Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Pablo_Escobar έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 19:06 Κάτι πονηρό γιατί έχει ξεκινήσει η συζήτηση δημόσια για αποπομπή Λουτσεσκου. Το καλοκαίρι από Αθήνα μεριά θεωρουσαν βέβαιο ότι ο Ρασβαν δε θα πιάσει παρέλαση. Τόσο που στις στοιχηματικες μπηκε μπετ με χαμηλό ποσοστό σε σχέση με τους άλλους. Δε ξέρω, ήρθε και η συγκυρία με τον πορτογαλο στη ζελα. Μακάρι να είναι λάθος ο συνειρμός, για μένα πάντα, γιατί θεωρώ λάθος τις αλλαγές προπονητή εν μέσω στόχων και αρχή της χρονιάς. Αν όλα αυτά είναι μια χαζομάρα του μυαλού μου, ευελπιστώ ο κόουτς να βρει τον τρόπο να γυρίσει το κουμπί. Δεν εχει άλλη επιλογή, δεν εχει χαθεί τιποτα. Ίσα ίσα σε οικονομία πρωτάθλημα κι Ευρώπη είμαστε καλά. Το κουμπί πρέπει να γυρίσει πνευματικά...
Καμία αλλαγή δεν είναι κακή αν ο αντικαταστάτης είναι στα μέτρα μας και όχι άρπα κόλλα
Αν φύγει ο Λουτσέσκου -που κ εγώ νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος του- θα κριθεί η επιλογή μας αυτή ανάλογα απ' το ποιος θα ναι ο επόμενος και τίποτα άλλο
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
Pablo_Escobar
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

marsantos έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 19:37
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 17:58
marsantos έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 17:36 ...

υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το ...πέρυσι,,,

αυτό που λέω το λέω βλέποντας ...οχι την δικιά μας την ομάδα...αλλα τους άλλους...

κανένας δεν είναι καλύτερος απο εμάς και αυτός...ουσιαστικά..είναι ο λόγος που ...πάνω κάτω...έχουμε το ίδιον παρονομαστή...

ολα τα χρόνια με αυτον τον προπονητή ....ξέρουμε...οτι η ομάδα κάποιαν στιγμή ...παίζει μπαλα...

η αεχ και ο βάζελος περίπου δείχνουν το περσινό πρόσωπο...θα δούμε αυτό που είδαμε την προηγούμενη χρονιά...

η έκπληξη...για εμένα...είναι ο γαυρος ο οποιος είναι κακός...μετά απο 5 αγώνες συν της ευρώπης...εξακολουθεί και ...μπάζει νερά...
Καρπουζα επίτρεψέ μου να διαφωνήσω λίγο με το πέρυσι.
Ο βάζελος, ναι ειναι ίδιος.
Η αεκ δεν είναι ίδια. Ειναι πολύ πιο σοβαρή στα παιχνίδια της. Δεν ξέρω πόσο καλύτερη είναι, όμως σοβαρή και μετρημένη είναι και αυτό κάνει διαφορά στην Ελλάδα. Συν ότι πλέον έχει θετική αύρα και συσπείρωση κατι που λείπει απο εμάς και που επίσης ειναι σημαντικό στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.
Επίσης για τον οσφπ θα διαφωνήσω. Μην έχεις την εικόνα που είχε στη μέση και στο κλείσιμο της σεζόν. Στα πρώτα 5 ματς επίσης έμπαζε νερά έχοντας φέρει 0-0 με Αγρίνιο εντός, είχε χάσει στον αρη, είχε κερδίσει με το ζόρι την Καλλιθέα στο τέλος, η Λαμία στο 0-0 ειχε χασει μαλλιά και τώρα στα κοντινά ειχε φέρει 2-2 εντός με Λιβαδειά απο 2-0. Επισης στην Ευρώπη ειχε5 ξεκινησει στραβά με μια ήττα στη Λυών με κάτω τα χέρια. Οπότε μη βιαζόμαστε να τον κρίνουμε. Φέτος έχει παραπάνω αυτοπεποίθηση και έχει πιο γεμάτο ρόστερ. Προφανώς δεν είναι αχτύπητος αλλά ίδια και χειρότερη εικόνα είχε πέρυσι στο αντίστοιχο διάστημα.
Το θέμα όμως δεν είναι των άλλων. Το θέμα είναι εμείς ανασανουμε. Πρέπει να έρθει ένα αποτέλεσμα τώρα στα κοντινά να γυρίσει το πετάλι.
Κάλε μου φίλε μου Σαντος ούτε ο βαζελος είναι ίδιος , έχει μια πληθώρα επιλογών που χωρίς να χαρακτηρίζονται σούπερ του επέτρεψαν να παίξει μετά από ένα ντέρμπι , ευρωπαϊκό ματς με εννέα αλλαγές. Και επίσης έχει προπονητή τώρα έναν άνθρωπο που έχει τις βάσεις της προπονητικής του καριέρας δίπλα σε ένα άνθρωπο που αποδίδει γενικώς καλά αποτελέσματα με την δουλεια του. Το σημαντικότερο όμως πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι αντικειμενικά ο ΠΑΟΚ μας έχει να αντιμετωπίσει μια σνευ προηγούμενου αρνητική αποδοκιμασία από πολύ μεγάλος μέρος των δικών φιλάθλων του στον ψηφιακό και μιντιακό κόσμο. Αυτό που βλέπουμε είναι ένα απίστευτο κύμα αντιδράσης από το ματς με τον Παναιτωλικό που ειλικρινά τρομάζει.και πέρσι είχε συμβεί όταν και στιγμές που είμασταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας είχαμε απίστευτα κατεβατά μέχρι κι κατάρες για τον τρόπο που διαχειριζόταν ο προπονητης πχ τα φορ της ομάδας . Πρέπει να καταλάβουμε ότι σε τέτοιες αφόρητες συνθήκες πίεσης ο κάθε εργαζόμενος θα λειτουργήσει με φόβο. Κι ο ψυχολογικός αυτοματισμός που αναπτύσσεται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να λειτουργείς με ότι σου είναι πιο οικείο. Και έτσι ερχόμαστε και στην ουσία της συζητήσεις που γίνεται για τον προπονητή του ΠΑΟΚ μας , μια δημόσια συζήτηση που έχει μονο στρατόπεδα κι όχι συνομιλητές . Με τρομάζει η βεβαιότητα που εκφράζουν τόσοι πολύ φίλοι ότι για τα αποτελέσματα της ομαδος είναι υπεύθυνος μόνο ο προπονητης, όπως με τρομάζει κι η συζήτηση ότι πρέπει ο λουτσεσκου να αντιμετωπίζεται σαν ιερό τοτέμ . Πχ ζωντανή απόδειξη ότι ο προπονητής μας κάνει λάθη είναι η παρουσία του τωρινού μας τερματοφύλακα που δεν πήρε μια ουσιαστική ευκαιρία ακόμη και στην περίοδο που ο κοταρσκι ήταν πραγματικά ντεφορμέ . Από εκεί κι μετά όμως όλη αυτή η σκόνη που σηκώνεται στον περίγυρο είναι αδύνατον να μην επηρεάσει την ομάδα. Ο πανηγιρισμος της ίδιας της ομαδος στο δεύτερο γκολ όταν τρεξαν όλοι στον πάγκο γιατί γνωρίζουν ότι βάλλονται κι αυτό που θα τους στηρίξει είναι ο άμεσος περίγυρος τους. Εγώ σαν πολύ παλιός φίλαθλος έχω μεγαλώσει κι μεταφορικά κι πραγματικά με την ηθική ευθύνη ότι πρώτιστος εγώ θα είμαι ο βράχος που θα στηρίζεται η ομάδα στα δύσκολα κι ότι η παρουσία μου στην εξέδρα θα δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν τα παιδιά μας . Ποσό μάλλον τώρα που το οικονομικό περιβάλλον που λειτουργεί η ομάδα δεν έχει καμία σχέση ( κι ευτυχώς ) με παρατράγουδα του παρελθόντος . Νομίζω ότι μας λείπει μια πολύ γερή δόση ψυχραιμίας που με την σειρά της θα φτάσει και στην ομάδα για να αλλάξει αυτό το κακο φεγγάρι που βρίσκεται .
These users thanked the author Andrew R for the post (total 10):
trouman, marsantos, Apil44, lkosmid, keep_paokizein, PAOKevolution, adam04, geobila, paok apo epilogi, leomatos88
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Andrew R έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 22:11 ...
Φιλαράκι Andrew να ξέρεις είμαστε στην ίδια όχθη του ποταμού.
Βλέπω ομως τι γίνεται στην απέναντι οχθη γι' αυτό θέλω απεγνωσμένα ένα αποτέλεσμα.
Δεν αμφιβάλλω για την ομάδα.
Το θέμα είναι μήπως η αλλόκοτη και ακαιρη πίεση την συνθλίψει και της φτιάξει μια χρονιά αντίστοιχη με την περυσινή της αεκ.
These users thanked the author marsantos for the post (total 4):
Apil44, Andrew R, Σουριναμέζος, paok apo epilogi
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Αν χάσει την Κυριακη με το γαυρο χαιρετάει...
These users thanked the author PAOK LARISSA for the post:
AspromavriDrama
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

giapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 19:50 Είπαμε , το δικό μας παιδί είναι είναι το ωραιότερο , αλλά ο καρπουζας το τερμάτισε.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι πάντα αυτό λέει. Ε, μια φορά στα 5 χρόνια δικαιώνεται.

H συνολική δυναμική που έχει αναπτύξει ο γαύρος του επιτρέπει να μη μας βλέπει καν στον αγωνιστικό ορίζοντα. Ακόμα και να βρισκότανε Λουτσέσκου - Νίκολιτς - Κόντης , κάνανε μια σύσκεψη και απαγορεύανε από το γκει τους 6-7 πιο καλούς παίκτες , αυτοί που θα μένανε πάλι θα ήταν οριακό φαβορί για το πρωτάθλημα.

Όσο για τη κούλα , από τα τάρταρα το Μάιο έχει τόσα ματς αήττητη με τσουκου τσουκου μπολ και σαφές ενθουσιασμό και καύλα να πετύχει. Σε απείρως καλύτερο φεγγάρι από εμάς.

Κι εμείς ψάχνουμε να ανέβουμε το εβερεστ 2η φορά σε 3 χρόνια και αναλωνόμαστε σε αμπελοφιλοσοφίες και γουσιφουλ θινκινγκ που λένε και οι γραμματιζούμενοι.
διαβάζεις τι γράφω ...αλλα...δεν καταλαβαίνεις πως μετράω αυτο που γράφω...

δεν είναι το...δικο μας παιδι...

αλλα ενας προπονητης ο οποίος δουλεύει βασισμένος σε μια μεθοδολογία που είναι αποτυπωμένη σε πολλά βιβλία και δεν ξεφεύγει απο τις αρχές του ...οτι καιρο και να κάνει...

θεωρώ τον ποιο...προπονητη...που πέρασε απο τον ΠΑΟΚ τον γκιούλα λοραντ...για τον ίδιο ακριβως λόγο...

και για να απαντήσω και στον ... marsantos ...και με κάποιον τρόπο και σε εσένα .....

βλέπω τις ...προσθαφαιρέσεις ...στα ρόστερ των ...αντιπάλων...απο την προηγούμενη στην φετινή χρονιά...

ποιοι ειναι ...αυτοί...οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά...ο τσιριφεύγα?? η αεχ ακόμη ρίχνει...ζάρια..με τον μάνταλο...

ο γαύρος εναν ...σοβαρό...αγώνα έδωσε και η θεωρία έπιασε ταβάνι...

μπορεί και να κάνω λάθος...ακόμη 5η αγωνιστική είμαστε...εγώ την ομάδα την βλέπω οτι ... παράγει ...ποδόσφαιρο...
προφανώς και έχουμε δει όλοι μας και τους ...αντίπαλοι...τι ακριβώς βλεπουμε διαφορετικό απο αυτα που μας έχουν δείξει τα τελευταια 3 χρόνια??

εγω ...βασικά...απο τα σχόλια δεν έχω καταλάβει γιατι γίνετε κουβέντα για ...αλλαγη...

να αλλάξει ο λουτσέσκου η να αλλαξει η ικανότητα του προπονητη...
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Mitsospaoki4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 18:29 Όταν μια σχέση φαίνεται οτι οδεύει προς το τέλος της, όσα όμορφα και αν περάσατε μαζί, όσες ευκαιρίες και αν δώσατε ο ένας στον άλλον, στο τέλος πάντα τελειώνει..
Δεν σημαίνει οτι φταίει ο ένας ή ο άλλος, μερικές φορές απλά δεν τραβάει άλλο και ο χωρισμός είναι ο καλύτερος για όλες τις πλευρές, όσο δύσκολο και αν φαίνεται εκείνη την ώρα.

Έτσι λοιπόν είναι ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου, κάτι που δυστυχώς φαίνεται απο πέρσι..
Νομίζω όσες αναλύσεις και να κάνουμε αυτή είναι η πραγματικότητα. Όσο πετυχημενος και αν είσαι κάποια στιγμή έρχεται η φθορά του χρόνου και η κούραση.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Να μεινει ο Λουτσε οκ ας μεινει...
Τα επομενα 3 ματς ειναι Θελτα,γαβρος και χαρτινη...
Το μινιμουμ των βαθμων που πρεπει να παρει ειναι 7 αν οχι 9...
Πιστευει κανεις οτι θα το κανει??
Εγω θα πονταρα παντως ενα 50αρικο οτι οι βαθμοι σε αυτα τα 3 ματς θα ειναι απο 0 εως 1...
Αν συμβει αυτο ,κατι διολου απιθανο, πειτε μου εναν γαμημενο λογο να συνεχισουμε αυτη την κατασταση??
Να δουμε ποσο πιο πατο εχει ακομα??να δοκιμασουμε τα νευρα μας και τις αντοχες μας???ποιος ο λογος???
Να πω οτι χτιζεται και κατι καλο για το μελλον,να πω ενταξει κανε υπομονη ερχονται τα καλυτερα...
Η πιο γερασμενη ομαδα,σε καθε ματς απο 30 και πανω μο ηλικιας...Οτι πιο αποκρουστικο να δει για ενας φιλαθλο του ποδοσφαιρου...
Πιο πολυ μου κανει αισθηση να κατσω να δω τον ΠΑΟΚ Β,να δω το διδυμο Μπαταουλα-Κωττα,να δω τον Μπαλντε και τον Μυθου,να δω τον Μοναστηλρη παρα αυτο το αργο και παρωχημενο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου...
Πρεπει να ερθει προπονητης να δουλευει με νεους,αυτος ειναι ο μονος τροπος να δουμε κατι αλλο!!!

ΥΓ Εννοειται οτι δεν ριχνω το απολυτο φταιξιμο μονο σε αυτον, αλλα επειδη διοικηση δεν γινεται να αλλαξει, δυστυχως θα την πληρωσει αυτος και οι εμμονες του...Οπως λεει και ο φιλος ο Μπλακ, καλα να παθει ,αφου προτιμησε να γινει ασπιδα της διοικησης ,απο το να χτισει κατι για το καλο της ομαδας....Θα υποστει και ολο το αναθεμα...
Κυρια ευθυνη ομως εχει η διοικηση δεν παυει να ισχυει αυτο,μην λεμε τα ιδια!!!!
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ε δες ΠΑΟΚ Β και μοντέρνο ποδόσφαιρο
These users thanked the author DamoN for the post:
Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

DamoN έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 07:00 Ε δες ΠΑΟΚ Β και μοντέρνο ποδόσφαιρο
Αυτο κανω αγορι μου μην αγχωνεσαι,εννοειται θα κατσω να δω νιατα,παθος και ορεξη παρα κατι κουρασμενα γεραμασμενα παλικαρια...
Σου θιξαμε την ιερη αγελαδα σου και θιχτηκες???
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
Polichni1926
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναι
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Το αν θα φυγει ενας προπονητης με το βαρος του Ρασβαν δεν θα επρεπε να εξαρταται απο ενα ντερμπι με τον γαυρο.

Η ομαδα εχει βαλτωσει εδω και 1,5 χρονο. Μπορεις εχεις την διαθεση και το οραμα να φερεις εναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ;

Να του δωσεις αυτα που χρειαζεται; Καλυτερος προπονητης = μεγαλυτερες απαιτησεις και κομμενα τα first europe then transfers. Τελος το ρδελομπου. Αυτο ειναι και ενας απο τους λογους που θελω εναν προπονητη μεγαλυτερο του Λουτσεσκου που δε θα δεχεται αυτα τα αστεια πραγματα και θα βγαλει την διοικηση στον τακο.

Το αν πρεπει να συνεχισουν με τον λουτσεσκου επρεπε να το ξερουν ηδη. Στα ματια μου δεν επρεπε να ειναι στον παγκο εδω και καιρο. Αλλα δεν αποφασιζω εγω.

Υ.Γ. Καλημερα κυριοι.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η ομάδα μας παίζει καλά ή άσχημα?

Η ομάδα μας δημιουργεί ευκαιρίες ή όχι?

Πως δέχεται τα γκολ η ομάδα μας?

Πως τα πετυχαίνει τα γκολ ?

Ποιες είναι οι σταθερές της ομάδας?

Όλα ξεκίνησαν απο το κωλοπαίχνιδο με τον Λεβαδειακό, 4 γκολ και η ομάδα μας έχασε την συγκέντρωση της και την αυτοπεποίθηση της.

Προπονητής και παίκτες. Ο φόβος είναι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου και δυστυχώς αυτό πληρώνουμε. Όλοι φοβούνται μην κάνουν λάθος και αυτή η ψυχολογία μας οδηγεί ακριβώς εκει.

Είχαμε έναν ψυχολόγο νομίζω στην ομάδα και είναι η στιγμή που πρέπει να τον χρησιμοποιήσουν όλοι τους.

Κακό φεγγάρι έχουν όλοι το πως διαχειρίζεται ο κάθε άνθρωπος ή οργανισμός διαφέρει, κάποιοι προτιμούν να παρέχουν χρόνο για να επανέλθει άλλοι θεωρούν ότι μέσα απο το γήπεδο θα επανέλθει. Ο Λουτσέσκου ανήκει στη δεύτερη κατηγορία όταν κάποιος δεν είναι καλά τον διατηρεί εκει δείχνοντας του εμπιστοσύνη , είναι δίπλα του κοντά του.

Μας έχει αποδείξει ότι παίζει μέχρι τελικής πτώσεως με αυτούς που πιστεύει με αυτούς που τον ακολουθούν στον πόλεμο .

Είναι σωστή αυτή η επιλογή ? Πολλές φορές ναι και άλλες όχι.

Μια ομάδα όταν έχει το πολύ 2 παίκτες σε κακό φεγγάρι μπορεί να τους διατηρήσει στο γήπεδο και να παρασυρθούν απο την υπόλοιπη ομάδα όμως όταν έχεις 4-5 που βρίσκονται σε κακή κατάσταση αναγκαστικά πρέπει να σκεφτείς άλλες επιλογές.

Θα τον βοηθούσε ένας νέος βοηθός προπονητή , να ταρακουνήσει τα νερά να του δώσει νέα οπτική να του δημιουργήσει σκέψεις και αμφιβολίες .

Έχοντας κερδίσει τίτλους μαζί μας είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει ρότα καθώς μέσα του πιστεύει αυτός είναι ο δρόμος.

Έχουμε παίκτες που βρίσκονται εκτός φόρμας άλλους που έχουν καλές και κακές στιγμές και άλλους που είναι κουρασμένοι απο τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Αυτό το μείγμα είναι σαν μια βόμβα.

Ο Παβλέκνα , ο μειτέ ο κωνσταντέλιας και ο δεσπότοφ είναι αυτοί που προσπαθούν να βγάλουν το κάρο απο τη λάσπη .

Με 3 χαφ ενεργά στο ροτέσιον σε 3 διοργανώσεις εκ των οποίων ο ένας δεν μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους τι μπορούμε να περιμένουμε?

Ο Κεντζιόρα επίσης παίζει ασταμάτητα απ όταν ήρθε, μπάμπα βρίσκεται κάπου αλλού, τάισον προσπαθεί αλλά δεν βοηθάει η ομάδα , ζίφκο τα ίδια στα φορ τα ίδια και χειρότερα.

Ζητείται ένα restart!!!

Θέλουμε φρεσκάδα !!!

Ο μέσος όρος ηλικίας μας επιτρέπει μόνο κατά διαστήματα να παίζουμε με ένταση και ταχύτητα και όχι σε συνεχόμενα παιχνίδια.

Δεν έχουμε ισορροπία μεταξύ και ανάμεσα στις γραμμές μας.

Το restart πρέπει να το κάνει ο Λουτσέσκου έχοντας μια ειλικρινή και τίμια κουβέντα με όλες τις παλιοσειρές , το καλό της ομάδας πρέπει να είναι το Α και το Ω.

Η χρονιά δεν έχει χαθεί ακόμα αν όμως συνεχίσουμε με την ίδια ψυχολογία σίγουρα δεν θα πάει καθόλου καλά.

Αν δεν μπορούμε να διαχειριστούμε 3 διοργανώσεις ας αποφασίσουν στο κύπελλο να παίζουν τα <ταλέντα> μας και όπου φτάσουν.

Πρέπει να αρχίσει να δίνει χρόνο στα νέα μας αποκτήματα και να μην φοβάται αν κάνουν λάθος ...γιατί λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν παίζουν.

Ας καθίσουν να δουν όλοι μαζί μερικά ματς απο το τελευταίο μας πρωτάθλημα να τους γίνει οδηγός και πυξίδα πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια.

Θέληση , πάθος, αυταπάρνηση , κυνισμός, δίψα και όνειρα!!!
These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
adam04, Pablo_Escobar
giapas

Δημοσίευση από giapas »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 01:02 ....
και για να απαντήσω και στον ... marsantos ...και με κάποιον τρόπο και σε εσένα .....

βλέπω τις ...προσθαφαιρέσεις ...στα ρόστερ των ...αντιπάλων...απο την προηγούμενη στην φετινή χρονιά...

ποιοι ειναι ...αυτοί...οι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά...ο τσιριφεύγα?? η αεχ ακόμη ρίχνει...ζάρια..με τον μάνταλο...

μπορεί και να κάνω λάθος...ακόμη 5η αγωνιστική είμαστε...εγώ την ομάδα την βλέπω οτι ... παράγει ...ποδόσφαιρο...
προφανώς και έχουμε δει όλοι μας και τους ...αντίπαλοι...τι ακριβώς βλεπουμε διαφορετικό απο αυτα που μας έχουν δείξει τα τελευταια 3 χρόνια??
....
Από το τρόπο που αναφέρεσαι στους άλλους , δείχνεις ότι το μόνο που βλέπεις ως θετικό να γίνεται είναι στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό σε οδηγεί σε απόψεις που δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

Αναφέρεσαι σε ένα χαφ του βάζελου που βάση βιογραφικού αλλά και χαρακτηριστικών αν ερχόταν σε εμάς αυτή τη στιγμή θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος με το Μειτε ( αφού περνάγανε καμιά 20ρια μήνες και κατάφερνε ο Λουτσέσκου να τον εντάξει στην ομάδα).

Λες για τη κούλα για το Μάνταλο που φέτος είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες και παραβλέπεις ότι έχει άλλους πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, παίκτες σε σωστές ηλικίες και με μπροστάρη το νέο προπονητή έχουν όλοι καύλα να πετύχουν.

Για το γαύρο λες οτι δε βλέπεις τίποτα νέο. Γιατί να δεις τίποτα νέο , οδοστρωτήρας δεν ήταν πέρυσι; 200 παίκτες δεν έχει; Τι να το κάνεις το κάτι νέο;

Εμείς παράγουμε παιχνίδι λες.
Εγώ λέω παπάρια παράγουμε, κάθε ματς και χειρότεροι είμαστε. 3 γκολ και άλλα τόσα τετ α τετ μόνο περιοδεύων θίασος θα έδινε στη Τρίπολη και μου λες ότι παράγουμε παιχνίδι που με 2 πέναλτυ -αγωνιστικά δώρα δε κατάφερες να κερδίσεις.
These users thanked the author giapas for the post:
hariskastoria
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Καμμία ομάδα ή οργάνωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί απο τις υπολοιπες που συμμετεχουν
Καμμιά ομως ομάδα από τις 2 των Αθηνων και την εγκληματικη δεν πρέπει να υπερεκτιμηθει
Όπως γινεται συστηματικά απο πολλους "αντικειμενικούς" υπερεκτιμητες εδω μεσα
These users thanked the author warmeater for the post (total 2):
Pablo_Escobar, geobila
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

giapas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 07:33
abc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 30 Σεπ 2025, 01:02 ....

....
Από το τρόπο που αναφέρεσαι στους άλλους , δείχνεις ότι το μόνο που βλέπεις ως θετικό να γίνεται είναι στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό σε οδηγεί σε απόψεις που δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα.

Αναφέρεσαι σε ένα χαφ του βάζελου που βάση βιογραφικού αλλά και χαρακτηριστικών αν ερχόταν σε εμάς αυτή τη στιγμή θα ήταν βασικός και αναντικατάστατος με το Μειτε ( αφού περνάγανε καμιά 20ρια μήνες και κατάφερνε ο Λουτσέσκου να τον εντάξει στην ομάδα).

Λες για τη κούλα για το Μάνταλο που φέτος είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες και παραβλέπεις ότι έχει άλλους πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, παίκτες σε σωστές ηλικίες και με μπροστάρη το νέο προπονητή έχουν όλοι καύλα να πετύχουν.

Για το γαύρο λες οτι δε βλέπεις τίποτα νέο. Γιατί να δεις τίποτα νέο , οδοστρωτήρας δεν ήταν πέρυσι; 200 παίκτες δεν έχει; Τι να το κάνεις το κάτι νέο;

Εμείς παράγουμε παιχνίδι λες.
Εγώ λέω παπάρια παράγουμε, κάθε ματς και χειρότεροι είμαστε. 3 γκολ και άλλα τόσα τετ α τετ μόνο περιοδεύων θίασος θα έδινε στη Τρίπολη και μου λες ότι παράγουμε παιχνίδι που με 2 πέναλτυ -αγωνιστικά δώρα δε κατάφερες να κερδίσεις.
Συμφωνώ, εκτός τόπου και χρόνου ο Καρπουζάς...

Με εξαίρεση τη ζέλα και αυτή κυρίως λόγω κατάρας και Αλαφούζου που είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη να μη δουν προκοπή, οι άλλοι είναι είτε στα ίδια, άρα ΟΚ (βλ. γαύρος) είτε σίγουρα καλύτερα (βλ. χαρτί).

Το χαρτί ναι μεν δεν έχει παικταράδες, αλλά προς το παρόν φαίνεται να έχει αφήσει πίσω την εσωστρέφεια (το ακριβώς ανάποδο με εμάς δηλαδή) και παρουσιάζει πολύ μεγάλη σοβαρότητα, υπομονή και σκοπιμότητα στο παιχνίδι του. Αμφότερα πολύ σημαντικά πράγματα στο μαραθώνιο ενός πρωταθλήματος όπως το Ελληνικό.

Ο δε γαύρος εντυπωσιάζει, δεν εντυπωσιάζει έχει πληθώρα ποιοτικών επιλογών, τα αποτελέσματα τα παίρνει, δυνατός είναι αγωνιστικά και διοικητικά, άρα φυσικά και είναι σε καλή κατάσταση. Λέμε για τα κουλούρια με την Πάφο (που σημειωτέον είναι σοβαρότατη ομάδα), αλλά δεν κοιτάμε τι φέρνει στο επόμενο εκτός έδρας ντέρμπι κιόλας από τον πάγκο και είναι και καλύτερος από το αντίπαλό του... Όσον αφορά το νέο της υπόθεσης, ε δείτε Ταρέμι και Ποντένσε, τι άλλο νέο καλύτερο δηλαδή; Επιδραστικάτοι και οι 2 με το καλημέρα...

Γενικά στην παρούσα φάση σαν κλίμα και σαν απόδοση ομάδας, μόνο με τη ζέλα μπορούμε να συγκριθούμε καλώς ή κακώς και όποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί.
These users thanked the author Developer4 for the post (total 2):
giapas, hariskastoria
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”