Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εκεί που δεν πιάνει μελάνι το ποδόσφαιρο, το νέο γήπεδο και ο Ιβαν στο θέμα της ΚΑΕ. Κάθε μέρα 5-6 να λένε το ίδιο και να τα κάνουν καρπούζια με τα οφ-τοπικ και να βαράνε παλαμάκια μεταξύ τους.
Όταν είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει να κάνει το γήπεδο ποδοσφαίρου είπε ότι θέλει να πάρει και την ΚΑΕ; Αυτό έγινε τρεις μήνες μετά. Όταν είδε ότι το σχέδιο έχει ζόρι. Δηλαδή θα μας τρελάνετε εδώ μέσα;Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:57 Που είπε ο Μυστακίδης ότι θέλει το γήπεδο αποκλειστικά και τίποτα άλλο;
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 8):
- eorptol1, Azrael, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi, Friedrich von Friedhof, Guitarman
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.
Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.
Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.
Με αφορμή αυτό πάντως ελπίζω τώρα που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες να έχουμε μια επίσημη συνέντευξη τύπου όπου θα αναλυθεί το πλάνο της νέας διοίκησης και θα λυθούν διάφορες τέτοιες απορίες
Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.
Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.
Με αφορμή αυτό πάντως ελπίζω τώρα που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες να έχουμε μια επίσημη συνέντευξη τύπου όπου θα αναλυθεί το πλάνο της νέας διοίκησης και θα λυθούν διάφορες τέτοιες απορίες
Ντροπή και αισχός για τα ιδανικά του ΠΑΟΚ είναι πάνω από την ΕΝΟΤΗΤΑ και τον οργανισμό του ΠΑΟΚ στο σύνολο, να βάζεις μια πιθανή επιτυχία σε ένα τμήμα του οποίο μας αρέσει η όχι δεν είναι το πρώτο αλλά το δεύτερο. Και πάνω από όλα είναι ο ΠΑΟΚ, οι αξίες που πρεσβεύει και η ενότητα. Και όχι ένα τμήμα, που θα αναλάβει κάποιος γιατί σύμφωνα με τον ίδιο δεν πέτυχε τον αρχικό σκοπό του που ήταν η κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου.Blackgr4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 13:13Το μόνο που βλέπω εγώ πως έχετε αποδείξει ορισμένοι εδώ μέσα, είναι το πόσο σας αρέσει να προσπαθείτε να πατρονάρετε τους άλλους.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:53Το να εθελοτυφλουμε και να στρουθοκαμηλιζουμε επειδη χαιρομαστε για κατι, την ιδια στιγμηBlackgr4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:05 Ένα γενικό και αόριστο σχόλιο χωρίς συγκεκριμένους αποδέκτες:
Νομίζω πως ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την προσωπική του άποψη και ερμηνεία των πραγμάτων.
Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα του ΑΣ, βλέπω αρκετούς να είναι ταγμένοι προς μια άποψη - ιδέα - αντίληψη των πραγμάτων και να επιχειρηματολογούν 24/7 εναντίον οποιουδήποτε τόλμησε να.. ψελλίσει μια διαφορετική σκέψη, μια γνώμη, έναν προβληματισμό βρε αδερφέ και στο τέλος της ημέρας να προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα πως "αυτά που συζητάμε εμείς είναι τα σημαντικά, αυτό που πιστεύουμε εμείς είναι το σωστό, δεν καταλαβαίνετε εσείς, α ρε κόσμε του ΠΑΟΚ πως κατάντησες".
Προσωπικά θα προβληματιζόμουν άπειρα αν έβλεπα πως μετά από 3.5 μήνες ατελείωτης επιχειρηματολογίας και προσπάθεια να μπλέξω το θέμα της ΚΑΕ με το θέμα κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου, οι μόνοι που συμμετέχουν στις ίδιες συζητήσεις είναι τα ίδια 10, άντε 20 άτομα που ήταν εξαρχής ενεργά επί του θέματος, ενώ ταυτόχρονα βλέπω το παλατάκι να γεμίζει και να βαράει τα sold out για πλάκα.
Θα προβληματιζόμουν όχι σχετικά με το κατά πόσο επιχειρηματολογώ σωστά, αλλά με το ενδεχόμενο πως μπορεί έστω και μια στο εκατομμύριο να μην έχω εγώ την αντικειμενικά ολοκληρωμένη σωστά οπτική των πραγμάτων και πως ίσως πάνω στη "μούρλα" μου να ξεσπάσω επί του θέματος του ΑΣ, να πέτυχα τελικά το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ήθελα.
Αντί να αναδείξω κάτι σχετικά με τον ΑΣ και το τρύπημα για το γήπεδο, να ακροβατώ στα όρια της γραφικότητας και της συνωμοσίας, όπου στο τέλος να μην βοηθάω καθόλου με τον τρόπο μου ένα τμήμα που μας κράτησε όρθιους σε δύσκολους καιρούς.
Όσο για το μπάσκετ και ΟΝ ΤΟΠΙΚ (το κυριότερο).
"...ΝΑ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΛΕ."
Για όσους τα ΖΗΣΑΜΕ στη πράξη και όχι στα βίντεο και στα λόγια, αυτά ήταν τα μαγικά βράδια της νιότης μας και αυτά ονειρευόμαστε να ξαναζήσουμε.
Εκεί κλείνει για εμάς το θέμα ΚΑΕ ΠΑΟΚ και μπαίνει τελεία. ΌΧΙ δεν θα κάτσουμε με το στανιό να μπλέξουμε το θέμα εξαγοράς της ΚΑΕ με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου.
που αποδεδειγμενα πλεον απο χιλιες πλευρες, δεν ειναι οπως θα θελαμε να ειναι δεν ειναι ευτυχια.
Ειναι βλακεια. Και πανω στη χαρα μας και στο θελω μας ολοι μας υπηρξαμε βλακες. Σε ολη μας τη ζωη.
Αυτο δεν αναιρει ουτε ειναι δικαιολογια για το οτι ειμαστε βλακες. Το μια στο εκατομυριο ειναι η εξαιρεση
που επιβεβαιωνει τον κανονα. Ειτε το βλεπεις συναισθηματικα ειτε το βλεπεις ρεαλιστικα,
το σεναριο αλλο ΚΑΕ, αλλο γηπεδο ποδοσφαιρου, αλλο Μυστακιδης, αλλο ΠΑΕ, αλλο Σαββιδης
δε μπορει να σταθει. Δε φταιμε εμεις για αυτο και δε θα το ξανααναλυσουμε.
Το μπασκετ το λατρεψαμε και εμεις. Δε θα διαλυσουμε ομως τα παντα γιατι καποιος που ηθελε
το γηπεδο ποδοσφαιρου, τωρα θελει την ΚΑΕ. Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα,
οπως δεν ειναι σοβαρο οτιδηποτε εχει σχεση με τον ΑΣ. Και μπορει ο καθενας να εχει την
αποψη του, ο Μυστακιδης ομως ειπε οτι ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΝΟ και τιποτε αλλο.
Τωρα θελει την ΚΑΕ. Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.
Το ειπε ο Μυστακιδης και το κανει ο Μυστακιδης. Συνεπως δεν τα μπλεκουμε εμεις. Αυτος τα μπλεκει.....
Κάνετε λες και απευθύνεστε σε 15 χρονών παιδάκια. Δεν φαντάζεστε πόσο κουραστικό είναι αυτό για όλους τους υπόλοιπους.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι, τα ίδια και τα ίδια. Κάθε μέρα. Μιλάμε για το πολύ 10-20 άτομα, που αν κρίνω από αυτά που διαβάζω, οι μισοί παίζει να μην έχετε δει τον ΠΑΟΚ στο Παλέ.
Άποψη μου; Είναι ντροπή για την ιστορία του ΠΑΟΚ οι συγκεκριμένες συμπεριφορές από ορισμένους που καλούν τους υπόλοιπους να αντιδράσουν (αυτό συμβαίνει και δεν ξέρω γιατί κρυβόμαστε) κατά της εξαγοράς της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη. ΝΤΡΟΠΗ και αίσχος.
ΝΑΙ φυσικά και μας νοιάζει το ότι έχει χρήματα.
ΝΑΙ φυσικά και μας απασχολεί να υπάρξει η πιθανότητα να σωθεί ένα τόσο ταλαιπωρημένο και ιστορικό τμήμα του συλλόγου.
ΌΧΙ δεν είναι καθόλου σίγουρο πως αν αγοράσει ο Μυστακίδης την ΚΑΕ, θα πάει να πάρει την Ευρωλίγκα.
ΌΧΙ δεν εθελοτυφλούμε πιστεύοντας πως ο Μυστακίδης είχε όνειρο του να αγοράσει το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
ΌΧΙ δεν εθελοτυφλούσαμε ούτε όταν αγόρασε ο Σαββίδης το ποδόσφαιρο γιατί πιστεύαμε πως μεγάλωσε με Κούδα και Σαράφη.
Όλοι τους έχουν συγκεκριμένη ατζέντα από πίσω. Άλλος θέλει να πάρει λιμάνια, άλλος θέλει να αποκτήσει πολιτική επιρροή κλπ κλπ. Δεν ανακαλύψαμε το φεγγάρι με αυτά τα συμπεράσματα.
Και κατά πάσα πιθανότητα από το γεγονός ότι άλλος είναι ο κύριος σκοπός του όπως ο ίδιος είπε, και άρα ούτε αυτό το τμήμα θα έχει την πορεία που πρεπει......
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- Friedrich von Friedhof, leomatos88, Apil44
- Montrealiotis
Ε τώρα θα φτάσουμε να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας;Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:23 Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.
Αν είχε πλάνο να αγοράσει την ΚΑΕ θα το έκανε όταν εμφανίστηκε στα του ΠΑΟΚ και οχι 3 μήνες μετά.
Είπαμε ρε παιδιά φτάνει.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 5):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88, Apil44, paok apo epilogi
Πέντε μήνες τώρα δεν τον έχουμε δει και δεν τον έχουμε ακούσει, άρα συμπεραίνω από αυτά που κάνει. Το τι θέλει ο Μυστακίδης πραγματικά δεν το είπε ποτέ. Όταν ήρθε ο Σαββίδης είπε θέλω τον ΠΑΟΚ και το γήπεδο. Έφαγε πόρτα και καλώς και επανήλθε.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:23 Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.
Το ότι δεν μιλάει ο Μυστακίδης προφανώς για σένα δεν είναι πρόβλημα.
Όπως το να λέει θέλει το γήπεδο ποδοσφαιρου και σε τρεις μήνες να λέει ότι θέλει το μπάσκετ. Και σε χαροποιει που θελει το μπάσκετ. Και το βλέπεις αυτό σοβαρό τώρα; Και χαίρεσαι που θα πάρει το μπάσκετ;
Λογικό μου ακούγεται.
- WeWillRockYou
Τεράστια μέρα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ η σημερινή.
Μακάρι τα όνειρα όσων στήριξαν αυτό το τμήμα τα τελευταία 20 δύσκολα χρόνια, να γίνουν όλα πραγματικότητα.
Μεγάλο ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ Χατζόπουλο που έσωσε το τμήμα και εκπλήρωσε την υπόσχεση του να το ξεχρεώσει και να το παραδώσει σε νέο επενδύτη. Ελπίζω όσοι τον βρίζουν τόσο καιρό που διήρκησε η διαδικασία ελέγχου, γιατί θεώρησαν ότι θα βάλει εμπόδια, να ζητήσουν μια συγνώμη.
Μακάρι τα όνειρα όσων στήριξαν αυτό το τμήμα τα τελευταία 20 δύσκολα χρόνια, να γίνουν όλα πραγματικότητα.
Μεγάλο ευχαριστώ στον ΚΥΡΙΟ Χατζόπουλο που έσωσε το τμήμα και εκπλήρωσε την υπόσχεση του να το ξεχρεώσει και να το παραδώσει σε νέο επενδύτη. Ελπίζω όσοι τον βρίζουν τόσο καιρό που διήρκησε η διαδικασία ελέγχου, γιατί θεώρησαν ότι θα βάλει εμπόδια, να ζητήσουν μια συγνώμη.
- These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
- elvetos giatros
Και κάτι τελευταίο. Το 90% των ΠΑΟΚτσηδων πιστεύει και αντιλαμβάνεται είτε θέλει Μυστακίδη στην ΚΑΕ είτε όχι ότι ο Μυστακίδης ζητάει την ΚΑΕ γιατί ζοριστηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και ότι αυτά τα δύο έχουν σχέση. Συνεπώς δε φταίμε εμείς για το τι πιστεύει ο κόσμος και το τι έκανε ο Μυστακίδης για να κάνει τον κόσμο να το πιστεύει. Συνεπώς τα δύο θέματα μας αρέσει η όχι σχετίζονται άμεσα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Όχι τα έχω βάψει μαύρα από το πρωί που αποκτά επιτέλους πλούσιο επενδυτή η ΚΑΕ , σε ένα άθλημα που όταν είχε επιτυχίες, ούτε ιδέα δεν ήμουν εγώ.
Δικαίωμα μου αν θα χαρώ ή όχι.
Δικαίωμα μου επίσης αν θα παίρνω στα σοβαρά τα οποία φανταστικά σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας ακούμε όλο αυτό το διάστημα.
Δεν γουστάρεις τον Μυστακίδη;
Μαγκιά σου και δικαίωμα σου.
Τις υποδείξεις όμως αλλού.
Υγ: Οι φόβοι και οι ανησυχίες είναι ως ένα βαθμό δικαιολογημένα με αυτά που ζούμε. Να φτάνουμε όμως σε σημείο να την λέμε στον άλλον επειδή χαίρεται, καταντάει γελοίο.
Δικαίωμα μου επίσης αν θα παίρνω στα σοβαρά τα οποία φανταστικά σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας ακούμε όλο αυτό το διάστημα.
Υγ: Οι φόβοι και οι ανησυχίες είναι ως ένα βαθμό δικαιολογημένα με αυτά που ζούμε. Να φτάνουμε όμως σε σημείο να την λέμε στον άλλον επειδή χαίρεται, καταντάει γελοίο.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 4):
- markos4, soigol, elvetos giatros, Blackgr4
Εγω που εχω ζησει ολες τις μεγαλες στιγμες του Μπασκετικου ΠΑΟΚ εχω αναμεικτα συναισθηματα.
Απο την μια υπαρχει η ελπιδα-προσδοκια οτι θα δουμε κατι καλυτερο στο καημενο μπασκετακι και απο την αλλη φοβαμαι οτι θα γινουμε σαν οργανισμος μεγαλυτερο μπουρδελο απο αυτο που ειμαστε τωρα.
Απο την μια υπαρχει η ελπιδα-προσδοκια οτι θα δουμε κατι καλυτερο στο καημενο μπασκετακι και απο την αλλη φοβαμαι οτι θα γινουμε σαν οργανισμος μεγαλυτερο μπουρδελο απο αυτο που ειμαστε τωρα.
ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει. Εγώ είμαι στο 20%. Θέλω να κάνεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ εφάμιλλο αν όχι μεγαλύτερο του μπασκετικού παναθηναϊκού. Οχι βέβαια επειδή είσαι οπαδός. Ευτα είναι αστειότητες, αλλά ως άνθρωπος που θελει την δόξα και τις μπίζνες. Εδώ είμαστε εφόσον κανείς την ΚΑΕ μεγάλη να σε στηρίξουμε σε ένα νέο μπασκετικό ΠΑΟΚ σιτι, που θα έχει ούτως ή άλλως στα 900 μέτρα έναν νέο σταθμό μετρό. Να θυμάσαι μόνο ότι ο σκοπός στον ΠΑΟΚ δεν αγιάζει τα μέσα. Εμείς ως λαός είμαστε λίγο περίεργοι. Επίσης να σου πω ότι όταν ο μέγας ιβαν Σαββιδης θέλησε να πάρει την ΠΑΕ μας κάλεσε στο παλατάκι να μας μιλήσει face to face! ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!
- These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
- Dimitrisou, Montrealiotis, KalamarGiannis, soigol
-
Συμφωνω απολυτα σε αυτα που γραφεις ,με μια μονο παρατηρηση.Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:42 Όχι τα έχω βάψει μαύρα από το πρωί που αποκτά επιτέλους πλούσιο επενδυτή η ΚΑΕ , σε ένα άθλημα που όταν είχε επιτυχίες, ούτε ιδέα δεν ήμουν εγώ.
Τους φοβους και τις ανησυχιες δυστυχως τους δημιουργησε ο ιδιος ο Μυστακιδης και οι εκπροσωποι του με τους χειρισμους τους σε αλλα θεματα.
Στο κομματι της ΚΑΕ ηταν απολυτα επαγγελματικη και ορθη η μποσεγγιση και μπραβο τους.
Στο χερι τους επομενως ειναι και να αλλαξουν το κλιμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Τετ 22 Οκτ 2025, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορείς να γουστάρεις ότι θέλειςMitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:42 Όχι τα έχω βάψει μαύρα από το πρωί που αποκτά επιτέλους πλούσιο επενδυτή η ΚΑΕ , σε ένα άθλημα που όταν είχε επιτυχίες, ούτε ιδέα δεν ήμουν εγώ.
Αλλά πρέπει να το στηρίζεις με επιχειρηματα.
Η μαγκιά δεν είναι άποψη.
-
- Επικοινωνία:
Γιατί να χαιρόμαστε που επιτέλους ο μπασκετικός ΠΑΟΚ θα έχει την ελπίδα να ξεφύγει από την μιζέρια των τελευταίων 20 και βάλε ετών και τα επίπεδα Λαυρίου που είχε περιπέσει και θα μπορούμε εμείς που ήμασταν στα πρώιμα 20 μας στα ένδοξα χρόνια του τμήματος να ονειρευτούμε ξανά έστω και ως μεσήλικες; Αλήθεια τώρα; Γιατί χαιρόμαστε που δεν θα παλεύουμε ν' αποφύγουμε τον υποβιβασμό και να θεωρούμε επιτυχία την 5η θέση και να έχουμε τους γαυροβάζελους που τους πρωτογνωρίσαμε με Σκροπολίθες & Παραγιούς να γελάνε μαζί μας;George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 10:04 Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...
Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.
Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας φέρνουν στη θέση να πανηγυρίζετε και όχι να προβληματίζεστε την παρούσα φάση, τι να πω...
Τι να πω.....ο καθείς με τις προσδοκίες του!
- These users thanked the author boogeyman77 for the post (total 4):
- Mitsospaoki4, soigol, elvetos giatros, Blackgr4
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έγινε, οτι πειςΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:58Μπορείς να γουστάρεις ότι θέλειςMitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:42 Όχι τα έχω βάψει μαύρα από το πρωί που αποκτά επιτέλους πλούσιο επενδυτή η ΚΑΕ , σε ένα άθλημα που όταν είχε επιτυχίες, ούτε ιδέα δεν ήμουν εγώ.
Αλλά πρέπει να το στηρίζεις με επιχειρηματα.
Η μαγκιά δεν είναι άποψη.