο τζάμπα.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
- Maklaz, Dimpatra, margas, Ally Samagoal
Αν σου χαλάει την αισθητική ο τρόπος διοίκησης της Παε γίνε γαύρος .
Έκανες και λαικ τρομάρα σου (ξέρεις εσύ )
Καμιά ομάδα δεν έχει 100% στις μεταγραφές. Το καλοκαίρι του 24 δεν πήγε καλά αλλά σε γενικές γραμμές τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά πετυχημένες οι κινήσεις και, απ' όταν κλέψαμε τον Μειτέ από τον Παναθηναικό, σύμφωνες με τα θέλω του προπονητή.
- WestBlock4
Για μενα το λες?DamoN έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:55 Αν σου χαλάει την αισθητική ο τρόπος διοίκησης της Παε γίνε γαύρος .
- WestBlock4
Ναι δυσκολεύεσαι να απαντήσεις?
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- DamoN