Μπορεί να είναι δίπλα με την κλάψα σου που μαλωσανε πάλι μόνο εσέναOdi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:07 Εκεί που θα πάει να την αποφεύγει, μπορεί να βρει και το χιούμορ σου.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 22 Οκτ 2025, 16:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό που λέμε όλοι δηλαδή με διαφορετικά λόγια.Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42 Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.
Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.
Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
Ο ένας έχει κάνει πράξεις τα λόγια του, με τα λάθη του μαζί έχοντας όμως επωμιστεί προσωπικά και επαγγελματικά από αυτά(μπορεί να μην σε νοιάζει, οκ θεμιτό).
Στον άλλο, απλά ελπίζουμε, ελπίζουμε να αγαπηθεί, να κάνει ομάδα, πορεία, γενικά μια ελπίδα στον αέρα, παραβλέποντας πράγματα που εσύ αναφέρεις στην αρχή του post σου.
Βάζοντας τα λοιπόν αυτά σε μια ζυγαριά, καμία ελπίδα δεν μπορεί να έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την σιγουριά για εμένα.
Για να κλείσω, το σχόλιο μου δεν είναι ούτε ειρωνικό ούτε επιθετικό προς εσένα. Τονίζω απλά την σημασία των όσων έγραψες και φυσικά σέβομαι την ελπίδα σου.
Χυνω...δάκρυα χαράς και συγκίνησης.
Ανυπομονώ για τις πρώτες κινήσεις
ΥΓ. Παιδιά, αντιλαμβάνομαι το μένος ή και μισος σας για συγκεκριμένα άτομα ή/κομματα, απλά να ξέρετε ότι το συνεχές μπιρι μπιρι και το 24/7 λιβάνισμα και τα μανιφέστα καταστροφολογιας και συνομωσιολογίας τελικά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ανυπομονώ για τις πρώτες κινήσεις

ΥΓ. Παιδιά, αντιλαμβάνομαι το μένος ή και μισος σας για συγκεκριμένα άτομα ή/κομματα, απλά να ξέρετε ότι το συνεχές μπιρι μπιρι και το 24/7 λιβάνισμα και τα μανιφέστα καταστροφολογιας και συνομωσιολογίας τελικά έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
- These users thanked the author bane1980 for the post (total 2):
- elvetos giatros, Blackgr4
Σορρυ αδερφέ αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μας αναφέρεις κάτι πάνω σε αυτό εάν έχεις παραπάνω στοιχεία. Θεωρώ ανεπίτρεπτο αυτό ακριβώς το πράγμα, ότι δηλαδή δεν έχει βγει να μιλήσει προς τον κόσμο για τις προθέσεις του ... όπως επίσης βρίσκω ανεπίτρεπτο που διάφορα φερέφωνα αποκαλούμενα ως εκπρόσωποι του μιλάνε και ενεργούν σε δημόσιο λόγο.The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:30 Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα σχετικά με την στάση και την ιδιοσυγκρασία του Μυστακίδη ως άνθρωπος, να πω απλά ότι δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ δημόσια σε κανένα επίπεδο. Κι αναφέρομαι στο επαγγελματικό του κομμάτι. Είτε πρόκειται να επενδύσει σε μια νέα αγορά είτε κατηγορείται για κάτι κτλ, ποτέ δεν έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση. Κινείται συνεχώς και δουλεύει πολύ την άσκηση επιρροής σε όποιον θεωρεί κομβικό για να πετύχει μια συμφωνία. Τα στοιχεία αυτά, που προκύπτουν με βάση το πως λειτούργησε στο παρελθόν σε διάφορες επιχειρηματικές του δράσεις, δείχνουν να ακολουθούν ένα μοτίβο. Μην περιμένετε λοιπόν έναν ''Έλληνα'' παράγοντα όπως αυτοί που βλέπουμε σε όλα τα αθλήματα στις μεγάλες ομάδες. Το κατά πόσο αυτό θα είναι λειτουργικό και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα ελληνικά δεδομένα απομένει να το δείξει ο χρόνος.
Θα ήθελα λοιπόν εάν έχεις παραπάνω πράγματα να μοιραστείς για το στιλ του. Είναι άλλο πράγμα βέβαια μία απλή επιχείρηση και άλλο μία εταιρεία με εκατομμύρια πελάτες οπαδούς ... αλλά και πάλι εάν ξέραμε το στιλ ίσως είμασταν λιγότερο αυστηροί μαζί του
Εσύ πάντως έλεγεs οτί δεν έχουν σχέση όλα αυτά μεταξύ τους, και οποιος το λέει είναι προσωπολάτρης. Τώρα λες ότι έχουνOdi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42 Καμία αφέλεια δεν έχω.
Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.
Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.
Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.
Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.
Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.

Μακάρι να ενδιαφερθεί για το basket και το καλο του συλλόγου και να το φτάσει εκεί που του αξίζει.
- These users thanked the author astral for the post:
- navigator11
- WestBlock4
Εννοει του φόρουμ το 80%kataramenos5 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:06Βγηκε τετοιο γκαλοπ και δε πηραμε χαμπαρι?Μ οσους μπασκετικους εχω μιλησει ολοι κατουρημενοι απ τη χαρα τους ειναι.Προφανως αυτο το 80% στο οποιο αναφερεσαι ειναι αυτοι που ουτε απ εξω δεν εχουν περασει.Taseos έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52 ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει.
ΥΓ Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται ΠΑΟΚτσηδες να μη χαιρονται που το μπασκετακι βγαινει απο τη λασπη.Αδιανοητο.
-
Πραγματικά "ιστορική" ημέρα για το μπάσκετ
Υγεία και υπομονή να έχουμε και θα ....απολαύσουμε τις συνέπειές της
Υγεία και υπομονή να έχουμε και θα ....απολαύσουμε τις συνέπειές της
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
- Apil44, paok apo epilogi
Θα σ πω εγώ για το στιλ του .tad έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:15Σορρυ αδερφέ αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μας αναφέρεις κάτι πάνω σε αυτό εάν έχεις παραπάνω στοιχεία. Θεωρώ ανεπίτρεπτο αυτό ακριβώς το πράγμα, ότι δηλαδή δεν έχει βγει να μιλήσει προς τον κόσμο για τις προθέσεις του ... όπως επίσης βρίσκω ανεπίτρεπτο που διάφορα φερέφωνα αποκαλούμενα ως εκπρόσωποι του μιλάνε και ενεργούν σε δημόσιο λόγο.The_Analyst_4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:30 Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα σχετικά με την στάση και την ιδιοσυγκρασία του Μυστακίδη ως άνθρωπος, να πω απλά ότι δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ δημόσια σε κανένα επίπεδο. Κι αναφέρομαι στο επαγγελματικό του κομμάτι. Είτε πρόκειται να επενδύσει σε μια νέα αγορά είτε κατηγορείται για κάτι κτλ, ποτέ δεν έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση. Κινείται συνεχώς και δουλεύει πολύ την άσκηση επιρροής σε όποιον θεωρεί κομβικό για να πετύχει μια συμφωνία. Τα στοιχεία αυτά, που προκύπτουν με βάση το πως λειτούργησε στο παρελθόν σε διάφορες επιχειρηματικές του δράσεις, δείχνουν να ακολουθούν ένα μοτίβο. Μην περιμένετε λοιπόν έναν ''Έλληνα'' παράγοντα όπως αυτοί που βλέπουμε σε όλα τα αθλήματα στις μεγάλες ομάδες. Το κατά πόσο αυτό θα είναι λειτουργικό και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα ελληνικά δεδομένα απομένει να το δείξει ο χρόνος.
Θα ήθελα λοιπόν εάν έχεις παραπάνω πράγματα να μοιραστείς για το στιλ του. Είναι άλλο πράγμα βέβαια μία απλή επιχείρηση και άλλο μία εταιρεία με εκατομμύρια πελάτες οπαδούς ... αλλά και πάλι εάν ξέραμε το στιλ ίσως είμασταν λιγότερο αυστηροί μαζί του
Σκέψου κάτι σαν το Μειτε .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 22 Οκτ 2025, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- soigol, Metagrafakias
Ρε παιδιά τι γράφεται ? πως είναι δυνατόν να υπάρχει ΠΑΟΚτσής που μπορεί να μην χαίρεται εάν ένας σημαντικός οικονομικός παράγοντας μπαίνει στον ΠΑΟΚ και στο μπάσκετ ? εννοείται ότι μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για την διαδικασία όλο αυτόν τον καιρό και το στιλ του ... αλλά όλοι χαίρονται εάν όντως αναλάβει αυτή την ευθύνη ...WestBlock4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:16Εννοει του φόρουμ το 80%kataramenos5 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:06Βγηκε τετοιο γκαλοπ και δε πηραμε χαμπαρι?Μ οσους μπασκετικους εχω μιλησει ολοι κατουρημενοι απ τη χαρα τους ειναι.Προφανως αυτο το 80% στο οποιο αναφερεσαι ειναι αυτοι που ουτε απ εξω δεν εχουν περασει.Taseos έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52 ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει.
ΥΓ Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται ΠΑΟΚτσηδες να μη χαιρονται που το μπασκετακι βγαινει απο τη λασπη.Αδιανοητο.
εγώ όσο ξέρω τον ευατό μου τα τελευταία δέκα χρόνια πάρα τις δυσκολίες μας πάντα βοηθούσαμε το μπάσκετ με ότι οικονομική δύναμη είχαμε ... επειδή κιόλας ο Ιβαν μας κάλυπτε πάντα στο ποδόσφαιρο ... άρα κάναμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε τον Ιβαν κυρίως και τους άλλους αιμοδότες του μπάσκετ για να μείνει όρθιο το τμήμα και να μην χάσει την αξιοπρέπεια του ... Νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά παρά τις γκρίνιες ...
είναι δυνατόν τώρα στην προοπτική να έχει το μπάσκετ έναν αντίστοιχο Σαββίδη να μην χαιρόμαστε ?
Τι ωραία. Διαβάζουμε ποστ για χρηματισμούς συνδέσμων, ατόμων κλπ. από Μυστακίδη.
Αν γράφαμε τέτοια για άλλον θα είχαμε φάει μπαν και εννοείται διαγραφή.
Τώρα τα αφήνουμε αφού είναι αλήθεια και εξακριβωμένα πράγματα και με στοιχεία.
- These users thanked the author fossa for the post:
- George Best4
-
Όταν βγήκε η είδηση μίλησα για περισσότερο προβληματισμό παρά χαρά με όσα γίνονται τόσο καιρό στο παρασκήνιο... και 5 ώρες μετά έχουμε ματοκωλι στο φόρουμ.fossa έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:38 Τι ωραία. Διαβάζουμε ποστ για χρηματισμούς συνδέσμων, ατόμων κλπ. από Μυστακίδη.
Διαφωνώ σε κάτι όμως.
Τα σχόλια αυτά καλό είναι να μη διαγράφονται. Ας υπάρχουν και ας θυμόμαστε και τη θέση κάποιων.
- These users thanked the author George Best4 for the post:
- Apil44
-
Φτάνει ρε με τους μπασκετικός τους ποδοσφαιρικούς και τους βολειικους !ΦΤΑΝΕΙ!
Όλοι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε ΠΑΟΚ είμαστε!
Όλοι είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε ΠΑΟΚ είμαστε!
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- DamoN, Maklaz, Iznogoud4
Εντομεταξυ το αστείο ξέρεις ποιο είναι ε;
Ο μπασκετικός παίζει να έχει παίξει στην ΑΕΕΤ Τουμπας και ο ποδοσφαιρικός παίζει να έχει παίξει μπάσκετ και στο ανδρικό του ΠΑΟΚ ξέρω γω …
Ο μπασκετικός παίζει να έχει παίξει στην ΑΕΕΤ Τουμπας και ο ποδοσφαιρικός παίζει να έχει παίξει μπάσκετ και στο ανδρικό του ΠΑΟΚ ξέρω γω …
- These users thanked the author DamoN for the post:
- Montrealiotis