Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από eorptol1 »

WestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:48
margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27 Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα

Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ κρατάει ετσι το σύνολο γιατι απο μεταγραφικό πλανο ειμαστε αστα να πανε.
Όλα στον αυτόματο πιλότο απορώ πώς περνούμε τίτλους και έχουμε ευρωπαϊκές διακρίσεις:):) για λίγο αφήσαμε τον ραζβαν στην ησυχία τού και πιάσαμε ΠΑΕ.... ΜΕΤΆ ΠΆΛΙ ραζβαν Μετα πάλι ραζβαν και ΠΑΕ.....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
leomatos88, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

eorptol1 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:25
margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 11:27 Για κάποιο λόγο τα στελέχη που είναι στην ομάδα βρίσκονται εκεί. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς αν χρειάζεται να πάρουν παίκτη. Αν το θέλε ο ραζβαν θα γινόταν. Εγω όσο είναι χαρούμενος ο ραζβαν και θετικός με το πρότζεκτ της ομάδας είμαι καλα

Κανε το σταυρο σου που εχουμε το λουτσεσκου κ κρατάει ετσι το σύνολο γιατι απο μεταγραφικό πλανο ειμαστε αστα να πανε.
Όλα στον αυτόματο πιλότο απορώ πώς περνούμε τίτλους και έχουμε ευρωπαϊκές διακρίσεις:):) για λίγο αφήσαμε τον ραζβαν στην ησυχία τού και πιάσαμε ΠΑΕ.... ΜΕΤΆ ΠΆΛΙ ραζβαν Μετα πάλι ραζβαν και ΠΑΕ.....
Μας φυλαξε ο Θεος που τον Ραζβαν τν εφερε κ τον κρατησε η παε..ουπς λαθος...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Όταν τον πρώτο έφερε ο Ιβάν τον ραζβαν,όλοι και εγώ το θεωρήσαμε λάθος επιλογή,ο αμπαλος Ιβάν μας έβαλε τά γυαλιά εμάς τους πολυξερους.....
These users thanked the author eorptol1 for the post (total 2):
zaffodb, giaxxo
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Ναι φιλε δίκιο έχεις, ευτυχώς ήρθε και ο τελης να κάνουμε καμιά μεταγραφή να κρατήσουμε και τον Ντελια

Τι ακούμε ρε πστη μου
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Καλά πως κάνεις έτσι δεν κλείσαμε και τον … μπεβερλι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δεν πειράζει, έχουν οι άλλοι πλάνα. Εμείς είμαστε "πάμε και όπου βγει", ένα απέραντο κωλοχανείο και τα σχετικά. Α ναι σωστά, είναι και ένας Λουτσέσκου γαντζωμένος, που τον πολεμάνε όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για να φύγει και κάνει και το ψάρι κρέας. Βάμος, βάμος :lol:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
margas, astral, navigator11, giaxxo
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχει μουλαρώσει κι αυτός ο Λουτσέσκου και σου λέει "Μου ξαναβάζετε για πολλοστή φορά εμπόδια και προσπαθείτε με λύσσα να με υπονομεύσετε ως επαγγελματία, μουνιά της ΠΑΕ; Εδώ θα μείνω, θα κυνηγήσω το νταμπλ μέχρι τέλους και, όταν τα καταφέρω, θα ευχαριστήσω και πάλι δημόσια τον πατερούλη για ό,τι πετύχουμε"
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
Nassos, giaxxo
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 12:55

Ναι φιλε δίκιο έχεις, ευτυχώς ήρθε και ο τελης να κάνουμε καμιά μεταγραφή να κρατήσουμε και τον Ντελια

Τι ακούμε ρε πστη μου
Αυτο που κολλαει τωρα? Μαλλον,δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις τι γράφω ετσι?
Μίλησα εγω για τέλη κ μπασκετ?

Αφου για σενα ο μεταγραφικος σχεδιασμός καθε φορα απο τα στελεχη που κανουν άριστα τη δουλεια τους οπως λες σε ικανοποιεί , οκ απο μενα ακουστηκες
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Sera4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:09 Δεν πειράζει, έχουν οι άλλοι πλάνα. Εμείς είμαστε "πάμε και όπου βγει", ένα απέραντο κωλοχανείο και τα σχετικά. Α ναι σωστά, είναι και ένας Λουτσέσκου γαντζωμένος, που τον πολεμάνε όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για να φύγει και κάνει και το ψάρι κρέας. Βάμος, βάμος :lol:
Οχι ολα δουλεύουν άψογα, κινήσεις μελετημενες κ στην ώρα τους για να εισαι έτοιμος στα προκριματικά κλπ.
Μαλλον πρεπει να γυρισω πισω να διαβάσω τι έγραφαν ολοι εφω μεσα τέλη Αυγούστου. Κ καθε χρονο στο υελος των μεταγραφων
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
psychologos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

embuji έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 10:27
Nassos έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:18 Παντελοναρα ο θυμιανης. Μάλλον σεμινάριο μόδας θα ήταν.
o @marsantos ξερει λεπτομερειες για το σεμηναριο περιμενε να σε πει.
Ανύπαρκτη διοίκηση και scouting team.
Βγήκαν οι παικτες από μόνοι τους και κόβουν βόλτες σε όλη την Ευρώπη με προσωπικά τους έξοδα μπας και πείσουν κανέναν γνωστό τους να υπογράψει στην ομάδα.
Κι ο Θυμιανης έβαλε μπαλωμενο παντελόνι να αναδείξει την οικονομική κατάσταση τη ομάδας μπας και έρθει κανένας στο τζάμπα.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
Maklaz, Dimpatra, margas, Ally Samagoal
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν σου χαλάει την αισθητική ο τρόπος διοίκησης της Παε γίνε γαύρος .
Έκανες και λαικ τρομάρα σου (ξέρεις εσύ )
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Καμιά ομάδα δεν έχει 100% στις μεταγραφές. Το καλοκαίρι του 24 δεν πήγε καλά αλλά σε γενικές γραμμές τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά πετυχημένες οι κινήσεις και, απ' όταν κλέψαμε τον Μειτέ από τον Παναθηναικό, σύμφωνες με τα θέλω του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

DamoN έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:55 Αν σου χαλάει την αισθητική ο τρόπος διοίκησης της Παε γίνε γαύρος .
Έκανες και λαικ τρομάρα σου (ξέρεις εσύ )
Για μενα το λες?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρωτάς ; Σοβαρά ;
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

DamoN έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:00 Ρωτάς ; Σοβαρά ;
Ναι δυσκολεύεσαι να απαντήσεις?
These users thanked the author WestBlock4 for the post: