Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Pablo_Escobar

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Προσωπικά μου είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι μπαίνει επενδυτής ένας μπιλιονερ σύμφωνα με τη λίστα Forbes.
Από την άλλη με όλα αυτά που έγιναν κρατάω μικρό καλάθι. Μου κάνει εντύπωση πως μια ομάδα όπως ο Μπασκετικός ΠΑΟΚ με ότι συνεπάγεται αυτό θα αγοραστεί από κάποιον που δεν έχουμε δει ακόμα. Ούτε τη φωνή του έχουμε ακούσει Ούτε μια δήλωση του.
Σαν να είναι φάντασμα ένα πράμα. Μακάρι να πάνε όλα καλά ρε παίδες τι να πω. Έχω κάποιες αμφιβολίες.
These users thanked the author Pablo_Escobar for the post:
tad
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Και κάτι για όλους τους νεότερους και όχι μόνο. Στο μπάσκετ ζήσαμε και το ζήσαμε, από τη στιγμή που ξεκινησε να δείχνει ότι υπάρχει (στην προ Γκάλη εποχή) το 1985, στο πάλε με Μπίλι Βαρνερ, Ντιλεινι Ραντ και αδελφούς Κατσούλη, Μάτζικ, Κουματσιωτη, κλπ, ως την άνοδο με Μπάνε Κόρφα, Λίβινγκστον, Μπέρυ, Μπάρλοου, Σάβιτς, Στογιακοβιτς και μετά την έξωση με Ρετζια Γιαννούλη, προδότη και Μπαλογιάννη. Σχεδόν 15 ολόκληρα χρόνια, δίπλα στην ομάδα σε όλα.

Μέσα στην Γενεύη, 17 χρόνων.
Δε βρήκαμε εισιτήριο για Ναντ και χάσαμε τα μυαλά μας. Και στο πάλε τρεις ώρες τον αρχίσουν τα ματς κάθε Σάββατο.
Γιατί στην Τούμπα δεν είχαμε δυνάμεις να πάμε με τα χάλια μας.

Και μετά το τέλος Βεζυρτζη.
Και μετά κάτι αυτοκλητες σωτήρες όπως τώρα με λεφτά. Κάτι Οικονομίδηδες
και μετά Αλεξόπουλος και έξω από την Εθνικής Αμύνης να είμαστε έτοιμοι να πλακωθουμε δύο χιλιάδες ΠΑΟΚτσηδες γιατί θα έφευγε ο Μπάνε. Και να μαζεύουμε λεφτά για να μεινει ο Μπάνε.

Εμείς οι "ποδοσφαιρικοί". Και από το όνειρο στην πίκρα, τη θλίψη, το ξεπούλημα και τότε των συνδέσμων στο μπασκετ(πάλι η θύρα 4),οπως και με τον Παντελάκη και τα χρόνια της μαρμότας και στο μπάσκετ. Με Παλατάκι άδειο......

Τα ζήσαμε όλα και στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Και όλα αυτά δε θέλουμε ούτε να τα ξαναζήσουμε ούτε να τα ζήσει κανείς καινούριος που δεν έχει ζήσει ούτε ξέρει τι θα πει διχασμός, απαξίωση, πτωση
και ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
Σταμάτησα να ασχολουμαι ενεργά με μπάσκετ αλλά και ποδόσφαιρο
ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
Δε με έμοιαζαν τόσο τα αποτελέσματα.
Αλλά το εσωτερικό τρύπημα δεν παλεύεται.....

Αυτά γιατί δεν υπάρχει διαχωρισμός σε μπασκετικους και ποδοσφαιρικούς.
Απλά όπως έχω ξαναγράψει σε αυτή τη χώρα η πλειοψηφία αγαπάει το ποδόσφαιρο πιο πολύ από το μπάσκετ.
Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

Δυστυχώς όμως αυτή τη στιγμή το ζήτημα που τρέχει αφορά όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ και πιο πολύ την ΕΝΟΤΗΤΑ.
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
palok, Apil44, leomatos88, Guitarman
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:23 Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.

Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.

Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.

Με αφορμή αυτό πάντως ελπίζω τώρα που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες να έχουμε μια επίσημη συνέντευξη τύπου όπου θα αναλυθεί το πλάνο της νέας διοίκησης και θα λυθούν διάφορες τέτοιες απορίες
Εγώ έχω παντελή άγνοια των όποιων προτέρων ή μεταγενεστέρων προθέσεών του. Το ότι στα όσα υποστηρίζουν οι των δυτικών συνοικιών σχετικά με τα διαδραματισθέντα ανάμεσα σε Thanasis & Telis, όπως τα περιέγραψαν οι οργανωμένοι στην προ ημερών ανακοίνωσή τους, επικαλούμενοι λόγια του ίδιου του Thanasis, δεν έχει βγει το παραμικρό κιχ από την πλευρά τουλάχιστον του Κατσαρή, σε εμένα κάτι λέει. Τώρα, αν επιλέγουμε λόγω των εξελίξεων να παριστάνουμε τους αφελείς, είναι μια άλλη υπόθεση.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
Azrael, gervasio artigas, tad, Montrealiotis, Apil44, leomatos88, paok apo epilogi
The_Analyst_4

Δημοσίευση από The_Analyst_4 »

Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καμία εικόνα σχετικά με την στάση και την ιδιοσυγκρασία του Μυστακίδη ως άνθρωπος, να πω απλά ότι δεν τοποθετείται σχεδόν ποτέ δημόσια σε κανένα επίπεδο. Κι αναφέρομαι στο επαγγελματικό του κομμάτι. Είτε πρόκειται να επενδύσει σε μια νέα αγορά είτε κατηγορείται για κάτι κτλ, ποτέ δεν έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση. Κινείται συνεχώς και δουλεύει πολύ την άσκηση επιρροής σε όποιον θεωρεί κομβικό για να πετύχει μια συμφωνία. Τα στοιχεία αυτά, που προκύπτουν με βάση το πως λειτούργησε στο παρελθόν σε διάφορες επιχειρηματικές του δράσεις, δείχνουν να ακολουθούν ένα μοτίβο. Μην περιμένετε λοιπόν έναν ''Έλληνα'' παράγοντα όπως αυτοί που βλέπουμε σε όλα τα αθλήματα στις μεγάλες ομάδες. Το κατά πόσο αυτό θα είναι λειτουργικό και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στα ελληνικά δεδομένα απομένει να το δείξει ο χρόνος.
These users thanked the author The_Analyst_4 for the post (total 2):
TylerDurden, soigol
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

navigator11 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:29
Mitsospaoki4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:23 Δικά σου συμπεράσματα που παρουσιάζεις σαν γεγονότα.

Ούτε είπε πουθενά ο Μυστακίδης ότι τον ενδιαφέρει μόνο το γήπεδο, ούτε ξέρεις αν είχε πλάνο να πάρει την ΚΑΕ μήνες πριν.

Εντωμεταξυ δήλωση Μυστακίδη δεν έχουμε ακούσει ακόμα επίσημα ΠΟΤΕ από αυτόν, αλλά εδώ ακούμε αλλά και άλλα.

Με αφορμή αυτό πάντως ελπίζω τώρα που ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες να έχουμε μια επίσημη συνέντευξη τύπου όπου θα αναλυθεί το πλάνο της νέας διοίκησης και θα λυθούν διάφορες τέτοιες απορίες
Εγώ έχω παντελή άγνοια των όποιων προτέρων ή μεταγενεστέρων προθέσεών του. Το ότι στα όσα υποστηρίζουν οι των δυτικών συνοικιών σχετικά με τα διαδραματισθέντα ανάμεσα σε Thanasis & Telis, όπως τα περιέγραψαν οι οργανωμένοι στην προ ημερών ανακοίνωσή τους, επικαλούμενοι λόγια του ίδιου του Thanasis, δεν έχει βγει το παραμικρό κιχ από την πλευρά τουλάχιστον του Κατσαρή, σε εμένα κάτι λέει. Τώρα, αν επιλέγουμε λόγω των εξελίξεων να παριστάνουμε τους αφελείς, είναι μια άλλη υπόθεση.
Εγω θα γραψω μια ατάκα που ειπε οργανωμένος στο κατσαρη οταν βγηκε οτι ο μυστακιδης κανει πρόταση για το γηπεδο κ οποιος καταλαβε καταλαβε.
Την ιδια μερα που βγήκε ολο αυτο καποιος του ειπε : ποσα πήρες κατω απο το τραπέζι?
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Καλησπέρα. Έκλεισε η μεγάλη συμφωνία μεταξύ ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Μυστακίδη. 3 παίκτες είναι στα υπόψιν για τον μπασκετικό μας ΠΑΟΚ.
Ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες, θα έρθει Θεσσαλονίκη ο νέος μεγαλομέτοχος.
These users thanked the author BWmystis for the post (total 2):
soigol, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Odi έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 12:42 Καμία αφέλεια δεν έχω.

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.

Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.

Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
ένα από τα καλύτερα Post ever .Αξίζει αναδημοσίευση ... (δεν ελπίζω πια να καταλάβουν κάποιοι λίγοι αμετανόητοι, αλλά οι πολλοί)
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
soigol, elvetos giatros
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:46

Έχω πλήρη επίγνωση οτι στοχεύει στο γήπεδο, οτι έχει με το μέρος του τον ΑΣ ότι αγόρασε συνδέσμους κλπ κλπ.

Όπως έχω επίγνωση οτι ούτε ο Ιβάν είχε αγοράσει τον ΠΑΟΚ επειδή μεγάλωσε με τον Κούδα.

Όπως έχω πλήρη επίγνωση και για τα λάθη, την αδιαφορία και τις αστοχίες της ΠΑΕ που άνοιξαν την πόρτα σε όσα βλέπουμε τώρα. Λάθη του Ιβάν και τις ΠΑΕ που εσείς παραβλέπετε και προσπερνάτε, επειδή είστε τόσο συναισθηματικά δεμένοι με τον αναμορφωτή του συλλόγου αυτού.

Ο Μυστακίδης παίρνει το μπάσκετ, θα χώσει χρήμα (μάλλον), θα κάνει ομάδα (μάλλον), θα αυξήσει την δημοφιλεία του (μάλλον) και θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τον σκοπό του. Δεν μας αγάπησε.

Μέσα από τα συμφέροντα του όμως (μάλλον) θα φέρει καλύτερες μέρες σε ένα τμήμα που εδώ και 30 χρόνια δεν έχει στόχο και ζούμε με τα βίντεο των 90's.
ένα από τα καλύτερα Post ever .Αξίζει αναδημοσίευση ... (δεν ελπίζω πια να καταλάβουν κάποιοι λίγοι αμετανόητοι, αλλά οι πολλοί)
Αφού οι πολλοί είμαστε ποδοσφαιρικοί και ψιλό βόδια όπως έχεις πει ρε Γιάννη . Πώς θες να το καταλάβουμε ;
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
Montrealiotis, leomatos88, paok apo epilogi
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

boogeyman77 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:08
George Best4 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 10:04 Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί χαίρεστε μερικοί...

Πώς θα συνυπάρξουν στον ίδιο οργανισμό Σαββίδης και Μυστακίδης? Ο κόσμος θα διχαστεί ακόμα περισσότερο και ο κάθενας θα στηρίζει κάτι άλλο ανάλογα τις επιτυχίες του κάθε τμήματος.

Αν όλα αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο και με τον ΑΣ σας φέρνουν στη θέση να πανηγυρίζετε και όχι να προβληματίζεστε την παρούσα φάση, τι να πω...
Γιατί να χαιρόμαστε που επιτέλους ο μπασκετικός ΠΑΟΚ θα έχει την ελπίδα να ξεφύγει από την μιζέρια των τελευταίων 20 και βάλε ετών και τα επίπεδα Λαυρίου που είχε περιπέσει και θα μπορούμε εμείς που ήμασταν στα πρώιμα 20 μας στα ένδοξα χρόνια του τμήματος να ονειρευτούμε ξανά έστω και ως μεσήλικες; Αλήθεια τώρα; Γιατί χαιρόμαστε που δεν θα παλεύουμε ν' αποφύγουμε τον υποβιβασμό και να θεωρούμε επιτυχία την 5η θέση και να έχουμε τους γαυροβάζελους που τους πρωτογνωρίσαμε με Σκροπολίθες & Παραγιούς να γελάνε μαζί μας;
Τι να πω.....ο καθείς με τις προσδοκίες του!
Ρε συ διάβασες αυτό που εγραψα?
Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις?

Έχετε νιώσει το γίνεται στο παρασκήνιο ή θα συνεχίσετε να πανηγυρίζετε εθελοτυφλωντας για όλα τα άλλα?

Εμείς οι υπόλοιποι που σχολιάζουμε τα κακώς κείμενα, δεν είμαστε ΠΑΟΚ το ξέρετε ε? Θέλουμε να μην υπάρχει μπάσκετ, δε θα χαρούμε αν έχει επιτυχίες το τμήμα....
These users thanked the author George Best4 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ιστορική μέρα για το μπάσκετ.

Ξύδι ΤΟΠ!
These users thanked the author john4serres for the post (total 4):
ak60, soigol, elvetos giatros, KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

KalamarGiannis έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 15:46

Άστο φίλε, τώρα θα φας κ εσύ επίθεση.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αφού είναι μπασκετικός και πιο έξυπνος θα παίξει ζον πρες και θα την αποφύγει
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
Montrealiotis, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Taseos έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 14:52 ΑΓΑΠΗΤΕ τέλη. Δεν ξέρω πως το κατάφεραν αυτό οι επικοινωνιολόγοι σου. Να παίρνεις ένα τμήμα που 25 χρόνια είναι στην δίαιτα και το 80% του κόσμου να μην πανηγυρίζει.
Βγηκε τετοιο γκαλοπ και δε πηραμε χαμπαρι?Μ οσους μπασκετικους εχω μιλησει ολοι κατουρημενοι απ τη χαρα τους ειναι.Προφανως αυτο το 80% στο οποιο αναφερεσαι ειναι αυτοι που ουτε απ εξω δεν εχουν περασει.

ΥΓ Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται ΠΑΟΚτσηδες να μη χαιρονται που το μπασκετακι βγαινει απο τη λασπη.Αδιανοητο.
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
soigol, Tolaros
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εκεί που θα πάει να την αποφεύγει, μπορεί να βρει και το χιούμορ σου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

kataramenos5 έγραψε: Τετ 22 Οκτ 2025, 16:06

ΥΓ Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται ΠΑΟΚτσηδες να μη χαιρονται που το μπασκετακι βγαινει απο τη λασπη.Αδιανοητο.
:?
These users thanked the author Odi for the post (total 2):
soigol, elvetos giatros
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”