Μεταγραφές χειμώνα 2026
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
ο πιο ωραίος στην φωτο είναι ο Θυμιάνης.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- leomatos88, Мир
Ο Μόντριτς ακόμα να ξεπεράσει το κλαρίνο που του κέρασε ο μεγάλος ΠΑΟΚ στην ματσάρα με την Τότεναμ!
- These users thanked the author Nikos 74 for the post (total 3):
- Ally Samagoal, giaxxo, margas
Φερτε ενα αριστερο μπακ και ενα σεντερ μπακ ρε παιδια. Ο Γιαννουλης εβγαλε την ασσιστ χθες και τεζα η Μπαγιερν
-
psychologos
Με την διάσπαση που προκαλεί ο τέλης ξεχασαμε τις μεταγραφες. Παιζει τιποτα;
ο ΠΑΟΚ παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα
για να κανει το νταμπλ θελει 2 καλυτερους παικτες απο αυτους που εχει
στοπερ και αρ. μπακ αν τους παρει παει φουλ για νταμπλ και δεν θα υπολογιζει τραυματισμους, καρτες και συχνοτητα αγωνων
προσοχη!!
αν δεν βρει καλυτερους, ας μεινει ετσι και ο Θεος βοηθος
για να κανει το νταμπλ θελει 2 καλυτερους παικτες απο αυτους που εχει
στοπερ και αρ. μπακ αν τους παρει παει φουλ για νταμπλ και δεν θα υπολογιζει τραυματισμους, καρτες και συχνοτητα αγωνων
προσοχη!!
αν δεν βρει καλυτερους, ας μεινει ετσι και ο Θεος βοηθος
Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
- WestBlock4
margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27 Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα
Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ κρατάει ετσι το σύνολο γιατι απο μεταγραφικό πλανο ειμαστε αστα να πανε.
- Metagrafakias
Kατι μου λεει οτι στο τελος ο Σλοβενος θα ερθει, εξαλου ειναι και η μονη πιθανοτατα περιπτωση που ασχοληθηκαμε σοβαρα με προτασεις, συμβολαια κλπ και στο δεξι μπακ θα την βγαλει με το υπαρχον διδυμο..Για 6-7 ευκολα παιχνιδια στο Ελληνικο πρωταθλημα τον θελεις τον Σαστρε, τι στο διαολο δεν θα μπορεσει να ανταπεξελθει πλεον υγιης???
Θα είναι και γρίφος οι προσθαφερεσεις στη λίστα αν έρθουν πάνω από 3 παίκτες, θα βάλεις Ζαφείρη, Γερεμεγιεφ μετά; Στόπερ ή μπακ; Δικαίωμα 3 αλλαγών, ποιους βάζεις, ποιους βγάζεις;
Εκτός αν γίνει η ολική ανατροπή και μείνει ο Τσαλοφ στη λίστα που το θεωρώ απίθανο για την ώρα.
Εκτός αν γίνει η ολική ανατροπή και μείνει ο Τσαλοφ στη λίστα που το θεωρώ απίθανο για την ώρα.
Δεν ξέρω και αμφιβάλλω για την όποια προσφορά μπορεί να έχει ο Λόβρεν με σύνδρομο κοιλιακών και προσαγωγών. Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι γι' αυτό μέσα στην ομάδα έχουν γνώση.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι τέλους Μαϊου έχει σίγουρα να δώσει άλλα 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 2 και ελπίζω 3 στο κύπελλο και άλλα 3 στην Ευρώπη. Σύνολο άλλα 21 τουλάχιστον και έχει μέχρι στιγμής δώσει 33 αν μέτρησα καλά. Ο Λουτσέσκου πιστεύω ότι έχει πει στην διοίκηση τί χρειάζεται ή/ και τί όχι, ξέρει την κατάσταση του κάθε παίκτη, αλλά στο ποδόσφαιρο στην διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες. Νομίζω ότι 1-2 θωρακίσεις τις χρειάζεται η ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι τέλους Μαϊου έχει σίγουρα να δώσει άλλα 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, 2 και ελπίζω 3 στο κύπελλο και άλλα 3 στην Ευρώπη. Σύνολο άλλα 21 τουλάχιστον και έχει μέχρι στιγμής δώσει 33 αν μέτρησα καλά. Ο Λουτσέσκου πιστεύω ότι έχει πει στην διοίκηση τί χρειάζεται ή/ και τί όχι, ξέρει την κατάσταση του κάθε παίκτη, αλλά στο ποδόσφαιρο στην διάρκεια μιας ολόκληρης σεζόν υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες. Νομίζω ότι 1-2 θωρακίσεις τις χρειάζεται η ομάδα.